2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızların doktor haberleri geldi mi?
herşey yolunda dimi?
fazla kalamıcam bana bi özet geçseniz hatunlarım :)

ıyıyız canım oglus 2.200 gr olmus hıcbır problem yok dedı doktor benım tek sıkıntım doktorumuzun konferanslarının baslıo olması ara ara gıdıcek bıkac gun olmıcak

Biri söylüyordu elma çok iyi geliyormuş suya, doktora sormak lazım tabii,
bol bol elma yiyip su içip dinlensen artar hemen canım

İyi kuzu sen burdasın Allah'tan ama sen de girmiyorsun artık, çok çok az görüyoruz senüü

Canım ya sorma, patronlar sözde akraba olacaklar....
Gideceğim diye yıktılar işleri üzerime...Bi de yerime bakacak eleman yok, bordro falan yapmayı öğretiyorum onlara...Evrak işliyo olsam, 2 evrak işler buraya mesaj atarım...
Ama adamlara iş öğretirken hiç giremiyorum mecburen....

Kutla anacım kutlaa....

38.i de gör inşallahhhhh....Sezin hanım acele etmesin...

etmesin vallla. zaten bugün hiç oynamadı. ödüm kopuyo. dörtgözle bekliyorum uyansın diye.

olur mu bizsiz bacım. kız çilek nerdeydi ki ben iyice uçtum bu aralar.

ama öyle olmaz kuzu son haftalarda dinlenmen lazım.

ayy herhalde yaa amannn sık dişini
3 gün kaldı kız fena heyecan yaptım bu salak yerden geçici bile olsa uzaklaşmak süperrrrrrrrrrrr.

ayyyy çok az kaldı yaaa.
haftaya giricen dimi.
bak kavga çıkarırım. arayıp taciz ederim çabuk foruma gir diye.
şifre olayını hallettin di mi sen?

bekle çilek bence ne gerek var bende beyaz dolu..

kız seni öldürücem kocam beni aldatıyordu rüyamda sana güldüm ben gördüm hemde nataşha ile.. kadına 125 gün kaldı dedi. pis öküz. bak sinirlendim yne.

maşallahhhhhhhhh bebişine.. dikkat et cnmm

Ama bizden de uzaklaşıcan yaaa....
Evden sık sık gir olur mu, özleriz seni çok....
ay çok duygulandım yaa girerim tabi canım benim özlerim ben sizi

ıyıyız canım oglus 2.200 gr olmus hıcbır problem yok dedı doktor benım tek sıkıntım doktorumuzun konferanslarının baslıo olması ara ara gıdıcek bıkac gun olmıcak

seninkinede maşallah
ya benimki 2000 siz benden sonrasınız ama benim minnakım baya minnak mı ne

Ayyy, adamları kötülüyordum,
Geldiler biraz önce, gece 12 ye kadar çalıştık ya, sen niye burdasın git dinlen bugün dedilerrrr...
Eve gidiyorum ben kızlar....
Kurtuldummmmm.....

yok canım benımkı bıraz onden gıdıomus senınkı normalı yanı :90:

korkma korkma bugunlerde hepsi aynı naza çekiyor.. ipek sen ben fatma aynı dertten müzdaribiz. tekme yok sürtünme var:)))))))))

kız girerim inşallah evde işler çok fazla eylülü okula yollayana kadaraçamam neti ama sonrasında mutlaka 5 dk olsa girerim.. işlerimi yoluna koyunca da yine burdayım. araşırız.. şifreyi halletim merak etmeyin:))))

Son düzenleme:

maşallah kızlar, çok sevindim haberlerinize.
şükürler olsun bebişler sağlıklı. bizler sağlıklıyız. daha ne isteriz.

Nice yıllara inşallah canım....
Hatırlar hatırlar, daha erken diye kutlamamıştır...Hediyeni bile önceden almış baksana...

nice yıllaraa
dur daha sabah arar ya biz kadınlar neden böyleyiz ki
biraz bekle sonra ararsın olmadı ne fark ederki

sağolun hepimizede mutlu mesut huzurlu yıllar nasip eder allahım eşlerimizle yavrularımızla sevdiklerimizle birlikte inşallah
bakmayın muzurluk peşinde olduğuma
kocişim bi tanedir incedir düşüncelidir hatırlar muhakkak
hatırlamazsada çok takmam aslında ama muzurluk olsun işte

Ahahaha koptummm burdaaa, 125 gün kaldı ne demek yaa :))))) ay sinirlerim bozuldu Allah korusun
Anlatmiyim ben de etkilemiyim sizi o zaman şu saçma sapan rüyalarımı

evet buranın en sessizlerinden olan ben herzaman yaptığım gibi durup durup aniden yazarak kendimi ve herkesi şaşırtmak istiyorum. çünki yalnız bir hamilelik geçiriyorum. bu şu ana kadar yaşadıklarımın hissel özeti olacak. çünki bu sıralar hayatın çok hızla aktığını benim zavallı bir hamilecik olarak ona uymaya çalıştığımı hissediyorum. ilk hamile olduğunumu öğrendiğimde prenses muamelesi göreceğimi düşünmüştüm. hamilelik kutsaldı ne de olsa. mesela iş yeri servisinde ayakta kalınca yer verirlerdi elbet. yalvarır tonda ayakta gidemeyeceğini, hamile olduğunu söylediğin halde yine de zoraki o da bir kaç kişinin yer vermesiyle oturabileğini düşünemezdim bile..bu da nereden çıktı bakışlarıyla karşılaşacağını..kilo alıp vermeni hassas tartı gözleriyle pür dikkat inceleyen, ne giymişsin yüzün, elin kolun ne kadar şişmiş inceleyip duran, önce bebeğin cinsiyetini öğrenmek için yanıp tutuşan öğrendikten sonra merak duyacağı konular hiç bitmeyen aç kafalı insanlarla bir arada hamilelik geçireceğini. neyse çok kilo almadım çok şükür alsa idim başıma kimbilir ne gelirdi diyeceğimi...bunu soranların da sözüm ona çoluk çoçuğa karışmış hamilelik yaşamış balık hafızalı kadınlar olacağını...
sezeryan mi normal mi, hangi hastane hangi doktor soruları tamam da bir de yorum yapmadan duramayacaklarını...aa canım normal daha iiyi yok yok en iyisi sezeryan...sen bilmezsin ben bilirim. sen düşünme ben düşünürüm...hamileyim ya beynim duruyor, kafam çalışmıyor lütfen benim yerime de düşünün...kimse bilmiyor ya da hatırlamıyor belki. bir kadının hayatında geçirebileceği en güzel, en karmaşık en zorlu, en felsefik, en mutlu, en mutsuz en en dönemlerden biri olduğunu...bir anne adayının bu dönemde aklının fikrinin bebeğin sağlıklı olmasında olduğunu, ona iyi bir gelecek sunmak için yanıp tutuştuğunu..yürüyen iki insan olduğunu...
kısaca benim anladığım bu toplum hamile falan sevmiyor. seviyormuş gibi yapıyor...Allah hepinizi ıslah etsin emi insanlar...
komik bir yazı oldu gibi geldi. inşallah kimsenin moralini bozmamışımdır.

kızlar günaydın cuma akşamdan beri öldüm öldüm strestennn.ama çok şükür rabbim hayırlı haberler verdirtti bana.dün akşam gittim kendi doktoruma aptal radyolog bebeğimi tamamiyle yanlış ölçmüş.hala kafam almıyo ya..2170 GR. 44 cm olmuş oğlum.bu gerizekalı 1806 gr.ölmüştü kafa,karın ölçümleri de 2 hafta geriden geli,yo demişti.
DÜN DOKTORUMA HİÇ BİŞEY SÖYLEEMEDEN YATTIM ÖNÜNE.BAKTI HERŞEYİ SÜPER SAĞLIKLI DEDİ.KİLOSUNU BOYUNU SÖYLEDİ.ALLAHIM NAISIL RAHATLADIM ANLATAMAM.DOĞUM İÇİNSE 25 MAYIS-1 HAZİRAN ARASINA KARAR VERDİ.14 MAYIS YENİ RANDEVUDA DA GÜNÜ KESİN BELLİ OLUCAK.
salak gibi başka yere gidersen böyle olur işte.çok şükür rahatladım ya.hastalandım 2 gündür boğazlarım şişti gözümde arpacık çıktı.bebeğimi de boş yere üzdüm.

Aaa ama bunu anlatiyim en son kapatıyorum konuyu,
Adam Ankara'ya diil de sanki Hawaii'ye gitmiş, bi yanmış nerde yandıysa Ankara'd yanık yüz yakışmış bi yakışıklı olmuş bi kendime baktım bi ona gıcık oldum :)
bi de geldi dombili kuşum diye sevdi beni uyuzzz

ya ben anlamam işler var falan gireceksin. 5 dk. yetmez özlerim çok......
bana neeeeee.......

Konuş annesi uyanır o...
Ben elimi karnıma koyuyorum, yavru kuşum günaydın, kahvaltı yapalım mı diyorum...
Hemen başlıyor tekme atmayaa....

bebişle konuşamadım ki koşuşturmaktan.
egenin dediği gibi pek nazlı oldu bu aralar. sürtünmedi bile bugün. sabırla bekliyorum.
telaş yapmadan.
birazdan coşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…