içmeye çalışıyorum. ama insan evde olunca can sıkıntısından zaten sürekli bişiyler yiyip içmek stiyo. ben evde otursam kesin 20-25 kg alırdım :)
tekrar selam kızlar,
hala suzinin şokunu atamadım üzerimden :) yapılacak işler gözümde büyüdü valla :)
YAMAN bebek aramıza hoş geldin bizde zamanında kucağımıza alırız inşallah ama benim korkularım artıyo 31haftamız bitiyo benim karnım iyice aşağıya inmiş eşim gece işten gelince söyledi resmen horon tepiyo içimde artık dışarıda çıkamıyorum bugün biraz temizlik yapıyım dedim ama süpürgeyi açtım heryeri süpürdüm fakat hala yerleri silemedimmutfakta bulaşıklar var eğilip makinaya yerleştiremiyorm bizim odamız mayısın 10 da gelsin dedim ama arayıp acele etmelerini söylemem gerekicek sanırım yoruldum galiba yemek yemek bile işkence gibi geliyo
çalışıyosun sanırım
ne zaman çıkacaksın izne?
yok ben evdeyim ama hiiiiç bişey yiyesim gelmiyor
ama çok fazla su tüketiyorum
hep canım buz gibi su istiyo :26:
evet çalışıyorum. normalde buhafta son 32. haftamdayım ama 37 ye kadar çalışmayı düşnüyordum ama bu haftadan sonra ne olur bilemem :) beimde bazen gidip dolaptan su içtiğim oluyor ama sonrası kötü işte :) içerken ohh miss ama sonra bebişimi düşünüyorum eyvah diyorum içtim yine.
aynen. bizim duvarlar silinecek, halılar yıkamaya gidecek ev temizlenecek bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenecek. dünya kadar iş var yani. daha 10 hafta var diyorum ama işte belli olmuyo demekki...selam canım, gerçektende etkilenmemek elde değil
allahım sağlıcakla tez zamanda yaman bebeği eve götürmelerini nasip etsin ana babasına
bizede vaktinde kolay doğum nasip etsin inşallah
bende hiç bişey yapmadım gerçi oğlum küçük herşeyim ondan dolayı hazır sayılır ama hastane bavulumu hazırlamam gerekiyo biran evvel ve kızıma hastane çıkışları filan almam gerekiyo
bende 31+5im ve benimde karnım baya aşşağıda
zor oluyo günlük temizlikleri bile yapmak artık gerçekten
bide minik oğlum var en haşarı zamanları onun peşinde koşmaktan harap oluyorum resmen
çıkmadığı yer girmediği delik kalmadı evde
sağlık olsun napalım
zor olacak ama atlatacağız bu zorluklarıda allahın izniyle inşallah
ya ben kızıma daha isim bile bulamadım ya ilk kızım adı eda doğa bunu düşünüyoz düşünüyoz yok içime sinen bir isim yok adsız gelecek kuzucuk
ya ben kızıma daha isim bile bulamadım ya ilk kızım adı eda doğa bunu düşünüyoz düşünüyoz yok içime sinen bir isim yok adsız gelecek kuzucuk
dolaba değilde balkona attım damacanayı
evde kalooriferlerden çok ısınıyo su ve hava soğuk olduğu için (eh buzdolabı gibide soğuk olmadığı için) tam karar oluyo su
zor olur son haftalar ama sonrasında daha uzun süre kalacağın için yavrunun yanında en iyisini yapıyosun
gidebildiğin yere kadar git ama zorlama kendini canım
aynen. bizim duvarlar silinecek, halılar yıkamaya gidecek ev temizlenecek bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenecek. dünya kadar iş var yani. daha 10 hafta var diyorum ama işte belli olmuyo demekki...
ay canım Allah kolaylık versin ufacık bi de çocukla düşünemiyorum kendime bile zor bakıyorum şuanda. bi de ufak bi yaramaz olsa aboow
herkese slmmm bende sızler gıbı dort gozle kızımı beklıyorum hazıran sonu temmuz bası sanırımm kısmetse kavusucaz cok zor oldu ama sonunda oldu allah kısmet ettı .29 haftalıgım ılk bebegımız cook tecrubesız ve heyecanlıyım ne alcam ne yapcamm nasıl olcak valla okudugum arastırdıgım kadarım:)bırde cok dondurma yıyorum ınsss bebege zararlı dııldırrbebegım cook asagıda oldugu ıcın bazen odum kopuyor cıkıcak sanıyorum ve son zamanlarda bır sıkıstırıyo sag kasıgım agrı cekılme baskı allah hepımızı bır sancıda kurtarsın ıns :)
biz de daha yeni bulduk Mete olacak oğlumuzun adı inşallah..
bedensel bir zorluğu yok işimin ama stresli bişim var. muhasebe
güle güle canımkızlar ben kaçtım herkese iyi akşamlar
esra2011 nasılsın cnmm dunden berı aklımdan cıkmadın yaaa ne oldu dr a gıttınmı bebıste bıse yoktur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?