2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uzanmıştım ben kimseler yazmıyo diye :) uykum geldi hafta sonu çok sakin topik yarın görüşürüz kızlar yarın kalabalık olur burası
çıkıyon mu canım sana iyi geceler...

buna şukur ne diyim dun 5 ti yattığımda bu gece de uyuyamam herhalde kustum biraz önce ter bastı şimdide üşüdüm napcam ben bir bucuk ay var daha yaa

şu bahsettiğiniz krem eczanelerde satılmıyomu neydi lansinoh

valla sonlara geldikçe zorlaşıyo dimi.ben anlayamıyorum bebiş büyüdüğünden mi bu kadar sıkıntı çekiyorum yoksa hasta olduğumdan mı bu kadar ağır geldi.az kaldı sabredelim napalım..

lansinoh eczanede vardır die düşünüyorum ama hiç bakmadım.bebek mağazaların da da olabilir.netten almak istemiyosun galiba

benimki bugün geldi, açmadım daha. ama kışın izmire gittiğimde bir bebek mağazasında testerını vermişti satıcı elimdeki çatlak için. çok koyu gerçekten. ben renk için değil de görüntü açısından kullanabilirim dedim. badi giyince uçlar belli oluyor penyelerde.

[
yok kredi kartlarımı iptal ettirdik önceden yapardım eczanede varsa gerek yok nete eczacıyada getirtebilirim

evet uçları belli oluyo penye olunca ben hala telli de kullanıyorum ama kaburga ağrımı artırıyo galiba.gerçi penye sütyen de ağrıtıyo.sütyen takmamaya cesaret edemiyorum evde bile hatta gece de ...bi doğursaydık yaww..bu aralar emzirme atleti yada sütyeni almam lazım tamamen güğsün çıkarılabileceği model varmış galiba alan var mı ki

satılıyordur ama pahalıdır. büyük şehirdeysen belki ucuz bulabilirsin ama küçük yerlerde çok kazık oluyor. jokerin sitesinde çok hesaplıydı piyasaya göre.

araştırayım ben onu siz kaça aldınız fiyatı ne kadar karşılştırırım hem

konuşacak kimse yokmu kızlarrr ne var ne yookkkk

biz varız canım

kızlar benim göğüslerim hiç sertleşmedi sanki hiç süt olmuycak sanki ama deli gibi kaşınıyor

kızlar benim göğüslerim hiç sertleşmedi sanki hiç süt olmuycak sanki ama deli gibi kaşınıyor

benim de göğüslerim sertleşmedi çok da büyümedi hafif büyüdü.kaşıntı da yok:)bende korkuyorum ya olmazsa die ama olur inşallah yaaa neden olmasın canım

ben nbb'ninkini almıştım. tamamen çıkmıyor.kullanıp göreceğiz bakalım. ablam çok rahat edememişti, normal penyeler daha rahat oluyordu diyor. bir de senin dediklerine bakmak lazım.

jokerden 20 tl ye aldık 56 grlık tüpü

bu emzirirken çatlak ooluşmasın diyemi bu krem gecen arkadaşım dedi ayva cekirdeklerini suda bekletince jöle gibi oluymuş göğüse iyi geliyomuş doğumdan önce başla surmeye demişti emzirmede oluşan çatlakları engeliyomuş

ya lansinoh mudur nedir eczanede 22 tl ydi 20 ye de verir diye düşünüyorum ya bu arada benim sancılar başladı ay sancısı galiba bi anda giriyo 1 kaç dakka sürüyo sizdede varmıki

orda temizliğe alabileceğin biri varmı, son haftalarda iyice ağırlaşıyosun zaten,
ben korkudan bütün büyük işleri bitirdim,
hadi öteki işler neysede, bebeğin odası gelmeden temilzlik işini birine hallettir bence..

baktım canım gg de 59 tlye buldum memnunmusun peki uzun süredir kullanıyosundur bozulma filan olmadı dimi ? bi sürü ürün var insan hangisini alacagını şaşırıyo

uzun zamandır kullanmıyorum canım şubatta filan almıştık, ama o aralar çocuklarla ben bayağı hastalandık ve kullandık, bozulma olmadı, o fiyata bulduysan sakın kaçırma al...

keşke karşıyakada filan olsaydı annen, buca çok uzak buraya ve ben çok yabancısıyım bu şehrin, ama tanışmak isterim tabiiiki..

bacım seninde sağlam yerin kalmamış, aynı benim gibi en azından dua et hep sağdan gitmişin, kalan sollar senindir

konuşacak kimse yokmu kızlarrr ne var ne yookkkk

bizz varızzz ne olsun akşamüstü çıktık dolaştık biraz büyük kızıma ciciler aldık, ne güzel oldu kızım teyzeleri

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldiiiinnnn:)))
ya lansinoh mudur nedir eczanede 22 tl ydi 20 ye de verir diye düşünüyorum ya bu arada benim sancılar başladı ay sancısı galiba bi anda giriyo 1 kaç dakka sürüyo sizdede varmıki

çok iyiymiş fiyatı, kaçırma bence. sancılarını da doktora sor bence. 1 saatte 3 kereden fazla olunca ciddi olabiliyor diye biliyorum.

ne güzel ya ben artık arabasız çıkamıyorum yürümek çok zor geliyo bizdede temizlik vardı duvarlar silindi falan ohhhhhhhhhh büyük bi yük kalktı valla az kaldıyarın biter temzilik tabi ben yapmıyorum ama yapmasamda yapmış kadar yorgunum ya öldüm bittim resmen

benim de göğüslerim sertleşmedi çok da büyümedi hafif büyüdü.kaşıntı da yok:)bende korkuyorum ya olmazsa die ama olur inşallah yaaa neden olmasın canım

olur herhalde ya bana çok sütün olmayacak gibi diyolar ama bilemem napalım olur inşallah olmasada yaratacak değilim ya demi

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldüüüüüüüüüünnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…