mersindede var hep ordan yerdik biz nefis oluyo oranın ciğeri kebabı filansus kıs, sevi dövecek vallahi bizi
benimde nöbettebiz bi hafta o vadi izliycek bi hafta ben fatmagül diye anlaştık bu hafta onun sırasıydı kaçırdı tv bana kaldı bide evde 3 tane tv var he hem yanımdan ayrılmıyo hem vadi izliycem diye tutturuyo
ah aah güzel olmazmı mezitlideydik biz daha sakindir oralar pozcuya göre her yeri güzel mersinin, şalgamını cezeryesini künefesini unutmamak lazımayy yemekten konuştum yine tamam sustum bu defa
hatırlatmak gibi olmasında sancın ne alemde esra
sen bıde cıgercı apoya gıtsen ne yapan aceppp
fatmagül vaaaaaaaaar
kayınvalidem antepten göndermiş minik minik oluyo onların patlıcanları da geçen yaptım tadına doyamadım vallahi, buralarında öyle dediğin gibi kafam kadardolma filan yapılmaz onlarla :))
napim kıs tutamadım kendimi poyraz başlattı vallahi tamam sustum şaka bi yana benimde canım istedi susun kalkıp yapcam yoksa
tamam susalımda
kız seviiiii mersıne bıdaha gıdersen cıgercı apoya otur ordanda yarım sa arası yok adanaya gel kebapcı hasan ustada yada kolcu ogluna oturrr bırde acılı adana tamam sustummm
mersindede var hep ordan yerdik biz nefis oluyo oranın ciğeri kebabı filansus kıs, sevi dövecek vallahi bizi
benimde nöbettebiz bi hafta o vadi izliycek bi hafta ben fatmagül diye anlaştık bu hafta onun sırasıydı kaçırdı tv bana kaldı bide evde 3 tane tv var he hem yanımdan ayrılmıyo hem vadi izliycem diye tutturuyo
walla az kaldı heee dalcam şimdi
ah aah güzel olmazmı mezitlideydik biz daha sakindir oralar pozcuya göre her yeri güzel mersinin, şalgamını cezeryesini künefesini unutmamak lazımayy yemekten konuştum yine tamam sustum bu defa
bu arada bugün kendi başıma tez hocamla konuşmaya gittim
ayyy bir mutlu oldum ki anlatatmam
ne zamandır dr kontrolü dışında hiç çıkmıyodum
çok ii geldi
tabi hoca 15 gün içinde sunu hazırla dedi dönüşüm muhteşem oldu
sancısı mancısı kalmadı aşeriyo kendisi şu an
allaaaaaaaahhhhh bide ciğer dediii
aaaaaaa wallahi dayak istiyo bunlarr
nası olcekk o şimcikkkk
ben şimdi istiyorummm şimdiiiiii :84::84::84::84:
açtırmayın ağzımı bende şuraya kocaman harflerle ne kadar güzel yemek varsa yazarımm
emmeeeeeee aşağıdaki arkadaşlara yazıkkk
sus şimdi yemek tezi yazıyoz esra,
birazdan yakamozla poyrazın ölüm tezini yazcaz
birceeeee örtmenimm bişi de şunlara yaaaaaa
yine derinnnn mevzulara girdilerr
benimkide epeydir açmıyo inşallah aklına gelmez şu an tüm yakuşukluluğuyla tammm karşımda
walla gece acıkınca aklıma gelir, zaten şimdi bile içim kazınıyo
benım kocamında sacı dökülmüş kep takmaktan yazık ektırcem dıo alındakı sacları olsun askum sen bolede tatlısın dıom he he dıo
boşver kız en iyisini demişsin
ne yapcek yakuşuklu olupta
fazlası bize zarar yazar bacım
mezitliyi bilmiyom
erdemli, kızkalesi, silifke oraları bilirim biraz..
herkes şimdi salçalı baharatlı ve soslu poslu o güzel yemeklerden yapıyooooor bizim eve getiriyooor, kısırlaaarrr, tatlılaar, börekler yapıyooor ve geliyor tamam mı,
çünkü benim aşırı canım istedi ve ben kusmaktan yemek yiyemiyorum ve bana kusmadan yiyebilmeyi başartaraak, bu can istememi gideriyorsunuz hadi bakalım.
e suçlular sizsiniz ama napayım ballandıra ballandıra anlatmışınız negzel
ahhh sorma bacımm
bu ikisi varyaaaaaaaa
gözünüz çıkmasın
sancısı mancısı kalmadı aşeriyo kendisi şu an
allaaaaaaaahhhhh bide ciğer dediii
aaaaaaa wallahi dayak istiyo bunlarr
nası olcekk o şimcikkkk
ben şimdi istiyorummm şimdiiiiii :84::84::84::84:
açtırmayın ağzımı bende şuraya kocaman harflerle ne kadar güzel yemek varsa yazarımm
emmeeeeeee aşağıdaki arkadaşlara yazıkkk
sus şimdi yemek tezi yazıyoz esra,
birazdan yakamozla poyrazın ölüm tezini yazcaz
biri bana soslu soslu şööyle yemek yapsın, yoksa kollarımı ısırırım !
şimdi karnım tok ya çok etkilenmedim, aç olunca nevrim dönüyorama yine de kebap mebap cısss kelimeler bunlar, dikkatli kullanmak lazım
benimkide epeydir açmıyo inşallah aklına gelmez şu an tüm yakuşukluluğuyla tammm karşımda
walla gece acıkınca aklıma gelir, zaten şimdi bile içim kazınıyo
boşver kız en iyisini demişsin
ne yapcek yakuşuklu olupta
fazlası bize zarar yazar bacım
mezitliyi bilmiyom
erdemli, kızkalesi, silifke oraları bilirim biraz..
ahhh sorma bacımm
bu ikisi varyaaaaaaaa
gözünüz çıkmasın
kızartma gibi mi oluyor tadı? yoksam fırın yemeği gibimi ? salça su filan koymuyomusun tarifi yazda bende yaparım arada :)))
ayyy sağol bluecum bende ayakta dikilmekten öyle acı çekiyordumki kızartma yaparken,
fritözüde sevmiyorum verdim gitti başkasına,
deneyim ben bunu en kısa zamanda...
biz topikçe avcumuzu yalayıp göğüslere sürüyoruz canımız bir şey çekince. öyle yap sen debiri bana soslu soslu şööyle yemek yapsın, yoksa kollarımı ısırırım !
tamam yaw sustum vallahi birce ciddi hatun böyle konulara girmiyo birce konuş canım azcık sen naptın bugün? konuyu değiştirmezsem topik olarak yemek yapmaya girişecez
sevibade çok sağol ya,benmde kafam büyük annem benide normal doğumla dünyaya getirmiş,sezaryenden korkuyodm sölediklerin moral oldu.,inşşş şekerde çıkmazda(kafası büyük old için şekerden şüphelendi).epidural normalden memnun kaldnmı??
biri bana soslu soslu şööyle yemek yapsın, yoksa kollarımı ısırırım !
tamam yaw sustum vallahi birce ciddi hatun böyle konulara girmiyo birce konuş canım azcık sen naptın bugün? konuyu değiştirmezsem topik olarak yemek yapmaya girişecez
şimdi karnım tok ya çok etkilenmedim, aç olunca nevrim dönüyorama yine de kebap mebap cısss kelimeler bunlar, dikkatli kullanmak lazım
oyyyyyy kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm keske olsanda yapsam sana yemın edıom bak bugun persembe
bizim egenin bi sözü vardı onu söyliycem bende şimdi :)) canınız bişyi çok isteyince avuçlarınızı yalayıp memişlere sürün diyo ya o geldi aklımabaşka bişyler ye bari canım onunla idare et hiç olmazsa şimdilik
yok canım salçalı su yok. normal kızartma için doğrar gibi doğruyorsun (ben çok kalın doğramıyorum), bi kapta ben üzerine yağ damlatıyorum kaşıkla karıştıyorum (patlıcan kabak patatesi hepsini ayrı ayrı yapıyorum) tepside yanyana koyuyorum, birbirlerinin üzerine çok gelmiyorlar. fırına 180 derecede veriyorum. süper oluyor tam kızartma gibi oluyo valla :) üzerine de sarımsaklı domatesli sos.
ya ben de hem ayakta dikilmek hem yağ kokusu. sağlıksız olması zaten cabası.. böyle çok içime siniyor. kızartmayı çok severim çünkü.
ay bi de poğaça tarifim var içinde sadece yarım çay bardağı yağ var. 2 kere denedim çok güzel oldu. poğaça da hep yağı çok olur diye içime sinmez. isterseniz onun tarifini de veririm :)
biz topikçe avcumuzu yalayıp göğüslere sürüyoruz canımız bir şey çekince. öyle yap sen de
kız ben şu hamilelik kaşıntısından kurtulamadım, hayatı zehir ediyor bana, onunla uğraşıyorum bütün gün
biz topikçe avcumuzu yalayıp göğüslere sürüyoruz canımız bir şey çekince. öyle yap sen de
kız ben şu hamilelik kaşıntısından kurtulamadım, hayatı zehir ediyor bana, onunla uğraşıyorum bütün gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?