Ay bi de bunu soran erkek,
Senin pipin nasıl diyecek halim yok adama baktım aval aval inanamazsın :)
Oy o ısırmalık olmuştur annesi yaa.. bak dişlerim kaşındı şimdi, ben kesin dayanamam ısırırım kızımın her yerini yaa
Sorma bana burdaki kelli felli müdürlerden "rahmin nasıl" diye soran oldu, o ne dedim yaa sana ne benim rahmimdeeeeen :)
Kesin Antalyaya falan gitti bu adam hee, nasıl yanacak Ankara'da o kadar, araba kullanırken oldu diyor bi de :)) burda sanki kullanmıyor hiçç
Dombililerini yalnız bırakma ağam walla, dombililerin ağası
çok gir siteye, evde kendine iş çıkarıp durma
Oy o ısırmalık olmuştur annesi yaa.. bak dişlerim kaşındı şimdi, ben kesin dayanamam ısırırım kızımın her yerini yaa
profile resim koydum gördünmü onları yaakız dün erken çıktım yaa gittim tansiyonumu ölçtürdüm sabahkinden de düşüktü 8-5 ti eve gitim yatacakken kaç haftadır eve elimi sürdüğüm yoktu gitmişken evi süpürdüm wc banyo temi,zledim buklaşıkalr vardı onları yıkadım yattım yemeğide hilmiye havala ettim o yaptı ama hala var bi halsizlik
gunaydın guzellerr:))
bugun doktora gıdıyorum ıznımı baslatıyorum darısı bekleyen annelere..
askerlık gıbı sabah 6 aksam 6 bıkmıstım valla..
profile resim koydum gördünmü onları yaakız dün erken çıktım yaa gittim tansiyonumu ölçtürdüm sabahkinden de düşüktü 8-5 ti eve gitim yatacakken kaç haftadır eve elimi sürdüğüm yoktu gitmişken evi süpürdüm wc banyo temi,zledim buklaşıkalr vardı onları yıkadım yattım yemeğide hilmiye havala ettim o yaptı ama hala var bi halsizlik
ohhh ısırıcam valla ben de alışsın napıyım.
çileeeek koptum müdürüne.
ne dengesiz insanlar var yaaaaaa.
aptal herif.
aaaa nasıl düşmüş tansiyonun. bide gidip temizlik yaptın heee aferin sana deliiiiii.
resimlere bakıcam şimdi.
ohh gözünaydınnnnnnn
dinlenmek istiyor vücut artık kaldırmıyor demek ki işte çalış evde çalış(
ohhh ısırıcam valla ben de alışsın napıyım.
çileeeek koptum müdürüne.
ne dengesiz insanlar var yaaaaaa.
aptal herif.
aaaa nasıl düşmüş tansiyonun. bide gidip temizlik yaptın heee aferin sana deliiiiii.
resimlere bakıcam şimdi.
ohh maşallah bugun ayrılıyorsun yani. bendeeeee cuma inşallahgunaydın guzellerr:))
bugun doktora gıdıyorum ıznımı baslatıyorum darısı bekleyen annelere..
askerlık gıbı sabah 6 aksam 6 bıkmıstım valla..
Fatma gitmişin sonunda pikniğe ne güzel yaaa.
canım istedi şimdi. şöyle kır bayır dolaşsam ohhhh.
ohh maşallah bugun ayrılıyorsun yani. bendeeeee cuma inşallah
ay çilek geberdim gülmekten bi patladım burda puff diye o nasıl ses..müşteriler sıçradı.
rahmimim pipine selamı var..
valla ne iyi oluyo süper oluyo sizde gidin havaalr iyi oldugunda
tesekkurler kızlar..
tam havamı attım evdeyım ne guzel dedım okuldan aradılar ımzam gerekıyormus kahvaltıdan sonra gıdıyorum:))
ayyy ne bahtsızlık yaww
amaaaan beton burası. nerde gidiceksin. gidilecek yerlerde mangal canavarı kaynıyo haftasonları.
can güvenliğimiz yok valla :))))))
en iyisi gitmemek.
kız yat yat dinlenmiyo insan nedir bu anlayamadım
ohh maşallah bugun ayrılıyorsun yani. bendeeeee cuma inşallah
ay çilek geberdim gülmekten bi patladım burda puff diye o nasıl ses..müşteriler sıçradı.
rahmimim pipine selamı var..
juse: sana onları söleyen radyologtu demi canım onşları kafaya takma banada bacakalrı kısa kafası büyük dedi yaa üni. hast. yollucaktı.. sen bakma onlara onlar ilgi alanalrı değil pek
çıkmam lazım öptüm hepinizi.
ayyyyy durun yaaa coşmayın çıkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?