sevibade rüyamda seni gördüm. büyük kızın vardı(genç kızdı:)) face.ten ekliyordum, senin foto.nu görüyordum falan. hatta adını soyadını öğreniyordum. sabah kalktım rüyamdaki ismi düşünüyorum, ne alaka diye, komik bir rüyaydı
yorma kendini bu kadar ya. biraz pis kalsın evin:)
şükran ayaaaaa gerçektenmi kızz,
rüyandaki isim neydi peki???
bende öyle diyorum da...
can çıkmayınca huyda çıkmıyor işte..
benim çocuk elinde bezle temizlik yaparak doğacak zaten
şükran ay
bence de. ya da sancıların gelecek sen şu odayı da temizleyeyim giderim diyeceksin
allahh iyiliğini versin deli :))))))))))))))))
hahah hayyyyyyyyy koptum burda
kız o kadın savaş ayın annesi değilmiydi:))))))))
zaten demiştim öyle:))))
kocamla annem beni zorla yatırmaya çalışıyolardı, yarın doğuma gideceksin diye,
ben halaaa durun şurayı sileyim deşurada toz olmuş derken zorla toparladılar yatırdılar beni
ben baştan beri normal diyodum da son günlerde ara ara gelen sancıların şiddeti bile nefesimi kesince anladımki kolay iş değil normal doğum :) çok kararlı değildim baştan beri sadece sezeryen kesisi korkuttugu için direk normale yönelmiştim amann aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık acısız olmıycak nasılsa dediğiniz gibi en iyisi çok düşünmemek zamanı gelince eninde sonunda bu bebek burdan çıkacak bende o acıyı çekecem nasılsaaz önce kimse yoktu, ben de sayfayı indirdim oyun oynuyordum:)) naber?
yakamoz benim de ilk doğumum ama hamile kalır kalmaz sezaryan yaparım dedim, bir daha da kafamı yormuyorum, nolacaksa olacak napalım. herkes nasıl katlandıysa biz de katlanacağız. benim ablam da sezaryan oldu, 2.günden itibaren ayağa kalkabilmişti. normal doğumdakiler kadar olmasa da sezaryanlar da çok yatmıyor öykümün dediği gibi. düşün düşün çıkamazsın içinden boşveeeerrrben de öyküm gibi güldüm yazdığını okuyunca. kesinlikle sezaryan istemiyordun ya en kararlılardan biri gibi görüyordum ben seni, yaklaştıkça kafan allak bullak oldu:)
haklısın bu işin acısız yolu yok bi iki gün acıya katlanacam artıkyakamozcum bende spinal sezeryan olmuştum kızımda ilk gün biraz ağrım oldu tabi ama ikinci gün kendim kalkabiliyordum o kadar korkulacak bişy değil.. ama öyle ağrısız acısız da çıkmaz bu çocuklar ordan:))
ay doğru senin tahmini doğum 15 temmuzdu dimi :) bende aynı gün iki oturuma girecem canım aynen süt sağıp bırakmak gerekecek ama olsun hamile hamile girsek tuvalet poblemi göbekten eğilememe 3 saat aralıksız oturmaktan bel ağrısı v.s... zor olurdu doğurup girmek en iyisisınav ıcın zorunlu sezeryan olacak canımkorkuyorum tabıkı ama yapacak birşey yok hele sen hiç düşünme canım benım benım 20 günüm olsa ooooo koşa koşa giderdim,birde benım 3 saat sabah oturumu aynı gun 3 saat ögl.snra da var,stresten kıtap acmadım daha,dogursam bebegı emzırıp bırakcam dogrmasam sınava gıremıycem hoş gırsemde ölesıne ama ıcımde kalmasın maksat muammaaa kocaman
yorma kendini bu kadar ya. biraz pis kalsın evin:)
aa hiç düşünmemiştim savaş ayın annesini:)) ama yaşlı değildi rüyamdaki kadın
benim annem de doğum yaptığı gün bir sürü iş yapmış, sancıları başlamış örgü örmeye çalışıyormuş hala. sancı gelince biraz dolanıyormuş, geçince oturup örgüye devam ediyormuş:)))
internetten göğüs ucu için lansinoh krem almıştım, şimdi geldi. şimdiden kullanmaya başlayayım mı, erken mi daha??
ben baştan beri normal diyodum da son günlerde ara ara gelen sancıların şiddeti bile nefesimi kesince anladımki kolay iş değil normal doğum :) çok kararlı değildim baştan beri sadece sezeryen kesisi korkuttugu için direk normale yönelmiştim amann aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık acısız olmıycak nasılsa dediğiniz gibi en iyisi çok düşünmemek zamanı gelince eninde sonunda bu bebek burdan çıkacak bende o acıyı çekecem nasılsa
haklısın bu işin acısız yolu yok bi iki gün acıya katlanacam artık
ay doğru senin tahmini doğum 15 temmuzdu dimi :) bende aynı gün iki oturuma girecem canım aynen süt sağıp bırakmak gerekecek ama olsun hamile hamile girsek tuvalet poblemi göbekten eğilememe 3 saat aralıksız oturmaktan bel ağrısı v.s... zor olurdu doğurup girmek en iyisi
birce benden beter yalnız, bende hep erteliyorum işleri bugünde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycektim çamaşır makinası bozulduhafta içi servis çağırcam yine kaldı çanta hazırlama işi
aaaa açcam bak ağzımı deliben yaşlımıyımki zaten 33 yaşındayım
ben temizlik:)))annen de örgü hastasıymış heralde canım:))))
ama oturup kendini dinlemektense iş insana iyi geliyor
iyi akşamlar kızlar... canım ben de aldım ondan... arada bi sürüyorum... hatta göğüs pedimi de koyuyorum.. çünkü penye çamaşır kullanıyorum... hem kirlenmesin hem de giysilerimi rahat giyebileyim estetik sorun olmadan diye....
kız aşkolsun yaşlı demek istemedim zaten. isim tuttu da kadının kendisi tutmadı anlamında yazmıştım. örgünün öncesinde işlerini de halletmiş annem. sonra örgüye geçmiş. hiiiiççç benzemiyorum annemeşimdi de sürekli bir şeyler örüyor. bebek battaniyesi görmüş geçen süslü, ona başlayacakmış şimdi:))
kız aşkolsun yaşlı demek istemedim zaten. isim tuttu da kadının kendisi tutmadı anlamında yazmıştım. örgünün öncesinde işlerini de halletmiş annem. sonra örgüye geçmiş. hiiiiççç benzemiyorum annemeşimdi de sürekli bir şeyler örüyor. bebek battaniyesi görmüş geçen süslü, ona başlayacakmış şimdi:))
yine doğum fobisi başlamış yakamoz:))))
ayyy ne rahatsınız, azda ben rahat olsam keşke:)))))
kız sancım falan oluyo diyosun, halaaa çantanı hazırlamadınmı
ben baştan beri normal diyodum da son günlerde ara ara gelen sancıların şiddeti bile nefesimi kesince anladımki kolay iş değil normal doğum :) çok kararlı değildim baştan beri sadece sezeryen kesisi korkuttugu için direk normale yönelmiştim amann aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık acısız olmıycak nasılsa dediğiniz gibi en iyisi çok düşünmemek zamanı gelince eninde sonunda bu bebek burdan çıkacak bende o acıyı çekecem nasılsa
haklısın bu işin acısız yolu yok bi iki gün acıya katlanacam artık
ay doğru senin tahmini doğum 15 temmuzdu dimi :) bende aynı gün iki oturuma girecem canım aynen süt sağıp bırakmak gerekecek ama olsun hamile hamile girsek tuvalet poblemi göbekten eğilememe 3 saat aralıksız oturmaktan bel ağrısı v.s... zor olurdu doğurup girmek en iyisi
birce benden beter yalnız, bende hep erteliyorum işleri bugünde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycektim çamaşır makinası bozulduhafta içi servis çağırcam yine kaldı çanta hazırlama işi
yakamozzz canım şimdi hatırladım eşime sordum,
ateş ölçerin adı TERMOSENSEymiş ve fiyatı 79 tl mış galiba....
isimde tutmadı ki canım:)))söyledim özelden...
bende 2 ay önce kızıma şimentablası bitirdim dantelden, şimdi de kalın kenar danteli başladım, benim pikedeki örnekten:))))))))))))
annenle bayağı ortak yanımız varmış heee
adı ne annenin???
benim annemde ördürmüş aylar önce msn den göstermişti süslü-püslü şahane birşey,
allahtan süpriz yumurtaymış bu bebek, bide öyle olmasaymış ne olurdu kimbilir??
öetkilerde yapmadığımızı buna yaptık :)))))))
bende benim gibisi yok herhalde diyordum bir tembellik varki üstümde içimden gelmiyor hiçbişey yapmak çanta manta hazırlamadım daha.. üstelik benimde sancılarım oluyo ara sıra.. bebekde aşağıda doktor erken doğum tehlikesinden bahsedip duruyor ama napim işte tembelim tembellll:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?