günaydın kızlar
ay sabah sabaah çok kötü oldum ben işe gelirken muz kabuğuna bastım toto üstü düşüodum allah korudu yemin ederim bebişime bişey olcak die çok korktum onu oraya atana bi dünya saydım ama gerizekalılar
valla yoktur da ben tırstım şimdi benimki bazen hareketli bazen normal. bilemiycemYa ağam, benimki hiç durmuyo yaa...
Abartısız hiç durmuyo...Sürekli faaliyette...Saatte 10 ne ki, saatte 10 kere duruyo mu acaba...
Sürekli tekmeliyo, karnım sürekli sallanıyor...
Bi sıkıntısı mı var ki kızımın ??
allah allah 1 saatte 10 kes banada çok geldi ama dr gittiğimde soruyor hareketleri günde 10 defadan az değil demi diye. ordan da biliyorum yani. neyse 1 saatte 10 kes oynuyorsa güzel valla..öyle yaa şimdi millet yavaş yavaş doğum yapacak inşallah, hikayeleri bekleriz artık burda :)) gerçi doğumdan sonra en az 3-4 gün giremez insan sanırım. düşünsene doğurmuşsun elinde bilgisayar aman kızlara yazacam
canım kağan kocatepenin sayfasında 1 saatte diyodu. ben de şaşırdım. hareket dediğim bir tekme şeklinde. hıçkırıkları hariç sayın diyordu her tekmeyi. ben de ordan okudum valla. ama her 1 saatte bence de 10 kere olmaz.
özelde öyle canım. çok zor valla. Allah çalışanların yardımcısı olsun ne diyeyim. bi de sonrası var, süt izni vs adam gibi kullandırtmıyorlar bile. en iyisi kocan zengin olacak, şu mimar kız gibi evde oturup bebeğine bakacaksın valla yaa.. blogcu anne var biliyormusun onu, o da öyle. kadın abdde okumuş master ı da var ama çocukları var diye çalışmıyor..ben de çok isterdim çalışmak zorunda olmamayı..
ay kıyamam ya korkuyor demek.. valla dayancam zaten antibiyotik gerdi beni bide morfin yiyemem..geçmiş olsun ege dişş Çok kötü ama benim de doktorum izin veriyo dişle ilgili işlemlere.çok kötüysen çekme bence o acıyı.benimde 1 haftadır öksürüĞüm var.ıhlamur bal bi türlü geçiremedim.doktoruma söyledim evdesin geçer dedi ama üfff oğluşş korkuyo titriyo uyurken bi anda öksürünce:-(((
günaydın kızlar
ay sabah sabaah çok kötü oldum ben işe gelirken muz kabuğuna bastım toto üstü düşüodum allah korudu yemin ederim bebişime bişey olcak die çok korktum onu oraya atana bi dünya saydım ama gerizekalılar
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Günaydınn bende dün eşimden sonra duşa girdim yerler ıslanmış kaydım azdaha düşüyodum çok komik oldu ama korktumda
valla yoktur da ben tırstım şimdi benimki bazen hareketli bazen normal. bilemiycem
allah allah 1 saatte 10 kes banada çok geldi ama dr gittiğimde soruyor hareketleri günde 10 defadan az değil demi diye. ordan da biliyorum yani. neyse 1 saatte 10 kes oynuyorsa güzel valla..
bende çalışmak zorunda olmamayı isterdim. zorunlu olunca stres oluyor insan..
inşaşllah izinler güzel geçer hepimizin .
öyle yaa şimdi millet yavaş yavaş doğum yapacak inşallah, hikayeleri bekleriz artık burda :)) gerçi doğumdan sonra en az 3-4 gün giremez insan sanırım. düşünsene doğurmuşsun elinde bilgisayar aman kızlara yazacam
canım kağan kocatepenin sayfasında 1 saatte diyodu. ben de şaşırdım. hareket dediğim bir tekme şeklinde. hıçkırıkları hariç sayın diyordu her tekmeyi. ben de ordan okudum valla. ama her 1 saatte bence de 10 kere olmaz.
özelde öyle canım. çok zor valla. Allah çalışanların yardımcısı olsun ne diyeyim. bi de sonrası var, süt izni vs adam gibi kullandırtmıyorlar bile. en iyisi kocan zengin olacak, şu mimar kız gibi evde oturup bebeğine bakacaksın valla yaa.. blogcu anne var biliyormusun onu, o da öyle. kadın abdde okumuş master ı da var ama çocukları var diye çalışmıyor..ben de çok isterdim çalışmak zorunda olmamayı..
Ben korkudan tek başıma duşa girmiyorum....
girerken de çıkarken de eşim geliyor, elimi tutuyor kaymayayım diye...2 gündür banyo da yapamıyorum zaten eşime küstüm diye...
Allah korusun dikkat et..Islak zemin çok kayar..
verilmiş sadakamız varmış bugün cuma yine sadaka vermek lazım anlaşılanaman kız dikkat et Allah korumuş
aman canım aman dikkatGünaydınn bende dün eşimden sonra duşa girdim yerler ıslanmış kaydım azdaha düşüyodum çok komik oldu ama korktumda
he valla inş öle olurgeçmiş olsun canım yaa hakkaten Allah koruyor meleklerimizi. atan gerizekalı da kendi bassın düşsün muz kabuğuna emi
benimde pazarda oldu zaten pazarın içinden geçiodumGünaydın canım...
Aynı şey benim başıma geçenlerde pazarda geldi..Kalabalıkta göremiyorsun da önünü...Allahtan eşim yanımdaydı da tuttum hemen...
Allah korumuş gerçekten de...Dikkat et...
AYnen ben de yaaa
hiç çalışmak istemiyorum. Bence bi kadın hamileliğinde ve bebeği 2 yaşına gelene kadar çalışmamalı.. Çok günah, bize de bebeğe de
Kocamın durumu çok iyi olsaydı bi dk. durmazdım ben, çok iyiyi bırak ev borcumuz olmasaydı
sabah 6da saat çaldı mı ağlayarak kalkıyorum resmen, sonra buraya geliyorum sinir stres bebek karnımda taş kesiliyor walla stresten, sonra yorgun argın eve git, evde iş yap gecenin bi yarısına kadar...
neymiş efendim, kadın kendi ayakları üstünde duracakmış, bebeğin geleceği ve kendi özgüveni için çalışacakmış... hikaye bunların hepsi
ben eminimki ben uykumu alsam, daha fazla dinlensem, hem işte hem evde yorulmasam, iş stresini karnımdaki bebeğime yaşatmasam bebek hem daha sağlıklı, hem daha kilolu, hem daha huzurlu olur bence..
kocam dışarda çalışıyor , ben hem evde hem dışarda çalışıp hem de ikimizin bebeğini taşıyorum, çok büyük haksızlık bu :)))
aman ne doluymuşummmmmmmm
AYnen ben de yaaa
hiç çalışmak istemiyorum. Bence bi kadın hamileliğinde ve bebeği 2 yaşına gelene kadar çalışmamalı.. Çok günah, bize de bebeğe de
Kocamın durumu çok iyi olsaydı bi dk. durmazdım ben, çok iyiyi bırak ev borcumuz olmasaydı
sabah 6da saat çaldı mı ağlayarak kalkıyorum resmen, sonra buraya geliyorum sinir stres bebek karnımda taş kesiliyor walla stresten, sonra yorgun argın eve git, evde iş yap gecenin bi yarısına kadar...
neymiş efendim, kadın kendi ayakları üstünde duracakmış, bebeğin geleceği ve kendi özgüveni için çalışacakmış... hikaye bunların hepsi
ben eminimki ben uykumu alsam, daha fazla dinlensem, hem işte hem evde yorulmasam, iş stresini karnımdaki bebeğime yaşatmasam bebek hem daha sağlıklı, hem daha kilolu, hem daha huzurlu olur bence..
kocam dışarda çalışıyor , ben hem evde hem dışarda çalışıp hem de ikimizin bebeğini taşıyorum, çok büyük haksızlık bu :)))
AYnen ben de yaaa
AYnen ben de yaaa
Ha evet bende eşime sesleniyorum çıkarken elimden tutuyo sağolsun kıyafetlerimi çıkarmak için cebelleşirken oldu oama çok tehlikeli gerçekten zaten dün suziyi duyduktan sonra paranoyak oldum benimde kızın beşiğiyle şifonyeri gelmişti aynı günlerde yorulmuştum bende bidaha bişeyi ellemem aman aman
benimde pazarda oldu zaten pazarın içinden geçiodum
günaydın güzel anneler hayırlı cumalar herkese....
ben gece diş ağrısında ne uyudum nede uyuttum ağlamaktan ölüdm. minoset içtim karanfil koydum zonk zonk yaptı durdu. şuan bişey yemeğe korkuyorum resmen öndişlerle yemek yiyorum. dolgularım kırılmış hava alıyor iki tarafta pert olmuş:)) çok kötüyüm baş kulak boğaz hepsi ağrıor..
Egeeee, çok özlücez kız seniii...
Senin yine evinde net var...Ben haftaya annem gelince gelmem herhalde ofise...
Tüm bağlantımız kopar...
iyi cesaret kızınki dee
hadi yolda sancı başlaması ayrı bişey de, sancı başlayınca yola çıkılması korkutur be insanı
cılek haklıymıssın ozellıkle sorunlu gebelıklerde 1 saatte 10 hareket takıp edılmelıymısss:):):)Kız maşallah benimki 12 saatte 10 kez hareket etse iyidir diyorum :))
hatta ben de demiştim kızlar benimki 1 saatte 10 hareket etmiyor diye kızlar dalga geçmişlerdi
Günaydınnnn
Ben korkudan tek başıma duşa girmiyorum....
girerken de çıkarken de eşim geliyor, elimi tutuyor kaymayayım diye...2 gündür banyo da yapamıyorum zaten eşime küstüm diye...
Allah korusun dikkat et..Islak zemin çok kayar..
AYnen ben de yaaa
aynen aynen sana katılıyorum.. ben burda diyorum valla hilmi zengin olsa yani tek başımıza yetecek olsa çalışmama direk ev hanımı olurum gözleri börtletip bakıyorlar
Söylediklerinin hepsi de doğru ama...
İnan ki kredi borcum olmasa ben de bi dakika bile durmazdım...El mahkum olduğumu bildiklerinden canıma okuyorlar...Geçen gün gece 12 ye kadar çalıştım...
Dediğin gibi evde ev işleri var bi de..Gelen giden oluyor...
Allah yardımcımız olsun...
ama öle gerçektende hemen herkes aynı durumda evde olsak daha sağlıklı sakin olup daha sağlıklı bireyler dünyaya getircez ama nerdee işte mümkün olduğunca stresten korunmak lazım ama nerdeee
aaaa kuzu sendemı yaaaaaaaaaaaaa
hem aga hem muhtar ıkınız bırden gıtmeyınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?