kızlar bi sorum var size, bebişin hıçkırığını nasıl hissediyorsunuz? pıt pıt içerde ritmik atan bi ses şeklinde mi? sanki kalp atışı gibi??
kızlar bi sorum var size, bebişin hıçkırığını nasıl hissediyorsunuz? pıt pıt içerde ritmik atan bi ses şeklinde mi? sanki kalp atışı gibi??
sen de nasıl heyecanlandıysan internette olduğunu unuttun heralde
aklıma sonradan geldı bakmak aradım acmıo cocuk dellendı sanırım ama sanmıyorum kotu almamıstr cok zekı allah esırgesın
gözünüz aydın allah daim etsin
tc den başka bide şifre istiyo sanırım
kız oyle bıse kı annem okuttu buyuttu bacım babamız yok ben 10 yasındaydım kardesım 8 yasındaydıı öldügunde ne kadar gurur verıcı bır sey rabbım her anneye bole guzel seyler ysatsınn kadının haberı bıle yok suan gezmede
amın nn canımmmmmmmmmAllah annenizin yokluğunu göstermesin canım.çok tebrik ediyorum kardeşini bu zorlukta bu başarıyı gösterdiği için... sen böyleysen annen kimbilir nasıl sevinip gurulanacak. bizlerede evlatlarımız böyle güzelgünler gösterirler inşallah...
saol cnm benım yaaaaBebek kardeşini çoook tebrik ederim çok sevindim :) inşallah çok iyi bir yere girer
Blue ben hazır yorgan aldım ama almasamıydım acaba?
Neyse zaten yorgan kullanmalarına daha 1 sene var, düşünürüz o zamana
ayy bende cok sevındımm yegenım 8. olmussssssssssssssssssssss:):):):):)):)
AYY 2 SAATTİR GİRMEYE ÇALIŞIYORUM BURAYA UFF SİNİR OLDUM:d:d B ARKADAŞIMLA KNOUŞTUM DOGUM YAPMIŞTIDA KAÇ HAFTALIKTI BİLMİYORDUM 36 HAFTALIKKEN DOGURMUŞ İŞTEN EVE GELMİŞ DOGUMU BAŞLAMIŞ KENDİSİ HEMŞİRE İZİN FALAN KULLANAMAMIŞ AYYYY YAVRUM İNŞ. BANA DİNLENME FIRSATI VERİR YAA
çok yoğunum gebertiyorlar resmen ne var ne yok bakığp çıkıyrum
Delimavi kardeşine hayırlı teskereler yakamoz ilgilenir kardeşinle yemek yapar:))))
bebekpoyraz anlamadım ama güğzel bişey oldu galiba kardeşinle ilgili
fatma hatırlıyomusun benim iş yerinde bi arkadaşın eşi hastaneye yattı alacaklarmış bebeği demiştimya
o enfeksiyondan olmuş 1 hafta yattılar hastanede çıkardı sonra şimdi hiç kalkmadan yatıo bir tek tuvalet için kalkıyo 36. haftaya kadar tutmaya çalışıyomuş dr.
bu enfeksiyon çok kötü bişeymiş yaa hep antibiyotik vermiş 2 kutu alfasilin bitirmiş hastanedeki serumlar hariç
allahım hepimizi korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yavru kuşlarımız beklesin bizi üzmesinler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?