- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ya burda zaten çok dışarı çıkaramam bebeği her taraf mikrop lağım suları yollarda hayvanlar her yerde havası bile mikroplu, mersinde giyerim burdada tek çıkacagım için giymem sorun olmaz taşlı yollarda]kız bide yaşadığın yer dağ tepe,
bi takılsa topukmazallahhh
bende hafifte olsa topuk isterdim eskiden ayağım küt küt yere basardı düzlerde,
hala babete alışamadım, spor veya hafif yüksek terlikle idare ediyoz işte..
ankaranın gatasında benim çocukluk arkadaşım doğurdu,
havaikmalde çalışıyo kendisi,
tozunu attırıpta ne yapcen kızdoğum işte
ağrısız sızısız olsunda...
kız gg den bebek şekeri ile sepetini sipariş edecem bi saattir karar veremedim ona bakıyodumyakamozzz nere gıttın yıne bacım guya ızne ayrıldı bu sefer nette kayboldu kız
yok bu defa bebek şekeri bakıyorumoriflame bakıyodur o
ahanda bi kararsız dahaya bende mi epidural olsam
ne yapsam ayyyy
doğurana kadar bi karara varsam ii olur
sonrasında bel ağrısı oluyo diyolar ama
hiç araştırmadım bakayım bariii
çok risk olmadıktan sonra,
vajinal muayene yapmıyolar gün tamamlanmadan canım,
çünki doğumu tetikliyor...kendiniz kurcalatmayın hee
haberiniz olsun...
walla epiduralin hiç bi zorluğu yok canım ne yapılırken ne sonrasında
ammaaaa spinal dersen ki.....sezeryende yapılıyor...
hiiiiiiiiç anlatmiim
kolay doğurmuştur o nasılsa ağrı sızı yok....
sanıyoki epiduralsizde böle olur
söylüyorum ama tepki alıyorum, epidural konusu bi kere geçti burda,
emzirirken rahim toparlanıyo ve adet sancısı gibi sancı oluyo ve bütün bu ağrıları epidural hafifletiyo,
o çekerken sancıyı töbeee getirin iğneyi diycek
spinal kocaman bi iğne canım, omuriliğin içine, epiduralden daha derine yapılıyor ve anında elektrik çarpması gibi bi anda belden aşağın sanki felç oluyo
çok özür dilerim arkadaşlar korkuttuysam
eeeeeeeeeee sonra nerede nasıl doğurdu:26::26::26:
ya burda zaten çok dışarı çıkaramam bebeği her taraf mikrop lağım suları yollarda hayvanlar her yerde havası bile mikroplu, mersinde giyerim burdada tek çıkacagım için giymem sorun olmaz taşlı yollardabakma sen bana anormalim ben kalıpların dışına çıkmak lazım biraz ama dimi
kız gg den bebek şekeri ile sepetini sipariş edecem bi saattir karar veremedim ona bakıyodumburalardayım merak etme
yok bu defa bebek şekeri bakıyorum
ahanda bi kararsız daha
ya sancı ?seninki gibi kolay olur inşallah bizimde şu çocugu bi doğurim en çok kararsızlıktan kurtulduguma sevinecem
kızartma gibi mi oluyor tadı? yoksam fırın yemeği gibimi ? salça su filan koymuyomusun tarifi yazda bende yaparım arada :)))naber fıstıklar nasılsınız?
sol tarafımda bi ağrı var bacağım ağrıyor ya, işten eve gelene kadar 15 dk yürüyorum ona bile dayanamıyor vücudum..
fırına kızartma attım. çok hafif oluyor patlıcan kabak patatesi kızartmalık doğruyorum birazcık yağla harmanlayıp fırın tepsisine pişirme kağıdı koyuyorum üzerine yayıyorum süper oluyor bilgilerinize :)
eyii kaybolma bı yere yarında olun burda benım kızın durumunu solerım sıze ya oglenlerı eskısi gıbı neselı degılmı sankı :44:
kızartma gibi mi oluyor tadı? yoksam fırın yemeği gibimi ? salça su filan koymuyomusun tarifi yazda bende yaparım arada :)))
evet gündüz durgun oluyor topik sohbet monoton oluyor geceleri daha eğlenceliyarın bende doktora gidiyorum ya canım akşama burda olurum ama turp gibidir kumsalımız merak etme sen bende akşama veririm haberleri size
vallaha tebrikler bir spinal ancak bu kadar ii anlatılırdı
süpersin
gerçi anlatılmaz yaşanılır demi
naber fıstıklar nasılsınız?
sol tarafımda bi ağrı var bacağım ağrıyor ya, işten eve gelene kadar 15 dk yürüyorum ona bile dayanamıyor vücudum..
fırına kızartma attım. çok hafif oluyor patlıcan kabak patatesi kızartmalık doğruyorum birazcık yağla harmanlayıp fırın tepsisine pişirme kağıdı koyuyorum üzerine yayıyorum süper oluyor bilgilerinize :)
kız yakamoz alısmısız salcalı yemeklere dımı bızım oranın yemeklerı offff
vallamı bak sımdı ne guzel oldu beraber gelırız ınsallah aksama bende olurum burda
kızartma gibi mi oluyor tadı? yoksam fırın yemeği gibimi ? salça su filan koymuyomusun tarifi yazda bende yaparım arada :)))
evet gündüz durgun oluyor topik sohbet monoton oluyor geceleri daha eğlenceliyarın bende doktora gidiyorum ya canım akşama burda olurum ama turp gibidir kumsalımız merak etme sen bende akşama veririm haberleri size
kız yakamoz alısmısız salcalı yemeklere dımı bızım oranın yemeklerı offff
vallamı bak sımdı ne guzel oldu beraber gelırız ınsallah aksama bende olurum burda
ay evet ya salçalı baharatlı yemeklere alışmışız bizhele adanalılar acılı acılı yemekler yapıyolar bayılırım bende acılı yemeklere akşama haberleri veririz birbirimize yarın artık
ben adanalı oldugumdan off dıyorum ısteee ben zonguldakta yemek yapıyorum asagdakı komsum dıokı esra sen bayaaa baharatlı yapıon sonra bır tabak daha ıstıyolar kız yaptıgımız sarımsak soslu patates kızartmasını bıle bılmıyolar kı olsun bende verıom yazık
sendemi yaşadın yoksa
ne yapiiim anacım sormayın kaşınmayın sizde,
yalanmı söyliiim burda size doğru bilgi vermek varken,
size sormayın diye baştan söyledim demekki kötü bişimiş demi
yok yaşamadım canım ama kaşındım
bende yapıyorum öle bide içine tavuk koyuyorum çok ii oluyo
offfffffffffffff
bende bayılırım sizin yemeklere
baharatlı baharatlı süperrrrrrrrrrrrr
sen nerelısın bacımmmmmmmmmm
gümüşhane ama trabzondayım
bende zonguldaktayım kız gumushane asırı soguk dımıııı wuwwwwwwwwwwwwwww
yoooooooo erzurum kadar deil
şimdi iyi ama havalar düzelmiş
sadece çok küçük
hemde biz küçükken çok kar yağardı dizime kadar gelirdi bata çıka okula giderdim
artık kar bile yok
ben adanalı oldugumdan off dıyorum ısteee ben zonguldakta yemek yapıyorum asagdakı komsum dıokı esra sen bayaaa baharatlı yapıon sonra bır tabak daha ıstıyolar kız yaptıgımız sarımsak soslu patates kızartmasını bıle bılmıyolar kı olsun bende verıom yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?