selamlar hanimlar nasilsiniz.. Ay benim uyku düzenim cok berbat oldu ya. Gece 3-4 ancak yatiyorum e tabi öglen 12ye kadarda yatiyorum bukez. Bide sıkıldım artik dogurmak istiyorum:)
selamm hoşgeldinn, hiççç geyik yapıyoduk biste :)) bende geceleri 40 kere uyanıyorum. geçen kocişe dedimki sabahki kilomla gece yatmadan önceki kilom arasında 2,5 kilo fark ediyo dedim. gece tuvalette ne yapıyon sen diyoselamlar hanimlar nasilsiniz.. ay benim uyku düzenim cok berbat oldu ya. Gece 3-4 ancak yatiyorum e tabi öglen 12ye kadarda yatiyorum bukez. Bide SIKILDIM artik dogurmak istiyorum:)
görüşürüz kuzumOff, patron iş verdi..
Çıkmam lazım..
sonra görüşürüz kızlar..
alla alla nasıl becerdın anlamzdın pek sen dıooo ben anlamam ama anlatan oldu dedım arkadaslarınmı dıo evet dedımmm gıcık olduuu aman iyi iyi dıoohh canıma degsın catlardım sızle konusmassam buralarda
selamm hoşgeldinn, hiççç geyik yapıyoduk biste :)) bende geceleri 40 kere uyanıyorum. geçen kocişe dedimki sabahki kilomla gece yatmadan önceki kilom arasında 2,5 kilo fark ediyo dedim. gece tuvalette ne yapıyon sen diyo
görüşürüz kuzum
bakma sen bana, şuan ev hanımıyım ama tam bi pc kurduyum:82::82::82::82:
ayyy sen mi ben mi dogsun istiyorum zaman akıp geçsin istiyorum
selamm hoşgeldinn, hiççç geyik yapıyoduk biste :)) bende geceleri 40 kere uyanıyorum. geçen kocişe dedimki sabahki kilomla gece yatmadan önceki kilom arasında 2,5 kilo fark ediyo dedim. gece tuvalette ne yapıyon sen diyo
görüşürüz kuzum
kız dedim ya sana pc hızlandırır diye. ne kadar virüs var temizler o...öyle bacımmm aksama kadar yedıgımz ıcın sabah yenılıo vucut kendınııı ayyyy sevındırık oldummmm kıs nette hızlandı sankıı
formatçıya 30-40 verirsin,bi cd takıp format atıp, gerekli programları yükler alt tarafı. ama bilmeyince format zordur tabi. benim kocişte çok iyidir bilgisayar konusunda, takıldığım yerde ona sorarımohhh ne guzel helal olsun ben kırk yıl kalsam yapamsdım mal gıbı kalırdım yada olmadı formatcıya gotururdum leptop u yınede kalmazdım burdan ayrıı
Kızlarrrr kardesım unıversıte sınavından 415 cekmıssssssssssssssssssssssssssSanırım cok ıyı yerlere gelecek cocuk havalara ucyo bayılacak sımdııı aradı benııııııııııııııııııııııı annemın haberı bıle yok daha
slmm hoşgedin.ay ne güzel bende deliksiz uyusam...slm kızlar...
bende de tam tersi oldu eskiden geceleri uyuyamazdım şimdi erkenden uykum geliyor,bütün gecede uyanmıyorum şükür
maşallahhhh çok sevindim, inş. istediği yerlere yerleşir. Allah gönlüne göre versin...Kızlarrrr kardesım unıversıte sınavından 415 cekmıssssssssssssssssssssssssssSanırım cok ıyı yerlere gelecek cocuk havalara ucyo bayılacak sımdııı aradı benııııııııııııııııııııııı annemın haberı bıle yok daha
hayırlı olsun, maşallahhangi bölümü istiyor? zeki çocukmuş belli, helede bu sistem karmaşasında...
slmm hoşgedin.ay ne güzel bende deliksiz uyusam...
maşallahhhh çok sevindim, inş. istediği yerlere yerleşir. Allah gönlüne göre versin...
ben cıkım bakalım kızlar kardesım bakmaya gıdıo sımdı tam net olarak umarım dogrudur yaaaaa kız arkadası bakmıs yalan solememıstr sanırım ıcıme kurt dustu sımdı ama solemes bence
Selam kızlarrrr....
Bebeğime yastık alcam bugun..nasıl yastık almalıyım??
Sizler nasıl aldınız? Nevresim takımı için nasıl yorgan almalıyım..offf...içim sıkılıyo artık..eksikler bitmedi bir türlü...
e sen baksaydın kimlik no sundan
kızlar bi sorum var size, bebişin hıçkırığını nasıl hissediyorsunuz? pıt pıt içerde ritmik atan bi ses şeklinde mi? sanki kalp atışı gibi??
aklıma sonradan geldı bakmak aradım acmıo cocuk dellendı sanırım ama sanmıyorum kotu almamıstr cok zekı allah esırgesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?