2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar hanimlar nasilsiniz.. Ay benim uyku düzenim cok berbat oldu ya. Gece 3-4 ancak yatiyorum e tabi öglen 12ye kadarda yatiyorum bukez. Bide sıkıldım artik dogurmak istiyorum:)

ayyy sen mi ben mi dogsun istiyorum zaman akıp geçsin istiyorum

selamlar hanimlar nasilsiniz.. ay benim uyku düzenim cok berbat oldu ya. Gece 3-4 ancak yatiyorum e tabi öglen 12ye kadarda yatiyorum bukez. Bide SIKILDIM artik dogurmak istiyorum:)
selamm hoşgeldinn, hiççç geyik yapıyoduk biste :)) bende geceleri 40 kere uyanıyorum. geçen kocişe dedimki sabahki kilomla gece yatmadan önceki kilom arasında 2,5 kilo fark ediyo dedim. gece tuvalette ne yapıyon sen diyo

Off, patron iş verdi..
Çıkmam lazım..
sonra görüşürüz kızlar..
görüşürüz kuzum

bakma sen bana, şuan ev hanımıyım ama tam bi pc kurduyum:82::82::82::82:

öyle bacımmm aksama kadar yedıgımz ıcın sabah yenılıo vucut kendınııı ayyyy sevındırık oldummmm kıs nette hızlandı sankıı

ayyy sen mi ben mi dogsun istiyorum zaman akıp geçsin istiyorum

aynen aynen

haha bende cok kalkiyoum wcye ya

öyle bacımmm aksama kadar yedıgımz ıcın sabah yenılıo vucut kendınııı ayyyy sevındırık oldummmm kıs nette hızlandı sankıı
kız dedim ya sana pc hızlandırır diye. ne kadar virüs var temizler o...

ohhh ne guzel helal olsun ben kırk yıl kalsam yapamsdım mal gıbı kalırdım yada olmadı formatcıya gotururdum leptop u yınede kalmazdım burdan ayrıı
formatçıya 30-40 verirsin,bi cd takıp format atıp, gerekli programları yükler alt tarafı. ama bilmeyince format zordur tabi. benim kocişte çok iyidir bilgisayar konusunda, takıldığım yerde ona sorarım

slm kızlar...
bende de tam tersi oldu eskiden geceleri uyuyamazdım şimdi erkenden uykum geliyor,bütün gecede uyanmıyorum şükür

Kızlarrrr kardesım unıversıte sınavından 415 cekmıssssssssssssssssssssssssss Sanırım cok ıyı yerlere gelecek cocuk havalara ucyo bayılacak sımdııı aradı benııııııııııııııııııııııı annemın haberı bıle yok daha

hayırlı olsun, maşallah hangi bölümü istiyor? zeki çocukmuş belli, helede bu sistem karmaşasında...

slm kızlar...
bende de tam tersi oldu eskiden geceleri uyuyamazdım şimdi erkenden uykum geliyor,bütün gecede uyanmıyorum şükür
slmm hoşgedin.ay ne güzel bende deliksiz uyusam...

maşallahhhh çok sevindim, inş. istediği yerlere yerleşir. Allah gönlüne göre versin...

hayırlı olsun, maşallah hangi bölümü istiyor? zeki çocukmuş belli, helede bu sistem karmaşasında...

az once yasdım gelmedı sanırım valla cnm en kotu ıhtımal muhendıslıktı makına ama cocuk konusamadı suan yazık heyecandan anadolu lısesınde okuyorduu annemın haberı yok daha bakalım o ne yapacak

Son düzenleme:
ben cıkım bakalım kızlar kardesım bakmaya gıdıo sımdı tam net olarak umarım dogrudur yaaaaa kız arkadası bakmıs yalan solememıstr sanırım ıcıme kurt dustu sımdı ama solemes bence

canım ben de hazır uyku setlerini istemedim. elyaf bana sağlıklı gelmiyor açıkcası. kayınvalidem yün yorgan yaptıracak. yorgan kullanılmadığı dönemde de zaten battaniyeler var. bize nasıl kullanıyorsam bebeğe de aynı şekilde yapıcam. bulunduğun şehir de önemli tabi. mesela ankarada pamuk yorgan ısıtmaz :) yün yorgan lazım.
yastık zaten 2 yıl önermiyor uzmanlar, eğitimde de söylediler. yan korumaları da önermiyorlar, hava akımını engelliyormuş. park yataklar bu açıdan çok güzel zaten bence. bebeğin zarar görme ihtimali yok.

kızlar bi sorum var size, bebişin hıçkırığını nasıl hissediyorsunuz? pıt pıt içerde ritmik atan bi ses şeklinde mi? sanki kalp atışı gibi??

kızlar bi sorum var size, bebişin hıçkırığını nasıl hissediyorsunuz? pıt pıt içerde ritmik atan bi ses şeklinde mi? sanki kalp atışı gibi??

hem kalp atısına bensıo hemde rıtmık gobekten bellı olyo zaten kalkıp ındıgı durmadan hıckırdıgı ıcın ben anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…