Sormayın çok ama salaklık ettim işte, 37. hafta bitiyor 2 haziranda, zaten izne çıkıp doğururum, 3 haftamda yanar gibi geliyor bana..
bilsem böyle hiçbişey istemediklerini 2 hafta önce gider alırdım raporumu ama napiyim basmadı kafamİnsan kaynaklarına sorup duruyorum, şu torba yasası bizim için geçerli mi, erken doğursam eklenir mi kalan süre diye bilen yok , kimisi sadece memurlara diyor, kimisi bizim için de geçerli diyor
ben korkarım öle şeylerden yaa yapamam ki
gilette venüs...
kesmiyormuş oranı buranı....
Ben öykümün yalancısıyım, daha dün aldım denemedim....Kesmezsem yazarım...
egeeeeeeeeeee cerrahpasada rapor ıcın bı yerlere ımza attırıyormuyuzzzzzzzzzzz??
Yanı cokkkk kosturuluyormu????????????
cnm bende uyku setını almıycam cok pahalı geldı terzıye dıktırcemmmmmmm.yenidoğan al ilk olarak sonra bakarsın.
sende benden aşşa kalmamışsın bacım bitirmişsin. Dolaplar kalsın evde yavaş yavaş yaparım... Biraz dinleneyim..
Jilet ne jileti yaa özellikleri ne ki merak ettim.
Channel o yatak kenarlarını uyku seti alınca beraber alıyorsun içinde var.
cılek benım bı arkadasım napmıs bılıyomusun doktoru 35. haftada 37 gıbı gostermıs bu evde yatmıs yatmıs zaten sezeryan olduuu 38.haftadaaa...
valla bende korkuyorum ızne cıkıp dogurursak dıyeee? sımdı doktor bıze 38. haftada sezeyan derse nolcekkkk??? off yaaaaaaaa
son günler heralde herkes jilet kullancak öyle mi
cılek benım bı arkadasım napmıs bılıyomusun doktoru 35. haftada 37 gıbı gostermıs bu evde yatmıs yatmıs zaten sezeryan olduuu 38.haftadaaa...
valla bende korkuyorum ızne cıkıp dogurursak dıyeee? sımdı doktor bıze 38. haftada sezeyan derse nolcekkkk??? off yaaaaaaaa
oran buran neren kızgilette venüs...
kesmiyormuş oranı buranı....
Ben öykümün yalancısıyım, daha dün aldım denemedim....Kesmezsem yazarım...
kız ne var korkucakkkkkk :):) evde yatıosun ıste hıcbı seyı yokkk:):) ama tanıdık doktor bulmak lazımmm
cnm bende uyku setını almıycam cok pahalı geldı terzıye dıktırcemmmmmmm.
cnm bende uyku setını almıycam cok pahalı geldı terzıye dıktırcemmmmmmm.
bebişim önce leyla ebeye gidiyorsun diyorsun böyle böyle iş görbilir raporu alıcam oda bi yazı yazıyor bilgi işlemin yanında bi yer var ya dosya çıkarttığımız ordaki kadına veriyorsun sonra yazıyı yazıyor başhekimlik var garanti bankasının yanında ona kaşeletip birini sen alıyorsun birinide işyerine veriyorusn . Aslında 15 dk halledilyr.. Bişey yok
ben yıllardır kullanmazdım ama bunda dışarı da çıkamıyorum, birde her hafta kontrol falan oluyor, başladım bende jilete.. Birde çok hijyenik bulmuyorum dışarda yapılan ağdayı.. Yani özel bölgeye yaptırmam..
ben yıllardır kullanmazdım ama bunda dışarı da çıkamıyorum, birde her hafta kontrol falan oluyor, başladım bende jilete.. Birde çok hijyenik bulmuyorum dışarda yapılan ağdayı.. Yani özel bölgeye yaptırmam..
ben de öyle yaptırdım. 30da 32 gösterdi doktor. ama 10 hazirana kadar doğurmam lazımm
son günler heralde herkes jilet kullancak öyle mi
ıyı ozaman cok kosturmuycammmm. ya bızım burda medıko var oda verıyomus eger cok kosturulcaksa burdan halledeyım dıycektım ama pasaya gıtmem lazım zaten nekadar mıkrop var bı goreyım bendedeee:)):):)
ya egeeeeeeeeee aceppppppppp bu cerrahpasdamı bısı varda bızde mıkrop cıkıyo sureklı:):):):):):)
neye alınacam kız şakaaşıyoz işte şurda. aslında hiç fena olmaz kıl çıkarmayan jilet. düşünsene bizim kocalar yanlışlıkla o jiletle sakal tıraşı olurlarmışKIZ ALINIYOSAN SÖYLEMİYİM.
bu arada kıl çıkarmayan jilet yapsalar ne süper olur düşünsene. mucize.
ilk senin aklına gelmiştir selin koptummm :))))))
şaka bi yana jilet mecbur bacım ağda yalan oldu. hem her hafta kontrole çağırıyo.
nasıl uzatıp ağda yartırıcaz ki.
amaaaan hiç uğraşamam. vur jileti en temizi.
slogan gibi oldu kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?