2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

koptum çileeeeeeeeeek

ohaaaaaaaaaaaaaa diyesin geldi hatta dedim. gerizekalı adam rahim nasıl .. iyi deeseydin kocaman oldu .merak ede ede rahmini mi merak etmiş.

girmeye çalışıcam canım ama işlerimi düzene koyunca mutlaka daha rahat girecemm

Oy o ısırmalık olmuştur annesi yaa.. bak dişlerim kaşındı şimdi, ben kesin dayanamam ısırırım kızımın her yerini yaa

ohhh ısırıcam valla ben de alışsın napıyım.
çileeeek koptum müdürüne.
ne dengesiz insanlar var yaaaaaa.
aptal herif.

aaaa nasıl düşmüş tansiyonun. bide gidip temizlik yaptın heee aferin sana deliiiiii.
resimlere bakıcam şimdi.

gunaydın guzellerr:))
bugun doktora gıdıyorum ıznımı baslatıyorum darısı bekleyen annelere..
askerlık gıbı sabah 6 aksam 6 bıkmıstım valla..

ohh gözünaydınnnnnnn

dinlenmek istiyor vücut artık kaldırmıyor demek ki işte çalış evde çalış (

kız ne ediyim yaaa c.tesi piknikten geldik yaa eve heryere toprak olmuş.. pazarda karsa gittik geç geldik ölede görünce dellendim

Fatma gitmişin sonunda pikniğe ne güzel yaaa.
canım istedi şimdi. şöyle kır bayır dolaşsam ohhhh.

Heee ne manyak insanlar var di mi:)
Artık gülüp geçiyorum ben, hamileliğin sonunda öğrendim gerçi bunu biraz geç oldu ama hiç yoktan iyidir :)

gunaydın guzellerr:))
bugun doktora gıdıyorum ıznımı baslatıyorum darısı bekleyen annelere..
askerlık gıbı sabah 6 aksam 6 bıkmıstım valla..
ohh maşallah bugun ayrılıyorsun yani. bendeeeee cuma inşallah

ay çilek geberdim gülmekten bi patladım burda puff diye o nasıl ses..müşteriler sıçradı.

rahmimim pipine selamı var..

tesekkurler kızlar..
tam havamı attım evdeyım ne guzel dedım okuldan aradılar ımzam gerekıyormus kahvaltıdan sonra gıdıyorum:))
ayyy ne bahtsızlık yaww

amaaaan beton burası. nerde gidiceksin. gidilecek yerlerde mangal canavarı kaynıyo haftasonları.
can güvenliğimiz yok valla :))))))
en iyisi gitmemek.

oyy kıyamam gel kız buraya kıyamam szie ben....

yangını var yangını var ben yanıyoruuuuuuuuuuuuuuuuummm

anaaaaaaam kızım kıpırdadı nihayet.
şükürler olsun

hadi sizi çooookkkk seviyorum.
sonra görüşürüz.

kız yat yat dinlenmiyo insan nedir bu anlayamadım

Bi doktora mı görünsen acaba? bahar yorgunluğu, hamilelik hepsi bir araya gelmiştir herhalde...

ohh maşallah bugun ayrılıyorsun yani. bendeeeee cuma inşallah

ay çilek geberdim gülmekten bi patladım burda puff diye o nasıl ses..müşteriler sıçradı.

rahmimim pipine selamı var..

Kadın doğumcu sandı kendini şuursuz adam yaaa :) iyi işte amcası büyüyor falan deseydim keşke :)))
Kocam duysa cinayet sebebi resmen, adamın biri benim rahmimi soruyor

juse: sana onları söleyen radyologtu demi canım onşları kafaya takma banada bacakalrı kısa kafası büyük dedi yaa üni. hast. yollucaktı.. sen bakma onlara onlar ilgi alanalrı değil pek

ay evet bzim burda bi poliklinikteki radyolog.sözde oğlanı cd ye çektireyim minnak yüzünü göreyim diye gittim.adam çocuğu 2 hafta geri çıkardı doktorum civanım herşey gayet iyi diyince rahatladım yavvv.ayyyy vallaha doğuram kurban kesecem.kociş de adaamış kurban içinden.2 kurbanımız oldu şimdiden.annem babam da adamış sa heralde bi sürü kesecez biz doğuma.-)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…