2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bacım senin şu aldığın setin ismi ne netten bakıyorum ama bulamadım yazarsan sevinirim

sevi baby yada sev, bebe yaz tatlım cıkıyo

Kız kremden değil göğüs uçlarıyla fazla oynayınca hormon salgılanıyomuş o da erken doğumu tetikliyomuş diye duymuştum ondan ben pek kurcalamamayı tercih ediyorum yinede

hım onu bılmıyodum bacım dogrudur sen su soganla karbonatlı suyu sor bı sızınkılere bıze oyle dedıler

onuda duydum seker soganı-- bıde karbonatlı su sur dedıler surmek ıyı gelıyomus
ablam dıyokı esraa kım seyım hıyar dese bı avuc tuzla kosuyosun anacım

hahaaaaayyyyy koptum yaaa (kım seyım hıyar dese bı avuc tuzla kosuyosun haaa) süpermiş
ablan doğru söylemiş

sevi baby yada sev, bebe yaz tatlım cıkıyo

hım onu bılmıyodum bacım dogrudur sen su soganla karbonatlı suyu sor bı sızınkılere bıze oyle dedıler

Evet karbonatlı su çok iyi gelirmiş bende duymuştum da haziran sıcağında soğan pek iyi bi fikir gibi gelmedi bana şimdi de zaten herşeyden midem kalkıyo anam herkes bişey söylüyo biz tıptan şaşmayalım alırım bi krem lansinoh mudur nedir o iyiymiş bakalım ne olucak

hahaaaaayyyyy koptum yaaa (kım seyım hıyar dese bı avuc tuzla kosuyosun haaa) süpermiş
ablan doğru söylemiş

işte dıyorum yaa her kes bısey soyluyo ablamda dıyokı bacım kım seyım hıyar dese bı avuc tuzla kosuyon bız ne bılelım bacım ılk kez doguruyoz dımı ama ben suan o kremı kullanıyorum ıste ya acaba cantaya kasık fılanda bırakayımmı ya ben hastane kasıklarıyla yıyememkı sımdı

Ben hastanenin kaşığından ziyade yemeğini yiyemem ama iyi bi fikir koy bence..

ne oldu canım nıye canın sıtkın hayırdır

aman yaa ne olsun annemi aradım amcamlar ablamlar herkez orda bende aramasam kimsenin söyleyeceyi yok ben aradıktan sonra diyo sende gel diye bende gelmiyorum benim misafirim gelicek dedim daha balkonu fln yıkicam dedim tamam sen bilirsin diyo ne vurdumduymaz kadın yaaa zaten çağırsda ben gitmem iyikide gitmemişim olay çıkardı

aman uzme kendını canım yaa bos ver bu aralar herkes bı tuhaf dur bı bebıslerımız dogsun ozaman her sey daha guzel olucak balkon fılanda yıkama sen zaten dugune gıtmeyecekmıydın hazırlan gıt eglen ıste bos ver

düğün akşam yaa zaten küçük balkon ağaçları fln da sulamam lazım su tutucam sadece hiç sormuyo bile nasılsın iyimisin diye ben anlamıyorum bunları yaaa 2 ay olmuştur gelmediği dünde halamın kızı diyo ki herkez sana çok şaşırıyo hiç gelip gitmiyosunya ya o yüzden diyo tuhaflarına gidiyomuş milletin bende dedimki ablam gibi hergün baba evinde işim ne benim dedim niye evlendim ben dedim valla en iyisini sen yapıyosun dedi bana öyle tabi hergün babamın evinde işim ne benm

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

yaa ınsan kendı evıne alısınca baba evı veya kayın baba evı el evı gıbı gelıyo esım evlıyken askere gıttı 5 ay yoktu 2 gun kaynanamda kaldım 1 gun babbamda kadım dayanamadıme ve kostum dahada kalmadım her ıkısındede haklısın canım neyse hadı gıt bıraz bıseylerle ugras kafanı dagıt sonra yıne gelırsın cık bıraz yuruyus yap hava guzelse orda

canım yaa hassaslaşıyoruz bazen bizimkilerde biyere giderler bana haber vermezler evde yanlız olduğumu bile bile ama alıştım sıkma canını bebeiş gelince zaten kimseye gitmeye ihtiyacın olmıyacak o bütün günümüzü zenginleştirecek zaten

yeni evlendiğimiz zaman eşim beni zorla götürdü annemlere gitmek istemedim bile ama kayınpederimin yanına koşa koşa giderim çok seviyorum onları kendi babamı da seviyorum ama annemle nedense böyleyiz işte ablam ordayken zaten hayatta gitmem sırf babam için gidiyorum oraya dün de adamcağız gelmiş beni yoklamaya merak etmiş bayadır görmüyodu beni yarın gelimde seni götüriyim diyodu bende yok baba yarın benim misafirim gelicek dedim de o yüzden gelmedi şimdi arasam desemki baba gel beni al diye adam koşa koşa gelir

sıkma canını aman bos verrr yap bı kahve ıc canım

yaa bu kaçıncı ama yaptığı bir olur affederim 2 olur affederim ama bu kaçıncı yaaa diğer kızına laf geçiremiyo diye sürekli bana yükleniyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…