2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Biri söylüyordu elma çok iyi geliyormuş suya, doktora sormak lazım tabii,
bol bol elma yiyip su içip dinlensen artar hemen canım

doktora sordum benim yapmam gereken bi şey varmı dedim dinlen yorulma dedi ben zaten iki aydır evdeyim ayaklarımı uzatıp oturuyorum elma yerim ne olucakki sağol canım

hihi güzel olmuş... bide ben odada sigara içirtmemek ile ugraştım baya bi bde kyafetime karışanlar, burdamı doguracan yoksa gidecekmisin.. neden kyınvalideninyanına gidiyorsun ki taaaaaaaaa hilminin çalıştıgı dershaneden müdürü bile karışır oldu adamla neredeyse hamile muhabbeti yapacaz ama tamıyorum sende takma...

fmg kızzzzz dün dr bende gittim yaaa 45 cm 2000-2200 gr arasında imiş benim oğluuuuuuuuuuuummmmm ve dönmemiş başı yukarda bu velet niye dönmedi diye söleniyordu dr 38. haftaya kadr dönmesini beklicekmişiz...

Ahahaha koptummm burdaaa, 125 gün kaldı ne demek yaa :))))) ay sinirlerim bozuldu Allah korusun
Anlatmiyim ben de etkilemiyim sizi o zaman şu saçma sapan rüyalarımı
kız ne biliyim 125 günü bende merak ettim kaldırdım hemen sordum ne biliyim elif senin rüyanı dedi. bide keyfe geldi öküz nasıl gülüyor nataşha diyince..

bacım ne güzel anlatmışsın sen tıpkı bizim şirketi anlatmışsın hepsi birer gerizekalı. en yakın sandığım arkadaşım bile bi gün elini koyup bebişimin tekmesini duymak istemedi kızlkanç

ayy boşa üzüntü dediğimiz olayın biri daha çözüldü çok şükür.. gözünaydın aynı zamanda maşallahhhhhhh

ahahahahahahah soğuktan yanmıştır desem inanırmısın :)) yoksa gerçeğimi söylesem antalya ya gitti sen karıştırdın ankara sandın

heyttttttttttttttttt de bi salla nasıl korkar hemen tekmeleri savurur
kız gelirim aaaaaaaaa yerim sizi ben dombililerim benim

günaydın herkese.bende sabah sağlık ocağına kontrole gittim kaç gündür arayıp duruyolardı..
her banyoda göğüs uçlarına masaj yap dedi süt kanallarının açılmasını sağlıyormuş.bacaklarıma baktı şişlik filan yok dedi.nasıl emziraceğimi filan anlattı öyle işte.
şaka maka anne olacağız gerçekten ya hayal gibi geliyo aynı.
beşiğinide aldık haftasonu kaıyafetleride yıkandı çantasıda hazır

haklısın takmamak lazım..bu sıralar biraz hassasım sanırım doğum yaklaştı ya belki ondan.sigara içmeye çalışmaları bile dehşet verici. diyorum ya Allah ıslah etsin....

juse: sana onları söleyen radyologtu demi canım onşları kafaya takma banada bacakalrı kısa kafası büyük dedi yaa üni. hast. yollucaktı.. sen bakma onlara onlar ilgi alanalrı değil pek

bacım ne güzel anlatmışsın sen tıpkı bizim şirketi anlatmışsın hepsi birer gerizekalı. en yakın sandığım arkadaşım bile bi gün elini koyup bebişimin tekmesini duymak istemedi kızlkanç

ege, her yer aynı inan...zaten en kırıcı olan yakın bulduğun insanların sözleri ve davranışları...

Sorma bana burdaki kelli felli müdürlerden "rahmin nasıl" diye soran oldu, o ne dedim yaa sana ne benim rahmimdeeeeen :)

Kesin Antalyaya falan gitti bu adam hee, nasıl yanacak Ankara'da o kadar, araba kullanırken oldu diyor bi de :)) burda sanki kullanmıyor hiçç

Dombililerini yalnız bırakma ağam walla, dombililerin ağası
çok gir siteye, evde kendine iş çıkarıp durma

çok sevindim canım bir herşeyin yolunda olmasına
maşallah oğluşunada

haklısın takmamak lazım..bu sıralar biraz hassasım sanırım doğum yaklaştı ya belki ondan.sigara içmeye çalışmaları bile dehşet verici. diyorum ya Allah ıslah etsin....

he yaa öğle o yüzden ben gülüp geçiyorum sende öle yap... o sigara içmeye çalışana damsa şuanda sözde sigarayı bıraktı 15 gündür içmiyo D:

ayy heyecan bastı yaa.. ohh herşeyi hazırlamışsın ne güzel..

ben yalnız olduğm için işyeirnde öyle problemler olmadı.acayip işte insanlar adı üstünde hamile kilo da alacak şişsecekte laf arıyorlar işte kendilerine.boşveriinnn..tırnağın varsa kaşı başını derler ya aynne öyle..

seninkide süpermiş rahmin nasıl iyidir herhalde deseydin... sizinikini sormalı dicen

heyttttttttttttttttt de bi salla nasıl korkar hemen tekmeleri savurur
kız gelirim aaaaaaaaa yerim sizi ben dombililerim benim

gerginim biraz ondan yapıyor galiba.
sıkılıyor içerde.
ye kız valla iyice şiştim zaten.
kızım da şişsin istiyorm. ısırmalık olsun.

fmg kızzzzz dün dr bende gittim yaaa 45 cm 2000-2200 gr arasında imiş benim oğluuuuuuuuuuuummmmm ve dönmemiş başı yukarda bu velet niye dönmedi diye söleniyordu dr 38. haftaya kadr dönmesini beklicekmişiz...

kız deli aldım ya senin haberini dün.
noooldu toparladın mı geçti mi baş dönmen.
dün erken çıktın ohhhhh kebap.

ayy heyecan bastı yaa.. ohh herşeyi hazırlamışsın ne güzel..

evt ay sobayıda kaldırdık.yavaş yavaşta temizliğe başladım .herşey hazır olunca dahada sabırsızlanılıyorr..
juse boşyer sıktın canını.sağlıklı olsunda küüçk olsun boşver ki küçükte değilmiş bak iyiymiş maşallah

gunaydın guzellerr:))
bugun doktora gıdıyorum ıznımı baslatıyorum darısı bekleyen annelere..
askerlık gıbı sabah 6 aksam 6 bıkmıstım valla..

seninkide süpermiş rahmin nasıl iyidir herhalde deseydin... sizinikini sormalı dicen

Ay bi de bunu soran erkek,
Senin pipin nasıl diyecek halim yok adama baktım aval aval inanamazsın :)

Oy o ısırmalık olmuştur annesi yaa.. bak dişlerim kaşındı şimdi, ben kesin dayanamam ısırırım kızımın her yerini yaa

profile resim koydum gördünmü onları yaa kız dün erken çıktım yaa gittim tansiyonumu ölçtürdüm sabahkinden de düşüktü 8-5 ti eve gitim yatacakken kaç haftadır eve elimi sürdüğüm yoktu gitmişken evi süpürdüm wc banyo temi,zledim buklaşıkalr vardı onları yıkadım yattım yemeğide hilmiye havala ettim o yaptı ama hala var bi halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…