2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Takvime centik atmaktan, gün saymaktan şiştim yaaa bebeğimi istiyorum ben artık zaman geçmiyor;(((
Bu arada kuvet almadım, alan ya da bebeğinizi hangi alternatif lerle yıkamayı düşünüyorsunuz?

iyi akşamlar kızlar... nasıl geçiyo gününüz... biz bugün sitelere beşik almaya gittik... her dükkanda aynı mobilya aynı fiyatlar kızlar... seri üretim.... tabi değişik tasarımlı yerler de vardı... onlar 500 700 falan istiyolar sadece beşiğine... ben zaten düz beyaz istiyodum.... visco yatakla beraber 350 liraya aldık... 70x130 ebatında.... bi de evkur gibi bi mağazadan days in colors bebe uyku seti aldık... o da 100 lira... daha hiç bişi eve gelmedi ama.. 2 hafta sonra gelecek beşik...
nasıl sizce iyi mi fiyatlar?

Takvime centik atmaktan, gün saymaktan şiştim yaaa bebeğimi istiyorum ben artık zaman geçmiyor;(((
Bu arada kuvet almadım, alan ya da bebeğinizi hangi alternatif lerle yıkamayı düşünüyorsunuz?

ben plastik balık şeklinde beyaz renk aldım... kovası tası filesi de var... fileli kolay oluyor sanırım yıkamak.... bi arkadaşın bebişini yıkamıştık beraber...

sabah uyanıp wc ye gitmiştim kan geldi şok oldum.. büyük abdestle birlikte koyu pembemsi kan .. sonra bi daha olmadı ama tabi gttim kontrole.. hemoroid gibi bişidi heralde.. nst ye bağlandım sancı çıkmadı.. bebişin suyu da iidi .. plasentada iidi.. Allahım çok şükür inşallah bi dha olmaz.. ama varya çantam hazır olmasına rağmen sabah bi kal geldi napcamı nerden başlıcamı bilemedim..

ayyy canım ya çok geçmiş olsun vakit azaldıkca erken gelme riskimizde artıyo hayırlısıyla doğursaydık ya

ewet cnm inşallah 27 mayıs sabah 8 de doğum..

az kalmış ne güzel de ya yenidoğan videoları izliyorum bebeği sezeryandan aldılar burnuna hortum sokuyo doktor ayy nasıl ağlıyo bebek ya bütün bebekleremi böyle yapıyolar ağlatmasınlar bu kadar bebekleri ya sezeryanı bunun için istemiyorum bebekde anne kadar acı çekiyo bence

aaa olur mu canım ağlaması çok ii ciğerleri açılıo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…