2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bluu, nasılsın...İşten girebiliyor musun artık...

kayip kizlarin bir kismi ortaya cikmisssss hosgeldinizzzzz

herkesin gunu guzel gecsiiinnnnnn

Günaydın canım, teker teker dökülüyoruz....Senin günün bizden güzel geçsin...

galiba evet o yüzden gelmiyor. neyse ararız sonra yeter boykotun deriz. hata arıyorum

Ama bizim çileğimiz bitane....Ararsan kuzu kızıyo bak, çabuk buraya gel de....Gelsin hatun...Sabahçılar olarak eksilmeyelim hiç....

kayip kizlarin bir kismi ortaya cikmisssss hosgeldinizzzzz

herkesin gunu guzel gecsiiinnnnnn
kaçak olduk dün sorma bi gir dim baktım çıktım. burdan ayrıda kalamıyorum aklım burda ama işler fena . bugun biraz öğlene kadar takılıyım ama ..
sen nasılsınnn

iyiyiim çok şükür egecim.. geceleri uykularım birazcıkda olsa rahatladı sanki.. eskiden 6 kez uyanıodum şimdi 3 kez uyanıorum bunada şükür bebişe hazırlıo vücut kendini heralde :)

6 mı maşallah baya bi rahatlamışsın...

iyiyiim çok şükür egecim.. geceleri uykularım birazcıkda olsa rahatladı sanki.. eskiden 6 kez uyanıodum şimdi 3 kez uyanıorum bunada şükür bebişe hazırlıo vücut kendini heralde :)

Ya ipek ben gece niye uyanmıyorum ki....
Benim vücut kendini bebişe falan hazırlamak istemiyo herhalde...Gayet uyuyorum fosur fosurr..

oy oy oy kıyamam hemşoma çileğide özledim senide özledim canım...
seninle arada konuşuyoruz o kaç gündür yok..
nasılsın bebişim

iyiyim canım, işe git gel, bu ara girebiliyorum net sorun çıkarmıyo çokşükür.onda da siz yoksunuz, herkes çok yoğun.
çileke noldu ya merak ettim..
sen nasılsın? badana boya işleri bitmiş çok sevindim. bizim de ev sahibi evi satmaya niyetlenmiş kesin değilmiş falan filan.emlakçıya yatırım amaçlı alacak olanlara satın demiş. iyi ki eve girerken boya badana yapmamışız, duvarlar silinebilir olduğu için sildirip yerleşmiştik. aralıka kadar kimse çıkaramaz ama moralim bozuldu dün eşim söyleyince..

evet çileğimiz bi tane...
aradım ağasını dinledi hemen geldi..

ve ve veeeeee çilek sahnede.......

canım benim hoşgeldinnn çok özledik

Ağam aradı ikiletmedim lafını hemennnnn geldimmmmm
Kızlar ben de sizi feci feci feci özledim walla, buranın keyfi hiçbir yerde yoook, iyi ki varsınız

Boykot falan diil, 2 gündür çok yoğunum, bir ara girdim yoğunuz giremeyiz falan demişsiniz, kimsecikler yoktu üzüldüm çıktım ben de..

Keyifler nasılll? Benim kocam döndü Ankaradan fuardan, daha iyiyim :)

yeter cnm yetmesse alırsın zaten zamanla oturur..

oy oy oy kıyamam hemşoma çileğide özledim senide özledim canım...
seninle arada konuşuyoruz o kaç gündür yok..
nasılsın bebişim
işte bunlar burda olursa diye bebek...kız çok güzel bişimiş bişiler almak

Keyifler iyi, seni gördük iyi olduk canım....
Kocan da dönmüş ohhhh, unuttun bizi....
Kız, sevildiğini bil, ben de kaç gündür giremiyorum, çok yoğunum, hiç beni özleyen yok....
Bundan sonra doğurana kadar bi yere kaçmak yok ona göre...Yoğun da olsan, sabah gir, burdayım de öyle çık....

Günaydın bluu, nasılsın...İşten girebiliyor musun artık...

günaydın canım, buara bi sıkıntı çıkmıyo giriyo siteye. aniden girmiyo bazen, dün mesela akşam üstü tam msj yazarken yine çıktı hata verdi falan..

Benim vücut kendini bebişe falan hazırlamak istemiyo herhalde...Gayet uyuyorum fosur fosurr..

aynen ben de uyuyorum yaa bazen tvnin karşısında uyuyorum zavallı kocam uyandırana kadar çok uğraşıyomuş, sinirleniyo artık o zaman duyuyorum sesini

hele şükür yaa gel yaaaD

bu ege pis bi beni aramıyo

iyiyim bende sekerim
valla dun hic biriniz yoktunuz channeke en sonunda bunkar gidip ayri topic actilar dedim
sizlersiz burasi pek bos geldi gozume :)
birde hepiniz ayni anda yoktunuz :)))

bugün 3.evlilik yıldönümümüz kocişimle
hediyemi almıştı daha önceden ama bugün hatırlayıpta kutlamadı henüz
acaba beklemesem ben mi kutlasam önce yoksa bekleyip hatırlayıp hatırlamayacağınımı görsem

ay sende nazar etcen kendine yaa. delimisn nesin

aaaaaaaaaaa arlığa kadar var daha bozma herşeyin hayırlısı . sende uygun bişey ara bulursan hemen çıkarsın..
badana işi bitti püsürü kaldı valla

oooo ağan yesin senin bebişini...
gözünaydın kocanda geldi ohh..
biz seni özledik yoğun olsak bile bi ceee diyip kaçarız ama sen özlettin kıymatini bil cadı:)))))))

işte bunlar burda olursa diye bebek...kız çok güzel bişimiş bişiler almak

evet süper.. iyi günlerde kullansın

gozun aydiiin benimkiside geldi trabzondan hos bir gunlugune gitmistib:))

Uyu uyu, şimdilik bol bol uyu ki..
Bebişler doğuğunda bu uykulara hasret olacağız...Ağır mı senin de uykun...Benim de çok ağırdır...Çok zor uyanırım eğer daldıysam...Herkes bebekten sonra öyl olmaz diyor ama, inşallah öyle olmaz...Yoksa çocuk ağlamaktan çatlar gder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…