2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

içmeye çalışıyorum. ama insan evde olunca can sıkıntısından zaten sürekli bişiyler yiyip içmek stiyo. ben evde otursam kesin 20-25 kg alırdım :)

çalışıyosun sanırım
ne zaman çıkacaksın izne?
yok ben evdeyim ama hiiiiç bişey yiyesim gelmiyor
ama çok fazla su tüketiyorum
hep canım buz gibi su istiyo :26:

YAMAN bebek aramıza hoş geldin bizde zamanında kucağımıza alırız inşallah ama benim korkularım artıyo 31haftamız bitiyo benim karnım iyice aşağıya inmiş eşim gece işten gelince söyledi resmen horon tepiyo içimde artık dışarıda çıkamıyorum bugün biraz temizlik yapıyım dedim ama süpürgeyi açtım heryeri süpürdüm fakat hala yerleri silemedimmutfakta bulaşıklar var eğilip makinaya yerleştiremiyorm bizim odamız mayısın 10 da gelsin dedim ama arayıp acele etmelerini söylemem gerekicek sanırım yoruldum galiba yemek yemek bile işkence gibi geliyo

tekrar selam kızlar,
hala suzinin şokunu atamadım üzerimden :) yapılacak işler gözümde büyüdü valla :)

selam canım, gerçektende etkilenmemek elde değil
allahım sağlıcakla tez zamanda yaman bebeği eve götürmelerini nasip etsin ana babasına
bizede vaktinde kolay doğum nasip etsin inşallah
bende hiç bişey yapmadım gerçi oğlum küçük herşeyim ondan dolayı hazır sayılır ama hastane bavulumu hazırlamam gerekiyo biran evvel ve kızıma hastane çıkışları filan almam gerekiyo

bende 31+5im ve benimde karnım baya aşşağıda
zor oluyo günlük temizlikleri bile yapmak artık gerçekten
bide minik oğlum var en haşarı zamanları onun peşinde koşmaktan harap oluyorum resmen
çıkmadığı yer girmediği delik kalmadı evde
sağlık olsun napalım
zor olacak ama atlatacağız bu zorluklarıda allahın izniyle inşallah

çalışıyosun sanırım
ne zaman çıkacaksın izne?
yok ben evdeyim ama hiiiiç bişey yiyesim gelmiyor
ama çok fazla su tüketiyorum
hep canım buz gibi su istiyo :26:

evet çalışıyorum. normalde buhafta son 32. haftamdayım ama 37 ye kadar çalışmayı düşnüyordum ama bu haftadan sonra ne olur bilemem :) beimde bazen gidip dolaptan su içtiğim oluyor ama sonrası kötü işte :) içerken ohh miss ama sonra bebişimi düşünüyorum eyvah diyorum içtim yine.

ya ben kızıma daha isim bile bulamadım ya ilk kızım adı eda doğa bunu düşünüyoz düşünüyoz yok içime sinen bir isim yok adsız gelecek kuzucuk

dolaba değilde balkona attım damacanayı
evde kalooriferlerden çok ısınıyo su ve hava soğuk olduğu için (eh buzdolabı gibide soğuk olmadığı için) tam karar oluyo su
zor olur son haftalar ama sonrasında daha uzun süre kalacağın için yavrunun yanında en iyisini yapıyosun
gidebildiğin yere kadar git ama zorlama kendini canım

arkadaşlar bebişinizin yastığını ne ile yaptınız pamuk mu yün mü off bi yorganla bir yastıklarını yaptırmam kaldı bide bakım setini ne marka aldınız

aynen. bizim duvarlar silinecek, halılar yıkamaya gidecek ev temizlenecek bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenecek. dünya kadar iş var yani. daha 10 hafta var diyorum ama işte belli olmuyo demekki...

ay canım Allah kolaylık versin ufacık bi de çocukla düşünemiyorum kendime bile zor bakıyorum şuanda. bi de ufak bi yaramaz olsa aboow

ya ben kızıma daha isim bile bulamadım ya ilk kızım adı eda doğa bunu düşünüyoz düşünüyoz yok içime sinen bir isim yok adsız gelecek kuzucuk

isim sitelerine baktınmı canım?
belki içine sinen bir isim bulabilirsin oralarda
biz zümra meva düşünüyoruz kızımızın adını

herkese slmmm bende sızler gıbı dort gozle kızımı beklıyorum hazıran sonu temmuz bası sanırımm kısmetse kavusucaz cok zor oldu ama sonunda oldu allah kısmet ettı .29 haftalıgım ılk bebegımız cook tecrubesız ve heyecanlıyım ne alcam ne yapcamm nasıl olcak valla okudugum arastırdıgım kadarım:)bırde cok dondurma yıyorum ınsss bebege zararlı dııldırr bebegım cook asagıda oldugu ıcın bazen odum kopuyor cıkıcak sanıyorum ve son zamanlarda bır sıkıstırıyo sag kasıgım agrı cekılme baskı allah hepımızı bır sancıda kurtarsın ıns :)

bedensel bir zorluğu yok işimin ama stresli bişim var. muhasebe

bende halıları yıkamaya vereceğim ama oğlan kirletir diye hemen veremiyorum son zamanlara yakın vercem mecbur
yeni taşındım evim yeni boyalı temiz
camımı çerçevemide perdelerimi tüllerimide ancak kaloriferler mayısın ortasında sönüyo o zaman yaparım

allah veriyo kolaylığını valla oğluşum tek arkadaşım yanımda
iyiki var yoksa nasıl geçerdi zaman tek başıma dağ başında bilemiyorum

suzi'nin yazdıkalrını okuyunca çok duygulandımmm... sağolsun öyle içten anlatmışki resmen gözümde canlandı. inanın suyun gelmesini bu kadar bekelmiyodum. sayende öğrendim ve böyle bişeyle karşılaşınca endişeye kapılmam heralde :) Allah yaman bebeğine hemencecik sağlıklı bir şekilde kavuşmanı nasip eder inşallah... bu güzel duyguyu tüm annelerimiz büyük bir sevinçle ve sağlıkla karşılarlar inşallah bütün temennim buuu. tekrar tebrik ederim suzi...

allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim
oğluma hamileyken bende çok dondurma yemiştim bişey olmadı
bilinen markaları tercih etmekte fayda var tabi

biz de daha yeni bulduk Mete olacak oğlumuzun adı inşallah..

çok güzel bir isim ben çok severim mete ismini :81:
hiç modası geçmez ve hep modern bir isimdir
söylenişide çok güzel

bedensel bir zorluğu yok işimin ama stresli bişim var. muhasebe

bedenen zorluğu olsun olmasın ne farkeder
istediğin zaman yatıp istediğin zaman kalkamadıktan sonra hamilelikte her iş zor

kızlar ben kaçtım herkese iyi akşamlar
güle güle canım
bende kaçayım dizim var ve oğlanı yıkamam lazım herkese iyi akşamlar

esra2011 nasılsın cnmm dunden berı aklımdan cıkmadın yaaa ne oldu dr a gıttınmı bebıste bıse yoktur umarım...

esra2011 nasılsın cnmm dunden berı aklımdan cıkmadın yaaa ne oldu dr a gıttınmı bebıste bıse yoktur umarım...

sağol canım iyiyim.
bugün gittim herşey yolunda
suyu iyi bu su götürür seni dedi
daha bişeyde gelmedi zaten
yatışa devam
benim sıpa arada böyle yapıyo işte
bu arada karnımdan çıkacak gibi bir sertleşiyoki
sizede oluyo mu?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…