kızların doktor haberleri geldi mi?
herşey yolunda dimi?
fazla kalamıcam bana bi özet geçseniz hatunlarım :)
dün ben gittim oğlum 2 kilo olmuş suyum bu haftada olması gerektiği kadar fazla değilmiş şu an için tehlikeli değil normal ama takip etmek lazım bundan sonra her hafta kontrol var dedi nst ye girdik herhangi bir sorun yoktu
İyi kuzu sen burdasın Allah'tan ama sen de girmiyorsun artık, çok çok az görüyoruz senüü
Kutla anacım kutlaa....
38.i de gör inşallahhhhh....Sezin hanım acele etmesin...
herkes iyi dr gelenler selinsu 2260 olmuş fatmanında 2000-2200 arasıymış. herkes iyi şükür ,çileğin gelişini kutladık sevinçliyiz.. sen ansılsın bende yoğunum ama sizsiz olmuyor yaaaaaaaaaaa
ohhh ohhh yandannnnnnnnnnnnnbende dün kutladım:)))))))))))
Evet, biz dün gece 12 de gittik evlere...
Pazar da çalıştık hatta...O kadar yoğunduk bu hafta...
Senin yine iyi, 2 haftan kaldı.Beni izne de salmıyorlar, bişey olursa hepimizin altında araba var,yetiştiririz seni hastaneye diyorlar...
ayy herhalde yaa amannn sık dişini
3 gün kaldı kız fena heyecan yaptım bu salak yerden geçici bile olsa uzaklaşmak süperrrrrrrrrrrr.
bekle çilek bence ne gerek var bende beyaz dolu..Onu ben de düşünüyorum ama bu kadar durdum, beyaz da yok beklesem mi doğum sonrası diyorum..
İyi kuzu sen burdasın Allah'tan ama sen de girmiyorsun artık, çok çok az görüyoruz senüü
ben ararım zaten telefonla dayanamam :)))
Bu arada 1 haftadır aldatılma rüyası görmedim, fosur fosur uyudum kocam yokken kızlar..
Adam dün döndü, yine aynı rüyalardan gördüm akşam yaa, normal diilim galiba.. Adam yanımda yanınca aldatıldığımı görüyorum
maşallahhhhhhhhh bebişine.. dikkat et cnmmdün ben gittim oğlum 2 kilo olmuş suyum bu haftada olması gerektiği kadar fazla değilmiş şu an için tehlikeli değil normal ama takip etmek lazım bundan sonra her hafta kontrol var dedi nst ye girdik herhangi bir sorun yoktu
Ama bizden de uzaklaşıcan yaaa....
Evden sık sık gir olur mu, özleriz seni çok....
ıyıyız canım oglus 2.200 gr olmus hıcbır problem yok dedı doktor benım tek sıkıntım doktorumuzun konferanslarının baslıo olması ara ara gıdıcek bıkac gun olmıcak
Biri söylüyordu elma çok iyi geliyormuş suya, doktora sormak lazım tabii,
bol bol elma yiyip su içip dinlensen artar hemen canım
bekle çilek bence ne gerek var bende beyaz dolu..
kız seni öldürücem kocam beni aldatıyordu rüyamda sana güldüm ben gördüm hemde nataşha ile.. kadına 125 gün kaldı dedi. pis öküz. bak sinirlendim yne.
maşallahhhhhhhhh bebişine.. dikkat et cnmm
ay çok duygulandım yaa girerim tabi canım benim özlerim ben sizi
seninkinede maşallah
ya benimki 2000 siz benden sonrasınız ama benim minnakım baya minnak mı ne
etmesin vallla. zaten bugün hiç oynamadı. ödüm kopuyo. dörtgözle bekliyorum uyansın diye.
olur mu bizsiz bacım. kız çilek nerdeydi ki ben iyice uçtum bu aralar.
ama öyle olmaz kuzu son haftalarda dinlenmen lazım.
ayyyy çok az kaldı yaaa.
haftaya giricen dimi.
bak kavga çıkarırım. arayıp taciz ederim çabuk foruma gir diye.
şifre olayını hallettin di mi sen?
etmesin vallla. zaten bugün hiç oynamadı. ödüm kopuyo. dörtgözle bekliyorum uyansın diye.
dün ben gittim oğlum 2 kilo olmuş suyum bu haftada olması gerektiği kadar fazla değilmiş şu an için tehlikeli değil normal ama takip etmek lazım bundan sonra her hafta kontrol var dedi nst ye girdik herhangi bir sorun yoktu
ıyıyız canım oglus 2.200 gr olmus hıcbır problem yok dedı doktor benım tek sıkıntım doktorumuzun konferanslarının baslıo olması ara ara gıdıcek bıkac gun olmıcak
Ayyy, adamları kötülüyordum,
Geldiler biraz önce, gece 12 ye kadar çalıştık ya, sen niye burdasın git dinlen bugün dedilerrrr...
Eve gidiyorum ben kızlar....
Kurtuldummmmm.....
Nice yıllara inşallah canım....
Hatırlar hatırlar, daha erken diye kutlamamıştır...Hediyeni bile önceden almış baksana...
nice seneleree
nice yıllaraa
dur daha sabah arar ya biz kadınlar neden böyleyiz ki
biraz bekle sonra ararsın olmadı ne fark ederki
bekle çilek bence ne gerek var bende beyaz dolu..
kız seni öldürücem kocam beni aldatıyordu rüyamda sana güldüm ben gördüm hemde nataşha ile.. kadına 125 gün kaldı dedi. pis öküz. bak sinirlendim yne.
maşallahhhhhhhhh bebişine.. dikkat et cnmm
ay çok duygulandım yaa girerim tabi canım benim özlerim ben sizi
seninkinede maşallah
ya benimki 2000 siz benden sonrasınız ama benim minnakım baya minnak mı ne
korkma korkma bugunlerde hepsi aynı naza çekiyor.. ipek sen ben fatma aynı dertten müzdaribiz. tekme yok sürtünme var:)))))))))
kız girerim inşallah evde işler çok fazla eylülü okula yollayana kadaraçamam neti ama sonrasında mutlaka 5 dk olsa girerim.. işlerimi yoluna koyunca da yine burdayım. araşırız.. şifreyi halletim merak etmeyin:))))
Konuş annesi uyanır o...
Ben elimi karnıma koyuyorum, yavru kuşum günaydın, kahvaltı yapalım mı diyorum...
Hemen başlıyor tekme atmayaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?