Gelecek tabi....
Burdan yazacağız inşallah, agu diyor, gülüyor, dişi çıkıyor diyee....
Diş buğdayı yapacağız...
Sonra emeklemeye, adımlamaya başlayacaklar, yürüyecekler, konuşacaklar....
"ANNE" diyecekler....
Kızımın bana anne diyeceğini düşününce gözlerim doluyor...Hep iyi şeyler diliyorum bütün bebişlerimiz için...
ben kaçar kızlar hepınız kendınıze ıyı bakın
ben kaçar kızlar hepınız kendınıze ıyı bakın
ay evet yaa, hele bi de anne deyip boynumuza atlasınlar, nasıl güzel bişeydir kimbilir. düşününce benim de gözlerim doluyor iyice sulugöz bişey oldum çıktım zaten..
Allahım sağlıkla vaktinde doğsunlar inşallah hepsi de..
Gelecek tabi....
Burdan yazacağız inşallah, agu diyor, gülüyor, dişi çıkıyor diyee....
Diş buğdayı yapacağız...
Sonra emeklemeye, adımlamaya başlayacaklar, yürüyecekler, konuşacaklar....
"ANNE" diyecekler....
Kızımın bana anne diyeceğini düşününce gözlerim doluyor...Hep iyi şeyler diliyorum bütün bebişlerimiz için...
Sorma yaa,
ben pek ağlamazdım bugün suzii bi başlattı ağlamaya, herşeye gözlerim doluyor şu anda...
Kızımla ilgili hayaller zaten hep ağlatıyor beni..Biliyorsun uzun zaman olmamıştı ya bebiş...Çok heyecanlanıyorum...İnşallah sağ salim gelsinler hepsi de, bütün hayallerimiz gerçek olsun..
o kadar değişik bir duygu ki annelik
kesinlikle yaşanmadan insan tahmin bile edemiyor
hayatta birini ancak bu kadar sevebilirsin
kendi canının hiç ama hiiiiiç kıymeti yoktur onunkinin yanında
onun için bir an bile düşünmeden canını feda edebilirsin
ağladığında ağrısı acısı olduğunda hiç olmadığın kadar kahrolursun
dualar edersin allahım ona çektirme ben çekeyim onun acısını diye
güldüğünde dünyan güzelleşir derdini unutursun
her yeni şey öğrendiğinde göğsün kabarır benim bu küçük şey dersin
günden güne artan bir sevgiyle aşkla hayranlıkla daha çok bağlanırsın ona
herşeye dünyaya insanlara daha farklı bakmaya başlarsın
o kadar farklı bir hiski bu anlatılsada anlayamazsın hissedemezsin yavrunu kucağına almadan
biz allahın şanslı kullarıyız bu hissi yaşayacağımız için
allahım her isteyene versin evlat
kimseyi aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın
mesai bitmiş oleeyy..
ben de çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
Canım benim ya bilmezmiyim. hep anlatıyorum seni ben. sabrın sonu selamet işte. çokşükür Rabbim sapasağlam bir Öykücük veriyor sana. Çok güzel günler yaşayacaksınız inşallah hep birlikte..
Amin canım ya, ne güzel anlatmışsın....
Gerçekten Allah her isteyenee versin..Beklemek çok zor....
Daha anne olmadan böyle hissediyoruz, kucağımıza geldiklerinde neler hissedeceğiz hiç bilmiyorum ben..Bugün çok sulu göz oldum....Ağlıyorum yine mesajıı okuyunca...
Kızım da içerden ne ağlıyorsun, bugün bi tuhafsın tekmeleri atıyor sürekli...
İnşallah hepimiz de yaşayacağız...
Buraya bebişlerimizin resmini koyacağız...Onlar bizim hayatımızı şimdiden değiştirdiler...
Sanki öyküden öncesi yokmuş gibi hissediyorum, o kadar alıştım ki içimde olmasına...
Bu dışarı çıkınca da ağlarım ben garanti, artık tekmelemiyor içimde değil diye...
Ben de çıkıyorum kızlar..
Kendinize iyi bakın, bugünlük bebiş haberi istemiyoruz artık...
Herkes vaktini sırasını beklesin, aceleye lüzum yok....
Yormayın kendinizi, dinlenin...
Herkese iyi akşamlar...
Allaha emanet olun..
slm kızlar bebıs haberı ıstemıyoruz artık derken kuzu neyı kastetti anlamadımm doguran mı oldu
kızlarrrr ben geldimmm...22.04.2011 saat 21:44 de güzel oğlum pamuk tenlim aceleci davrandı Dokunmaya kıyamadığım güzel oğlum benim, YAMAN 'ım artık aramızda..yüreğim o kadar dolu ki , söylenecek çok şey var ama söyleyemiyorum..
kızlarr şaka felan deil doğurdum .. kendim bile inanamıyorum ki cuma günü bebişin odası gelmişti, eşimde yetişti montajına erken.. matkapla bişiler deldiler bende dedim halı yok bişi yok süpüriyim de hemen halısına bakayım yakısıcakmı diye.. e. süpürgesini çıkardım ama kaldırmadım hiç.. bişi oldu su geldi sanki derken bi adım sonra bidaha su derken dahada su geldi.. eşime dedim dr u ara .. kızlar dr un numarasını muhakkak elinizin altında olsun biz bulamadık heyecandan sonra bulamayınca noyu suda geliyodu ara ara giyinelim de dr a gidelim iş ciddi haralde dedik .. üstümü giyerken şaldır diye suyum geldi.. ama nasıl su sanki idrar.. eşim şok ben şok çığlık atıyorum bağırıyorm ağlıyorum .. eşim serin kanlı davranmaya calışıyo am nerdeee o da baya panikti.. acile gittik hemen.. sancın varmı dediler bende yok dedim nst ye bağlandım...meğer sancım varmış ben hissetmemeişim..derken doğuma aldılar acil sezeryana aldılar..bebişim iyi Rabbime şükürler olsun ama tabi küvezde 1560 gr doğdu ben dün çıktm hastaneden yeditepede doğdu şimdide orda . çok küçük ama çok tatlı pamuk gibi teni varr.. anlatılmaz bbi duygu ne bilim..
kızlar süt sağıyorm şu anda tek elle yazıyorm
kızlarrrr.. hepinizden Allah razı olsun .. bende şoktayım halen noldu bilmiyorum.. ama çok ağlıyorum.. yazdıklarınızı okudum da şimdi yine ağlama tuttu.. eve onsuz girmek okadar ağır geldbi yanım eksik yarım.. ona iyi bakıyolarmı nasıl diye meraktayım hep.. biz bi tekmesine duygulanırken, bazen hıçkırıklarına gülerken, gözümüzün nurunu ellere teslim ettim.. Rabbim iyi insanlarla karsılastrsın hepimizi.. yavrumu kucağıma bile alamadım .. koklayamadım bile.. ama iyi şükürler olsun 10 15 gün sonra cıkacak.. bende süt sağıp götürcem hastaneye hep.. akşamada gidcem canımın yanına.. geldi diye güzel haberlerini de vercem burdan..kızlar hepiniz dikkat edin kendi,nize.. hazır edin herşeyinizi.. stres yapmayın, hazırlıklı olun ve yorulmadan geçirin günlerinizi..ben haber verirm size.. biz iyiyiz güzel dileklerinizi ve dualırınızı bekliyoz..ağrım sızım yok sadece gaz sancılar bazen oda sezeryan etkisi.. bi ara girip yazarım iyice cdetayları.. benim dualarım sizlerle.. kendinize iyi bakın yine gircem ben .. çıkmam gerek.. yazdıklarnızı okuyamadım şekerlerşimm.. ama saolun hepiniz.. sizi ve melwekllerini öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?