evt ya.doğum şeklinde karar verirmi acaba.en son dönmemişti[/QUOTE
benim 32 önmemişti 38 e kadar bekleriz dedi dönmezse sezeryan dedi.. dün bi hemşire arkadaşla konuştum nisanda dogurdu oda onunda dönük değilmiş işden eve gitmiş 36. haftasında daha izne ayrılamadan evde birden diyo döndü pat diye dogumu başlamış aniden dönüvermiş işde
annemgilde öyle dyor.son ana kadar beklemek lazımışta işte bakalım
sakin miiya hakkaten sonuna kadar sömürüyolar elemanlarını. bizim memuriyet olunca öyle davranamıyorlar. zaten işime gelmeyince ben yapamam diyip çıkıyorum valla
bün bi iş çıkardılar başımıza, tam öğle yemeği saati. 20 dk çalıştım baktım yok şekerim düşüyo gidiyorum dedim gittim yemeğimi yedim döndüm. noluyo sanki dünyayı kurtarıyoruz
dün gece karnım baya ağrıdı alt kısımları. belki bağırsak meselesi de olabilir ama şimdi iyiyim. Mete bey daha uyanmadı galiba teyzesi, kahvaltımı yaptım birazdan harekete geçer :)) benimki hala öyle aşırı deli deli hareket etmiyor yani hareketli, saydım 1 saatte 10 kez hareket ediyor ama sakin yani. inşallah sakin bi çocuk olur doğunca da yaa
günaydın cnmgünaydın yumoşlaaaar
daha erken canım benimde dönmemişti 31 deyken ama 34 te bu hafta gittiğimde dönmüş bebeğin dedi.gerçi dönmese daha iyiydi normalden çok korkuyorum da:18:hayırlısı olsun bakalım.
ya hakkaten sonuna kadar sömürüyolar elemanlarını. bizim memuriyet olunca öyle davranamıyorlar. zaten işime gelmeyince ben yapamam diyip çıkıyorum valla
bün bi iş çıkardılar başımıza, tam öğle yemeği saati. 20 dk çalıştım baktım yok şekerim düşüyo gidiyorum dedim gittim yemeğimi yedim döndüm. noluyo sanki dünyayı kurtarıyoruz
dün gece karnım baya ağrıdı alt kısımları. belki bağırsak meselesi de olabilir ama şimdi iyiyim. Mete bey daha uyanmadı galiba teyzesi, kahvaltımı yaptım birazdan harekete geçer :)) benimki hala öyle aşırı deli deli hareket etmiyor yani hareketli, saydım 1 saatte 10 kez hareket ediyor ama sakin yani. inşallah sakin bi çocuk olur doğunca da yaa
cnm hemşommm nasılsınn.
evet dinlencem mi yorulcam mı bilmiyorum 3 haftam kalıyor ve herşey bekliyor hallederim artık. şifre işini hallettim girerim evden:)) inşallahhh
evet bi alışmışız ki birbirimize bir kişi gelmese belli oluyor.
ya hakkaten sonuna kadar sömürüyolar elemanlarını. bizim memuriyet olunca öyle davranamıyorlar. zaten işime gelmeyince ben yapamam diyip çıkıyorum valla
günaydın yumoşlaaaar
sakin mii
1 saatte 10 kez hareket eden bebek sakin değil bence hiperaktiv diryaa. 12 saatte 10 kez edecek ... yanlış olmasın
Günaydınn canımmmm
Gerçekten bi mahzun olduk hepimiz bugün
alıştık kaç aydır saba birbirimize rapor vermeye, bi garip geliyor
canım kağan kocatepenin sayfasında 1 saatte diyodu. ben de şaşırdım. hareket dediğim bir tekme şeklinde. hıçkırıkları hariç sayın diyordu her tekmeyi. ben de ordan okudum valla. ama her 1 saatte bence de 10 kere olmaz.sakin mii
1 saatte 10 kez hareket eden bebek sakin değil bence hiperaktiv diryaa. 12 saatte 10 kez edecek ... yanlış olmasın
İyi yapmışsın...Ye tabi yemeğini...Hayır biz her türlü fedakarlığı gösteriyoruz, kıymeti yok...1 gün izin alsak suratlar değişiyor....
Kurban olurum mete beye, uyanır birazdan...Anne karnında hareketleri nasılsa öyle oluyorlarmış doğunca da..Ve hangi saatlerde uyuyorlarsa, genelde o saatlerde uyuyorlarmış...Şimdi sakinse sakin olur..
Benim kız garanti cadı olacak, ve her sabah 6 da uyanacak...
İnşallah senin mete bey sakin uslu bi çocuk olur da, anasını üzmez fazla...
hadi bana müsade kocaman öptüm hepinizi
yaaa ağlarım bak hee. zaten sabah bi abla var burda hastaydı eve gitti duramadı bana hakkını helal et dedi. ağlamaya başladım:)))) bu kadar erken girmesemde mutlaka girerim merakta koymam..sizsiz ben ne yaparım.
Kız maşallah benimki 12 saatte 10 kez hareket etse iyidir diyorum :))
hatta ben de demiştim kızlar benimki 1 saatte 10 hareket etmiyor diye kızlar dalga geçmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?