2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman kız dikkat et Allah korumuş

valla yoktur da ben tırstım şimdi benimki bazen hareketli bazen normal. bilemiycem

allah allah 1 saatte 10 kes banada çok geldi ama dr gittiğimde soruyor hareketleri günde 10 defadan az değil demi diye. ordan da biliyorum yani. neyse 1 saatte 10 kes oynuyorsa güzel valla..
bende çalışmak zorunda olmamayı isterdim. zorunlu olunca stres oluyor insan..
inşaşllah izinler güzel geçer hepimizin .

ay kıyamam ya korkuyor demek.. valla dayancam zaten antibiyotik gerdi beni bide morfin yiyemem..

Günaydınn bende dün eşimden sonra duşa girdim yerler ıslanmış kaydım azdaha düşüyodum çok komik oldu ama korktumda

geçmiş olsun canım yaa hakkaten Allah koruyor meleklerimizi. atan gerizekalı da kendi bassın düşsün muz kabuğuna emi

Günaydın canım...
Aynı şey benim başıma geçenlerde pazarda geldi..Kalabalıkta göremiyorsun da önünü...Allahtan eşim yanımdaydı da tuttum hemen...
Allah korumuş gerçekten de...Dikkat et...

Takip ediyorum uyuyo mesela.bir anda ben küt küt öksürünce garibim bi titriyo sarsılıyo:-(((sonra sakinleşiyo tekrar dalıyo sanırım.böyle geçip gidiyo 1 haftadır.ayy bu öksürük ağlatcak benii:-((((

Günaydınn bende dün eşimden sonra duşa girdim yerler ıslanmış kaydım azdaha düşüyodum çok komik oldu ama korktumda

Ben korkudan tek başıma duşa girmiyorum....
girerken de çıkarken de eşim geliyor, elimi tutuyor kaymayayım diye...2 gündür banyo da yapamıyorum zaten eşime küstüm diye...
Allah korusun dikkat et..Islak zemin çok kayar..

canım bence de her saatte 10 kere çok. anca dinlenme zamanında olabilir. geçersin bi kenara yatarsın o zaman oynar tabi :) bizim gibi sabahtan akşama kadar otururken zor biraz.
kuzum uyandı sanırım kıpranmaya başladı, oyy yerim ben onun ayaklarını ellerini yaa

AYnen ben de yaaa
hiç çalışmak istemiyorum. Bence bi kadın hamileliğinde ve bebeği 2 yaşına gelene kadar çalışmamalı.. Çok günah, bize de bebeğe de
Kocamın durumu çok iyi olsaydı bi dk. durmazdım ben, çok iyiyi bırak ev borcumuz olmasaydı
sabah 6da saat çaldı mı ağlayarak kalkıyorum resmen, sonra buraya geliyorum sinir stres bebek karnımda taş kesiliyor walla stresten, sonra yorgun argın eve git, evde iş yap gecenin bi yarısına kadar...
neymiş efendim, kadın kendi ayakları üstünde duracakmış, bebeğin geleceği ve kendi özgüveni için çalışacakmış... hikaye bunların hepsi
ben eminimki ben uykumu alsam, daha fazla dinlensem, hem işte hem evde yorulmasam, iş stresini karnımdaki bebeğime yaşatmasam bebek hem daha sağlıklı, hem daha kilolu, hem daha huzurlu olur bence..
kocam dışarda çalışıyor , ben hem evde hem dışarda çalışıp hem de ikimizin bebeğini taşıyorum, çok büyük haksızlık bu :)))
aman ne doluymuşummmmmmmm

Ha evet bende eşime sesleniyorum çıkarken elimden tutuyo sağolsun kıyafetlerimi çıkarmak için cebelleşirken oldu o ama çok tehlikeli gerçekten zaten dün suziyi duyduktan sonra paranoyak oldum benimde kızın beşiğiyle şifonyeri gelmişti aynı günlerde yorulmuştum bende bidaha bişeyi ellemem aman aman

aman kız dikkat et Allah korumuş
verilmiş sadakamız varmış bugün cuma yine sadaka vermek lazım anlaşılan

aman canım aman dikkat

geçmiş olsun canım yaa hakkaten Allah koruyor meleklerimizi. atan gerizekalı da kendi bassın düşsün muz kabuğuna emi
he valla inş öle olur

Günaydın canım...
Aynı şey benim başıma geçenlerde pazarda geldi..Kalabalıkta göremiyorsun da önünü...Allahtan eşim yanımdaydı da tuttum hemen...
Allah korumuş gerçekten de...Dikkat et...
benimde pazarda oldu zaten pazarın içinden geçiodum

aynen aynen sana katılıyorum.. ben burda diyorum valla hilmi zengin olsa yani tek başımıza yetecek olsa çalışmama direk ev hanımı olurum gözleri börtletip bakıyorlar

Söylediklerinin hepsi de doğru ama...
İnan ki kredi borcum olmasa ben de bi dakika bile durmazdım...El mahkum olduğumu bildiklerinden canıma okuyorlar...Geçen gün gece 12 ye kadar çalıştım...
Dediğin gibi evde ev işleri var bi de..Gelen giden oluyor...
Allah yardımcımız olsun...

ama öle gerçektende hemen herkes aynı durumda evde olsak daha sağlıklı sakin olup daha sağlıklı bireyler dünyaya getircez ama nerdee işte mümkün olduğunca stresten korunmak lazım ama nerdeee

valla yaa, ne kendi ayakları üstünde durması, resmen çifte vardiyalı hizmetçilik yapıyoruz. işte erkek kadar çalış, eve git deli gibi çalış. bekar olsam ayaklarımın üstünde durmak isterim de evliyken evimde olmayı tercih ederdim hakkaten.. bizim evimiz de yok malesef henüz. bebek tam 6 aylık olsun diye ücretsiz izin alıcam 2 ay, onu bile şimdiden hesaplıyoruz alabilecek miyim diye. 2 yıl ücretsiz izin hakkı veriyolar ama sanki kim kullanabiliyo ki..doğumdan sonra da maaşın yarısını bakıcıya verip çalışcam çok komik yaa..ben de dertlendim bak şimdi..

Ben zaten banyoya giremiyorum ki tek başıma...
Adamın sistemi var, küvetin boyu nerdeyse benim bacak boyum kadar..Normalde srun değil de, bu halimde çok zor oluyo, her banyoya girerken bi sayıyorum eşime...
Suziiden sonra ben de korktum ya, eskisi gibi değilim...Fazla yormamaya çalışıyorum kendimi...

benimde pazarda oldu zaten pazarın içinden geçiodum

Muratpaşada demi..cuma pazarında...
çok severim ben o pazarı, kocaman...
Eskiden ofis ordayken gezerdim her hafta...Kız sen benim eski çalıştığım yere çok yakın bi yerlerde çalışıyorsun haa..kapalıyoldaydım ben...Belki de görmüşüzdür biz birbirimizi...

egeeeecım gecmıs olsun o lanet sey bu gecede senımı uyutmadııı valla geceler kabusum oldu yaa agrıycak gecelerı dıyeee ...esım de kızıyo doktor sana got yaptır dedı hem kendın hem kızıma bu ezıyetı cektırıyosun dıyeeeeeeeee

Egeeee, çok özlücez kız seniii...
Senin yine evinde net var...Ben haftaya annem gelince gelmem herhalde ofise...
Tüm bağlantımız kopar...

aaaa kuzu sendemı yaaaaaaaaaaaaa
hem aga hem muhtar ıkınız bırden gıtmeyınnnnnnnnnn

iyi cesaret kızınki dee
hadi yolda sancı başlaması ayrı bişey de, sancı başlayınca yola çıkılması korkutur be insanı

ıkızım ben bgn bandırmaya gıtcem 2 saat denız otobusuyleee esım dun gıttıı. adama dert oldu yaa denızın ortasında suyun gelırse nolcak dıyeeeeeeeeeee:):):)

Kız maşallah benimki 12 saatte 10 kez hareket etse iyidir diyorum :))
hatta ben de demiştim kızlar benimki 1 saatte 10 hareket etmiyor diye kızlar dalga geçmişlerdi

Günaydınnnn
cılek haklıymıssın ozellıkle sorunlu gebelıklerde 1 saatte 10 hareket takıp edılmelıymısss:):):)

bendeeeeeeeeeeeeeeeee::):):):):):)

valla cılekk bgn 8,30 a kadar uyudummm off dedım nasıl bısımıs bu ıse gec gıtmekkk:):))
cok coooooook haklısınnn 6 da kalk servıse bın eve gel yemek bıde kuzularr olacak ılerde allahın ıznıyleee :):):):)
senın yıne annenler kayınvalıdenler varr ben napım yaaa bıtmısım aglayanım yok:):):):):)

aynen aynen sana katılıyorum.. ben burda diyorum valla hilmi zengin olsa yani tek başımıza yetecek olsa çalışmama direk ev hanımı olurum gözleri börtletip bakıyorlar

Kız kocalarımız zengin olur inşallah bi gün de kurtuluruz inşallah
ne börtleyiorlar ki gözlerini, nesi garipmiş söylediğinin!!!

Aminnn kuzu, bizim de ev borcumuz var ve düşün daha 9 sene var :) ömür biter borç bimez
Neyse Allah'a şükür işimiz var diyoruz oturuyoruz popomuzun üstüne

ama öle gerçektende hemen herkes aynı durumda evde olsak daha sağlıklı sakin olup daha sağlıklı bireyler dünyaya getircez ama nerdee işte mümkün olduğunca stresten korunmak lazım ama nerdeee

bence de, ben hakim olamıyorum ama bazen sinirlerime

aaaa kuzu sendemı yaaaaaaaaaaaaa
hem aga hem muhtar ıkınız bırden gıtmeyınnnnnnnnnn

Ben daha çalışacaktım da, annem geliyor haftay cuma sanırım..Eşimin izin gününde gelecek, arabayla almaya gidicez çünkü, evimiz otogara uzak..
O gelince de işe gelmem herhalde, gelsem de arada gelip iş yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…