2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet gitti, 1,5 taydı kontrolü sanırım.

kızlar bu arada süleymanla hürrem maşşallah halvet başına bi bebek düşürüyolar

aynennnnnnnnnnnn bende sınır oluyorum bu nedır ya kadın motora bagladı dakıka bası doguruyo ey masallahhhh

ben de bugün sakarya fıratı izlicem.. haftalık stresimi ağlayarak atıyorum orda..
ben izleymiyorum onu oğlan olaca ya askere nasıl gönderecem ben bu oğlanı diyip ağlıyom

evet gitti, 1,5 taydı kontrolü sanırım.

kızlar bu arada süleymanla hürrem maşşallah halvet başına bi bebek düşürüyolar

valla gavur karı nede bereketli maşallah hiç boş geçmiyo attıgı tutuyo adamın :

Yarın alırız o zaman haberlerini..

Ay sende bendensin, balığa hayatta dokunamam.. Pişince yerim ama asla pişiremem.

sen gene iyisin ben yesem herif göbek atacak hergün alıp kendi pişirir valla ama ben yiyemiyomda

Yarın alırız o zaman haberlerini..

Ay sende bendensin, balığa hayatta dokunamam.. Pişince yerim ama asla pişiremem.

valla bende hiç dokunanam.ama yemesini çok severim.allahtan eşim karadenizli ve balık işini başkasına bırakmıyo hep kendi yapıyo.

ben izleymiyorum onu oğlan olaca ya askere nasıl gönderecem ben bu oğlanı diyip ağlıyom

valla gavur karı nede bereketli maşallah hiç boş geçmiyo attıgı tutuyo adamın :

o zaman guzel bı spagettı yap fatmacım ( hep sevdıgım yemeklerı sayıyorumm )

Bende bezelye pilav var, taze bezelye çıkınca aldım hemen.. fikir olur belki ama , bu saatten sonra uğraşma ya bence de makarna falan yap..

o zaman guzel bı spagettı yap fatmacım ( hep sevdıgım yemeklerı sayıyorumm )

kız ben p.tesi hastaydım ya hilmiye onu yaptırmıştım kolay diye. buda olmadı D:

oykum bende onu syerederken hilmiye dönüyom hünkarım şehzade geliyo diyip güklüyom

sen gene iyisin ben yesem herif göbek atacak hergün alıp kendi pişirir valla ama ben yiyemiyomda

Bende çok sevmem de arada yerim.. Ama kızım çok seviyor.. Ona dışarda pişirttirip yediriyorum..

valla bende hiç dokunanam.ama yemesini çok severim.allahtan eşim karadenizli ve balık işini başkasına bırakmıyo hep kendi yapıyo.

Ohhhh ne güzel ya.. benim eşim hiç yemek yapamaz..

bende bende pişincede zorla yerim zaten

ben suşi bile yerım çok severım balıgı felaket etoburum etı sevıyorum ne yapayım dılı dını ırkı benım ıcın sorun degıl et olsun baska bısey olmasınn keske esım kasap olsaydıı

oykum bende onu syerederken hilmiye dönüyom hünkarım şehzade geliyo diyip güklüyom

anaa sana yemek bulmam lazım taktım bulucam buldum bile :fırında patatae cok kolay seker batatesı soganı bıberı domanesı dogra salcalı su yap tepsıye dok fırına ver pıstıkten sonra usutune kasar rendele super be 5 dak oluyo kolay avrat yemeklerıne hosgeldınız benım bulusum
bu arada bende kocama sehzade gelıyo dedıgımde bak adamın haremı var deyıp cıldırtıyo benı dovecem o olacak gobegımle

kızlar baksanıza ya sectıgım mobılyadan vazgecmek uzereyım bı sıte buldum cılektekı modeller var sıtede ve acayıp uygun fıyatları beyaz zürafalı buyuyen besıklıye bayıldım ben bı akıl verın bana

............................................................

Son düzenleme:
bende bende pişincede zorla yerim zaten

eeeeee hünkarım diye diye adamı bağlıyorlar zaten..
Aslında balık çok faydalı ama işte zor geliyor yapmak, birde ben evde hayatta pişiremem, benim mutfakta açık.. Bütün ev kokar..

Neyse kızlar ben kaçayım kızım okuldan geldi başımda dikilmiş, bilgisayarı istiyor... Size doyum olmaz yarın görüşürüz.. byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…