2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya burda zaten çok dışarı çıkaramam bebeği her taraf mikrop lağım suları yollarda hayvanlar her yerde havası bile mikroplu, mersinde giyerim burdada tek çıkacagım için giymem sorun olmaz taşlı yollarda bakma sen bana anormalim ben kalıpların dışına çıkmak lazım biraz ama dimi

yakamozzz nere gıttın yıne bacım guya ızne ayrıldı bu sefer nette kayboldu kız
kız gg den bebek şekeri ile sepetini sipariş edecem bi saattir karar veremedim ona bakıyodum buralardayım merak etme
oriflame bakıyodur o
yok bu defa bebek şekeri bakıyorum
ya bende mi epidural olsam
ne yapsam ayyyy
doğurana kadar bi karara varsam ii olur
sonrasında bel ağrısı oluyo diyolar ama
hiç araştırmadım bakayım bariii
ahanda bi kararsız daha

ya sancı ? seninki gibi kolay olur inşallah bizimde şu çocugu bi doğurim en çok kararsızlıktan kurtulduguma sevinecem

naber fıstıklar nasılsınız?
sol tarafımda bi ağrı var bacağım ağrıyor ya, işten eve gelene kadar 15 dk yürüyorum ona bile dayanamıyor vücudum..
fırına kızartma attım. çok hafif oluyor patlıcan kabak patatesi kızartmalık doğruyorum birazcık yağla harmanlayıp fırın tepsisine pişirme kağıdı koyuyorum üzerine yayıyorum süper oluyor bilgilerinize :)

eeeeeeeeeee sonra nerede nasıl doğurdu:26::26::26:

8 dıkışleeeeeeeeeeeeeee :44:

eyii kaybolma bı yere yarında olun burda benım kızın durumunu solerım sıze ya oglenlerı eskısi gıbı neselı degılmı sankı :44:

kızartma gibi mi oluyor tadı? yoksam fırın yemeği gibimi ? salça su filan koymuyomusun tarifi yazda bende yaparım arada :)))
eyii kaybolma bı yere yarında olun burda benım kızın durumunu solerım sıze ya oglenlerı eskısi gıbı neselı degılmı sankı :44:

evet gündüz durgun oluyor topik sohbet monoton oluyor geceleri daha eğlenceli yarın bende doktora gidiyorum ya canım akşama burda olurum ama turp gibidir kumsalımız merak etme sen bende akşama veririm haberleri size

kız yakamoz alısmısız salcalı yemeklere dımı bızım oranın yemeklerı offff
vallamı bak sımdı ne guzel oldu beraber gelırız ınsallah aksama bende olurum burda

vallaha tebrikler bir spinal ancak bu kadar ii anlatılırdı
süpersin
gerçi anlatılmaz yaşanılır demi

sendemi yaşadın yoksa
ne yapiiim anacım sormayın kaşınmayın sizde,
yalanmı söyliiim burda size doğru bilgi vermek varken,
size sormayın diye baştan söyledim demekki kötü bişimiş demi

ayyy sağol bluecum bende ayakta dikilmekten öyle acı çekiyordumki kızartma yaparken,
fritözüde sevmiyorum verdim gitti başkasına,
deneyim ben bunu en kısa zamanda...

vallamı bak sımdı ne guzel oldu beraber gelırız ınsallah aksama bende olurum burda

susss kızzz akşam akşammm zate fil hastalığına yakalandık hepimiz

hadi bakalım yarın akşam bekliyoruz iyi haberleri

ay evet ya salçalı baharatlı yemeklere alışmışız biz hele adanalılar acılı acılı yemekler yapıyolar bayılırım bende acılı yemeklere akşama haberleri veririz birbirimize yarın artık

dun benım ınternet var ama yazamadım sıteye dellendım yaaa sabah 8 dı bır actım oglen 2 ye kadar pc yı yerden yere vuracaktım tam ezgımEE saolsun bır program attı vırus temızledı oyle cvp atabılıyorum sımdı yoksa gıremıcektımmm hıc

ay evet ya salçalı baharatlı yemeklere alışmışız biz hele adanalılar acılı acılı yemekler yapıyolar bayılırım bende acılı yemeklere akşama haberleri veririz birbirimize yarın artık

ben adanalı oldugumdan off dıyorum ısteee ben zonguldakta yemek yapıyorum asagdakı komsum dıokı esra sen bayaaa baharatlı yapıon sonra bır tabak daha ıstıyolar kız yaptıgımız sarımsak soslu patates kızartmasını bıle bılmıyolar kı olsun bende verıom yazık

bende yapıyorum öle bide içine tavuk koyuyorum çok ii oluyo
offfffffffffffff
bende bayılırım sizin yemeklere
baharatlı baharatlı süperrrrrrrrrrrrr

yoooooooo erzurum kadar deil
şimdi iyi ama havalar düzelmiş
sadece çok küçük
hemde biz küçükken çok kar yağardı dizime kadar gelirdi bata çıka okula giderdim
artık kar bile yok

alla alla ben cok soguk ayazı var dıe duymustummm evet kar yagmaz oldu artık hıc bır yere gercı bız adanada hıc gormedıkte

biliyom kız o yüzden diyorum ya adanalıların yemekleri baharatlı olur diye bizde komşuyuz size bizim yemeklerde aynı salçalı baharatlı yağlı off süper canım istedi şimdi soslu sarmısaklı kızartma dan olsada yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…