2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iş yerinin en zor yanı, bi yerin ağrısa veya uyku bastırsa rahat edememekama az kaldı inşallah kızlar sabır. Fatmacım seninki dönmedi ya ondan da baskı yapıyodur beline, dönseydi rahatlardın biraz...

Benim işyerimde kimse karışmaz..Ayağımı falan uzatırım da...
Ben de karnım acıkınca yiyecek bişeyler bulamamaktan şikayetçiyim ya..
Ben gibi pis boğaz olunca, dert de ayrı oluyor..

herkese slmmm..
kızlar ya az önce halamın kızıyla görüştüm aynı o da32 haftalık hamile.dün başı dönmüş doktora gitimş nstye filan bağlamışlar biraz sancı çıkmış 15 dk da bir iğne filan yapıyoalmış serum takmışlar.
gözü korktu valla benim hazırlıkları bitirp hemen öyle beklemeye karar verdim

Benim işyerimde kimse karışmaz..Ayağımı falan uzatırım da...
Ben de karnım acıkınca yiyecek bişeyler bulamamaktan şikayetçiyim ya..
Ben gibi pis boğaz olunca, dert de ayrı oluyor..

est. canım ben de çok atıştırıyorum ama öğle arasında depoladığım için zaten sıkıntı olmuyor. bi de genelde odada yalnızım ama insan yine de rahat edemiyor, çat diye biri girebilir çünkü, amir falan...

evet cnm net kesıldı dokuman c dosyaları felan tarandı sonra beyaz bır ekran cıktı evet hayır sıkkı olan evet dedım gelene sonra fınıshed combofix felan yazdı kapandı acıldı sanırım olduuu :84:

ezgimEE allahım senden razı olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmm catlıyacaktım artıkkkk sanırım olduu hay saolasınnnn allah bır sesle kurtarsın ne dıyımmm

çok sevindimmmmm. bu programı silme elinin altında bi yerde dursun (trojen temizleyicidir). pc yavaşladığı takılmaya başladığı zaman aynen çalıştır... düzelir
aminnnnnnnnnn cümlemiziiiiiiii

Ya bazen öyle olabiliyormuş..Ama hemen doğum başlayacak demek değil..
İnşallah sancısı geçer de gönderirler evine..Geçmiş olsun.

çok sevindimmmmm. bu programı silme elinin altında bi yerde dursun (trojen temizleyicidir). pc yavaşladığı takılmaya başladığı zaman aynen çalıştır... düzelir
aminnnnnnnnnn cümlemiziiiiiiii

cok saol bacım ya sabah ıse gıderken guluyordu allah o kadınlar kulubunden razı olsun uyelıkten attılar sonunda bu kadar yasmana dıoduu sımdı aradım hava attımmmm

fatmaaa oldu bacım sınır felan kalmadı bende

slm hoşgeldinnn, ay inş. erken doğurmaz halanın kızı.

ayy benim bebeğimm hıçkırıyor heraldee
benimki de sabah 9 gibi ben yataktayken hıçkırıyodu, karnımı izleyip kikir kikir gülüyodum bende.sağlı sollu çalkalanıyodu :)))

selamlar hanimlar nasilsiniz.. ay benim uyku düzenim cok berbat oldu ya. Gece 3-4 ancak yatiyorum e tabi öglen 12ye kadarda yatiyorum bukez. Bide SIKILDIM artik dogurmak istiyorum:)

kımse tutamas benı herkese begenı atacammm sabah kadar netteyım dedım esıme iyi baska bı yere bulasma orda kal dıo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…