2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin bacım ya e alsın bilgisayar kocan sana doğurmadan alın bari bizde iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın

Hoşgeldin Merve gel artık bacım bak buralardan fazla ayrı kalma..

vallaha ya çok özledim ayrı kaldım burdan zaman da geçmior hep gözüm tlfnda Fatma hanım msj atar da haber verir diye ama nerdeee bi suziyi söyledi neden nolmuşşş diye sorduğumda bi çağrı attı gelicem gelicem 1-2 haftaya şuan annemlerdeym ordan giriyorum... ben iyiyim dün kontrolum vardı, bebişimin kilosu aynı 2200 boy atmış velet 10 gündür yediklerim boya gitmiş gayet iyi dedi doktor 20 hazirana kalmaz doğum olur dedi, tansiyonumda iyi gibi ... bakalım kızlar öyle işteeeeeee :)))

suzi haricinde doğum riski olan varmı yaa

ben:)))))))) eş kireçlenmesi ve suyum çok azalmış okadarki çocuğun resmini bile göremedi o bölgede su olmadığı için dr bugün yüksek tansiyondan olmuş

ben:)))))))) eş kireçlenmesi ve suyum çok azalmış okadarki çocuğun resmini bile göremedi o bölgede su olmadığı için dr bugün yüksek tansiyondan olmuş

sende de mi var canm ya erken mi doğuracaksın o zaman peki kireçlenme bebeğin gelişimini etkiliyomuymuş yle olunca direkt alıyolar diye biliyorum başka riski olan varmıki

maşallah bebişine canım boyuda uzun olması güzel

ben gıttım dr a 2000 geldı 33 haftamızda sen nerdesınnn

ayy canım benim kıyamam yaa benimde tansiyon sorunum vardı işte doktor ölçtü normal dedi... ilaç kullanmıştım o iyi geldi sanırım... inşallah bişi olmaz (

tansiyonun kaç ki??

İyi de doktor tansiyonunu kontrol etmiyor muydu, yani tansiyonunun yüksek olduğunu fark etmemiş miydiniz bunlar olana kadar anlayamadım canım..

merhaba kızlar muhabbetinize bayıldım bu arada çok kaynaşmışsınız....erken doğum riski olan arkadaşlara üzüldüm ama iyi yönünden bakmak lazım bebişlerinize hemen kavuşacaksınız...

ben şunu sorucam doğumun kolay olması için yaptığınız şeyler var mı varsa paylaşırmısınız....
bu arada bende 33+1 oldum....

deli maviii ben esımden tam ogrenır sana özel msj atarım canım okkk sen yorma kafanıı

MERVEEEEEEEEEEE o kocana soyleeeeeeeeeeeeeeeee alsın bır pc bak fena olyorum burda kızım burak ı ozledııııı

kızlar anlattıydı daha yapıcam inş 3 pirincin herbirine 3 yasin okuycaz inş başka da bilmiyorum

sende de mi var canm ya erken mi doğuracaksın o zaman peki kireçlenme bebeğin gelişimini etkiliyomuymuş yle olunca direkt alıyolar diye biliyorum başka riski olan varmıki
bebeğe kan gidişi azalıyormuş o yüzden yat deyip duruyor dr inşallah zamnını bekler de erken doğurmam
ayy canım benim kıyamam yaa benimde tansiyon sorunum vardı işte doktor ölçtü normal dedi... ilaç kullanmıştım o iyi geldi sanırım... inşallah bişi olmaz (

tansiyonun kaç ki??
benim ilk 4 ayda problem olmuştu 17-10 civarlarındaydı ilk sefrelerde ilaç almamışştım ondan oldu sanırım
İyi de doktor tansiyonunu kontrol etmiyor muydu, yani tansiyonunun yüksek olduğunu fark etmemiş miydiniz bunlar olana kadar anlayamadım canım..
ölçtürdüm ama ilaç da kullandım bi dönem hatta sabah akşam ölçtürdüm ilk seferlerde ilaç almmaıştım ondan oldu herhalde kan akışı da azaldığından bebek yeterince beslemez dedi dinlen deyip duruyor işte

kıslar kaçıyorum ben kendinize ii bakın

Geçmiş olsun canım...

hımmmm anladım az kaldı o zaman son 23 gün diyebiliyomusun o zaman

Evet az kaldı yani, sende yap hazırlıklarını sürpriz yaşama, zaten normal doğum bile olsa artık az kaldı bir çok bebek 36.haftadan sonra gelebiliyor..

deli maviii ben esımden tam ogrenır sana özel msj atarım canım okkk sen yorma kafanıı

MERVEEEEEEEEEEE o kocana soyleeeeeeeeeeeeeeeee alsın bır pc bak fena olyorum burda kızım burak ı ozledııııı

zuhauhauhauhauhauahua

koptummmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurban olurum lan ben o kızına demek benim veledi özledi heee özlesin özlesinnnnnn özlemek güzeldir benim oğlum ohooo yan gelmiş yatıyo valla tamam kızın biraz daha özlesin gelicizzz yakındaaaa:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…