nyse kızlar ben kaçtım hepiniz Allah'a emanetsiniz...
Takvime centik atmaktan, gün saymaktan şiştim yaaa bebeğimi istiyorum ben artık zaman geçmiyor;(((
Bu arada kuvet almadım, alan ya da bebeğinizi hangi alternatif lerle yıkamayı düşünüyorsunuz?
sabah uyanıp wc ye gitmiştim kan geldi şok oldum.. büyük abdestle birlikte koyu pembemsi kan .. sonra bi daha olmadı ama tabi gttim kontrole.. hemoroid gibi bişidi heralde.. nst ye bağlandım sancı çıkmadı.. bebişin suyu da iidi .. plasentada iidi.. Allahım çok şükür inşallah bi dha olmaz.. ama varya çantam hazır olmasına rağmen sabah bi kal geldi napcamı nerden başlıcamı bilemedim..[/QUOTEiyi akşamlar canım geçmiş olsun ya dikkat et kendine anlaşılan bu bebelerin hepsi erken gelecek hormonlu bunlar bacım
dr banada dün 2 hafta kesin gelmezde gerisini bilmiyorum ozaman bakarız dedi altan ultrasonla muayene etti arası var dedi 38 haftayı bi görseydik daha 34 deyim hayırlısı bakalım
sabah uyanıp wc ye gitmiştim kan geldi şok oldum.. büyük abdestle birlikte koyu pembemsi kan .. sonra bi daha olmadı ama tabi gttim kontrole.. hemoroid gibi bişidi heralde.. nst ye bağlandım sancı çıkmadı.. bebişin suyu da iidi .. plasentada iidi.. Allahım çok şükür inşallah bi dha olmaz.. ama varya çantam hazır olmasına rağmen sabah bi kal geldi napcamı nerden başlıcamı bilemedim..[/QUOTEiyi akşamlar canım geçmiş olsun ya dikkat et kendine anlaşılan bu bebelerin hepsi erken gelecek hormonlu bunlar bacım
dr banada dün 2 hafta kesin gelmezde gerisini bilmiyorum ozaman bakarız dedi altan ultrasonla muayene etti arası var dedi 38 haftayı bi görseydik daha 34 deyim hayırlısı bakalım
çok saol cnmmm.. sabretsin minikler 38. haftaya kadar inşallahhhhh..
ipek, geçmiş olsun. neyse ki bir şey çıkmamış..
ayyy canım ya çok geçmiş olsun vakit azaldıkca erken gelme riskimizde artıyo hayırlısıyla doğursaydık yasabah uyanıp wc ye gitmiştim kan geldi şok oldum.. büyük abdestle birlikte koyu pembemsi kan .. sonra bi daha olmadı ama tabi gttim kontrole.. hemoroid gibi bişidi heralde.. nst ye bağlandım sancı çıkmadı.. bebişin suyu da iidi .. plasentada iidi.. Allahım çok şükür inşallah bi dha olmaz.. ama varya çantam hazır olmasına rağmen sabah bi kal geldi napcamı nerden başlıcamı bilemedim..
sezeryanmı canım onun içinmi 26 günhadi hayırlısı geri sayım yapalım bizde ya
ewet cnm inşallah 27 mayıs sabah 8 de doğum..
az kalmış ne güzel de ya yenidoğan videoları izliyorum bebeği sezeryandan aldılar burnuna hortum sokuyo doktor ayy nasıl ağlıyo bebek ya bütün bebekleremi böyle yapıyolar ağlatmasınlar bu kadar bebekleri ya sezeryanı bunun için istemiyorum bebekde anne kadar acı çekiyo bence
öylede ama ben dayanamıyorum ya offf galiba bende oturu ağlarım bebeğim ağlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?