2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bebiş 2 hafta önde
doğumları duyunca daha fena olucam heralde
suzi 1 hafta geri bizden doğdu bebiş bak..

şok oldum suzi'nin haberini okuyunca. acayip duygusallaştım. hayal gibi geliyordu doğum yapacağım gün ama bugün iyice hissettim annelik duygusunu. uzun ve güzel bir ömrü olur inşallah Yaman bebeğin. oğlumun adaşı:))

gözünaydın canım. korkuttu seni epey :)) bazen benimki de çok sertleşiyor.

arkadaşlar nasılsınız;benim moralimi mobilyacılar bozdu.bebeşin odasını çıkarırlarken çizmişler.dolabın kapı boyası güzel olmamış,ne zaman halledersiniz dedim 2-3 haftayı bulur demezler mi?Ya yetişmezse diye üzülüyorum.

ya bana da akıl verın lutfen tecrubelı anneler:) ılk bebegım evım 2 oda 1 salon bır odayı bebek odası yapıcaz fakat sımdı yapmayım dedım zaten yatak odamda yatırıcam baya bı sure gerek yok dıye dusundum esım dıyor ıstıyorsan odasını sımdı yaptıralım yatagını dolabını boyasını falan gereksız dıyorum ama besık den de vazgectım bı atne buyuyen yatak alıcam cekmecelı dolaplı yatak odama koycam ne dersıunız

merhabalar kızlar...
canım sıkma canını, insan bir an önce her şeyi hazır olsun istiyor ama her şeyde vardır bir hayır, yetişir inşallah merak etme...

sıkma canını arkadaşım... hepsi hallolur zamanla... biz yeni ev taşıdık... evde bi sürü problem çıktı... kardeşlerim yanımdaydı, onlar sayesinde baya hallettik ama gittiler... şimdi kendi başıma bi yandan düzen bi yandan temizlik yapmam gerekiyo... ama zor kıpırdıyorum artık... daha beşik alamadık... eşimin boş vakitlerini beklmemem lazım... evin eksikleri de var alınacak... yapılcak çok iş varken ben boş boş oturuyorum evde... napalım olduğu kadar... bebişimin kıyafetlerini yıkadım bugün... onları koyacak düzgün bi yerim bile yok... biraz kıpırdayabilsem çıkıp eksiklere bakardım çarşıdan... belki yarın çıkarım.. tabi biraz korkuyorum... artık karnım daha çok sertleşiyo...

kiracı mısınız... kendinizinse yaptırabilirsiniz... bizim 3 oda bi salon... kiracıyız... ama ben odasını ayıracağım zaman bi oda düzenlemek istiyorum ona.... şimdilik beşiğini yatak odasına dolabını küçük odaya koymayı düşünüyorum

bız kıracı dıılız ama bır yasına falan gelsın dıyorum guzel odasını yapım senelerce kullansın senın gıbı odama koycam ama buyuyen yatak al dıyorlar kafam karısık

Anne demek;

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına
bür...ünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.

* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım
edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara
sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

benim evde 3 oda 1 salondu.başta karar verememiştim oda hazırlasam mı diye ilk bebeğim heves ettim odasını aldık.yatak odası içinde beşik aldım.büyüyen yataklarda baya yer kaplıyor eşyalar yerleşince oda küçük kaldı

aynı dert bızdede var canım bebek dolabının yan tarafı cızılmıs ama hala mobılyacıdan ses seda yok güyaa alıp degıseceklerdııı

kızlarrr iyi gecelerrr ayyy acayip öksürüyoummm bana bi çareeeee:-((((

canım elma varsa kabugunu soy kaynat ıc yada 2 yemek kasıgı bala yarım lımonu sık bıraz su ekle karıstır ıc ıyı gelıo oksurugeee............... oda olmadı en basıtı ayak altına bolca viks sur yattt 15 dk gecer

ayy kızlar şok oldum suzii doğurmuş maşallah iyilermiş çok sevindim iyi olmalarına korktumda ama biraz Allah korusun aniden doğurmayız inşallah bizde :)) kaç haftalık doğmuş bilen varmı ? günün bomba haberi bu galiba

kızlar suziii dogum yapmıs okudunuz mu??
sımdı okudum gecmıste valla tuylerım dıken dıken oldu yaa
mınnak kuzucuk ....

deli karıııııııııı hos geldın 31+5 miş kıssssss bıde 1560 dogmus ıyıymıs masallah yaman bebek geldııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…