- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
anacım kapalı kutusu mu kalmış bu işin, bebelerin yüzlerini bile görüyoruz artık doğmadanKızıma yeşil oyun parkı aldı diye...
Biz pembe istiyorduk kızımla..Kapalı kutuymuş, ne çıkacağı belli değilmiş...
halt etmişler bende onları parçalarım. evde iş yapmıyorlar demek onlar. bedenim ruhum yorgun benim fıkır fıkır değilim artık((((((((((((((
heeey heeyyy sen o hayalleri kaldır anne senin ne işin avr der yaşlı başlı kadınsın otur evinde ben arkadaşlarımla gitcem dersen kocaya ii bakmaya bak yeşilide begen yani
kız allah seni gerçektende öle oldu belki demonte oluncagörmemiştir ne olacağınıKızıma yeşil oyun parkı aldı diye...
Biz pembe istiyorduk kızımla..Kapalı kutuymuş, ne çıkacağı belli değilmiş...
buluşuruz mutlaka yaa doğumdan sonrada çok görüşürüz dahaBiz de doğurunca buluşuruz kız....Kızları da alır geliriz...
Ayarlayamadık bi gerçekten de....
adam bişey dememişki ayyyyy kuzuuuuu kendine gel Allah korusun erkek olacak bebiş bu der götürün bunu bu benim değil değiştirdiniz kesin diye hastaneyi ayağa kaldırır vallaha
Niye kız, ben kendi hatunuma öyle mi yapıyom...
Hergün cafeye gider çay içeriz biz memlekete gidince...Okey oynamaya tavla oynamaya gideriz...
Benim kız da bana yapacak...
anacım kapalı kutusu mu kalmış bu işin, bebelerin yüzlerini bile görüyoruz artık doğmadan
olsun yeşil de güzel annesi, ikinci Batubey olursa ona da uyar hem. ben de hep ikinci Zeynep olursa diye bakıyorum herşeye :)) kırmızı aldım ben de. bizimki bunun aynısı. puanlı istedik, puanlı kalmadı demişti arkadaşımın toptancısı,neyse düz kırmızılı siyahlı olsun o zaman dedik ama bi geldi puanlı :)) çok sevindik.Eki Görüntüle 186843
ben de parçalarım valla. hepsi kokona onların hepsi zengin, elit takılan tipler. normal vatandaş bi feminist görmedim valla
Kızım bana 4 doktor kız dedi...Bi erkek diyen olmadı...Yani olursa kabulümdür ama, milletin karnıma bakıp erkek bu demesine inanan bi kocam olmasına bozuluyorum ben...
Sanki milletin gözünde ultrason var...
kız allah seni gerçektende öle oldu belki demonte oluncagörmemiştir ne olacağını
kuzu geçen merveyede söledim şampuan yağ krem türü şeyleri almadıysan sılabellada sebamedlerde %50 var canım bide dün gittim junior club mıydı şarampolde köşede bi yer varya ordada chicco çantalı set var 47 tl o da çok uygun
buluşuruz mutlaka yaa doğumdan sonrada çok görüşürüz daha
he valla ruhen ve bedenen 62,5 yaşındayım. Biyolojik saatim 32 olsada ben bitmişim.fıkırdagım benim olursun kuzuuuuumm.. Ne kaldı emekliliğimize şurda 65 yaşına geldik say
kız kayınvalidemin hiiç hayrı yok ki, bi kap yemek yapıp göndermeyi bırak 2 kere yemeğe gitmişliğim vardır hamileliğimde.. Annem sağolsun o yapar herşeyimi ona da eziyet oluyorm diye üzülüyorum ama haklısın o olmasa ne yapardım bilmiyorum. Allah sana kolaylık versin(
ay o kadar katılıyorum ki dediklerine, başkası okusa deli bunlar diye düşünür ama ben de akşam yatağa girip yorgunluktan her yerim ağrıyıp sabah 6da kör karanlıkta yollara düşeceğimi bilince çok küfrediyorum neden zengin bi koca bulmadım diye
Borç yiğidin kamçısıdır kuzu öyle düşünelim biz de..
Onun canı azıcık erkek istiyordur belki ondandır :))
Ayy, bu da çok güzelmiş ya..Mete bey güle güle kullansın...Sen hem uyguna almıştın...
Zaten aldık artık ,trip de atsam yaapcak bişey yok...
bizede annem aldı beşiğimiiz.pembe turuncı yeşil vardı.pembenin rengi çok tatlıydı gözümüz onda kaldı ama 1 çocukta eskimiyor sonuçta beşik 2.erkke olursa dedik bunda yatamaz komik olur.eşimde yeşil olsun bencede dedi.beşik yeşik içinin uyku seyi yeşil turunculu beyaz tülü var üstününde.karyolamıızn başucunda bekliyır.her sabah gözümü açıyorum ya diyorum şunun içinden sabahları bize bakacak bi bebiş olacak artık Allah izin verirse.biraz büyüynüce kalkar oturur indirir diye
İçinin uyku setini pembiş aldık ama...
Dediğin gibi kuzucuk içine girince her renk güzel ama, olsun ben 2 gündür triplerdeyim...
bizde aynen öle düşündük canım 2. erkek olursa die
beşikte yeşil uykusetide yeşil cibinlikte yeşil ama çok şeker görünüyo
allah güle güle kullanmayı nasip etsin
gunaydın kızlar nasılsınız?
Sabah 7 de gırdım ama kımse yoktu:))
bende gerı yattım sımdı kalktım bı bakayım sızlere dedım
bugun emınonune gıdıyorum bakalım neler var
gunaydın kızlar nasılsınız?
sabah 7 de gırdım ama kımse yoktu:))
bende gerı yattım sımdı kalktım bı bakayım sızlere dedım
bugun emınonune gıdıyorum bakalım neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?