2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben korkarım öle şeylerden yaa yapamam ki

kız ne var korkucakkkkkk :):) evde yatıosun ıste hıcbı seyı yokkk:):) ama tanıdık doktor bulmak lazımmm

egeeeeeeeeeee cerrahpasada rapor ıcın bı yerlere ımza attırıyormuyuzzzzzzzzzzz??
Yanı cokkkk kosturuluyormu????????????

bebişim önce leyla ebeye gidiyorsun diyorsun böyle böyle iş görbilir raporu alıcam oda bi yazı yazıyor bilgi işlemin yanında bi yer var ya dosya çıkarttığımız ordaki kadına veriyorsun sonra yazıyı yazıyor başhekimlik var garanti bankasının yanında ona kaşeletip birini sen alıyorsun birinide işyerine veriyorusn . Aslında 15 dk halledilyr.. Bişey yok

cnm bende uyku setını almıycam cok pahalı geldı terzıye dıktırcemmmmmmm.

Ya ben de pişman oldum zaten öyle yapmadım diye.. Hiç diilse 1 hafta önce gitseydim , 32. haftadayım deseydim.. benim bebek önden gidiyor zaten, 39 da doğursam yanmazdı iznim...
Aman napalım ikizim yaa Allah bilir :)) plan program işi diil bunlar.... bak suziye, ne yapalım artık.. Hayırlısı :))

ben de öyle yaptırdım. 30da 32 gösterdi doktor. ama 10 hazirana kadar doğurmam lazımm

gilette venüs...
kesmiyormuş oranı buranı....
Ben öykümün yalancısıyım, daha dün aldım denemedim....Kesmezsem yazarım...
oran buran neren kız
kız ne var korkucakkkkkk :):) evde yatıosun ıste hıcbı seyı yokkk:):) ama tanıdık doktor bulmak lazımmm

ya ben öle yalancılık şeylerinden korkuorum elim yüzüme bulaştırıyorum

ıyı ozaman cok kosturmuycammmm. ya bızım burda medıko var oda verıyomus eger cok kosturulcaksa burdan halledeyım dıycektım ama pasaya gıtmem lazım zaten nekadar mıkrop var bı goreyım bendedeee:)):):)

ya egeeeeeeeeee aceppppppppp bu cerrahpasdamı bısı varda bızde mıkrop cıkıyo sureklı:):):):):):)

kontrol alttan mı canım. ben de ağdayla aldım en son

aslında jilet sağlıklıymış bunda gözenekleri açmadıgın için iltihap vs enfeksiyon gibi riski olmuyor muş..diğerinde gözenekleri açtıgın için riskliymiş

Öyküm ben yaptırıyorum yaa benim evden temiz, kaliteli walla :) güvendiğin yer olduktan sonra hiç problem çıkmaz bence..

ben de öyle yaptırdım. 30da 32 gösterdi doktor. ama 10 hazirana kadar doğurmam lazımm

Yaa işte ben de pişman oldum öyle yapmadığıma ama kafam basmadı ki ((( keşke sana sorsaydım Birce, ama ne zamandır da denk gelemedik

son günler heralde herkes jilet kullancak öyle mi

KIZ ALINIYOSAN SÖYLEMİYİM.
bu arada kıl çıkarmayan jilet yapsalar ne süper olur düşünsene. mucize.
ilk senin aklına gelmiştir selin koptummm :))))))

şaka bi yana jilet mecbur bacım ağda yalan oldu. hem her hafta kontrole çağırıyo.
nasıl uzatıp ağda yartırıcaz ki.
amaaaan hiç uğraşamam. vur jileti en temizi.
slogan gibi oldu kızzzz

Ben kağıt havlu koyuyorum, günlük ped kullanmak iyi değil dediler ya..
Her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum...
allaha şükür hiç bişey çıkmadı şimdiye kadar..İnşallah bundan sonra da çıkmaz...

vur Jileti en temiziiiiii

haaa haaaaaa
salakmıyıym neyim koptum kendi kendime.

Son düzenleme:
neye alınacam kız şakaaşıyoz işte şurda. aslında hiç fena olmaz kıl çıkarmayan jilet. düşünsene bizim kocalar yanlışlıkla o jiletle sakal tıraşı olurlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…