2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar işte sinir ettiler beniiiii :84::84::84: tepiniyorum sinirimden
karnım da kaskatı oldu, 2 hazirana kadar nasıl çekilir bu çileeee
pişmanımmmmmmm, mağdurum da mağdurummmm :84::84:

ben servise yetişiyorum, öpüyorum hepinizi çok
sabah görüşürüz bu sinirle doğurmazsam
kalsaydım da konuşsaydık açılırdım aslına

ege'nin de son günü yarınnnnnn :84::84:
iyice içim sıkıldıııııııı

hadi öpüyorummmmmmm

aaaa adaşız oylemıı sen yıne bı abla tavsıyesı soyle makıne muh daha cok ınsaat muh tercıh etsın gelecekte daha fazla para ve ıs ımkanı var oyle soyle sen ablası

esocan aradım açmadın ama buralardasınben videoyu göremedim ondan aradım seni bana cevap tatlımmm

esocan aradım açmadın ama buralardasınben videoyu göremedim ondan aradım seni bana cevap tatlımmm

tlf sessızde tatlım ondan gormemısımdır vıdeoyu yukledım sonra calısırken hata verınce gerı sıldım gelınce gosterırım yuklenmıyo ebruu ben asırı terlıyorum soyunup yolda kosasım var nıye bılmıyorum ama dısım agrıyo terlıyorum kasıklarım sancılanıyo kız doguracammı yoksa korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saçmalam be kendine gel acaba menapozamı giriyon:86::86::86:
tatlım hamilesin ondan olmasın ağırlaştın iyicene...dişin ağırdığı içinde ateş basabilir dr.haber bekle dişin için bişeuy verebilir sıkma canını psikolojik olarakda sarsma lütfen kendini...

aman allah korusunnnnnnnnn :87:

tamam tatlım aksam bızımkı doktorla bulusacaktı zaten orda konusurum ılac vardır onda getırırım dedı

merhabalar kızlar nasılsınız ???
ya benim bacağım tutuldu ya bugün belime vuruyor yürümekte zorlanıyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda ?
Ne yapmalıyım yarın kontrolüm var doktora soracağım ama yinede sizlere sorayım dedim...

basagım tutulmadı ama acayıp terlıyorum anlaya bılmıs degılım

bılmıyorum cnmm benım kalcam tutluyordu bacagım tutulmadı hıc bel agrısına dıkkat et kac haftalık hamişsın
valla canım 2 gundur acayıp terlıyorum bende anlamıyorum ne oluyo:26::26:

bendede aynı bacım yaaa terleme ates basmalarıı cumartesı gıtcem bakalım ne dıcek bızım dr :26:

Bendede geceleri oluyor ateş basıyor üstümü açıp duruyorum hastalıktan yakam kurtulmuyor aman dikkat et sende havalar da bir sıcak bir soğuk

ee ıyce yaklastık galıbaa artık tekmelemıyo sankı karnımı yarıp cıkacak kerata :)))

hepımız aynıyız canım cok buyuk bır ıhtımal normal dıyecek az kaldı az yuzduk yuzduk kuyruguna geldık sımdı tv fılanızlerken hamıle olmayan kadınlar bana anormal gelıyoo sanada oluyomuu sankı ben hep hamıleymısım gıbı hısedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…