tatlım bu iç dış zıbın nedir? ben almadım da hiç öyle bişey :26: iç zıbın dediğin şu incecik çapraz giydirilen şeyler var o sanırım. hemşire eğitimde body getirin dedi daha kolay oluyo bebeğin beli açılmıyo dedi. iç dış zıbını hiç bilmiyorum
:))) kuzumbos ver sen onları anne dedıgın hukumet gıbı olmalı heybetlı sen benım resımlrıme bakta gor ekledım dahada yıyorum 25 kılo ıle kapatırsam sezonu dua edıcem .:)9
waooowww ıslık çalmak istiyorum sayın seyircilerrrrkız tenisçimiydin sen, ben de bi ara kursa falan gittim çok hoşuma gitmişti. sen yine dönersin eski haline hiç canını sıkma
sağol canım
ya gecen bı arkadasım dedı sezeryanda 2. gun banyo yaptımıs ona kaldıgı hastaneee... bende o hastanede yapıcam bıde oyuzden bornoz koycam valla
aynen oyle eskı resımlrıme bakıyorum bıde sımdıkı resımerıme cınnet gecırıyorum bıde sporcuydum guya 20 kılo aldım oldum smocu :)))))))))))))9
Beni bi görsen, herkes Allah kurtarsın diyor...
Geçen gece lunaparka gittik eşimle ve arkadaşlarıyla, dönme dolaba binecektik beni bindirmedi görevliler, mesuliyet kabul edemeyiz diyee...O durumdayım yani...
Patlamaya hazır bomba gibi...
Eki Görüntüle 184931 Eki Görüntüle 184932
buyrunkızlar ılk halım ve son halımve ılk halım hıc bır zaman olamıycam galıba
ya ben kendimi nası yalnız hissediyodum. bi ara okudum 6 kilo aldım 8 kilo aldım fln yazmışlar.ben 15 kilo aldım şimdilik bende bi tuhaflık var diyodum:)
:))) kuzumbos ver sen onları anne dedıgın hukumet gıbı olmalı heybetlı sen benım resımlrıme bakta gor ekledım dahada yıyorum 25 kılo ıle kapatırsam sezonu dua edıcem .:)9
Olursun olursun, o kadar kötü değil ki...
Çok kilo almamışsın...
Ben resmimi koysam site çöker mazallah....
annem en küçük kardeşime hamileliğinde son zamanlarda diyomuş ki "ya bu çocuk doğunca ben ona nasıl bakıcam bu halimle"..kadın o derece benimsemiş hamileliği
Yaşlı değil de, eskisi gibi bakmıyorum kendime artık..O yüzden çirkin hissediyorum ben de....
Ama geçecek...Geçici bi dönem bu...Hem de geçtiinde bebişlerimiz kucağımızda olacaklar...
Bu sıkıntılara değer mi dersen, kesinlikle değer...
dumçıkı çıkı dum çak çak dum çıkı çıkı dum çak çak
yok yok ben bır fıııl ornegım 20 kılo aldım ve ısrarla yıyorum
kız bu halde dönme dolaba mı binecektin.
ayyy kuzu alemsin yaaaa.
benim aldıklarım penye ya da mermerşahi (yanlış yazıyor olabilirim) kumaşından iç zıbın dikişsiz, kollu incecik bir kumaştan ve onun üzerine penye, çıtçıtlı dış zıbın şeklinde. bodyler bebişlerin kafasından giydiriliyor bunları ise bebeğin kolları geçirilip rahatça giydirmek mümkün. bir de zıbın bodyler var. heryerde bulunmuyor. onlarında dış zıbınlardan farkı normal bodyler gibi alt kısmının çıtçıtlı olması..
İdil Baby İdil Baby İç Dış Zıbın | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
http://...................../organik-zibin-body_QmZ19WoZ3WiZ1168
Öyle mi....
benim doktor en az bir hafta banyo yasak dedi bana ???
Bebek de ben de suyla ıslatılmış pamukla silinecekmişiz....Islak mendil bile değil yani...
Her doktorun tutumu farklı demek ki...
Olursun olursun, o kadar kötü değil ki...
Çok kilo almamışsın...
Ben resmimi koysam site çöker mazallah....
Bi kuzu dahaaa....
Sanki kendim yazmışım gibi okudum mesajını...
Psikolojik olarak kendimizi iyi hissetmemiz çok önemli bence de...
Öyle mi....
benim doktor en az bir hafta banyo yasak dedi bana ???
Bebek de ben de suyla ıslatılmış pamukla silinecekmişiz....Islak mendil bile değil yani...
Her doktorun tutumu farklı demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?