bilmem içimdne gelioooo
eğitimde (durmadan eğitim deyip duruyorum ama uzmanlar verdiği için paylaşıyorum sizinle) bebeği göbek bağı düşene kadar yıkamak yok dediler. hatta düştükten 1 gün sonra yıkayın dediler. ama bizi bilmiyorum.
bence de değer,
sağlıkla bi kucaklarımıza alsak
kızlar ben kaçıyorum
kendinize çok iyi bakııın
ohhhh süper vallla.
ben sıkıldım eve gitmek istiyorum.
Eki Görüntüle 184944 Eki Görüntüle 184945
Birileri hükümet mi dediii......
Kuzu diyorsunuz ama, bilmiyorsunuz ki pc.nin karşısında bi dana var...
benim mercimek çorbamla dolmam var.çokşükür bugün mutfakta işim yok. bi salata o kadar..anam ev dedinde aklıma geldi ne yemek yapılacak kız akşama
kızlar ben geldıımm:))
72,600 olmusum 15 gunde 100 gram almısım cok sukur:))
bebek 1869 gr boyu 40 cm kadarmıs hersey ıyı dedı uyuyordu zaten bızımkı:))
kafası asagıdaydı bu arada benden aclık tokluk ve hemoglabın mı ne oyle bı test ıstedı..
vee ıznımı baslattım oleeeyyy:)))
yasasın özgurluk
bende habire yiyorum valla..esirgemiyorumda hiçbir şeyi:) bebek istiyo deyip deyip yiyorum hehe..
mesela reklamlarda ne görsem ya alıyorum ya da mutfağa gidip yapıyorum üşenmiyorum da:)
vallla zamanında ben de sporcuydum.
şimdi daha çok koyuyor insana bu durum.
kıpırdayamıyorum.
ne hallere düştüm diyorum içimden.
gebelik hoşaf etti beni
kız bu halde dönme dolaba mı binecektin.
ayyy kuzu alemsin yaaaa.
benim mercimek çorbamla dolmam var.çokşükür bugün mutfakta işim yok. bi salata o kadar..
hoşgeldin canım güzel haberlerine de bebişine de maşallah
suzii doğurmuş geçmişi okudun mu? 22 nisanda 31+5 iken. tüm öğleden sonra onun şokunu yaşadık burda..
kafası asagıdaydı bu arada benden aclık tokluk ve hemoglabın mı ne oyle bı test ıstedı..
yasasın özgurluk
kuzu çok kitap okudum bu konularla ilgili. ama unuttum sanki hepsini uçtu gitti. başımıza gelen en olumsuz şeyin bile kişisel gelişimimiz için faydalı olduğunu Allahın hepimizi inanamayacağımız kadar çok sevdiğini başımıza gelenleri tefekkür ile kabul edip onun yardımı ile herşeyin düzeleceğine inanmamız gerektiğini hatırmamam gerek. buraya mutsuz olmak için mutlu olma ve mutlu etmek üzere geldik...bunları ben mi yazıyorum sabahki mesajıma cevap gibi oldu. batsınbu dünya havasındaydım oysaki:)
uff ne kötüsün senyelkovan tam çıkarken gördüm gözünaydın canım.
Fatma ben anama gidiyom ohhhhh hazır yemek
hadi öptüm hepinizi.
anaaammm ne zaman kızım cok sasırdım aaa dur gecmısı okuyayım barıı ıyımıymıs barıı
yasasın özgurluk
güzel haberlerini bekliyoruz canım sen de doğurmaya kalkma bir günde bir haber bize yeterKızlar ben doktora gidiyoruum kendinize iyi bakın bakalım bizim cephede neler oluyor bir bakıp geleyim:))))))))
anaaammm ne zaman kızım cok sasırdım aaa dur gecmısı okuyayım barıı ıyımıymıs barıı
oyyyy canım canımcanım supersınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallah senı bı sencıda kurtarsınn kız valla aynıyız bacım sımdı dahda kılo aldım hıc takma valla aynıyız
Kızlar ben doktora gidiyoruum kendinize iyi bakın bakalım bizim cephede neler oluyor bir bakıp geleyim:))))))))
uff ne kötüsün sen
kız yeni bi topik açtık hatta bebişler geliyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?