2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet ya salçalı baharatlı yemeklere alışmışız biz hele adanalılar acılı acılı yemekler yapıyolar bayılırım bende acılı yemeklere akşama haberleri veririz birbirimize yarın artık

sağolun yaneee akşam akşam yine kabarttınız iştahımı,
acı ekşiii demeyinnn

taze dolmalık patlıcanlar cıkmıs yakamozzz annem getırecek artık sende gıdersen yersın mersıneee burdakıler ahanda kafam kadar

gözünnnnn kör olmasınnnnnnnn yakamozzzzzzzzzzzz :84::84::84::84::84::84:

herkes biyerlere takıldı heralde vadi mi izliyo kız bunlar yoksa

fatmagülü izliyoz da... şaşı olcam bi gözüm tv de

taze dolmalık patlıcanlar cıkmıs yakamozzz annem getırecek artık sende gıdersen yersın mersıneee burdakıler ahanda kafam kadar

ahhh annecimm gelsee bana güzel yemeklerini yapsaa
mersin çok güzel adanayı henüz görmedim,
tantuni
kızkalesi...pozcu.....

herkes biyerlere takıldı heralde vadi mi izliyo kız bunlar yoksa
fatmagül vaaaaaaaaar
kayınvalidem antepten göndermiş minik minik oluyo onların patlıcanları da geçen yaptım tadına doyamadım vallahi, buralarında öyle dediğin gibi kafam kadar dolma filan yapılmaz onlarla :))

gözünnnnn kör olmasınnnnnnnn yakamozzzzzzzzzzzz :84::84::84::84::84::84:

napim kıs tutamadım kendimi poyraz başlattı vallahi tamam sustum şaka bi yana benimde canım istedi susun kalkıp yapcam yoksa

tamam susalımda

kız seviiiii mersıne bıdaha gıdersen cıgercı apoya otur ordanda yarım sa arası yok adanaya gel kebapcı hasan ustada yada kolcu ogluna oturrr bırde acılı adana tamam sustummm

esım nobetcı bugun vadısız bır gun ne guzellllllll

benimkide epeydir açmıyo inşallah aklına gelmez şu an tüm yakuşukluluğuyla tammm karşımda

walla gece acıkınca aklıma gelir, zaten şimdi bile içim kazınıyo

bu arada bugün kendi başıma tez hocamla konuşmaya gittim
ayyy bir mutlu oldum ki anlatatmam
ne zamandır dr kontrolü dışında hiç çıkmıyodum
çok ii geldi
tabi hoca 15 gün içinde sunu hazırla dedi dönüşüm muhteşem oldu

sen bıde cıgercı apoya gıtsen ne yapan aceppp
mersindede var hep ordan yerdik biz nefis oluyo oranın ciğeri kebabı filan sus kıs, sevi dövecek vallahi bizi
esım nobetcı bugun vadısız bır gun ne guzellllllll
benimde nöbette biz bi hafta o vadi izliycek bi hafta ben fatmagül diye anlaştık bu hafta onun sırasıydı kaçırdı tv bana kaldı bide evde 3 tane tv var he hem yanımdan ayrılmıyo hem vadi izliycem diye tutturuyo
fatmagülü izliyoz da... şaşı olcam bi gözüm tv de

ahhh annecimm gelsee bana güzel yemeklerini yapsaa
mersin çok güzel adanayı henüz görmedim,
tantuni
kızkalesi...pozcu.....

ah aah güzel olmazmı mezitlideydik biz daha sakindir oralar pozcuya göre her yeri güzel mersinin, şalgamını cezeryesini künefesini unutmamak lazım ayy yemekten konuştum yine tamam sustum bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…