2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vavvvv fatmacım super olmus

kızlar aranızda ankaralı olan var mı? haftasonu ankaraya gitcem alışveriş için..nerelerden alışveriş yaptınız diye soracaktım???

canım ben ankaralıyım.şeker için ulus suluhan.yine ulus da özelcan bebe.ankamall de mothercare.hoş ben herşeyimi netten aldım ama buralarda istediğin şeyleri bulabilirsin.

valla henüz hiç bişi almadım kızıma. inşallah bu hafta alıp hazırlayacağım. tavsiye edebileceğin mağazalar var mı? şimdi gidip dükkan dükkan gezmek zor olacak çünkü..

hmm ama yine de gezmek gerekiyor, bi yerden alıp çıkamıyorsun malesef..

ben bebeğim, e-bebek, toker bebe, ve özelcan bebeden aldım. bebeğimden arabasını aldık.özelcan bebeden yatak süngerini alıcam henüz almadım. toker bebeden bakım ürünlerini aldım. kıyafetlerinin bi kısmını armadadaki mothercareden aldım, bi kısmını ulustan aldım anafartalar çarşısında 2 dükkan var üst kattaki olan daha iyi. yatağını ankaradan almadık,istanbuldan arkadaş gönderdi. internetten de çok kıyafet aldım. bakım çantasını da internetten aldım. kendi pijamamı nü sh'den aldım bahçelideki. %70 indirim vardı çok ucuza geldi. gecelik sabahlık daha almadım onları kızılaydan alıcam daha bakmadım hiç..
mothercare'de ayın 15inde çok güzel indirimler oluyor. geçen ay banyo küveti 35 e düştü, içinde banyo süngeri, havlusu, tası herbişeyiyle beraber. onu ordan aldım mesela. işte böyle canım..

canım ben ankaralıyım.şeker için ulus suluhan.yine ulus da özelcan bebe.ankamall de mothercare.hoş ben herşeyimi netten aldım ama buralarda istediğin şeyleri bulabilirsin.

canım sen aldınmı bebek şekeri? nekadara geliyor tanesi?
ben ezginin söylediği siteden baktım malzemeler 100 tane için, silikon tabancasıyla beraber 65 tutuyor. çok değil dimi? değmezse gider alırım ulustan.

fatmacım supersın neler yapmıssın yaa:))
bebekpoyraz ıyı haberlerle gelırsın ınsallah..
ben cıktım kızlar aksam takıp ederım optum

inş canım,
bide benim bu hafta ayaklarım bacaklarım ellerim gözlerim şişti yanlışmı besleniyorum aceba tuzlu şekerli açısından yoksa noormalmi anlayamadım
sizlerde şişme varmı

yok ben hala alyansımı takdıgıma göre yok geceleri oluyo oda hafif....

bende suziden sonra bebek ıcın deılde kendım ıcın camasır felan halletmem lazımmm offf alıncak seyler bıtermı canım yaaaaaaa

bende suziden sonra bebek ıcın deılde kendım ıcın camasır felan halletmem lazımmm offf alıncak seyler bıtermı canım yaaaaaaa

Allahtan ben pazar günü hallettim bi hasta bezi ile 2 orta halli havlu alıp yıkayıp koyucam

ben ezginin söylediği siteden baktım malzemeler 100 tane için, silikon tabancasıyla beraber 65 tutuyor. çok değil dimi? değmezse gider alırım ulustan.

selammmmmm biz de geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
blue canım tanesi 65 kuruşa bebek şekeri bulamazsın haberin olsun. 1 tl olanlarda hiç hoşuma gitmedi benim... 100 taneye 150-200 tl para veriyo millet :)) sen bilirsin yinede...

Son düzenleme:
kızlar biz geldik.
annesinin sezini 2624 gr. olmuş boyu 47 cm.
çok şükür sağlığı yerinde.

hastanenin odalarını gezdik. rezervasyon yaptırdık.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?

Allahtan ben pazar günü hallettim bi hasta bezi ile 2 orta halli havlu alıp yıkayıp koyucam

off ne guzelll kendımıze ne koycazkı zatennnn kayınvalıdemde bana yollamıs sabahlık takımı bende pijama almıstımm sadece ıccamasırı kaldıı heralde :)))baska ne koncakkı orkıd felan kolay nasılsa

inş canım,
bide benim bu hafta ayaklarım bacaklarım ellerim gözlerim şişti yanlışmı besleniyorum aceba tuzlu şekerli açısından yoksa noormalmi anlayamadım
sizlerde şişme varmı

canım; ..benimde ayaklarım şiş, doktorum normal dedı..ama yüz ve göz şişmesini doktoruna bi sorsan iyi edersin...bazı sağlık sitelerindede bu gibi durumlarda hemen doktorunuza baş vurun yazıyor.

vallaha ben teee 20.haftamda netten sipariş vermiştim.yeteneğim yoktur hazırcı bi tipimdir yapamam öyle silikonla falan beceremem diye))set halinde yastık kapı süsü 100 şeker sepet şeklinde almıştım.ben hepsini 190 a almıştım ama beğendiğim şeyler çok hoşuma gitmişti.dediğin fiyat uygun geldi bana.ama nette ulus da çok uygun diyolar bence git ordan dokunarak pazarlık usulü al.çok çeşit vardır ben hiç gitmedim ama.

teşekkür ederim canım..bi yerden alıp çıkamam zaten biliyorum da en azından senin söleylediğin yerlere de bakarım. hatta arkadaş tavsiye etti diye pazarlık bile yaparım hehe kafamda bişiler oluştu yani saol.

kızlar biz geldik.
annesinin sezini 2624 gr. olmuş boyu 47 cm.
çok şükür sağlığı yerinde.

hastanenin odalarını gezdik. rezervasyon yaptırdık.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?
off maşallah sezin hanıma nazarlardan saklasın Rabbim... ege de seni çok bekledi bugün son günü olunca işler birikti dedi gitti

ben bi boydan gecelik aldım bi pijama aldım 2 atlet 2 k,lot 1 sütyen bi terlik aldım işde bi hsta bezi ile havlu koydummu tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…