2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor da öyle dedi...En erken 1 haftada düşermiş zaten...
Yani en az 1 hafta banyo yok...Klimaları açar fazla terlememeye çalışırız artık...

kızlar ben geldıımm:))
72,600 olmusum 15 gunde 100 gram almısım cok sukur:))
bebek 1869 gr boyu 40 cm kadarmıs hersey ıyı dedı uyuyordu zaten bızımkı:))
kafası asagıdaydı bu arada benden aclık tokluk ve hemoglabın mı ne oyle bı test ıstedı..
vee ıznımı baslattım oleeeyyy:)))
yasasın özgurluk

anam ev dedinde aklıma geldi ne yemek yapılacak kız akşama
benim mercimek çorbamla dolmam var.çokşükür bugün mutfakta işim yok. bi salata o kadar..

hoşgeldin canım güzel haberlerine de bebişine de maşallah
suzii doğurmuş geçmişi okudun mu? 22 nisanda 31+5 iken. tüm öğleden sonra onun şokunu yaşadık burda..

yelkovan tam çıkarken gördüm gözünaydın canım.

Fatma ben anama gidiyom ohhhhh hazır yemek

hadi öptüm hepinizi.

bende habire yiyorum valla..esirgemiyorumda hiçbir şeyi:) bebek istiyo deyip deyip yiyorum hehe..
mesela reklamlarda ne görsem ya alıyorum ya da mutfağa gidip yapıyorum üşenmiyorum da:)

aman yıyelım daha ne zaman yıycez zamanımız yıyelım bos verrr:)))

hepımızz aynıyız canım benım takma herkes esra senolsen kılo almazsın dıyolardı sımdı hem kılolu hem gobeklı hem catlaklı bı kadın oldum cıktım :)))

anaaammm ne zaman kızım cok sasırdım aaa dur gecmısı okuyayım barıı ıyımıymıs barıı

hadı hayırlı olsun canım masallahh

Eskiden o kadar karamsardım ki..
Neden herşey benim başıma geliyor havasındaydım...
Panik atak var bende, psikoloğa giderek atlattım...Hala da tam atlatmış sayılmam da...
Artık dünya yansa umrumda olmaz, anca su dökerim elimden geleni yaparım ama kendimi kahredemem havasındayım...
Hele ki hamileyken, ağlamıyorum bile, kızım da üzülecek diye...Bakma bugün suzii yi duyunca heyecandan çok ağladım ama...Başka şeyler hiç önemli değil...
Dediklerin çok doğru,hepsine de katılıyorum..

Oyyy, maşallah kuzuma yaa...
Kocaman olmuş annesi.....İzne de ayrıldığın iyi olmuş bol bol dinlenirsin....

Sana şok haber vereyim mi...Suzii doğurmuş...Yaman bey erkenden gelmiş dünyaya..

Kızlar ben doktora gidiyoruum kendinize iyi bakın bakalım bizim cephede neler oluyor bir bakıp geleyim:))))))))
güzel haberlerini bekliyoruz canım sen de doğurmaya kalkma bir günde bir haber bize yeter

anaaammm ne zaman kızım cok sasırdım aaa dur gecmısı okuyayım barıı ıyımıymıs barıı

iyiymiş çokşükür. suzi dün çıkmış bebiş küvezdeymiş, 10-15 güne kadar çıkacakmış. kaç gram doğmuş hatırlayamadım.

oyyyy canım canımcanım supersınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah senı bı sencıda kurtarsınn kız valla aynıyız bacım sımdı dahda kılo aldım hıc takma valla aynıyız

Yok takmıyorum da, millet benim halime benden daha çok üzülüyo...Tuhaf geliyor...
Sancıda kurtarmasın kız, ben sezeryan olucam..Sancı falan çekmeyeyim boşuna....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…