tam ön hazırlıkmış olmuş seninki:)) gerçi mantıklı ped koymak. ben dışarı çıkarken penye çamaşır kullanamıyorum aynı estetik sorundan dolayı.
ben destekli giyemiyorum bikaç hatadır... kaburgalarıma batıyo... bikini üstü giydim baya...ooh çok rahat ettim.. yeni aldım penyeleri... onlar da rahatmış....
aynen bende bunu şu gün yaparım bunu sonra yaparım diye diye birikti herşey bütün işler beni bekliyo şimdibide bebeğin suyu az erken doğabilir Allah korusun bi doğsa rezil olurum daha çamaşırlarını yıkamadım
kızlar bişy sorcam şu güvenli uyku yastıkları gerekli mi ? almak lazımmı ki kullanılıyormu :26:
cnm ben kızımda almadım gerekli görmedim sonradan da iyiki boşuna almamışım dedim:) minik bir yastık varsa oda aynı işlevi görüyor.. bebişi yan yatırdığın zaman koy arkasına bi yastık tamamdır..
kızlar bişy sorcam şu güvenli uyku yastıkları gerekli mi ? almak lazımmı ki kullanılıyormu :26:
ben almayı düşünüyorum. 2 çeşir gerçi onlar. yan yatırma yastığı var. bir de hava delikli olanlar var, boğulma önleyici. boğulma önleyici olanlardan almayı düşünüyorum ama bazıları ilk yıl bebeğe yastık kullanmayın diyor, kullanılır mı bilmiyorum.
bende yan yatırma yastıklarından düşünüyodum ama resimlerine baktım bebeğin arkasına destekleyici herhangi bişy koysam aynı işi görecek o yüzden vazgeçtim chıcco nun boğulma önleyici yastıgı vardı ama ne işe yaradıgını bilmediğimden düşünmedim işe yarar bişyse alayım bende, mesela bebek yüzüstü dönse hava delikleri boğulmayı önlüyormu ki :26:
evet öyleymiş, hava delikleri olduğu için boğulmasını önlüyormuş. babyjem ve bebettonunki vardı burdaki bebek mağazalarında. 17-18 civarı. ama bugün birisi paylaşmış, doktoru 1 yıl yastıksız yatırın demiş. o kafamı karıştırdı.
kızlarrr ıyıaksamlarrr..
bende o yanyatma yastıgı var ama sankı cok gereklı deıl arkasına bı yastıkta koysan ıdare edılebılır gıbı sankıı..
yakamozzzzzzzzzzzz sen nasıl sancı hıssedıosun bende daha ne sut var nede agrııı
canım doğum sancısı değildi zaten belime bi sancı girdi kasıklara doğru yayıldı bıçak saplanır gibi bişydi ama fazla ayakta durdugum için oldu o gün,doktora sordum doğum sancısı olablrmi diye doğum sancısı 10 dk da 3 defa gelir 50 sn sürer düzenli aralıklarla gelir ve aynı anda karnın sertleşir taş gibi olur böyle bişymiydi dedi bende hayır alakası yok dedimkızlarrr ıyıaksamlarrr..
bende o yanyatma yastıgı var ama sankı cok gereklı deıl arkasına bı yastıkta koysan ıdare edılebılır gıbı sankıı..
yakamozzzzzzzzzzzz sen nasıl sancı hıssedıosun bende daha ne sut var nede agrııı
yakamozzz sancınmı varrrr
melony,hayalbaz,Yakamozzz33,bahe,teacher_asuman,birce3535,hayaletorka,
görüntü var ses yok nerdesiniz kızlar uyuydunuzmu yoksa
melony,hayalbaz,Yakamozzz33,bahe,teacher_asuman,birce3535,hayaletorka,
görüntü var ses yok nerdesiniz kızlar uyuydunuzmu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?