matematıgı cok severım ve matematıgı seven her cocuk basarılı olur onacanı gonulden ınaıyorum ınsallah hayatının her alanında basarılı olur tebrık ederım kardesını esra ablada tebrık ettı de aferınn
benım adımda esraaaa
aaaa adaşız oylemıısen yıne bı abla tavsıyesı soyle makıne muh daha cok ınsaat muh tercıh etsın gelecekte daha fazla para ve ıs ımkanı var oyle soyle sen ablası
esocan aradım açmadın ama buralardasınben videoyu göremedim ondan aradım seni bana cevap tatlımmm
tlf sessızde tatlım ondan gormemısımdır vıdeoyu yukledım sonra calısırken hata verınce gerı sıldım gelınce gosterırım yuklenmıyo ebruu ben asırı terlıyorum soyunup yolda kosasım var nıye bılmıyorum ama dısım agrıyo terlıyorum kasıklarım sancılanıyo kız doguracammı yoksa korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tlf sessızde tatlım ondan gormemısımdır vıdeoyu yukledım sonra calısırken hata verınce gerı sıldım gelınce gosterırım yuklenmıyo ebruu ben asırı terlıyorum soyunup yolda kosasım var nıye bılmıyorum ama dısım agrıyo terlıyorum kasıklarım sancılanıyo kız doguracammı yoksa korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saçmalam be kendine gel acaba menapozamı giriyon:86::86::86:
tatlım hamilesin ondan olmasın ağırlaştın iyicene...dişin ağırdığı içinde ateş basabilir dr.haber bekle dişin için bişeuy verebilir sıkma canını psikolojik olarakda sarsma lütfen kendini...
aman allah korusunnnnnnnnn :87:
merhabalar kızlar nasılsınız ???
ya benim bacağım tutuldu ya bugün belime vuruyor yürümekte zorlanıyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda ?
Ne yapmalıyım yarın kontrolüm var doktora soracağım ama yinede sizlere sorayım dedim...
basagım tutulmadı ama acayıp terlıyorum anlaya bılmıs degılım
bılmıyorum cnmm benım kalcam tutluyordu bacagım tutulmadı hıc bel agrısına dıkkat et kac haftalık hamişsınmerhabalar kızlar nasılsınız ???
ya benim bacağım tutuldu ya bugün belime vuruyor yürümekte zorlanıyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda ?
Ne yapmalıyım yarın kontrolüm var doktora soracağım ama yinede sizlere sorayım dedim...
valla canım 2 gundur acayıp terlıyorum bende anlamıyorum ne oluyo:26::26:
ben baska bır sıtedemıyımmm :26:valla sasırdım heeeee yabancı arkadaslar gelınceee
bılmıyorum cnmm benım kalcam tutluyordu bacagım tutulmadı hıc bel agrısına dıkkat et kac haftalık hamişsın
33 haftalık canım
Bendede geceleri oluyor ateş basıyor üstümü açıp duruyorum hastalıktan yakam kurtulmuyor aman dikkat et sende havalar da bir sıcak bir soğuk
bılmıyorum cnmm benım kalcam tutluyordu bacagım tutulmadı hıc bel agrısına dıkkat et kac haftalık hamişsın
bendede aynı bacım yaaa terleme ates basmalarıı cumartesı gıtcem bakalım ne dıcek bızım dr :26:
33 haftalık canım
normaldır canım ya baksana agırlasmısın sende ıyıceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?