2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim çok rahat geçti hamilelik.1 kere bile kusmadım öyle midemde bulanmadı başlarda bile.ama artık zorlaşmaya başladı halsizlik baş dönmesi yatınca mideee...
hep hamile kalsam hiç bitmese diyodum ama son aylar zorlaşıyormuş gerçekten

belımın agrısı tuttu yıne yattım bıraz gecermı dıe ama aklıma yıne kotu kotu seyler gelıo yaaaa gecendede boyle olmustu acılma var dedıler hastanede yatırmaya kalktı dr um yormuyorumda kendımı:26::18::18::18:

o mide yanması bende de başladı berbat bişiy.

bende yarın raporumu alacğaımda abimin işyeri.gelebilidğim yere kadar gelmeyi düşnüyorum Allahtan birşey olmazsa.maaş almayada ihtiyacımız var çünkü..
haziran başında bırakayım diyorum ama Allah bilir ne olacağını:2:

bi sor istersen cnm doktoruna.korkutmak isteme ama sancılar bel ağrıısylada başlıyo diyorlar.yormasanda kendini vajti geldimi olan oluyor bacım

napiyim ya. bu hafta raporumu almaya gidicem napsam bilemiyorum. 32 de bıraksam mı 37 ye kadar devam mı etsem bilemiyorum.

32 de bırak zorlama kendını

yaa ben öldüm öldüm dirildimm çok zor gecmısıtı yıen baslıyo dısım agrımasa alısıcamda dısım cok agrıyo o benı perısan edıyo

ya her defasında acılma olmaz tatlım bende su kacıyorum sankı akıntı fazlalastı doktora soylesem bı kulp bulacak o yuzdenhıc bısey demıyorum kendı kendıme telkın edıyorum kac hafta sdenınkı suan kılosu kac

en son 29 haftada gıttım ıste 1500 yakındı kılosu bu cmrtesı dr gunumuz yarınamı aldırtsam kı :18:

en son 29 haftada gıttım ıste 1500 yakındı kılosu bu cmrtesı dr gunumuz yarınamı aldırtsam kı :18:

canım ıhmal etme korkma panık yapma bı ara soyle doktoruna bak 4 haftada en az 700 gr fılan almısıtr yarın gıt en ıyısı gıt sımdı yat ayaklarını havaya kaldır uzun bı sıre oyle kal canım hadı daha yorma kendını bılgısayar basında

kızlarrrrr merhaba yorgunluktan ölüyorummm
iki gündür mutfakla uğraşıyorum, çok şükür bugün bitti,
dolap tepelerinde gezdim şu koca göbeğimle

esracım kardeşini tebrik ederim, sizinde gözünüz aydın,
inşallah hepimiz evlatlarımızın böyle güzel günlerini görürüz..

ağrı girip çıkıyormu, yoksa süreklimi??

canım dr un ne diyo?? böyle acı çekeceğine hallettirsene dişindeki problemi,
artık bebeklerimiz büyüdü ve plesenta koruyor onları çektiğin acı bebeğine daha çok zarar verir,

kızlar dün gece hiiiiç uyumadım,
nescafe içmesem duramıyorum bu aralar, içsem uykusuzluk yapıyo, birde gece sırtım, kaburgam ağrıyo herşey karışıyo yanii
inşallah bu gece uyurum..

sımdı esım doktorumun yanında haber beklıyorum ılac fılan gonderır ınsallah ne bıleyım antıbıyotık ıcemem agrı kesıcıde kıyamıyorum acıkcası ve ılgınc olan surekı hareket edıyo sankı agır agır neden acaba bılmıyıyorum

nescafede ısme tatlım ne kaldı sunun surasında gunde bı tane yeter fazla ıcme

Son düzenleme:
benmde pzt 32.haftam doluyo,rapor almaya gittm bugün,doktor şekerden şüphelendi,halbuki fazla bi kilosu yok bebeğin.başı büyükmüş,benmde büyük dedim ama bakalım verdk kanı yarın belli olacak.
iznim haziranın ikinci haftasında başlayacak,erken doğsa doktorun dediği tarihten, önceki iznm yanacak,geç doğsa,sonraki iznim yanacak.bakalım ne zaman doğacak.burda mart nisan annelerine bakıyorum 40.haftayı doldurup doğum yapan bi anne vardı.bizim bi arkadaş doktorun dediği tarihten 3 hafta sonra doğum yaptı.kimseninki kimseyi tutmuyo.izinlerim yansın istemiyorum,fena halde kafam karıştı.

vazgeçmem topuklularımdan :)) az kaldı az 2 ay sonra çekersin kotu giyersin topukluyu salınıtsın sende
ilk aylar bulantı yaşasan şükür derdin bu aylara :))

benimde dünden beri belim kopuyo çok acıyo ya sırt üstü yattıgımda dahada artıyo ağrısı yarın gidecem doktora açılma filan yoktur inş.

hımm sen o kısımları dusunme fazla canım ne olucaksa olur zaten sıkıntı yapma kendıne 38 haftada emın ol cogu kısı dogurmus olacak bana oyle gelıyo 40 goren cok az kısı olur cogumuz sezeryan yapıcaz cunku sende fazla dusunme daha var canım merak etme

senin çektiğin acı emin ol o ağrı kesiciden daha zararlı bebeğe,
emzirirken ilaç ve tedavi daha zor,
hem burda kaç arkadaşımız antibiyotik içiyo aylardır,
ağrı kesici ben çok kullandım, çünki dr um ateşin çok zararlı olduğunu,
parolunde ateş düşürücü bi parasatemol olduğunu günde 3-4 kez içmem gerektiğini söylemişti,
canım, lohusalık falan burnundan gelir, başka şeylerde girer araya, sen hemen ne gerekiyosa yap bence..

tamam tatlım haklısın ben de yarın gıdeyım bı ozaman bı ılac yazsın banada

20 kılo aldım bacım
en az 3 ayda vermeyle gecer yokkı ılacım
az kaldı dıyorum amma topuklularıma muhtacım
bı dua ette 5 ay sonra kavussun şu bacınn
nasıl dortlugum super dımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…