yaa surda bı hafta gıremedım neler olmus neler:)))
Oyyy, maşallah kuzuma yaa...
Kocaman olmuş annesi.....İzne de ayrıldığın iyi olmuş bol bol dinlenirsin....
Sana şok haber vereyim mi...Suzii doğurmuş...Yaman bey erkenden gelmiş dünyaya..
Eskiden o kadar karamsardım ki..
Neden herşey benim başıma geliyor havasındaydım...
Panik atak var bende, psikoloğa giderek atlattım...Hala da tam atlatmış sayılmam da...
Artık dünya yansa umrumda olmaz, anca su dökerim elimden geleni yaparım ama kendimi kahredemem havasındayım...
Hele ki hamileyken, ağlamıyorum bile, kızım da üzülecek diye...Bakma bugün suzii yi duyunca heyecandan çok ağladım ama...Başka şeyler hiç önemli değil...
Dediklerin çok doğru,hepsine de katılıyorum..
Yok takmıyorum da, millet benim halime benden daha çok üzülüyo...Tuhaf geliyor...
Sancıda kurtarmasın kız, ben sezeryan olucam..Sancı falan çekmeyeyim boşuna....
ozaman saglıklı amelıtlar gecırmek dılegıyle
bende sezeryan olucam canım epıdural ıle doguma esımıde sokucam bı vıdeolda ızledım cok hosuma gıttı bebegın dogum anını cekmısler dogar dogmaz annenın gogsune koymuslar bebegı kordonuda babasına kestırdıler ona esımın kalbı dayanmaz amala konusutum ınsallah kordonunu ben kesıcem ne manyak kadınımyım
ozaman saglıklı amelıtlar gecırmek dılegıyle
bende sezeryan olucam canım epıdural ıle doguma esımıde sokucam bı vıdeolda ızledım cok hosuma gıttı bebegın dogum anını cekmısler dogar dogmaz annenın gogsune koymuslar bebegı kordonuda babasına kestırdıler ona esımın kalbı dayanmaz amala konusutum ınsallah kordonunu ben kesıcem ne manyak kadınımyım
Ayy, ben kordon falan kesemem...
Eşim hiç kesemez zaten...O ksecem dese ben güvenemem, heyecan yapar....
Benim doktor da eşime baskı yapıyor senin karı çok konuşuyor doğuma sen de gireceksin diye ama, eşim bayıltıver ben doğuma giremem diyor...Bakalım ne olacak...Hayırlı doğumlar hepimize de...
kızlar ben sımdı annemdeyım eve gecıcem aksam bol bol gecmısı okuyacagım kaynamıs bugun buralar:))
heyecan bastı bana yaa dogumlar basladı:))
kızlar ben sımdı annemdeyım eve gecıcem aksam bol bol gecmısı okuyacagım kaynamıs bugun buralar:))
heyecan bastı bana yaa dogumlar basladı:))
o videonun linkini bana da verir misin? valla bi tane izledim.bi daha da izlemem dedim ama sne hoşuma gitti deyince de merak ettim??
tatlım mesaj attım belkı burda ızlerler dıye
KUZUUU bu arada biz oğluma isim bulduk METE koycaz. şuanda öyle karar verdik. eşim de ben de çok ısındık bu isme.mert düşünüyoduk da fransızcada b.k demekmiş.o yüzden vazgeçtik çocuk fransızca konuşulan bi yere kesin denk gelir bunalım yaşar. Mete hem heryaşa uygun hem de söylenişi güzel.
KUZUUU bu arada biz oğluma isim bulduk METE koycaz. şuanda öyle karar verdik. eşim de ben de çok ısındık bu isme.mert düşünüyoduk da fransızcada b.k demekmiş.o yüzden vazgeçtik çocuk fransızca konuşulan bi yere kesin denk gelir bunalım yaşar. Mete hem heryaşa uygun hem de söylenişi güzel.
Ayyy, gerçekten çok güzelmiş ismi...
Adıyla yaşasın mete bey...
Hep bebiş diyorduk, artık Mete bey deriz...Isındıysanız zaten büyük ihtimal o olur...
Geçen biz de eşimle isim konuşuyoruz, düşündük düşündük öyküden güzel isim bulamadık...Söyleye söyleye alıştırmışım eşimi de, herkesi de...
Mete ismi gerçekten de güzel, çok hoş...Allah ismiyle yaşatsın uzun ömür versin bebişlerimize...
Hem dediğin gibi, sizin yurtdışı ihtimaliniz çok..O yüzden mert düşünmediğiniz iyi olmuş...Kesin bunalıma girerdi bence de...
çok sağol canım, amin... birileri beğenince daha da hoşuma gidiyor :)
o kadar isim oluyor ama insan bi taneye ısınıyor. Bebişlerimize "adın ne" diye sorunca minicik dilleriyle isimlerini söyledikleri günler de gelecek inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?