Biri söylüyordu elma çok iyi geliyormuş suya, doktora sormak lazım tabii,
bol bol elma yiyip su içip dinlensen artar hemen canım
evet buranın en sessizlerinden olan ben herzaman yaptığım gibi durup durup aniden yazarak kendimi ve herkesi şaşırtmak istiyorum. çünki yalnız bir hamilelik geçiriyorum. bu şu ana kadar yaşadıklarımın hissel özeti olacak. çünki bu sıralar hayatın çok hızla aktığını benim zavallı bir hamilecik olarak ona uymaya çalıştığımı hissediyorum. ilk hamile olduğunumu öğrendiğimde prenses muamelesi göreceğimi düşünmüştüm. hamilelik kutsaldı ne de olsa. mesela iş yeri servisinde ayakta kalınca yer verirlerdi elbet. yalvarır tonda ayakta gidemeyeceğini, hamile olduğunu söylediğin halde yine de zoraki o da bir kaç kişinin yer vermesiyle oturabileğini düşünemezdim bile..bu da nereden çıktı bakışlarıyla karşılaşacağını..kilo alıp vermeni hassas tartı gözleriyle pür dikkat inceleyen, ne giymişsin yüzün, elin kolun ne kadar şişmiş inceleyip duran, önce bebeğin cinsiyetini öğrenmek için yanıp tutuşan öğrendikten sonra merak duyacağı konular hiç bitmeyen aç kafalı insanlarla bir arada hamilelik geçireceğini. neyse çok kilo almadım çok şükür alsa idim başıma kimbilir ne gelirdi diyeceğimi...bunu soranların da sözüm ona çoluk çoçuğa karışmış hamilelik yaşamış balık hafızalı kadınlar olacağını...
sezeryan mi normal mi, hangi hastane hangi doktor soruları tamam da bir de yorum yapmadan duramayacaklarını...aa canım normal daha iiyi yok yok en iyisi sezeryan...sen bilmezsin ben bilirim. sen düşünme ben düşünürüm...hamileyim ya beynim duruyor, kafam çalışmıyor lütfen benim yerime de düşünün...kimse bilmiyor ya da hatırlamıyor belki. bir kadının hayatında geçirebileceği en güzel, en karmaşık en zorlu, en felsefik, en mutlu, en mutsuz en en dönemlerden biri olduğunu...bir anne adayının bu dönemde aklının fikrinin bebeğin sağlıklı olmasında olduğunu, ona iyi bir gelecek sunmak için yanıp tutuştuğunu..yürüyen iki insan olduğunu...
kısaca benim anladığım bu toplum hamile falan sevmiyor. seviyormuş gibi yapıyor...Allah hepinizi ıslah etsin emi insanlar...
komik bir yazı oldu gibi geldi. inşallah kimsenin moralini bozmamışımdır.
kız ne biliyim 125 günü bende merak ettim kaldırdım hemen sordum ne biliyim elif senin rüyanı dedi. bide keyfe geldi öküz nasıl gülüyor nataşha diyince..Ahahaha koptummm burdaaa, 125 gün kaldı ne demek yaa :))))) ay sinirlerim bozuldu Allah korusun
Anlatmiyim ben de etkilemiyim sizi o zaman şu saçma sapan rüyalarımı
bacım ne güzel anlatmışsın sen tıpkı bizim şirketi anlatmışsın hepsi birer gerizekalı. en yakın sandığım arkadaşım bile bi gün elini koyup bebişimin tekmesini duymak istemedi kızlkançevet buranın en sessizlerinden olan ben herzaman yaptığım gibi durup durup aniden yazarak kendimi ve herkesi şaşırtmak istiyorum. çünki yalnız bir hamilelik geçiriyorum. bu şu ana kadar yaşadıklarımın hissel özeti olacak. çünki bu sıralar hayatın çok hızla aktığını benim zavallı bir hamilecik olarak ona uymaya çalıştığımı hissediyorum. ilk hamile olduğunumu öğrendiğimde prenses muamelesi göreceğimi düşünmüştüm. hamilelik kutsaldı ne de olsa. mesela iş yeri servisinde ayakta kalınca yer verirlerdi elbet. yalvarır tonda ayakta gidemeyeceğini, hamile olduğunu söylediğin halde yine de zoraki o da bir kaç kişinin yer vermesiyle oturabileğini düşünemezdim bile..bu da nereden çıktı bakışlarıyla karşılaşacağını..kilo alıp vermeni hassas tartı gözleriyle pür dikkat inceleyen, ne giymişsin yüzün, elin kolun ne kadar şişmiş inceleyip duran, önce bebeğin cinsiyetini öğrenmek için yanıp tutuşan öğrendikten sonra merak duyacağı konular hiç bitmeyen aç kafalı insanlarla bir arada hamilelik geçireceğini. neyse çok kilo almadım çok şükür alsa idim başıma kimbilir ne gelirdi diyeceğimi...bunu soranların da sözüm ona çoluk çoçuğa karışmış hamilelik yaşamış balık hafızalı kadınlar olacağını...
sezeryan mi normal mi, hangi hastane hangi doktor soruları tamam da bir de yorum yapmadan duramayacaklarını...aa canım normal daha iiyi yok yok en iyisi sezeryan...sen bilmezsin ben bilirim. sen düşünme ben düşünürüm...hamileyim ya beynim duruyor, kafam çalışmıyor lütfen benim yerime de düşünün...kimse bilmiyor ya da hatırlamıyor belki. bir kadının hayatında geçirebileceği en güzel, en karmaşık en zorlu, en felsefik, en mutlu, en mutsuz en en dönemlerden biri olduğunu...bir anne adayının bu dönemde aklının fikrinin bebeğin sağlıklı olmasında olduğunu, ona iyi bir gelecek sunmak için yanıp tutuştuğunu..yürüyen iki insan olduğunu...
kısaca benim anladığım bu toplum hamile falan sevmiyor. seviyormuş gibi yapıyor...Allah hepinizi ıslah etsin emi insanlar...
ayy boşa üzüntü dediğimiz olayın biri daha çözüldü çok şükür.. gözünaydın aynı zamanda maşallahhhhhhhkızlar günaydın cuma akşamdan beri öldüm öldüm strestennn.ama çok şükür rabbim hayırlı haberler verdirtti bana.dün akşam gittim kendi doktoruma aptal radyolog bebeğimi tamamiyle yanlış ölçmüş.hala kafam almıyo ya..2170 GR. 44 cm olmuş oğlum.bu gerizekalı 1806 gr.ölmüştü kafa,karın ölçümleri de 2 hafta geriden geli,yo demişti.
DÜN DOKTORUMA HİÇ BİŞEY SÖYLEEMEDEN YATTIM ÖNÜNE.BAKTI HERŞEYİ SÜPER SAĞLIKLI DEDİ.KİLOSUNU BOYUNU SÖYLEDİ.ALLAHIM NAISIL RAHATLADIM ANLATAMAM.DOĞUM İÇİNSE 25 MAYIS-1 HAZİRAN ARASINA KARAR VERDİ.14 MAYIS YENİ RANDEVUDA DA GÜNÜ KESİN BELLİ OLUCAK.
salak gibi başka yere gidersen böyle olur işte.çok şükür rahatladım ya.hastalandım 2 gündür boğazlarım şişti gözümde arpacık çıktı.bebeğimi de boş yere üzdüm.
ahahahahahahah soğuktan yanmıştır desem inanırmısın :)) yoksa gerçeğimi söylesem antalya ya gitti sen karıştırdın ankara sandınAaa ama bunu anlatiyim en son kapatıyorum konuyu,
Adam Ankara'ya diil de sanki Hawaii'ye gitmiş, bi yanmış nerde yandıysa Ankara'd yanık yüz yakışmış bi yakışıklı olmuş bi kendime baktım bi ona gıcık oldum :)
bi de geldi dombili kuşum diye sevdi beni uyuzzz
heyttttttttttttttttt de bi salla nasıl korkar hemen tekmeleri savururya ben anlamam işler var falan gireceksin. 5 dk. yetmez özlerim çok......
bana neeeeee.......
bebişle konuşamadım ki koşuşturmaktan.
egenin dediği gibi pek nazlı oldu bu aralar. sürtünmedi bile bugün. sabırla bekliyorum.
telaş yapmadan.
birazdan coşar.
hihi güzel olmuş... bide ben odada sigara içirtmemek ile ugraştım baya bi bde kyafetime karışanlar, burdamı doguracan yoksa gidecekmisin.. neden kyınvalideninyanına gidiyorsun ki taaaaaaaaa hilminin çalıştıgı dershaneden müdürü bile karışır oldu adamla neredeyse hamile muhabbeti yapacaz ama tamıyorum sende takma...
fmg kızzzzz dün dr bende gittim yaaa 45 cm 2000-2200 gr arasında imiş benim oğluuuuuuuuuuuummmmm ve dönmemiş başı yukarda bu velet niye dönmedi diye söleniyordu dr 38. haftaya kadr dönmesini beklicekmişiz...
evet buranın en sessizlerinden olan ben herzaman yaptığım gibi durup durup aniden yazarak kendimi ve herkesi şaşırtmak istiyorum. çünki yalnız bir hamilelik geçiriyorum. bu şu ana kadar yaşadıklarımın hissel özeti olacak. çünki bu sıralar hayatın çok hızla aktığını benim zavallı bir hamilecik olarak ona uymaya çalıştığımı hissediyorum. ilk hamile olduğunumu öğrendiğimde prenses muamelesi göreceğimi düşünmüştüm. hamilelik kutsaldı ne de olsa. mesela iş yeri servisinde ayakta kalınca yer verirlerdi elbet. yalvarır tonda ayakta gidemeyeceğini, hamile olduğunu söylediğin halde yine de zoraki o da bir kaç kişinin yer vermesiyle oturabileğini düşünemezdim bile..bu da nereden çıktı bakışlarıyla karşılaşacağını..kilo alıp vermeni hassas tartı gözleriyle pür dikkat inceleyen, ne giymişsin yüzün, elin kolun ne kadar şişmiş inceleyip duran, önce bebeğin cinsiyetini öğrenmek için yanıp tutuşan öğrendikten sonra merak duyacağı konular hiç bitmeyen aç kafalı insanlarla bir arada hamilelik geçireceğini. neyse çok kilo almadım çok şükür alsa idim başıma kimbilir ne gelirdi diyeceğimi...bunu soranların da sözüm ona çoluk çoçuğa karışmış hamilelik yaşamış balık hafızalı kadınlar olacağını...
kız ne biliyim 125 günü bende merak ettim kaldırdım hemen sordum ne biliyim elif senin rüyanı dedi. bide keyfe geldi öküz nasıl gülüyor nataşha diyince..
bacım ne güzel anlatmışsın sen tıpkı bizim şirketi anlatmışsın hepsi birer gerizekalı. en yakın sandığım arkadaşım bile bi gün elini koyup bebişimin tekmesini duymak istemedi kızlkanç
ayy boşa üzüntü dediğimiz olayın biri daha çözüldü çok şükür.. gözünaydın aynı zamanda maşallahhhhhhh
ahahahahahahah soğuktan yanmıştır desem inanırmısın :)) yoksa gerçeğimi söylesem antalya ya gitti sen karıştırdın ankara sandın
heyttttttttttttttttt de bi salla nasıl korkar hemen tekmeleri savurur
kız gelirim aaaaaaaaa yerim sizi ben dombililerim benim
Aaa ama bunu anlatiyim en son kapatıyorum konuyu,
Adam Ankara'ya diil de sanki Hawaii'ye gitmiş, bi yanmış nerde yandıysa Ankara'd yanık yüz yakışmış bi yakışıklı olmuş bi kendime baktım bi ona gıcık oldum :)
bi de geldi dombili kuşum diye sevdi beni uyuzzz
kızlar günaydın cuma akşamdan beri öldüm öldüm strestennn.ama çok şükür rabbim hayırlı haberler verdirtti bana.dün akşam gittim kendi doktoruma aptal radyolog bebeğimi tamamiyle yanlış ölçmüş.hala kafam almıyo ya..2170 GR. 44 cm olmuş oğlum.bu gerizekalı 1806 gr.ölmüştü kafa,karın ölçümleri de 2 hafta geriden geli,yo demişti.
DÜN DOKTORUMA HİÇ BİŞEY SÖYLEEMEDEN YATTIM ÖNÜNE.BAKTI HERŞEYİ SÜPER SAĞLIKLI DEDİ.KİLOSUNU BOYUNU SÖYLEDİ.ALLAHIM NAISIL RAHATLADIM ANLATAMAM.DOĞUM İÇİNSE 25 MAYIS-1 HAZİRAN ARASINA KARAR VERDİ.14 MAYIS YENİ RANDEVUDA DA GÜNÜ KESİN BELLİ OLUCAK.
salak gibi başka yere gidersen böyle olur işte.çok şükür rahatladım ya.hastalandım 2 gündür boğazlarım şişti gözümde arpacık çıktı.bebeğimi de boş yere üzdüm.
haklısın takmamak lazım..bu sıralar biraz hassasım sanırım doğum yaklaştı ya belki ondan.sigara içmeye çalışmaları bile dehşet verici. diyorum ya Allah ıslah etsin....
günaydın herkese.bende sabah sağlık ocağına kontrole gittim kaç gündür arayıp duruyolardı..
her banyoda göğüs uçlarına masaj yap dedi süt kanallarının açılmasını sağlıyormuş.bacaklarıma baktı şişlik filan yok dedi.nasıl emziraceğimi filan anlattı öyle işte.
şaka maka anne olacağız gerçekten ya hayal gibi geliyo aynı.
beşiğinide aldık haftasonu kaıyafetleride yıkandı çantasıda hazır
Sorma bana burdaki kelli felli müdürlerden "rahmin nasıl" diye soran oldu, o ne dedim yaa sana ne benim rahmimdeeeeen :)
Kesin Antalyaya falan gitti bu adam hee, nasıl yanacak Ankara'da o kadar, araba kullanırken oldu diyor bi de :)) burda sanki kullanmıyor hiçç
Dombililerini yalnız bırakma ağam walla, dombililerin ağası
çok gir siteye, evde kendine iş çıkarıp durma
heyttttttttttttttttt de bi salla nasıl korkar hemen tekmeleri savurur
kız gelirim aaaaaaaaa yerim sizi ben dombililerim benim
fmg kızzzzz dün dr bende gittim yaaa 45 cm 2000-2200 gr arasında imiş benim oğluuuuuuuuuuuummmmm ve dönmemiş başı yukarda bu velet niye dönmedi diye söleniyordu dr 38. haftaya kadr dönmesini beklicekmişiz...
Sorma bana burdaki kelli felli müdürlerden "rahmin nasıl" diye soran oldu, o ne dedim yaa sana ne benim rahmimdeeeeen :)
benim rahim iyi de senin beynin ne durumda beyin kasılmaların başlamış demek lazım...
ayy heyecan bastı yaa.. ohh herşeyi hazırlamışsın ne güzel..
seninkide süpermiş rahmin nasıl iyidir herhalde deseydin...sizinikini sormalı dicen
gerginim biraz ondan yapıyor galiba.
sıkılıyor içerde.
ye kız valla iyice şiştim zaten.
kızım da şişsin istiyorm. ısırmalık olsun.
kız deli aldım ya senin haberini dün.
noooldu toparladın mı geçti mi baş dönmen.
dün erken çıktın ohhhhh kebap.
gerginim biraz ondan yapıyor galiba.
sıkılıyor içerde.
ye kız valla iyice şiştim zaten.
kızım da şişsin istiyorm. ısırmalık olsun.
kız deli aldım ya senin haberini dün.
noooldu toparladın mı geçti mi baş dönmen.
dün erken çıktın ohhhhh kebap.
gunaydın guzellerr:))
bugun doktora gıdıyorum ıznımı baslatıyorum darısı bekleyen annelere..
askerlık gıbı sabah 6 aksam 6 bıkmıstım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?