sağol canım iyiyim.
bugün gittim herşey yolunda
suyu iyi bu su götürür seni dedi
daha bişeyde gelmedi zaten
yatışa devam
benim sıpa arada böyle yapıyo işte
bu arada karnımdan çıkacak gibi bir sertleşiyoki
sizede oluyo mu?????????
sağol canım iyiyim.
bugün gittim herşey yolunda
suyu iyi bu su götürür seni dedi
daha bişeyde gelmedi zaten
yatışa devam
benim sıpa arada böyle yapıyo işte
bu arada karnımdan çıkacak gibi bir sertleşiyoki
sizede oluyo mu?????????
canım sıkma canını, insan bir an önce her şeyi hazır olsun istiyor ama her şeyde vardır bir hayır, yetişir inşallah merak etme...arkadaşlar nasılsınız;benim moralimi mobilyacılar bozdu.bebeşin odasını çıkarırlarken çizmişler.dolabın kapı boyası güzel olmamış,ne zaman halledersiniz dedim 2-3 haftayı bulur demezler mi?Ya yetişmezse diye üzülüyorum.
arkadaşlar nasılsınız;benim moralimi mobilyacılar bozdu.bebeşin odasını çıkarırlarken çizmişler.dolabın kapı boyası güzel olmamış,ne zaman halledersiniz dedim 2-3 haftayı bulur demezler mi?Ya yetişmezse diye üzülüyorum.
ya bana da akıl verın lutfen tecrubelı anneler:) ılk bebegım evım 2 oda 1 salon bır odayı bebek odası yapıcaz fakat sımdı yapmayım dedım zaten yatak odamda yatırıcam baya bı sure gerek yok dıye dusundum esım dıyor ıstıyorsan odasını sımdı yaptıralım yatagını dolabını boyasını falan gereksız dıyorum ama besık den de vazgectım bı atne buyuyen yatak alıcam cekmecelı dolaplı yatak odama koycam ne dersıunız
kiracı mısınız... kendinizinse yaptırabilirsiniz... bizim 3 oda bi salon... kiracıyız... ama ben odasını ayıracağım zaman bi oda düzenlemek istiyorum ona.... şimdilik beşiğini yatak odasına dolabını küçük odaya koymayı düşünüyorum
arkadaşlar nasılsınız;benim moralimi mobilyacılar bozdu.bebeşin odasını çıkarırlarken çizmişler.dolabın kapı boyası güzel olmamış,ne zaman halledersiniz dedim 2-3 haftayı bulur demezler mi?Ya yetişmezse diye üzülüyorum.
kızlarrr iyi gecelerrr ayyy acayip öksürüyoummm bana bi çareeeee:-((((
ayy kızlar şok oldum suzii doğurmuş maşallah iyilermiş çok sevindim iyi olmalarına korktumda ama biraz Allah korusun aniden doğurmayız inşallah bizde :)) kaç haftalık doğmuş bilen varmı ? günün bomba haberi bu galiba
ayy kızlar şok oldum suzii doğurmuş maşallah iyilermiş çok sevindim iyi olmalarına korktumda ama biraz Allah korusun aniden doğurmayız inşallah bizde :)) kaç haftalık doğmuş bilen varmı ? günün bomba haberi bu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?