2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kocana niye küstün kız bizim duş bir adım bişey allahtan küssekte sorun yok

bi msj geldi dr mete bostancı dogum yapacagınız hastaneye seçerken nelere dikkat edeceksiniz anlatıyor dedi de nerde anlatıyo acaba

ahhhh ahhhhh ben tecrübeli dertli olarak kesinlikle kadınların çalışmaması gerektiğini düşünenlerdenim. (çocuk oolduktan sonra). anneme diyorum erkek doğursaydın bari işten geldikten sonra uzanır yatardım. şimdi ev iş çocuk yetişcem diye işe gelince masda uyuya kalıyorum. zengin koca bulup parasını yemek lazım

bu söledikelreimizi feministler duysa parçalarlar bizi

Aminnn kuzu, bizim de ev borcumuz var ve düşün daha 9 sene var :) ömür biter borç bimez
Neyse Allah'a şükür işimiz var diyoruz oturuyoruz popomuzun üstüne

Allah ömür versin de borç ödenip gidiyor ya..
Bizim 3 sene kredi borcumuz var ama, evin içi için falan çok masraf yaptı eşim..O yüzden kartlarımız da dolu...Çalışmaya mecburum yani...
Boşver, paramızı kaptırmadık dolandırılmadık ya, hiç olmazsa ev almak için borçlarndık...Öderiz biter gider...Bi bakmışız borçlar bitmiş, bebeler büyümüş...

evet canım muratpaşada
muhtemelen karşılaşmışızdır ben 12 senedir bu semte çalışıyorum
göya bizde görüşecektik hiç ses çıkmadı valla bu saatten sonrada vakit olmaz heralde
geç bulduk birbirimizi

kız bide bebişler ne kısmaetli geldi yaa ben hala inanamıyorum avrya bide benim bebiş için tabi hilmi tarafı harıl harıl bişiler yapıorlar varya diyom bu velet ne kısmetli hee kıskanıyorum bunu diyorum

Biz de doğurunca buluşuruz kız....Kızları da alır geliriz...
Ayarlayamadık bi gerçekten de....

Kızıma yeşil oyun parkı aldı diye...
Biz pembe istiyorduk kızımla..Kapalı kutuymuş, ne çıkacağı belli değilmiş...
amaaan seninki seçiyo işde ben bişey diyom gel send ebegen aman sen bilrisin al işde dio sende yeşil aldı diye küsüyorsun tövbe yarabbim

halt etmişler bende onları parçalarım. evde iş yapmıyorlar demek onlar. bedenim ruhum yorgun benim fıkır fıkır değilim artık((((((((((((((

fıkırdagım benim olursun kuzuuuuumm.. ne kaldı emekliliğimize şurda 65 yaşına geldik say

kız bide bebişler ne kısmaetli geldi yaa ben hala inanamıyorum avrya bide benim bebiş için tabi hilmi tarafı harıl harıl bişiler yapıorlar varya diyom bu velet ne kısmetli hee kıskanıyorum bunu diyorum

Hep bahtları, kısmetleri açık olur inşallah...
Hep yüzleri güler, para sıkıntısı çekmezler, el üstünde tutulurlar, gözlerinden yaş mutluluktan akar inşallah....
Allah bi de benim kızıma mini cooper verir de anasını gezdirir inşallahhhh....

Kız kayınvalidemin hiiç hayrı yok ki, bi kap yemek yapıp göndermeyi bırak 2 kere yemeğe gitmişliğim vardır hamileliğimde.. Annem sağolsun o yapar herşeyimi ona da eziyet oluyorm diye üzülüyorum ama haklısın o olmasa ne yapardım bilmiyorum. Allah sana kolaylık versin (

Ay o kadar katılıyorum ki dediklerine, başkası okusa deli bunlar diye düşünür ama ben de akşam yatağa girip yorgunluktan her yerim ağrıyıp sabah 6da kör karanlıkta yollara düşeceğimi bilince çok küfrediyorum neden zengin bi koca bulmadım diye

Borç yiğidin kamçısıdır kuzu öyle düşünelim biz de..

heeey heeyyy sen o hayalleri kaldır anne senin ne işin avr der yaşlı başlı kadınsın otur evinde ben arkadaşlarımla gitcem der sen kocaya ii bakmaya bak yeşilide begen yani

amaaan seninki seçiyo işde ben bişey diyom gel send ebegen aman sen bilrisin al işde dio sende yeşil aldı diye küsüyorsun tövbe yarabbim

Ben sebebe kızıyorum ya, renge değil...
düzgün açıklasa, bak 2. erkek olur belki, pembe almayalım ortak renk alalım dese kabul edecem...
Bu kızıma güvenmiyo, oğlan çıkarsa ne yapacaz diyo yaa...Milletin gazına geldi...
Seçer, evin eşyasını falan hep birlikte seçtik biz eşimle..Zevklidir de...
Sadece kıyafet konusunu bana bırakır...Geri kalan herşeyi birlikte alırız, allahtan öyle alışveriş sevmeyen bi adam değil...

Çok söyleme annelerin nazarı değermiş bebeklereee

halt etmişler bende onları parçalarım. evde iş yapmıyorlar demek onlar. bedenim ruhum yorgun benim fıkır fıkır değilim artık((((((((((((((

Benim de gözümün feri söndü yaa
kızıma diycem okuma, kendi ayaklarının stünde durma (annemin bana dediklerinin tam tersi) süslen püslen kırıt gez toz. ben erkek gibi kendimi yıprattım walla

Amannnnnnnnnn neyse güzel konulardan bahsedelimmm, ruhunuzu kararttım sizin de..

adam bişey dememişki ayyyyy kuzuuuuu kendine gel Allah korusun erkek olacak bebiş bu der götürün bunu bu benim değil değiştirdiniz kesin diye hastaneyi ayağa kaldırır vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…