Etkilenmiştir çevreden bence de.. Aman zaten herşeyide pembe olmasın ben çok sevmiyorum öyle pembe pembe..
Bana doktor 34 ten sonra dönmez dedi ama bazı yerlerde de 37 ye kadar dönebilir diyor anlamadım.. Neyse artık bundan sonra fark etmez zaten sezeryan olcak.. Benimki genelde karnımın ortasında duruyor, karnımın yanları bomboş.. Dün gece kasıklarım fena ağrıdı benim rahim büyüyor ondan mı ne, dikişlerim acıdı gece..
kuzum bayıldım markası ne kaça aldın. Bende bakmam lazım hattaalmam lazım güle güle kullansın öykü hanım
güzel haberlerle gel bacım. Net gidiyor hiç bişey okuyup yazamıoyorum
benimde söylemesi ayıp son günüm yarın:)
oyyy maşallah çok güzel iyi günlerde kullanın
super olmus ıpekcım ınsallah oglusun mutlu saglıklı huzurlu gunlerde bu odayı doldururrrrrrrrr...
ben en cok duvarkagıdınızı begendım yaaaaaaaaa....
zınkerbell bız cocuk kalbınde duvar kagıdı yaptırdık yaa kagıt cok kotu olduuu.. usta geldı bunda bısı yok dedı ama gecen aksam kagıda bakmak ıcın sahıbı geldı ve tekrar yapacaklarrr cok anlayıslı ve yaptıgı ısın arkasında duran bır mal sahıbıydı
ayyy allahım yaa supersınızzz... kız kuzu benımde arkadaslarım arıyo 3 kısı felan oldu hepsı ruyalarında erkek dogurdumu gormuslerrr ınsanın psıkolojısı bozuluyorrr:):)::)
sağol canım ...sen dün doktora gidicektin galiba nasıldı durukuzum bayıldım markası ne kaça aldın. Bende bakmam lazım hattaalmam lazım güle güle kullansın öykü hanım
oyyy maşallah çok güzel iyi günlerde kullanın
super olmus ıpekcım ınsallah oglusun mutlu saglıklı huzurlu gunlerde bu odayı doldururrrrrrrrr...
zınkerbell bız cocuk kalbınde duvar kagıdı yaptırdık yaa kagıt cok kotu olduuu.. usta geldı bunda bısı yok dedı ama gecen aksam kagıda bakmak ıcın sahıbı geldı ve tekrar yapacaklarrr cok anlayıslı ve yaptıgı ısın arkasında duran bır mal sahıbıydı
ayyy allahım yaa supersınızzz... kız kuzu benımde arkadaslarım arıyo 3 kısı felan oldu hepsı ruyalarında erkek dogurdumu gormuslerrr ınsanın psıkolojısı bozuluyorrr:):)::)
kuzum bayıldım markası ne kaça aldın. Bende bakmam lazım hattaalmam lazım güle güle kullansın öykü hanım
oykum yaaaaaaa ne kadar az kaldı bebısını elıne almayaaaaaaaaaaa.......
Anacım herkes müneccim kesildi başımıza, ben diyorum benim durumum farklı zaten erkek bebeği bünyem yabancı bir cisim olarak algılıyor diye, hala ısrar ediyorlar deli mi ne ya bunlar.. Benim ikinci ya herhalde erkek çok istiyoruz diye düşünüp üzmek için mi söylüyorlar anlamadım ama biz kız çocuk çok severiz yani hele eşim kız hastası, anlamadım ben bu insanları..
canım planlı olursa dahi iyi değil mi hazırlarsın kendini hiç değilse öbür türlü sürpriz olurEvet çok az kaldı da az kaldıkça da bende korkular başladı, eşime sabah diyorum ki inşallah kendi kendine gelmeye kalkar, planlı olursa ben çok heyecanlanırım, korkarım diyorum, o da tam tersi planlı olsun istiyor.. Ben tarihi her seferinde sormayı erteliyorum, eşim sor diyor.. Planlı olunca çok panik yapıyorum..
Evet çok az kaldı da az kaldıkça da bende korkular başladı, eşime sabah diyorum ki inşallah kendi kendine gelmeye kalkar, planlı olursa ben çok heyecanlanırım, korkarım diyorum, o da tam tersi planlı olsun istiyor.. Ben tarihi her seferinde sormayı erteliyorum, eşim sor diyor.. Planlı olunca çok panik yapıyorum..
dunden beri sanki curuk agrisi gibi aciyor canimm
taam canım var öyle top yaparım.demek ödemdenmiymiş evet ya ayaklarım da şiş
iki hafta önce 2600 demişti doktor dün gittik yine 2600 civarı dedi.. ben anlamadım bu makine hesaplarını
sezinin güzel haberlerini bekliyoruz
iyi haberlerle gelirsin inşallah canım
Canım çok güzel haberlerle gelirsin inşallah...
iyi haberlerle gell :))) siz her doktora gidisinizde kendime pay cikartiyorum :)))
Bana doktor 34 ten sonra dönmez dedi ama bazı yerlerde de 37 ye kadar dönebilir diyor anlamadım.. Neyse artık bundan sonra fark etmez zaten sezeryan olcak.. Benimki genelde karnımın ortasında duruyor, karnımın yanları bomboş.. Dün gece kasıklarım fena ağrıdı benim rahim büyüyor ondan mı ne, dikişlerim acıdı gece..
biri şu iştahımı durdursun patlıcam:84:
ayyy bombaaaa sizeeee
dun bir tanidik dogum yapti
once erkek demislerdi sonra kiz dediler
gecen ay erkek dediler
kiz dogmusss :))))
ayyy bombaaaa sizeeee
dun bir tanidik dogum yapti
once erkek demislerdi sonra kiz dediler
gecen ay erkek dediler
kiz dogmusss :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?