2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

havada bulut sen topuklu işini unut
bebekle birlikte yere kapaklanırsan allah korusun görürsün topukluyu

çok fenayım yaa acaip yoruldum bebek taa aşağıya indi :44:

esraaa nasıl oldun????

tşk ederım cnm kardesım ıcın ıyı dıleklerıne
ya nefes alıp verırken bıcak saplanyo gıbı her nefes aldıgımda degılde 2 dk bır gırıo ıste :18::18::18:

esraaa nasıl oldun????

yakamoza yazdıgım dortlugu oku bacım ben farkındayımm acma yaramı aglarım valla

ya nefes alıp verırken bıcak saplanyo gıbı her nefes aldıgımda degılde 2 dk bır gırıo ıste :18::18::18:

az kaldı adasım cok az kaldı gececek ınsallah her sey hayırlısıyla bol bol dınlen canım aman arkana yastık yok yatıpta kalkarken dıkkatlı kalp hop deyıp sıcrama yavas yuru dıkkat et

az kaldı adasım cok az kaldı gececek ınsallah her sey hayırlısıyla bol bol dınlen canım aman arkana yastık yok yatıpta kalkarken dıkkatlı kalp hop deyıp sıcrama yavas yuru dıkkat et

ınsallah bacım yaaa dayanamıom artık valla yıne aynı seyle karsılasacam dıe ödum kopuyor randevuyu aldırttım yarına

20 kılo aldım bacım
en az 3 ayda vermeyle gecer yokkı ılacım
az kaldı dıyorum amma topuklularıma muhtacım
bı dua ette 5 ay sonra kavussun şu bacınn
nasıl dortlugum super dımııı
kız sanki hamilelikten önce 100 kilomuydunki giyemiyceksin bebişi doğur azcık zayıfla yeter mahrum bırakma kendini topuklardan :)) eski kilona dönünce yine yaparsın nasılsa istediklerini doğunca tehlike bitiyo

esraaa nasıl oldun????

her durumda giyerim ben topukluyu, senelerdir giyiyorum koşarım bile ben 10 cm ince topukla bebeklemi giyemiycem asarım göğsüme kanguruyla bebişi takarım koluma çantamı gezeriz kızımla fingir fingir her yanı ben de escooldan kaptım kafiyeli oldu bak
sen niye o kadar yordunki canım kendini temizlikmi yine :26: bebişte bitkin düşmüştür senin hızından kıyamam

esra kocan bu akşam yanında olacakmı???
kızım ara istersen dr una bi git vakit çok geç olmadan..

yakamoza yazdıgım dortlugu oku bacım ben farkındayımm acma yaramı aglarım valla

ahhhh ahhhh o yara bende 10 senedir var,
topuklu hastasıyım ama babetler, terlikler ve spor ayakkabılarla kanki oldum anne oldum olalı :90:

secemce ne haberr??? epeydir denk gelmiyoruz senle

valla super uymuss sekerım tebrık ederımmm

haklısn rahat olmakta fayda var,ben epidural normal düşünüyorum ama kafası büyük falan diyo düşündürüyo.bide pek yaygın olarak bahsedilmiyo epidural doğumdan ben böle doğum yapan tek bi kişi tanıyorum,oda çok memnundu zaten öle düşünmeye başladım.bakalım sağlıklı olsunlarda,teşekkürler escool

az kaldı az kavusacagız cok az kaldı

ınsallah bacım yaaa dayanamıom artık valla yıne aynı seyle karsılasacam dıe ödum kopuyor randevuyu aldırttım yarına
doğum şekli kesinmi canım senin? sen ne düşünüyosun sezeryenmi normal mi?
34 e gırcem ıste cnmmmm
34ün içindesin canım zaten sen 35 e gireceksin

son torba yasadaki değişikliğe göre erken doğum yapsandakullanmadıgın izinlerin hepsi doğum sonrasına aktarılıyo canım memurlar ve işçiler için geçerli ...

rıca ederım canım guzel olur ınsallah her sey bu haftalarda hepsının kafası buyuk oluyo ben cok duydum burdakı arkadaslardan takılma oraya bende epıdural sezeryan olmak ıstıyorum cok yerden bılgı aldım herkes onaylıyo hıc merak etme sorun olmaz bır tek su olabılır onu sorarsın epıdural olunca sancın kesılecek ve ıkınmak zorundasın onu bı sor bence yınede

bugun nobetcı karakolda

bi kere olur allah korusun
bide halaaa giyerim diyo yaaa
kadınnn kadınnnn senin süsün sağlığından önemlimi?? küçücük bebek olacak kucağında

agrıyor cnm belımmm aradım dr u yarına aldırttım randevuyu :18::18:

bu akşam yanlız olma, çok fenaysan mutlaka yanına çağır birini...

bende epidulalle normal doğum yaptım canım,
hemde kızım koca kafalı
korkma canım herşey yolunda giderse zor olmuyor..

sevi bade naber görüşemedik ne zamandır merak etmiştim seni..
kızların nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…