vazgeçmem topuklularımdan :)) az kaldı az 2 ay sonra çekersin kotu giyersin topukluyu salınıtsın sende
ilk aylar bulantı yaşasan şükür derdin bu aylara :))
benimde dünden beri belim kopuyo çok acıyo ya sırt üstü yattıgımda dahada artıyo ağrısı yarın gidecem doktora açılma filan yoktur inş.
kızlarrrrr merhaba yorgunluktan ölüyorummm
iki gündür mutfakla uğraşıyorum, çok şükür bugün bitti,
dolap tepelerinde gezdim şu koca göbeğimle
esracım kardeşini tebrik ederim, sizinde gözünüz aydın,
inşallah hepimiz evlatlarımızın böyle güzel günlerini görürüz..
ağrı girip çıkıyormu, yoksa süreklimi??
canım dr un ne diyo?? böyle acı çekeceğine hallettirsene dişindeki problemi,
artık bebeklerimiz büyüdü ve plesenta koruyor onları çektiğin acı bebeğine daha çok zarar verir,
kızlar dün gece hiiiiç uyumadım,
nescafe içmesem duramıyorum bu aralar, içsem uykusuzluk yapıyo, birde gece sırtım, kaburgam ağrıyo herşey karışıyo yanii
inşallah bu gece uyurum..
havada bulut sen topuklu işini unut
bebekle birlikte yere kapaklanırsan allah korusun görürsün topukluyu
çok fenayım yaa acaip yoruldum bebek taa aşağıya indi :44:
esraaa nasıl oldun????
tşk ederım cnm kardesım ıcın ıyı dıleklerıne
ya nefes alıp verırken bıcak saplanyo gıbı her nefes aldıgımda degılde 2 dk bır gırıo ıste :18::18::18:
esraaa nasıl oldun????
agrıyor cnm belımmm aradım dr u yarına aldırttım randevuyu :18::18:
az kaldı adasım cok az kaldı gececek ınsallah her sey hayırlısıyla bol bol dınlen canım aman arkana yastık yok yatıpta kalkarken dıkkatlı kalp hop deyıp sıcrama yavas yuru dıkkat et
20 kılo aldım bacım
en az 3 ayda vermeyle gecer yokkı ılacım
az kaldı dıyorum amma topuklularıma muhtacım
bı dua ette 5 ay sonra kavussun şu bacınn
nasıl dortlugum super dımııı
esraaa nasıl oldun????
ınsallah bacım yaaa dayanamıom artık valla yıne aynı seyle karsılasacam dıe ödum kopuyor randevuyu aldırttım yarına
tşk ederım cnm kardesım ıcın ıyı dıleklerıne
ya nefes alıp verırken bıcak saplanyo gıbı her nefes aldıgımda degılde 2 dk bır gırıo ıste :18::18::18:
yakamoza yazdıgım dortlugu oku bacım ben farkındayımmacma yaramı aglarım valla
kız sanki hamilelikten önce 100 kilomuydunki giyemiyceksin bebişi doğur azcık zayıfla yeter mahrum bırakma kendini topuklardan :)) eski kilona dönünce yine yaparsın nasılsa istediklerini doğunca tehlike bitiyo
her durumda giyerim ben topukluyu, senelerdir giyiyorum koşarım bile ben 10 cm ince topukla bebeklemi giyemiycemasarım göğsüme kanguruyla bebişi takarım koluma çantamı gezeriz kızımla fingir fingir her yanı ben de escooldan kaptım kafiyeli oldu bak
sen niye o kadar yordunki canım kendini temizlikmi yine :26: bebişte bitkin düşmüştür senin hızından kıyamam
hımm sen o kısımları dusunme fazla canım ne olucaksa olur zaten sıkıntı yapma kendıne 38 haftada emın ol cogu kısı dogurmus olacak bana oyle gelıyo 40 goren cok az kısı olur cogumuz sezeryan yapıcaz cunku sende fazla dusunme daha var canım merak etme
kız sanki hamilelikten önce 100 kilomuydunki giyemiyceksin bebişi doğur azcık zayıfla yeter mahrum bırakma kendini topuklardan :)) eski kilona dönünce yine yaparsın nasılsa istediklerini doğunca tehlike bitiyo
her durumda giyerim ben topukluyu, senelerdir giyiyorum koşarım bile ben 10 cm ince topukla bebeklemi giyemiycemasarım göğsüme kanguruyla bebişi takarım koluma çantamı gezeriz kızımla fingir fingir her yanı ben de escooldan kaptım kafiyeli oldu bak
sen niye o kadar yordunki canım kendini temizlikmi yine :26: bebişte bitkin düşmüştür senin hızından kıyamam
esra kocan bu akşam yanında olacakmı???
kızım ara istersen dr una bi git vakit çok geç olmadan..
ahhhh ahhhh o yara bende 10 senedir var,
topuklu hastasıyım ama babetler, terlikler ve spor ayakkabılarla kanki oldum anne oldum olalı :90:
secemce ne haberr??? epeydir denk gelmiyoruz senle
doğum şekli kesinmi canım senin? sen ne düşünüyosun sezeryenmi normal mi?ınsallah bacım yaaa dayanamıom artık valla yıne aynı seyle karsılasacam dıe ödum kopuyor randevuyu aldırttım yarına
34ün içindesin canım zaten sen 35 e gireceksin34 e gırcem ıste cnmmmm
benmde pzt 32.haftam doluyo,rapor almaya gittm bugün,doktor şekerden şüphelendi,halbuki fazla bi kilosu yok bebeğin.başı büyükmüş,benmde büyük dedim ama bakalım verdk kanı yarın belli olacak.
iznim haziranın ikinci haftasında başlayacak,erken doğsa doktorun dediği tarihten, önceki iznm yanacak,geç doğsa,sonraki iznim yanacak.bakalım ne zaman doğacak.burda mart nisan annelerine bakıyorum 40.haftayı doldurup doğum yapan bi anne vardı.bizim bi arkadaş doktorun dediği tarihten 3 hafta sonra doğum yaptı.kimseninki kimseyi tutmuyo.izinlerim yansın istemiyorum,fena halde kafam karıştı.
haklısn rahat olmakta fayda var,ben epidural normal düşünüyorum ama kafası büyük falan diyo düşündürüyo.bide pek yaygın olarak bahsedilmiyo epidural doğumdan ben böle doğum yapan tek bi kişi tanıyorum,oda çok memnundu zaten öle düşünmeye başladım.bakalım sağlıklı olsunlarda,teşekkürler escool
esra kocan bu akşam yanında olacakmı???
kızım ara istersen dr una bi git vakit çok geç olmadan..
ahhhh ahhhh o yara bende 10 senedir var,
topuklu hastasıyım ama babetler, terlikler ve spor ayakkabılarla kanki oldum anne oldum olalı :90:
secemce ne haberr??? epeydir denk gelmiyoruz senle
agrıyor cnm belımmm aradım dr u yarına aldırttım randevuyu :18::18:
haklısn rahat olmakta fayda var,ben epidural normal düşünüyorum ama kafası büyük falan diyo düşündürüyo.bide pek yaygın olarak bahsedilmiyo epidural doğumdan ben böle doğum yapan tek bi kişi tanıyorum,oda çok memnundu zaten öle düşünmeye başladım.bakalım sağlıklı olsunlarda,teşekkürler escool
bi kere olur allah korusun
bide halaaa giyerim diyo yaaa
kadınnn kadınnnn senin süsün sağlığından önemlimi??küçücük bebek olacak kucağında
bu akşam yanlız olma, çok fenaysan mutlaka yanına çağır birini...
bende epidulalle normal doğum yaptım canım,
hemde kızım koca kafalı
korkma canım herşey yolunda giderse zor olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?