2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa gerçektenmi kızz,
rüyandaki isim neydi peki???

şükran ay

bence de. ya da sancıların gelecek sen şu odayı da temizleyeyim giderim diyeceksin

allahh iyiliğini versin deli :))))))))))))))))
hahah hayyyyyyyyy koptum burda
kız o kadın savaş ayın annesi değilmiydi:))))))))
zaten demiştim öyle:))))
kocamla annem beni zorla yatırmaya çalışıyolardı, yarın doğuma gideceksin diye,
ben halaaa durun şurayı sileyim de şurada toz olmuş derken zorla toparladılar yatırdılar beni

internetten göğüs ucu için lansinoh krem almıştım, şimdi geldi. şimdiden kullanmaya başlayayım mı, erken mi daha??

aa hiç düşünmemiştim savaş ayın annesini:)) ama yaşlı değildi rüyamdaki kadın
benim annem de doğum yaptığı gün bir sürü iş yapmış, sancıları başlamış örgü örmeye çalışıyormuş hala. sancı gelince biraz dolanıyormuş, geçince oturup örgüye devam ediyormuş:)))

ben baştan beri normal diyodum da son günlerde ara ara gelen sancıların şiddeti bile nefesimi kesince anladımki kolay iş değil normal doğum :) çok kararlı değildim baştan beri sadece sezeryen kesisi korkuttugu için direk normale yönelmiştim amann aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık acısız olmıycak nasılsa dediğiniz gibi en iyisi çok düşünmemek zamanı gelince eninde sonunda bu bebek burdan çıkacak bende o acıyı çekecem nasılsa

haklısın bu işin acısız yolu yok bi iki gün acıya katlanacam artık
ay doğru senin tahmini doğum 15 temmuzdu dimi :) bende aynı gün iki oturuma girecem canım aynen süt sağıp bırakmak gerekecek ama olsun hamile hamile girsek tuvalet poblemi göbekten eğilememe 3 saat aralıksız oturmaktan bel ağrısı v.s... zor olurdu doğurup girmek en iyisi
yorma kendini bu kadar ya. biraz pis kalsın evin:)

birce benden beter yalnız, bende hep erteliyorum işleri bugünde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycektim çamaşır makinası bozuldu hafta içi servis çağırcam yine kaldı çanta hazırlama işi

aaaa açcam bak ağzımı deli ben yaşlımıyımki zaten 33 yaşındayım

ben temizlik:)))annen de örgü hastasıymış heralde canım:))))

ama oturup kendini dinlemektense iş insana iyi geliyor

internetten göğüs ucu için lansinoh krem almıştım, şimdi geldi. şimdiden kullanmaya başlayayım mı, erken mi daha??

iyi akşamlar kızlar... canım ben de aldım ondan... arada bi sürüyorum... hatta göğüs pedimi de koyuyorum.. çünkü penye çamaşır kullanıyorum... hem kirlenmesin hem de giysilerimi rahat giyebileyim estetik sorun olmadan diye....

yine doğum fobisi başlamış yakamoz:))))
ayyy ne rahatsınız, azda ben rahat olsam keşke:)))))
kız sancım falan oluyo diyosun, halaaa çantanı hazırlamadınmı

aaaa açcam bak ağzımı deli ben yaşlımıyımki zaten 33 yaşındayım

ben temizlik:)))annen de örgü hastasıymış heralde canım:))))

ama oturup kendini dinlemektense iş insana iyi geliyor

kız aşkolsun yaşlı demek istemedim zaten. isim tuttu da kadının kendisi tutmadı anlamında yazmıştım. örgünün öncesinde işlerini de halletmiş annem. sonra örgüye geçmiş. hiiiiççç benzemiyorum anneme şimdi de sürekli bir şeyler örüyor. bebek battaniyesi görmüş geçen süslü, ona başlayacakmış şimdi:))

yakamozzz canım şimdi hatırladım eşime sordum,
ateş ölçerin adı TERMOSENSEymiş ve fiyatı 79 tl mış galiba....

tam ön hazırlıkmış olmuş seninki:)) gerçi mantıklı ped koymak. ben dışarı çıkarken penye çamaşır kullanamıyorum aynı estetik sorundan dolayı.

isimde tutmadı ki canım:)))söyledim özelden...

bende 2 ay önce kızıma şimentablası bitirdim dantelden, şimdi de kalın kenar danteli başladım, benim pikedeki örnekten:))))))))))))
annenle bayağı ortak yanımız varmış heee
adı ne annenin???
benim annemde ördürmüş aylar önce msn den göstermişti süslü-püslü şahane birşey,
allahtan süpriz yumurtaymış bu bebek, bide öyle olmasaymış ne olurdu kimbilir??
öetkilerde yapmadığımızı buna yaptık :)))))))

isimde tutmadı ki canım:)))söyledim özelden...

bende 2 ay önce kızıma şimentablası bitirdim dantelden, şimdi de kalın kenar danteli başladım, benim pikedeki örnekten:))))))))))))
annenle bayağı ortak yanımız varmış heee
adı ne annenin???
benim annemde ördürmüş aylar önce msn den göstermişti süslü-püslü şahane birşey,
allahtan süpriz yumurtaymış bu bebek, bide öyle olmasaymış ne olurdu kimbilir??
öetkilerde yapmadığımızı buna yaptık :)))))))

yine doğum fobisi başlamış yakamoz:))))
ayyy ne rahatsınız, azda ben rahat olsam keşke:)))))
kız sancım falan oluyo diyosun, halaaa çantanı hazırlamadınmı

canım izne yeni ayrıldım zaten çalışırken yorgun argın eve geliyodum bişy yapmaya halim kalmıyodu hafta sonu evrak işleriyle uğraşıyodum zamanım yoktu zaten cuma aldım raporu bu hafta sonu hazırlarım diyodum çamaşır makinası bozuldu daha başlatmadan acayip gürültülü sesler çıkarıyor yarın servisi arıycam gelsin baksın elde yıkamayı düşündüm ama temiz olur mu ki :26: çok ta kasma boşver benim daha iki oda düzenlenecek halı camlar silinecek büyük temizlik yapılacak bi sürü işim var, bebeğin odasını bile sipariş edemdim henüz tabi bunu zamansızlıktan yapamıyorum şehir dışına çıkıp aynı gün içinde dönüp tüm işleride o gün halletmek zorunda olunca hiç biri bitmiyor 2 hafta sonra doktor kontrolüne gittiğimde sipariş edecem ondan 2 hafta sonrada oda gelecek bebeğin doğumuna yakın hazır olur heralde ancak odası mahrumiyet bölgesi olunca herşey kalıyo böyle hiçbişeyi zamanında yapamıyosun ilde olanların avantajı çok bu anlamda herşey ellerinin altında iki günde hallediverirsin tüm alışverişi ...

bende benim gibisi yok herhalde diyordum bir tembellik varki üstümde içimden gelmiyor hiçbişey yapmak çanta manta hazırlamadım daha.. üstelik benimde sancılarım oluyo ara sıra.. bebekde aşağıda doktor erken doğum tehlikesinden bahsedip duruyor ama napim işte tembelim tembellll:)

yakamozzz canım şimdi hatırladım eşime sordum,
ateş ölçerin adı TERMOSENSEymiş ve fiyatı 79 tl mış galiba....

baktım canım gg de 59 tlye buldum memnunmusun peki uzun süredir kullanıyosundur bozulma filan olmadı dimi ? bi sürü ürün var insan hangisini alacagını şaşırıyo

biz evlenene kadar sürekli dantel yaptı. son yıllarda şallara, bebek kıyafetlerine falan taktı. izmire bir gidiyorum bir sürü şal, fular. hediye ediyor artık birilerine:) gerçekten benziyorsunuz annemle. gelince tanıştırayım da görüşün. emine adı.

aynen bende bunu şu gün yaparım bunu sonra yaparım diye diye birikti herşey bütün işler beni bekliyo şimdi bide bebeğin suyu az erken doğabilir Allah korusun bi doğsa rezil olurum daha çamaşırlarını yıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…