2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

salgam meyvelı biciiiiiiiiiiiii zaten mersındekı cıgercı apoyu dedım bacım her gıttıgımzde yerız askıtomla

herkes şimdi salçalı baharatlı ve soslu poslu o güzel yemeklerden yapıyooooor bizim eve getiriyooor, kısırlaaarrr, tatlılaar, börekler yapıyooor ve geliyor tamam mı,

çünkü benim aşırı canım istedi ve ben kusmaktan yemek yiyemiyorum ve bana kusmadan yiyebilmeyi başartaraak, bu can istememi gideriyorsunuz hadi bakalım.

e suçlular sizsiniz ama napayım ballandıra ballandıra anlatmışınız negzel

hatırlatmak gibi olmasında sancın ne alemde esra

sancısı mancısı kalmadı aşeriyo kendisi şu an

sen bıde cıgercı apoya gıtsen ne yapan aceppp

allaaaaaaaahhhhh bide ciğer dediii

aaaaaaa wallahi dayak istiyo bunlarr

tamam susalımda

kız seviiiii mersıne bıdaha gıdersen cıgercı apoya otur ordanda yarım sa arası yok adanaya gel kebapcı hasan ustada yada kolcu ogluna oturrr bırde acılı adana tamam sustummm

nası olcekk o şimcikkkk
ben şimdi istiyorummm şimdiiiiii :84::84::84::84:

açtırmayın ağzımı bende şuraya kocaman harflerle ne kadar güzel yemek varsa yazarımm
emmeeeeeee aşağıdaki arkadaşlara yazıkkk

sus şimdi yemek tezi yazıyoz esra,
birazdan yakamozla poyrazın ölüm tezini yazcaz

birceeeee örtmenimm bişi de şunlara yaaaaaa
yine derinnnn mevzulara girdilerr

tamam yaw sustum vallahi birce ciddi hatun böyle konulara girmiyo birce konuş canım azcık sen naptın bugün? konuyu değiştirmezsem topik olarak yemek yapmaya girişecez

oyyyyyy kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm keske olsanda yapsam sana yemın edıom bak bugun persembe

biri bana soslu soslu şööyle yemek yapsın, yoksa kollarımı ısırırım !

bizim egenin bi sözü vardı onu söyliycem bende şimdi :)) canınız bişyi çok isteyince avuçlarınızı yalayıp memişlere sürün diyo ya o geldi aklıma başka bişyler ye bari canım onunla idare et hiç olmazsa şimdilik

kızartma gibi mi oluyor tadı? yoksam fırın yemeği gibimi ? salça su filan koymuyomusun tarifi yazda bende yaparım arada :)))

yok canım salçalı su yok. normal kızartma için doğrar gibi doğruyorsun (ben çok kalın doğramıyorum), bi kapta ben üzerine yağ damlatıyorum kaşıkla karıştıyorum (patlıcan kabak patatesi hepsini ayrı ayrı yapıyorum) tepside yanyana koyuyorum, birbirlerinin üzerine çok gelmiyorlar. fırına 180 derecede veriyorum. süper oluyor tam kızartma gibi oluyo valla :) üzerine de sarımsaklı domatesli sos.

ayyy sağol bluecum bende ayakta dikilmekten öyle acı çekiyordumki kızartma yaparken,
fritözüde sevmiyorum verdim gitti başkasına,
deneyim ben bunu en kısa zamanda...

ya ben de hem ayakta dikilmek hem yağ kokusu. sağlıksız olması zaten cabası.. böyle çok içime siniyor. kızartmayı çok severim çünkü.
ay bi de poğaça tarifim var içinde sadece yarım çay bardağı yağ var. 2 kere denedim çok güzel oldu. poğaça da hep yağı çok olur diye içime sinmez. isterseniz onun tarifini de veririm :)

biz topikçe avcumuzu yalayıp göğüslere sürüyoruz canımız bir şey çekince. öyle yap sen de
tamam yaw sustum vallahi birce ciddi hatun böyle konulara girmiyo birce konuş canım azcık sen naptın bugün? konuyu değiştirmezsem topik olarak yemek yapmaya girişecez

kız ben şu hamilelik kaşıntısından kurtulamadım, hayatı zehir ediyor bana, onunla uğraşıyorum bütün gün

kep takmaktan saçı dökülen benim kocam deilde
miye benim ismimin altında yazıyo
anlamadım:26:
ay benimkinin saçları çok kıymtli duyarsa depresyona girer alimallah

sezeyenden bende korkuyorum canım, çünki geçtiğimiz haziranda aynen sezeryene benzeyen bi ameliyat geçirdim..
epiduraldan memnun kalmasam 3.yü doğurmazdım
hemde 2 kez o şekilde doğum yaptım ben,
yakamoz cadısına anlatamıyorum bi türlü rahatlığını kolaylığını,
eğer zor olsun gelip yolacak seni taaa oraya diyo
bide ben kızlara şunu tavsiye ettim yine yaziiimde görmeyenler de okusun,
belki bunun faydasıdır bilemem..

3 pirince 3 er defa yasin oku ve doğuma giderken bunu iç...[/QUOTE]

benm komşumda epidural normal doğum yapmış,bebekleride 3500 den aşağı değilmiş,doğumdan eve geldm,evi spürdm diyo.o kadar iydim dedi,bakalım inş bi aksilik olmazda ALLAHIM nasip eder.

izmirdeysen tükkan senin,
yorgunum falan demem walla severim ağırlamayı..

yakamozz bugün dilini tutta yarın gir annecim bu mevzulara
wallahi kollarım kırılıyo ağrıdan, hayatta üşenmem de şu an çok kötüyüm...

şimdi karnım tok ya çok etkilenmedim, aç olunca nevrim dönüyor ama yine de kebap mebap cısss kelimeler bunlar, dikkatli kullanmak lazım

evvettt örtmenim doğru söylüyor

oyyyyyy kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm keske olsanda yapsam sana yemın edıom bak bugun persembe

oyyyy kuzummmm yapmış kadar oldun sağolll

yaaaa söleeeeeeee söleeeeeeeee memeni kaşı
ayy yala
ne bilimmm işte öffffffff
susun artıkın kabak benim herifin başına patlıycak zate hergün değişik değişik menüler istiyorum adamdan, market-manav arası gidip geliyo adamceğizzz

ay versene pogacaya bayılırım hadıııı yapım sımdııı

karaciğer enzimlerin mi yüksek
offf ALLAH yardımcın olsun benim arkadaşımda çok çekti ama
şimdi 2.5 aylık ikiz bebişleri var
37. haftada geldi bebişler
beren ve berna
oyyyyyyyyyy kurban olsun teyzesi onları verene
ayyyyyyyyyy bebek sevesim geldi

alla alla yaaaaaa bınde bır vuruyormus oda sanamı denk geldıı :26::26::26: delı kasıntı cekıl gıtttt oglumuzun ustunden

yahu ben hamile kaldığımda 76 kiloydum, 67/68 lere düştüm, şimdi annnca 70 kilo olabildim, yemek yiyemiyorum, yesem dünyaları yicem, reflü denilen yaramaz illet yüzünden yiyemiyorum, öyle memeye sürmekle geçmiyo ki

bööğğhühüh şöyle serpme yoğurt üstü tereyağlı soslu salçalı ffsshhppp !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…