ne sen sor ne ben söyliyimm
ya peki bıse dıcem su geldıkten sonraaa bebek olmuyor mu hemen oyleyse ıyı oldu elımızın altında jılet bulunduralım
kıslar selam
hemen konuya gireceğim ama yakamoz sen sanırım doğuda görev yapıyormuşsun kardeşimin dağıtımı şırnak silopiye çıktı nasıl bir yer 172 zırhlı tugaya çok merak ediyorum bilgin varsa paylaşırmısın
evet ya hergn yağmur camları genede sildirmek lazım senle aynı haftadamıydık biz yanlışmı hatırlıyorum yoksa
işte burası cnmmmm eşim asker oldugu ıcın herseyın resmı var bızdeee ayrıca şırnak ıste nasıl anlatılırkı rabbım tez vakıtte tezkeresını nasıp etsın saglıklı sıhhatlıEki Görüntüle 187573
Ohhh kızlar hazırlıkları tamamlayalım artık, dün ben perdeleri falanda yıkadım astırdım, bahar temizliği yapıldı resmen.. Kızımın herşeyi hazırdı zaten.. Bir tek doğum kaldı geriye.. volveren arkadaşım erken doğumu sormuşsun ya burdan yanıtlıyayım dedim.. Benim zaten ilki sezeryan olduğu için sezeryan olmam gerekiyor.. Bende birde hamilelik şekeri çıktı ve pıhtılaşma problemim de olduğundan hergün iğne yapıyorum kendime tabi yanında insülin ve son olarakta tansiyon ilaçları aldığım için doktor bana da 37,5 hafta gibi alırım dedi.. Ama özellikle tansiyondan dedi.. Benimde senin doktorun da aynı şeyi söyleyince dikkatimi çekti mevzu.. Tansiyon gebelikte iyi değil tabi ama dediğin gibi hemen bayılıyorlar sezeryan yapmaya..
neresindesiniz şırnakk'ın bizimki silopiye düştü 172. zırhlı tugay topçu taburu dağıtım grubu : iç güvenlik yazıyormuş eşine sorarmısın canım tam olarak ne iş yapacak bu açıklamadan anlar sanırım otugayın içinde mi kalır başka bi yere gönderirilermi çok merak ediyoruz belirisizlik bi kalksa ortadan biraz içimiz rahatlayacak
canım bu çarşamba diğer doktoruma gidicem o çağırmıştı buna sorucam o da sezeryan derse hepsi hemfikir demektir doktorların günahını almayız o zaman yani ben hemen sezeryanı kabul etmiyorum araştırmam lazım ya seninde ne kadar çok problemin varmış Allah yardımcın olsun bu arada sanada sorayım dedim sendede halsizlik çokmu ya hamilelikden olmadıını düşünüyorum tansiyondan gibi geliyo önce çok yürüyen ben merdiven bile inemez oldum çok kötüüyüm yani acaba bu durumdan kaynaklımıki
Bende çok halsizlik yok ama tansiyon yapabilir belki.. Benim tansiyonum çıkınca hemen başım ağrıyor ve çarpıntım oluyor.. Ordan hemen anlıyorum.. Ama o kadar takma canım benimde doktor fobim var mesela dahiliye doktoruna bile gitsem tansiyonum fırlar yani.. Yanlız eğer tansiyonun çıkmasın istiyorsan bol bol dinlen.. Birde tabi eğer gerekiyorsa yapacak birşey yok yaptırırsın sezeryan, ben de her hafta artık kontrole gidiyorum, idrarda protein var mı diye bakıyorlar.. Onun dışında tansiyon ilaçla gayet düzenli şu sıralar.. Sende danış tabi başka doktorlara da .. Doktorlar sever sezeryan
kızlar ya adet sancısıyla karışık bağırsaklarım sancılanıyo ya korkmalımıyım ya :26::26::26:
canım bız sırnakta degılız esım gecen temmuz hakkrıden geldı devlerelerı oraada iş arkadasları yanıı ben sorarım aksam sana özelden de olsa msj atarım ama ıç guvenlık dedıyse karakol guvenlıgımı acaba du bakalım bır gelsın aksamda sorarım ben ona yada arıyım onu dur
neresindesiniz şırnakk'ın bizimki silopiye düştü 172. zırhlı tugay topçu taburu dağıtım grubu : iç güvenlik yazıyormuş eşine sorarmısın canım tam olarak ne iş yapacak bu açıklamadan anlar sanırım otugayın içinde mi kalır başka bi yere gönderirilermi çok merak ediyoruz belirisizlik bi kalksa ortadan biraz içimiz rahatlayacak
canım ulaştırma olarak gidiyor onu da söylermisin eşine
Pazartesi salı bende de aynı şeyler oldu canım.. Kasıklarım inanılmaz ağrıdı.. Ne oturabildim ne kalkabildim ama sanırım rahim büyüdü, karnım çok büyüdü onun arkasından.. Kasıktaysa ağrı sorun yok diyorlar ama bilemiyorum.. İlk hamileliğimi de hiç hatırlamıyorum..
bugün iki oldu bu ya ilki daha şiddetliydi ya hani hamile olmasam tuvalete gider bakrdım adet mi oldum diye öyle bişey yani geçer galiba ya belki ay sancısı dedikleri budur
kızlarrr suzi doğum yapmış haberini fatmadan almıştım zaten, sğlıklıysa bebişi sorun yok Allah analı babalı büyütsün darısı bize (zamanında ama :)) sizi çok özledim yaa neyse yakında alacak benim koca bana b.sayareeeeeeeeeee siz nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz:119:
kızlarrr suzi doğum yapmış haberini fatmadan almıştım zaten, sğlıklıysa bebişi sorun yok Allah analı babalı büyütsün darısı bize (zamanında ama :)) sizi çok özledim yaa neyse yakında alacak benim koca bana b.sayareeeeeeeeeee siz nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?