2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tam ön hazırlıkmış olmuş seninki:)) gerçi mantıklı ped koymak. ben dışarı çıkarken penye çamaşır kullanamıyorum aynı estetik sorundan dolayı.

ben destekli giyemiyorum bikaç hatadır... kaburgalarıma batıyo... bikini üstü giydim baya...ooh çok rahat ettim.. yeni aldım penyeleri... onlar da rahatmış....

ben destekli giyemiyorum bikaç hatadır... kaburgalarıma batıyo... bikini üstü giydim baya...ooh çok rahat ettim.. yeni aldım penyeleri... onlar da rahatmış....

beni de rahatsız etmeye başladı. evde uzun süredir penye kullanıyorum dışarı cesaret edemiyorum. senin yöntemle kullanılabilir ama.

kızlar bişy sorcam şu güvenli uyku yastıkları gerekli mi ? almak lazımmı ki kullanılıyormu :26:

aman aman erken gelmesinler vaktinde sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallah.. benimde bir aydır ağrılarım var malum ikinci çocuk olunca ilk çocukta epey zorluyor insanı doktor da kızıp duruyor yat diye ama nerdeeee....

kızlar bişy sorcam şu güvenli uyku yastıkları gerekli mi ? almak lazımmı ki kullanılıyormu :26:

cnm ben kızımda almadım gerekli görmedim sonradan da iyiki boşuna almamışım dedim:) minik bir yastık varsa oda aynı işlevi görüyor.. bebişi yan yatırdığın zaman koy arkasına bi yastık tamamdır..

bende öyle düşünmüştüm :)) çok saol canım

Heyy, merhaba kizlar, nasilsiniz?
Ben bugun bebis icin alisveris yaptim. Cok eksikleirmiz vardi. Bir kizmini hallettik. Yatak, dolap vs almadim hala ama bebisin giyecegi seyleri bitirdik sayilir. Yataklari da bir sonraki seansta inshaallah :)
Bugun aldiklarima tek tek bakip, eksiklerimi listeleyecegimm

ben almayı düşünüyorum. 2 çeşir gerçi onlar. yan yatırma yastığı var. bir de hava delikli olanlar var, boğulma önleyici. boğulma önleyici olanlardan almayı düşünüyorum ama bazıları ilk yıl bebeğe yastık kullanmayın diyor, kullanılır mı bilmiyorum.

bende yan yatırma yastıklarından düşünüyodum ama resimlerine baktım bebeğin arkasına destekleyici herhangi bişy koysam aynı işi görecek o yüzden vazgeçtim chıcco nun boğulma önleyici yastıgı vardı ama ne işe yaradıgını bilmediğimden düşünmedim işe yarar bişyse alayım bende, mesela bebek yüzüstü dönse hava delikleri boğulmayı önlüyormu ki :26:

evet öyleymiş, hava delikleri olduğu için boğulmasını önlüyormuş. babyjem ve bebettonunki vardı burdaki bebek mağazalarında. 17-18 civarı. ama bugün birisi paylaşmış, doktoru 1 yıl yastıksız yatırın demiş. o kafamı karıştırdı.

evet okumuştum escooldu sanırım başka bi topikten alıntı yapmıştı doktora bi danışmak lazım öyleyse, sorup öyle alayım ben önerirse alırım ama omuriliğe çok zararı olsaydı bizde olurdu ya yastıkla büyüdük hepimiz

kızlarrr ıyıaksamlarrr..
bende o yanyatma yastıgı var ama sankı cok gereklı deıl arkasına bı yastıkta koysan ıdare edılebılır gıbı sankıı..

yakamozzzzzzzzzzzz sen nasıl sancı hıssedıosun bende daha ne sut var nede agrııı

iyi aksamlarrrrrr

bende alayim diyorum o yastiktan ama sart degil gibi :))

canım doğum sancısı değildi zaten belime bi sancı girdi kasıklara doğru yayıldı bıçak saplanır gibi bişydi ama fazla ayakta durdugum için oldu o gün,doktora sordum doğum sancısı olablrmi diye doğum sancısı 10 dk da 3 defa gelir 50 sn sürer düzenli aralıklarla gelir ve aynı anda karnın sertleşir taş gibi olur böyle bişymiydi dedi bende hayır alakası yok dedim olmasın kız zaten daha çok erken senle benim aynı gün tahmini doğumumuz
yakamozzz sancınmı varrrr

yok yaw Allah korusun geçen bi ara sancı girdi de onu soruyo kızlar

melony,hayalbaz,Yakamozzz33,bahe,teacher_asuman,birce3535,hayaletorka,

görüntü var ses yok nerdesiniz kızlar uyuydunuzmu yoksa

uzanmıştım ben kimseler yazmıyo diye :) uykum geldi hafta sonu çok sakin topik yarın görüşürüz kızlar yarın kalabalık olur burası

ben burdayım geçmişi okuyodum da...sağ tarafım iptal şekilde uzanıyorum.sağ el bileğim ağrıyo, sağ taraf üst kaburgalarım zaten 10 gündür canımı okudu.sağ ayak bileğim de davul gibi şiş..hamdolsun

birce lansinoh kremi bende aldım hatta sen söleyince hepsiburadadaki siparşi iptal ettim jokerden aldım.sürmeye başladım.ne kadar koyu kıvamlı bi krem o öyle yaw..ama ben ped koymuyorum.sütyenlerimin zaten rengi değişti doğum sonrası atıcam çünkü lieracta sarı sarı leke bırakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…