çıkıyon mu canım sana iyi geceler...uzanmıştım ben kimseler yazmıyo diye :) uykum geldi hafta sonu çok sakin topik yarın görüşürüz kızlar yarın kalabalık olur burası
ben burdayım geçmişi okuyodum da...sağ tarafım iptal şekilde uzanıyorum.sağ el bileğim ağrıyo, sağ taraf üst kaburgalarım zaten 10 gündür canımı okudu.sağ ayak bileğim de davul gibi şiş..hamdolsun
birce lansinoh kremi bende aldım hatta sen söleyince hepsiburadadaki siparşi iptal ettim jokerden aldım.sürmeye başladım.ne kadar koyu kıvamlı bi krem o öyle yaw..ama ben ped koymuyorum.sütyenlerimin zaten rengi değişti doğum sonrası atıcam çünkü lieracta sarı sarı leke bırakıyo
çıkıyon mu canım sana iyi geceler...
buna şukur ne diyim dun 5 ti yattığımda bu gece de uyuyamam herhalde kustum biraz önce ter bastı şimdide üşüdüm napcam ben bir bucuk ay var daha yaa
şu bahsettiğiniz krem eczanelerde satılmıyomu neydi lansinoh
birce lansinoh kremi bende aldım hatta sen söleyince hepsiburadadaki siparşi iptal ettim jokerden aldım.sürmeye başladım.ne kadar koyu kıvamlı bi krem o öyle yaw..ama ben ped koymuyorum.sütyenlerimin zaten rengi değişti doğum sonrası atıcam çünkü lieracta sarı sarı leke bırakıyo
şu bahsettiğiniz krem eczanelerde satılmıyomu neydi lansinoh
valla sonlara geldikçe zorlaşıyo dimi.ben anlayamıyorum bebiş büyüdüğünden mi bu kadar sıkıntı çekiyorum yoksa hasta olduğumdan mı bu kadar ağır geldi.az kaldı sabredelim napalım..
lansinoh eczanede vardır die düşünüyorum ama hiç bakmadım.bebek mağazaların da da olabilir.netten almak istemiyosun galiba
benimki bugün geldi, açmadım daha. ama kışın izmire gittiğimde bir bebek mağazasında testerını vermişti satıcı elimdeki çatlak için. çok koyu gerçekten. ben renk için değil de görüntü açısından kullanabilirim dedim. badi giyince uçlar belli oluyor penyelerde.
satılıyordur ama pahalıdır. büyük şehirdeysen belki ucuz bulabilirsin ama küçük yerlerde çok kazık oluyor. jokerin sitesinde çok hesaplıydı piyasaya göre.
konuşacak kimse yokmu kızlarrr ne var ne yookkkk
kızlar benim göğüslerim hiç sertleşmedi sanki hiç süt olmuycak sanki ama deli gibi kaşınıyor
evet uçları belli oluyo penye olunca ben hala telli de kullanıyorum ama kaburga ağrımı artırıyo galiba.gerçi penye sütyen de ağrıtıyo.sütyen takmamaya cesaret edemiyorum evde bile hatta gece de ...bi doğursaydık yaww..bu aralar emzirme atleti yada sütyeni almam lazım tamamen güğsün çıkarılabileceği model varmış galiba alan var mı ki
jokerden 20 tl ye aldık 56 grlık tüpü
canım izne yeni ayrıldım zaten çalışırken yorgun argın eve geliyodum bişy yapmaya halim kalmıyodu hafta sonu evrak işleriyle uğraşıyodum zamanım yoktu zaten cuma aldım raporu bu hafta sonu hazırlarım diyodum çamaşır makinası bozuldu daha başlatmadan acayip gürültülü sesler çıkarıyor yarın servisi arıycam gelsin baksın elde yıkamayı düşündüm ama temiz olur mu ki :26: çok ta kasma boşver benim daha iki oda düzenlenecek halı camlar silinecek büyük temizlik yapılacak bi sürü işim var, bebeğin odasını bile sipariş edemdim henüz tabi bunu zamansızlıktan yapamıyorum şehir dışına çıkıp aynı gün içinde dönüp tüm işleride o gün halletmek zorunda olunca hiç biri bitmiyor 2 hafta sonra doktor kontrolüne gittiğimde sipariş edecem ondan 2 hafta sonrada oda gelecek bebeğin doğumuna yakın hazır olur heralde ancak odasımahrumiyet bölgesi olunca herşey kalıyo böyle hiçbişeyi zamanında yapamıyosun ilde olanların avantajı çok bu anlamda herşey ellerinin altında iki günde hallediverirsin tüm alışverişi ...
baktım canım gg de 59 tlye buldum memnunmusun peki uzun süredir kullanıyosundur bozulma filan olmadı dimi ? bi sürü ürün var insan hangisini alacagını şaşırıyo
biz evlenene kadar sürekli dantel yaptı. son yıllarda şallara, bebek kıyafetlerine falan taktı. izmire bir gidiyorum bir sürü şal, fular. hediye ediyor artık birilerine:) gerçekten benziyorsunuz annemle. gelince tanıştırayım da görüşün. emine adı.
ben burdayım geçmişi okuyodum da...sağ tarafım iptal şekilde uzanıyorum.sağ el bileğim ağrıyo, sağ taraf üst kaburgalarım zaten 10 gündür canımı okudu.sağ ayak bileğim de davul gibi şiş..hamdolsun
konuşacak kimse yokmu kızlarrr ne var ne yookkkk
hoşgeldiiiinnnn:)))ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya lansinoh mudur nedir eczanede 22 tl ydi 20 ye de verir diye düşünüyorum ya bu arada benim sancılar başladı ay sancısı galiba bi anda giriyo 1 kaç dakka sürüyo sizdede varmıki
orda temizliğe alabileceğin biri varmı, son haftalarda iyice ağırlaşıyosun zaten,
ben korkudan bütün büyük işleri bitirdim,
hadi öteki işler neysede, bebeğin odası gelmeden temilzlik işini birine hallettir bence..
uzun zamandır kullanmıyorum canım şubatta filan almıştık, ama o aralar çocuklarla ben bayağı hastalandık ve kullandık, bozulma olmadı, o fiyata bulduysan sakın kaçırma al...
keşke karşıyakada filan olsaydı annen, buca çok uzak buraya ve ben çok yabancısıyım bu şehrin, ama tanışmak isterim tabiiiki..
bacım seninde sağlam yerin kalmamış, aynı benim gibien azından dua et hep sağdan gitmişin, kalan sollar senindir
bizz varızzz ne olsun akşamüstü çıktık dolaştık biraz büyük kızıma ciciler aldık, ne güzel oldu kızım teyzeleri
benim de göğüslerim sertleşmedi çok da büyümedi hafif büyüdü.kaşıntı da yok:)bende korkuyorum ya olmazsa die ama olur inşallah yaaa neden olmasın canım
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?