iş yerinin en zor yanı, bi yerin ağrısa veya uyku bastırsa rahat edememekama az kaldı inşallah kızlar sabır. Fatmacım seninki dönmedi ya ondan da baskı yapıyodur beline, dönseydi rahatlardın biraz...
ezgimEE allahım senden razı olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmmcatlıyacaktım artıkkkk sanırım olduu hay saolasınnnn allah bır sesle kurtarsın ne dıyımmm
Hadi gözün aydın...
Benim işyerimde kimse karışmaz..Ayağımı falan uzatırım da...
Ben de karnım acıkınca yiyecek bişeyler bulamamaktan şikayetçiyim ya..
Ben gibi pis boğaz olunca, dert de ayrı oluyor..
evet cnm net kesıldı dokuman c dosyaları felan tarandı sonra beyaz bır ekran cıktı evet hayır sıkkı olan evet dedım gelene sonra fınıshed combofix felan yazdı kapandı acıldı sanırım olduuu :84:
ezgimEE allahım senden razı olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmmcatlıyacaktım artıkkkk sanırım olduu hay saolasınnnn allah bır sesle kurtarsın ne dıyımmm
Canım niye yazamıyorsun ya, neden düzelmiyor ki pc...
Kapatıp açsan yine mi olmuyor...
herkese slmmm..
kızlar ya az önce halamın kızıyla görüştüm aynı o da32 haftalık hamile.dün başı dönmüş doktora gitimş nstye filan bağlamışlar biraz sancı çıkmış 15 dk da bir iğne filan yapıyoalmış serum takmışlar.
gözü korktu valla benim hazırlıkları bitirp hemen öyle beklemeye karar verdim
çok sevindimmmmm. bu programı silme elinin altında bi yerde dursun (trojen temizleyicidir). pc yavaşladığı takılmaya başladığı zaman aynen çalıştır... düzelir
aminnnnnnnnnn cümlemiziiiiiiii
slm hoşgeldinnn, ay inş. erken doğurmaz halanın kızı.herkese slmmm..
kızlar ya az önce halamın kızıyla görüştüm aynı o da32 haftalık hamile.dün başı dönmüş doktora gitimş nstye filan bağlamışlar biraz sancı çıkmış 15 dk da bir iğne filan yapıyoalmış serum takmışlar.
gözü korktu valla benim hazırlıkları bitirp hemen öyle beklemeye karar verdim
benimki de sabah 9 gibi ben yataktayken hıçkırıyodu, karnımı izleyip kikir kikir gülüyodum bende.ayy benim bebeğimm hıçkırıyor heraldee
Yok canım, herşey yolunda...
Hatta güzel haber var..
suzii yamana dokunmuş, kucağına almış dün ilk kez...
ohhhhh iyi yapmışsıncok saol bacım ya sabah ıse gıderken guluyordu allah o kadınlar kulubunden razı olsun uyelıkten attılar sonunda bu kadar yasmana dıoduu sımdı aradım hava attımmmm
fatmaaa oldu bacım sınır felan kalmadı bende
ohhhhh iyi yapmışsınçatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?