2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim aldıklarım penye ya da mermerşahi (yanlış yazıyor olabilirim) kumaşından iç zıbın dikişsiz, kollu incecik bir kumaştan ve onun üzerine penye, çıtçıtlı dış zıbın şeklinde. bodyler bebişlerin kafasından giydiriliyor bunları ise bebeğin kolları geçirilip rahatça giydirmek mümkün. bir de zıbın bodyler var. heryerde bulunmuyor. onlarında dış zıbınlardan farkı normal bodyler gibi alt kısmının çıtçıtlı olması..
İdil Baby İdil Baby İç Dış Zıbın | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
http://...................../organik-zibin-body_QmZ19WoZ3WiZ1168

:))) kuzumbos ver sen onları anne dedıgın hukumet gıbı olmalı heybetlı sen benım resımlrıme bakta gor ekledım dahada yıyorum 25 kılo ıle kapatırsam sezonu dua edıcem .:)9

ya ben kendimi nası yalnız hissediyodum. bi ara okudum 6 kilo aldım 8 kilo aldım fln yazmışlar.ben 15 kilo aldım şimdilik bende bi tuhaflık var diyodum:)

waooowww ıslık çalmak istiyorum sayın seyircilerrrr kız tenisçimiydin sen, ben de bi ara kursa falan gittim çok hoşuma gitmişti. sen yine dönersin eski haline hiç canını sıkma

sağol canım

hemde lısanslı oyuncuydum hocalıgınıda yaptım uzun yıllar ama sımdı popomu kaldıramıyrumkı

ya gecen bı arkadasım dedı sezeryanda 2. gun banyo yaptımıs ona kaldıgı hastaneee... bende o hastanede yapıcam bıde oyuzden bornoz koycam valla

Öyle mi....
benim doktor en az bir hafta banyo yasak dedi bana ???
Bebek de ben de suyla ıslatılmış pamukla silinecekmişiz....Islak mendil bile değil yani...
Her doktorun tutumu farklı demek ki...

aynen oyle eskı resımlrıme bakıyorum bıde sımdıkı resımerıme cınnet gecırıyorum bıde sporcuydum guya 20 kılo aldım oldum smocu :)))))))))))))9

vallla zamanında ben de sporcuydum.
şimdi daha çok koyuyor insana bu durum.
kıpırdayamıyorum.
ne hallere düştüm diyorum içimden.
gebelik hoşaf etti beni

kız bu halde dönme dolaba mı binecektin.
ayyy kuzu alemsin yaaaa.

annem en küçük kardeşime hamileliğinde son zamanlarda diyomuş ki "ya bu çocuk doğunca ben ona nasıl bakıcam bu halimle"..kadın o derece benimsemiş hamileliği

Heh ben tam o moddayım işte :))) heeep böyle olucam gibi

bence de değer,
sağlıkla bi kucaklarımıza alsak

kızlar ben kaçıyorum
kendinize çok iyi bakııın

yok yok ben bır fıııl ornegım 20 kılo aldım ve ısrarla yıyorum

bende habire yiyorum valla..esirgemiyorumda hiçbir şeyi:) bebek istiyo deyip deyip yiyorum hehe..
mesela reklamlarda ne görsem ya alıyorum ya da mutfağa gidip yapıyorum üşenmiyorum da:)

çok sağol tatlım. almadım ben böyle bişey valla. sadece iç zıbın aldım bi tane, okadar. alayım bari ben de 2 takım.

Öyle mi....
benim doktor en az bir hafta banyo yasak dedi bana ???
Bebek de ben de suyla ıslatılmış pamukla silinecekmişiz....Islak mendil bile değil yani...
Her doktorun tutumu farklı demek ki...

eğitimde (durmadan eğitim deyip duruyorum ama uzmanlar verdiği için paylaşıyorum sizinle) bebeği göbek bağı düşene kadar yıkamak yok dediler. hatta düştükten 1 gün sonra yıkayın dediler. ama bizi bilmiyorum.

Bi kuzu dahaaa....
Sanki kendim yazmışım gibi okudum mesajını...
Psikolojik olarak kendimizi iyi hissetmemiz çok önemli bence de...

kuzu çok kitap okudum bu konularla ilgili. ama unuttum sanki hepsini uçtu gitti. başımıza gelen en olumsuz şeyin bile kişisel gelişimimiz için faydalı olduğunu Allahın hepimizi inanamayacağımız kadar çok sevdiğini başımıza gelenleri tefekkür ile kabul edip onun yardımı ile herşeyin düzeleceğine inanmamız gerektiğini hatırmamam gerek. buraya mutsuz olmak için mutlu olma ve mutlu etmek üzere geldik...bunları ben mi yazıyorum sabahki mesajıma cevap gibi oldu. batsınbu dünya havasındaydım oysaki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…