vah vaaaah
çok yazık olmuş(((
kız at gel imzanı iki dakka ne güzel hava almış olursun.
Bi doktora mı görünsen acaba? bahar yorgunluğu, hamilelik hepsi bir araya gelmiştir herhalde...
Kadın doğumcu sandı kendini şuursuz adam yaaa :) iyi işte amcası büyüyor falan deseydim keşke :)))
Kocam duysa cinayet sebebi resmen, adamın biri benim rahmimi soruyor
ay evet bzim burda bi poliklinikteki radyolog.sözde oğlanı cd ye çektireyim minnak yüzünü göreyim diye gittim.adam çocuğu 2 hafta geri çıkardı doktorum civanım herşey gayet iyi diyince rahatladım yavvv.ayyyy vallaha doğuram kurban kesecem.kociş de adaamış kurban içinden.2 kurbanımız oldu şimdiden.annem babam da adamış sa heralde bi sürü kesecez biz doğuma.-)))
kız karnım ağrıdı gülmekten
bende çıkıcam birazdan baya iş birikti..
herkeze günaydıııınnnnnn nasılsınız fıstıklar
herkeze günaydıııınnnnnn nasılsınız fıstıklar
Günaydın canımmm
Kızlar ben bi çıkıyorum gelicem yine öğleden sonra,
Burada olun walla, neşelendim bak yine, günüm güzel geçecek sayenizde
iyi kiii varsınızzzzz
günaydın cnmm ,yiyiz valla bi güne daha başladık bitsin inşallah hemen
ayy ne catlak ınsanlar varr sanane be adam elın hamılesının rahmınden:))
benım kayınpederımde catlakların gerılmelerın basladı mı kızım dıye sormustu agzımdakı lokmayı cıkarayım mı yutayım mı bılemedım:))))
günaydın kızlar biz yeni kalktık sayılır kahvaltımızı yapıyoruz JUSE canım çok sevindim durumuna zaten belliydi canım ya polikliniklere asla güvenmiyorum kurban olayıda iyidir sizi biçok beladan sıkıntıdan korur inş hepimizde kesebiliriz ESRA diye bi arkadaş vardı suyu gelmişti gece naptı ya tekrar girdimi bilen varmı ben geçmişi okuyamıyorum şimdi de merak ettim
kız<lar bi susun yaa gülmekten bayıldım bu ne bee millet ne laçka olmuş. ben babamın yanında of puf demeye çekiniyorumayy ne catlak ınsanlar varr sanane be adam elın hamılesının rahmınden:))
benım kayınpederımde catlakların gerılmelerın basladı mı kızım dıye sormustu agzımdakı lokmayı cıkarayım mı yutayım mı bılemedım:))))
günaydın kızlar biz geldik kızçemle
herkes iyidir umarım
biz iyiyiz çok şükür
bir aksilik olmazsa bebişin cicilerini yıkamayı planlıyorum bugün tabii eğer annemde müsaitse
benimde başım geçti valla iyiki burdayız.sorma benim de sinirlerim bozuldu,
kuzu da karnımda çıldırdı walla tepinip duruyor :) onun da sinirleri bozuldu galiba :))
Günaydın canımmm
Kızlar ben bi çıkıyorum gelicem yine öğleden sonra,
Burada olun walla, neşelendim bak yine, günüm güzel geçecek sayenizde
iyi kiii varsınızzzzz
ayy inanmıyorum töe töbe..çileğin dediği giib tam bi cinayet sebebi benim eşimde hiç sevmez öyle şeyleri.amcamın oğlu filan gelir bazen evli o da çocuğu var ama aynı yaştayız o da böyle kadın işlerini pek bilir onun ynaında bişey soracak diye ödüm kopuyor
kız<lar bi susun yaa gülmekten bayıldım bu ne bee millet ne laçka olmuş. ben babamın yanında of puf demeye çekiniyorum
evet bende gece okumustum ne yaptı acaba?en son doktorunu arayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?