saol cnm yaaaaa tşk ederım
yok canım inanmaz olurmuyum inanıyorum tabide hani herkesin acı eşiği farklı herkesin doğumunun zorluğuda farklı duydugum kadarıyla, kimi hayatta sezeryen olmam normal gibisi yok çok kolay doğurdum delimiyim diyor kimi normal doğuranlarda bi daha çocukmu tövbe diyor sancıları anlatırken yüzündeki ifadeden anlıyosun ne çektiğini, bide bende bu ara çok sancı çekiyorum ara ara girip çıkan sancılar bile bıçak saplanıyo gibi bu sabah bağırcaktım nerdeyse o kadar kötüydü giren sancı bu böyleyse doğum sancısı girdiğinde ölürüm heralde benkız kendime güvenmesem giyerim dermiyim topuklu giye giye tüz taban giymeyi unuttum ben asıl onları giyersem çarpık yürür tepe taklak düşerim benbabet bile rahatsız ediyo beni kokoş bi anne olurum bende nolcak
sezeyenden bende korkuyorum canım, çünki geçtiğimiz haziranda aynen sezeryene benzeyen bi ameliyat geçirdim..
epiduraldan memnun kalmasam 3.yü doğurmazdım
hemde 2 kez o şekilde doğum yaptım ben,
yakamoz cadısına anlatamıyorum bi türlü rahatlığını kolaylığını,
eğer zor olsun gelip yolacak seni taaa oraya diyo
bide ben kızlara şunu tavsiye ettim yine yaziiimde görmeyenler de okusun,
belki bunun faydasıdır bilemem..
3 pirince 3 er defa yasin oku ve doğuma giderken bunu iç...
burda yok cnmmm anca ankaraya gıtmem lazımmmm zonguldakta var ben ılcesındeyımmmözel hastanede yapcammm adanada olsammm dumanını attırırdım bıde cok ıyıymıs gatanın dr ları
belımde agrı varda canım cmrtesı gıdecektım yarına aldttırdık gecendede boyle olmustu da acılma var dedı dr um :26:
aa bu kadında ben gibi deli
yok canım inanmaz olurmuyum inanıyorum tabide hani herkesin acı eşiği farklı herkesin doğumunun zorluğuda farklı duydugum kadarıyla, kimi hayatta sezeryen olmam normal gibisi yok çok kolay doğurdum delimiyim diyor kimi normal doğuranlarda bi daha çocukmu tövbe diyor sancıları anlatırken yüzündeki ifadeden anlıyosun ne çektiğini, bide bende bu ara çok sancı çekiyorum ara ara girip çıkan sancılar bile bıçak saplanıyo gibi bu sabah bağırcaktım nerdeyse o kadar kötüydü giren sancı bu böyleyse doğum sancısı girdiğinde ölürüm heralde beno yüzden karar veremiyorum normalmi sezeryenmi diye yoksa hiç istemiyorum sezeryen olmayı normali varken ,sezeryenin dikiş acısı var bide amannn buişin acısız bi yolu yokmu ya
mıs gıbı yararlanmak var ama bacım bır kurus vermıyosun ne guzel hem cok ılgılılermıs adana nısanlıyken gıtcektım grıp yuzunden alerjık var bende esım yollmadı kıskanclıktan
sen doğurursan bende doğururum aynı ağrı bendede var çünkühadi sen 34 ü bitiriyosun biz daha 32 yi doldurduk
belımde agrı varda canım cmrtesı gıdecektım yarına aldttırdık gecendede boyle olmustu da acılma var dedı dr um :26:
senin dr hemen vajinal muayene mi etti esra ??
yakamozzz nere gıttın yıne bacım guya ızne ayrıldı bu sefer nette kayboldu kız
senin dr hemen vajinal muayene mi etti esra ??
ya bende mi epidural olsam
ne yapsam ayyyy
doğurana kadar bi karara varsam ii olur
sonrasında bel ağrısı oluyo diyolar ama
hiç araştırmadım bakayım bariii
evettttttttttt ve az suyum gelmıs ozaman canım akıntım fazlalastı dedım demes olaydımmm suan yıne fazla ama yarın demıcem
ya bende mi epidural olsam
ne yapsam ayyyy
doğurana kadar bi karara varsam ii olur
sonrasında bel ağrısı oluyo diyolar ama
hiç araştırmadım bakayım bariii
benım yengem marta yaptı ne agrısı kalmıs ne sızısı
çok risk olmadıktan sonra,
vajinal muayene yapmıyolar gün tamamlanmadan canım,
çünki doğumu tetikliyor...kendiniz kurcalatmayın hee
haberiniz olsun...
walla epiduralin hiç bi zorluğu yok canım ne yapılırken ne sonrasında
ammaaaa spinal dersen ki.....sezeryende yapılıyor...
hiiiiiiiiç anlatmiim
çok risk olmadıktan sonra,
vajinal muayene yapmıyolar gün tamamlanmadan canım,
çünki doğumu tetikliyor...kendiniz kurcalatmayın hee
haberiniz olsun...
walla epiduralin hiç bi zorluğu yok canım ne yapılırken ne sonrasında
ammaaaa spinal dersen ki.....sezeryende yapılıyor...
hiiiiiiiiç anlatmiim
sezeryan hiç düşünmediğim bişey ama benimki rahat duramıyodu ya
tam yaklaştık direkten döndük
inşallahh normal olur ya
ben oğluşumla hemen alakadar olmak istiyom
ameliyatlı çok zor bebişi biri tutacakta ben emzirecem
ooooooooooooo benim gibi tez canlı dayanamam bebiş aç kalır
ohhhhhhhh ALLAH daha iyi etsin
darısı başımıza...........
benim kocişin bi yengesi var oğlunu epiduralle doğurdu
çok memnundu
şimdi yine düşünüyo o sancıyı çeke çeke doğururum diyo
hiç bişey anlamış değilim:26::26::26::26:
o nasıl bıse kız spinal
amcamın kızı normal dogumda hastaneden kacmıstı ıyı hatırlıyorum serumu bır cekıo kolundan topuk
kolay doğurmuştur o nasılsa ağrı sızı yok....
sanıyoki epiduralsizde böle olur
söylüyorum ama tepki alıyorum, epidural konusu bi kere geçti burda,
emzirirken rahim toparlanıyo ve adet sancısı gibi sancı oluyo ve bütün bu ağrıları epidural hafifletiyo,
o çekerken sancıyı töbeee getirin iğneyi diycek
spinal kocaman bi iğne canım, omuriliğin içine, epiduralden daha derine yapılıyor ve anında elektrik çarpması gibi bi anda belden aşağın sanki felç oluyo
çok özür dilerim arkadaşlar korkuttuysam
amcamın kızı normal dogumda hastaneden kacmıstı ıyı hatırlıyorum serumu bır cekıo kolundan topuk
ben sınırden ve korkudan guluyorummm suannnn
kolay doğurmuştur o nasılsa ağrı sızı yok....
sanıyoki epiduralsizde böle olur
söylüyorum ama tepki alıyorum, epidural konusu bi kere geçti burda,
emzirirken rahim toparlanıyo ve adet sancısı gibi sancı oluyo ve bütün bu ağrıları epidural hafifletiyo,
o çekerken sancıyı töbeee getirin iğneyi diycek
spinal kocaman bi iğne canım, omuriliğin içine, epiduralden daha derine yapılıyor ve anında elektrik çarpması gibi bi anda belden aşağın sanki felç oluyo
çok özür dilerim arkadaşlar korkuttuysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?