2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiiiinnnn:)))

çok iyiymiş fiyatı, kaçırma bence. sancılarını da doktora sor bence. 1 saatte 3 kereden fazla olunca ciddi olabiliyor diye biliyorum.

yok bundan 4 saat önce vardı dün 2 defa oldu günde iki kez yaşıyorum ama düzenli değil o yüzden rahatım canım aman sancıda gerekli doğuma hazırlanıyo işte

düyorum ki yavrum 40 a kadar beklemese de 37. yada 38. haftada geliverse.....ayyyy eğer öle olursa 3 yada 4 hafta var...

hoşgeldin bacımmm

hoşgeldiiiinnnn:))).
hoşbuldukkkkkk
dün dr umuza gittik teyzeleri. 1900 gr 44 cm olmuşuz. ama her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyor tüm ölçümlerimiz. ve aylar sonra geç döllenme olduğunu farkettik. normal doğum tarihi 27-28 haziran çıkıyo hep ölçümlerde. bebeğimiz ters malesef midemin üzerinde duruyo kafası hep. bu zamndan sonra sonra dönme ihtimali ne kadar olur bilmiyoruz. en az 3000 gr doğar dedi.beni biraz normal doğuma ikna etmeye çalıştıktan sonra pes etti sen kafana yerleştirmişsin istesende normal doğuramazsın dedi veeeeeeeeee s13 ya da 14 haziranda spinal anesteziyle sezeryan olmaya karar verdikkkkkkkkkkk günüöüz belli oldu yaniiiii. çok heyecanlandım dr mla bunları konuşurken :))) kızım bize gülücükler attı bu sefer seçimden bi gün sonra Allah kısmet ederse doğuruyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy canım ne güzel günün belli olmuş maşallah kuzucuna

kız bende arabayla çıktım zaten, nasıl yürüycem o kadar yolu delüüü
amannn saten duvarmı illallahhh ben silmekle falan uğraşamıycam için yaptırmadım,
boya yapıp geçiyoz gidiyo uğraşamam walla bide duvarla aaaa

ya lansinoh mudur nedir eczanede 22 tl ydi 20 ye de verir diye düşünüyorum ya bu arada benim sancılar başladı ay sancısı galiba bi anda giriyo 1 kaç dakka sürüyo sizdede varmıki

ucuzmuş canım kaçırma...

duyguuuuuuuuu biraz önce sizin oralara geldik, egs ye bi girdik çıktık,
hatta bahçesinde çok güzel bi kafe vardı, oraya baktım seni düşündüm...
keşke duyguyla şurda oturup bi kahve içsek diye..

yok bundan 4 saat önce vardı dün 2 defa oldu günde iki kez yaşıyorum ama düzenli değil o yüzden rahatım canım aman sancıda gerekli doğuma hazırlanıyo işte

sanırım yalancı sancı diyolar bu sancılara olabiliyomuş diye okumuştum ama yinede sor doktoruna derim ben

sanırım yalancı sancı diyolar bu sancılara olabiliyomuş diye okumuştum ama yinede sor doktoruna derim ben

evet canım genede sorarım doktoruma ne diycek bakalım

yalancı sancıya fazla inanmayın canım, gerçek sancıda olabiliyo,
bi nst ye bağlanmakta fayda var, ben badeyi az kalsın yalancı sancı diyerek 7 aylık doğuruyodum:))
birde süt olayı için endişe etmeyin kızlar ille göğüslerin gergin olmasıyla bi alakası yok,
benimde olmuyo ama çok kaliteli sütüm oluyo ve bebek tombik tombik oluyo...
humana anne çayını şiddetle öneririm, pahalı ama işe yarıyo, hatta benimde en kısa zamanda allıp hastane çantasına atmam lazım...

ben dayanamıyorumartık uyuycam şimdi çok yorgunum zaten ya geceleri ekmeyin bizide konulşalım kızlar yarın gündüzde girerim ama gece daha hoşuma gidiyo hadi herkese Allah rahatlık versin :85::85::85::85:öpüyoruuummm

oyy maşallah kızımıza bana da doktor 15 20 si gibi demişti senden bir hafta sonra oluyo ozaman tabi dayanamayıp erken aldırmazssam

eee biz ekmeyelimde sen git uyu:)))))))))

ay ne güzel ya. ben de gün saymak istiyorum artııkk.. ezgi'ye de maşallah

iyi uykular allah rahatlık versin canım

oyy maşallah kızımıza bana da doktor 15 20 si gibi demişti senden bir hafta sonra oluyo ozaman tabi dayanamayıp erken aldırmazssam

sendemi sezeryen olcan yoksa?????

walla benim dr halaaa doğum tarihini demiyo, çatı muayensinden sonra kesin tarihi koyuyo ve verdiği tarihte şıp diye tutuyo adamın, normal doğum bide düşünün yanii..

duygu uyudunmu kız pc nin başında:))))))))))

sana dedim, senin evin oraya geldik egs ye diye...

annenler gitti galiba(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…