2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

31. haftanın ıcındeyken dogmus 1500 gram kadarmıs ..
yaa benım cantam daha hazır bıle degıl heyecan yaptımm:)

ben de şok oldum. iyice hissettim bugün doğumu, şaka gibi geliyormuş bugüne kadar onu anladım:) 1560 gr.mış

aynen ya. ufak tefek eksiklerim var, alamadım bir türlü. alsam hepsini bir yıkayacağım. ama bugün hızlanmam gerektiğini fark ettim, şakası yok bu işin

aynen ya. ufak tefek eksiklerim var, alamadım bir türlü. alsam hepsini bir yıkayacağım. ama bugün hızlanmam gerektiğini fark ettim, şakası yok bu işin

mrb baynlar kısmetse bende agustos annesı olacaagım 3 ay 10 gunumuz kalddı tahmını ddogum trıhımıze bır sorum olacak hazıranda tahmını dogum tarıhı olan bayanlar erken dogum yasaayan varmı bılgınız vramı

tam gününde sormuşsun:)) bugün bir arkadaşımızın doğum yaptığını öğrendik. 22 nisanda dünyaya gelmiş aceleci miniğimiz.

arkadaşlar bebişinizin yastığını ne ile yaptınız pamuk mu yün mü off bi yorganla bir yastıklarını yaptırmam kaldı bide bakım setini ne marka aldınız
şu bakım setinde neler var kızlar bi yazın bana eksiğim varsa alayım çıktıgımda set olarak almadım tecrübelilerin önerdiği markalardan ayrı ayrı aldım eksik parça kaldımı bilmiyorum :)
31+3 yadaa 31+5 ti canım..
ayy çok erken ya çok şükür iyiymiş bebişimiz
deli karıııııııııı hos geldın 31+5 miş kıssssss bıde 1560 dogmus ıyıymıs masallah yaman bebek geldııııı
anammm bende 32. haftadayım korktum valla okuyunca daha çantam hazır değil benim
ya ben ya ben bi sürü eksiğim var hala hazır değil çantam eşyalarını bile yıkamadım hafta sonuna erteledim herşeyi izne ayrılıyorum diye bi doğsa Allah korusun ortada kalırız öyle

ben de şok oldum. iyice hissettim bugün doğumu, şaka gibi geliyormuş bugüne kadar onu anladım:) 1560 gr.mış

evet ya hala şaka gibi geliyordu ultrasonda gördüğümde bile bu benim bebeğimmi diyordum ben gerçekten doğdugunu düşünmek hala hayal geliyordu doğana kadar anlamıyor demek insan, bugün biraz daha hissettim doğum yaklaşmış gerçekten

tam gününde sormuşsun:)) bugün bir arkadaşımızın doğum yaptığını öğrendik. 22 nisanda dünyaya gelmiş aceleci miniğimiz.

pekı erken dogum sebeblerı nelermıs bılgınız varmı dogum yapmıs arkdaasımızın erken dogum sebebinı ıblıyormusnuz korkuyorum benımde az klkdıkca erken dgum korkusu sardı ııce ....arkdasımızınsebebını bılen varmı bırde normalmı yapmıs sezeryanmı olmus bebısımız

kızlar bırde dun suyu gelen bı arkadas vardı.
bılgınız varmı haber aldınız mı hıc

az önce yazmış, iyiymiş durumu, suyu normal demiş doktoru. bu arada demin de yazdım görmedin sanırım. izne ayrılmışsın, gözünaydın. insan huzura eriyor izne çıkınca:)))

belli değil sanırım sebebi, birden suyu gelmiş. sezaryanla almışlar.

az önce yazmış, iyiymiş durumu, suyu normal demiş doktoru. bu arada demin de yazdım görmedin sanırım. izne ayrılmışsın, gözünaydın. insan huzura eriyor izne çıkınca:)))

canımı bır yandan gecmısı okuyordum bır yandanda annemlere haber verıyorum suzının dogumunu onlarda telas yaptılar kusura bakma :))
sankı ızın almadım ozgurlugume kavustum bırce yaa ne rahatlık:))

erken dogum yapanlr normal dogumda yapablırmı kızlr ılla erken dogum sezeryanmı oluyor
hiç bilmiyorum ben...
canımı bır yandan gecmısı okuyordum bır yandanda annemlere haber verıyorum suzının dogumunu onlarda telas yaptılar kusura bakma :))
sankı ızın almadım ozgurlugume kavustum bırce yaa ne rahatlık:))

yok canım ne kusuru:)) gerekten acayip rahatlıyor insan.okulda çok stres yaşıyordum son zamanlarda.

bız nasıl dogum edecez bakalımmm yakamozzz
her gün düşünmekten kafayı yiyorum vallahi ben bugünde aynı şeyi konuşuyodum eşimle hangisini yapsam bilmiyorum cayıp duruyorum ikisindende korkuyorum nasıl doğum yapacam ki ben diyorum onun derdide başka sezeryende 3 çocuktan sonrasına izin vermiyolarsa normal yap 3 çocuk yetmez diyo Allahım koyun can kasap et derdinde dedikleri bu olsa gerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…