2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet yaa, hele bi de anne deyip boynumuza atlasınlar, nasıl güzel bişeydir kimbilir. düşününce benim de gözlerim doluyor iyice sulugöz bişey oldum çıktım zaten..
Allahım sağlıkla vaktinde doğsunlar inşallah hepsi de..

Sorma yaa,
ben pek ağlamazdım bugün suzii bi başlattı ağlamaya, herşeye gözlerim doluyor şu anda...
Kızımla ilgili hayaller zaten hep ağlatıyor beni..Biliyorsun uzun zaman olmamıştı ya bebiş...Çok heyecanlanıyorum...İnşallah sağ salim gelsinler hepsi de, bütün hayallerimiz gerçek olsun..

o kadar değişik bir duygu ki annelik
kesinlikle yaşanmadan insan tahmin bile edemiyor
hayatta birini ancak bu kadar sevebilirsin
kendi canının hiç ama hiiiiiç kıymeti yoktur onunkinin yanında
onun için bir an bile düşünmeden canını feda edebilirsin
ağladığında ağrısı acısı olduğunda hiç olmadığın kadar kahrolursun
dualar edersin allahım ona çektirme ben çekeyim onun acısını diye
güldüğünde dünyan güzelleşir derdini unutursun
her yeni şey öğrendiğinde göğsün kabarır benim bu küçük şey dersin
günden güne artan bir sevgiyle aşkla hayranlıkla daha çok bağlanırsın ona
herşeye dünyaya insanlara daha farklı bakmaya başlarsın
o kadar farklı bir hiski bu anlatılsada anlayamazsın hissedemezsin yavrunu kucağına almadan
biz allahın şanslı kullarıyız bu hissi yaşayacağımız için
allahım her isteyene versin evlat
kimseyi aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım benim ya bilmezmiyim. hep anlatıyorum seni ben. sabrın sonu selamet işte. çokşükür Rabbim sapasağlam bir Öykücük veriyor sana. Çok güzel günler yaşayacaksınız inşallah hep birlikte..

Amin canım ya, ne güzel anlatmışsın....
Gerçekten Allah her isteyenee versin..Beklemek çok zor....
Daha anne olmadan böyle hissediyoruz, kucağımıza geldiklerinde neler hissedeceğiz hiç bilmiyorum ben..Bugün çok sulu göz oldum....Ağlıyorum yine mesajıı okuyunca...
Kızım da içerden ne ağlıyorsun, bugün bi tuhafsın tekmeleri atıyor sürekli...

Canım benim ya bilmezmiyim. hep anlatıyorum seni ben. sabrın sonu selamet işte. çokşükür Rabbim sapasağlam bir Öykücük veriyor sana. Çok güzel günler yaşayacaksınız inşallah hep birlikte..

İnşallah hepimiz de yaşayacağız...
Buraya bebişlerimizin resmini koyacağız...Onlar bizim hayatımızı şimdiden değiştirdiler...
Sanki öyküden öncesi yokmuş gibi hissediyorum, o kadar alıştım ki içimde olmasına...
Bu dışarı çıkınca da ağlarım ben garanti, artık tekmelemiyor içimde değil diye...

Ben de çıkıyorum kızlar..
Kendinize iyi bakın, bugünlük bebiş haberi istemiyoruz artık...
Herkes vaktini sırasını beklesin, aceleye lüzum yok....
Yormayın kendinizi, dinlenin...
Herkese iyi akşamlar...
Allaha emanet olun..

bekleyelim yeterki sağlıcakla gelsinler
bak, hamilelikte başlıyolar bizi değiştirmeye
ağlama hadi çiko yede öykü hanım mutlu olsun

doğunca gözünün içine bakarak seni emecek,minicik elini de göğsüne koyacak. karnındaki tekmeler gelmez bile aklına o zaman :))

slm kızlar bebıs haberı ıstemıyoruz artık derken kuzu neyı kastetti anlamadımm doguran mı oldu

evet canım suzii nin oğlu yaman şuan aramızda

işte yazdığı msjlar canım

gözü aydın olsun suzini ya şok oldum inşallah tez zamanda evede çıkar banada dedi dr bebek aşağıda diye cuma günü alttan bakıp erken olup olmadığına karar verecek hayırlısı olsun bakalım bide kayınvalidemlerle beraber oturuyoz cuma günü kayınpederimde fıtıktan ameliyat olacak kendisi biraz problemli bir insandır napacaksak bilemiyorum düşünce aldı bizi artık ondan sonra sıra bana gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…