canım maşallah artık baya büyümüş karnın :) çıkmıyo diyodun ama gayet de çıkmış maşallah :)) e tabi büyüdü artık sıpalar :)))
günaydın canım nasılsın?
sen çileği özle bizi özleme hiç
ne olayı ya niye gelmiyo ki çilek?
kayip kizlarin bir kismi ortaya cikmisssss hosgeldinizzzzz
herkesin gunu guzel gecsiiinnnnnn
galiba evet o yüzden gelmiyor. neyse ararız sonra yeter boykotun deriz. hata arıyorum
kaçak olduk dün sorma bi gir dim baktım çıktım. burdan ayrıda kalamıyorum aklım burda ama işler fena . bugun biraz öğlene kadar takılıyım ama ..kayip kizlarin bir kismi ortaya cikmisssss hosgeldinizzzzz
herkesin gunu guzel gecsiiinnnnnn
iyiyiim çok şükür egecim.. geceleri uykularım birazcıkda olsa rahatladı sanki.. eskiden 6 kez uyanıodum şimdi 3 kez uyanıorum bunada şükür bebişe hazırlıo vücut kendini heralde :)
iyiyiim çok şükür egecim.. geceleri uykularım birazcıkda olsa rahatladı sanki.. eskiden 6 kez uyanıodum şimdi 3 kez uyanıorum bunada şükür bebişe hazırlıo vücut kendini heralde :)
oy oy oy kıyamam hemşoma çileğide özledim senide özledim canım...
seninle arada konuşuyoruz o kaç gündür yok..
nasılsın bebişim
Günaydın bluu, nasılsın...İşten girebiliyor musun artık...
Günaydın canım, teker teker dökülüyoruz....Senin günün bizden güzel geçsin...
Ama bizim çileğimiz bitane....Ararsan kuzu kızıyo bak, çabuk buraya gel de....Gelsin hatun...Sabahçılar olarak eksilmeyelim hiç....
ve ve veeeeee çilek sahnede.......
canım benim hoşgeldinnn çok özledik
ve ve veeeeee çilek sahnede.......
canım benim hoşgeldinnn çok özledik
Ya ipek ben gece niye uyanmıyorum ki....
Benim vücut kendini bebişe falan hazırlamak istemiyo herhalde...Gayet uyuyorum fosur fosurr..
işte bunlar burda olursa diye bebek...kız çok güzel bişimiş bişiler almakyeter cnm yetmesse alırsın zaten zamanla oturur..
oy oy oy kıyamam hemşoma çileğide özledim senide özledim canım...
seninle arada konuşuyoruz o kaç gündür yok..
nasılsın bebişim
Ağam aradı ikiletmedim lafını hemennnnn geldimmmmm
Kızlar ben de sizi feci feci feci özledim walla, buranın keyfi hiçbir yerde yoook, iyi ki varsınız
Boykot falan diil, 2 gündür çok yoğunum, bir ara girdim yoğunuz giremeyiz falan demişsiniz, kimsecikler yoktu üzüldüm çıktım ben de..
Keyifler nasılll? Benim kocam döndü Ankaradan fuardan, daha iyiyim :)
Günaydın bluu, nasılsın...İşten girebiliyor musun artık...
Ya ipek ben gece niye uyanmıyorum ki....
Benim vücut kendini bebişe falan hazırlamak istemiyo herhalde...Gayet uyuyorum fosur fosurr..
Kızlar ben de sizi feci feci feci özledim walla, buranın keyfi hiçbir yerde yoook, iyi ki varsınız
Boykot falan diil, 2 gündür çok yoğunum, bir ara girdim yoğunuz giremeyiz falan demişsiniz, kimsecikler yoktu üzüldüm çıktım ben de..
kaçak olduk dün sorma bi gir dim baktım çıktım. burdan ayrıda kalamıyorum aklım burda ama işler fena . bugun biraz öğlene kadar takılıyım ama ..
sen nasılsınnn
6 mı maşallah baya bi rahatlamışsın...
aman aman maşallah de tatlımmmmm uyu ne güzel iişte..
evet çileğimiz bi tane...
aradım ağasını dinledi hemen geldi..
Çilekkkk, hoşgedin bacım....
ay sende nazar etcen kendine yaa. delimisn nesinYa ipek ben gece niye uyanmıyorum ki....
aaaaaaaaaaa arlığa kadar var daha bozma herşeyin hayırlısı . sende uygun bişey ara bulursan hemen çıkarsın..
iyiyim canım, işe git gel, bu ara girebiliyorum net sorun çıkarmıyo çokşükür.onda da siz yoksunuz, herkes çok yoğun.
çileke noldu ya merak ettim..
sen nasılsın? badana boya işleri bitmiş çok sevindim. bizim de ev sahibi evi satmaya niyetlenmiş kesin değilmiş falan filan.emlakçıya yatırım amaçlı alacak olanlara satın demiş. iyi ki eve girerken boya badana yapmamışız, duvarlar silinebilir olduğu için sildirip yerleşmiştik. aralıka kadar kimse çıkaramaz ama moralim bozuldu dün eşim söyleyince..
oooo ağan yesin senin bebişini...Ağam aradı ikiletmedim lafını hemennnnn geldimmmmm
işte bunlar burda olursa diye bebek...kız çok güzel bişimiş bişiler almak
günaydın canım, buara bi sıkıntı çıkmıyo giriyo siteye. aniden girmiyo bazen, dün mesela akşam üstü tam msj yazarken yine çıktı hata verdi falan..
aynen ben de uyuyorum yaabazen tvnin karşısında uyuyorum zavallı kocam uyandırana kadar çok uğraşıyomuş, sinirleniyo artık o zaman duyuyorum sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?