hoşgeldiiiinnnn:)))
çok iyiymiş fiyatı, kaçırma bence. sancılarını da doktora sor bence. 1 saatte 3 kereden fazla olunca ciddi olabiliyor diye biliyorum.
hoşgeldin bacımmm
hoşbuldukkkkkkhoşgeldiiiinnnn:))).
hoşbuldukkkkkk
dün dr umuza gittik teyzeleri. 1900 gr 44 cm olmuşuz. ama her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyor tüm ölçümlerimiz. ve aylar sonra geç döllenme olduğunu farkettik. normal doğum tarihi 27-28 haziran çıkıyo hep ölçümlerde. bebeğimiz ters malesefmidemin üzerinde duruyo kafası hep. bu zamndan sonra sonra dönme ihtimali ne kadar olur bilmiyoruz. en az 3000 gr doğar dedi.beni biraz normal doğuma ikna etmeye çalıştıktan sonra pes etti sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedi veeeeeeeeee s13 ya da 14 haziranda spinal anesteziyle sezeryan olmaya karar verdikkkkkkkkkkk günüöüz belli oldu yaniiiii. çok heyecanlandım dr mla bunları konuşurken :))) kızım bize gülücükler attı bu sefer seçimden bi gün sonra Allah kısmet ederse doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel ya ben artık arabasız çıkamıyorum yürümek çok zor geliyo bizdede temizlik vardı duvarlar silindi falan ohhhhhhhhhh büyük bi yük kalktı valla az kaldıyarın biter temzilik tabi ben yapmıyorum ama yapmasamda yapmış kadar yorgunum ya öldüm bittim resmen
ya lansinoh mudur nedir eczanede 22 tl ydi 20 ye de verir diye düşünüyorum ya bu arada benim sancılar başladı ay sancısı galiba bi anda giriyo 1 kaç dakka sürüyo sizdede varmıki
yok bundan 4 saat önce vardı dün 2 defa oldu günde iki kez yaşıyorum ama düzenli değil o yüzden rahatım canım aman sancıda gerekli doğuma hazırlanıyo işte
kız bende arabayla çıktım zaten, nasıl yürüycem o kadar yolu delüüü
amannn saten duvarmı illallahhh ben silmekle falan uğraşamıycam için yaptırmadım,
boya yapıp geçiyoz gidiyo uğraşamam walla bide duvarla aaaa
mecbur yapıldı cnm ama miss gibi oldu ya çok rahatladık
ucuzmuş canım kaçırma...
şimdilik bebe yağı kullanıyorum karnuımda çok faydasını gördüm doğuma yakın alır kullanırım inş
duyguuuuuuuuu biraz önce sizin oralara geldik, egs ye bi girdik çıktık,
hatta bahçesinde çok güzel bi kafe vardı, oraya baktım seni düşündüm...
keşke duyguyla şurda oturup bi kahve içsek diye..
sanırım yalancı sancı diyolar bu sancılara olabiliyomuş diye okumuştum ama yinede sor doktoruna derim ben
sanırım yalancı sancı diyolar bu sancılara olabiliyomuş diye okumuştum ama yinede sor doktoruna derim ben
ayy canım ne güzel günün belli olmuş maşallah kuzucuna
hoşbuldukkkkkk
dün dr umuza gittik teyzeleri. 1900 gr 44 cm olmuşuz. ama her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyor tüm ölçümlerimiz. ve aylar sonra geç döllenme olduğunu farkettik. normal doğum tarihi 27-28 haziran çıkıyo hep ölçümlerde. bebeğimiz ters malesefmidemin üzerinde duruyo kafası hep. bu zamndan sonra sonra dönme ihtimali ne kadar olur bilmiyoruz. en az 3000 gr doğar dedi.beni biraz normal doğuma ikna etmeye çalıştıktan sonra pes etti sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedi veeeeeeeeee s13 ya da 14 haziranda spinal anesteziyle sezeryan olmaya karar verdikkkkkkkkkkk günüöüz belli oldu yaniiiii. çok heyecanlandım dr mla bunları konuşurken :))) kızım bize gülücükler attı bu sefer seçimden bi gün sonra Allah kısmet ederse doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben dayanamıyorumartık uyuycam şimdi çok yorgunum zaten ya geceleri ekmeyin bizide konulşalım kızlar yarın gündüzde girerim ama gece daha hoşuma gidiyo hadi herkese Allah rahatlık versin :85::85::85::85:öpüyoruuummm
hoşbuldukkkkkk
ben dayanamıyorumartık uyuycam şimdi çok yorgunum zaten ya geceleri ekmeyin bizide konulşalım kızlar yarın gündüzde girerim ama gece daha hoşuma gidiyo hadi herkese Allah rahatlık versin :85::85::85::85:öpüyoruuummm
oyy maşallah kızımıza bana da doktor 15 20 si gibi demişti senden bir hafta sonra oluyo ozaman tabi dayanamayıp erken aldırmazssam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?