2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kıyafette alamadım carşıya çıkıp dolaşamadığım için hepsini annem aldı ben sadece beşiğinii ana kucağını aldım napalım sağ salim gelsinde kızım herşeye katlandık

seninde kızçen güle güle gıysın ellerine sağlık annesi

ama benim burda ondan başka kımsem yok gurbetteyim onu bu konuda sıkmak istemiorum ama bazen dayanamıyorum birde cok sağlıklı bir hamilelik de gecirmediğim için zorlanıyorum işte

:) Ne kadar ortak noktamiz varmis baksana..
Ben de gurbetteyim. Yurtdisinda yasiyorum. Farkli bir kultur. Esim Turk degil. Benim burda ondan baska kimsem yok. Tek basima hicbiryere gitmiyorum hamilelikten dolayi. tamamen ona bagimliyim. Oysa ki istanbul'dayken her isimi, alisverisimi vs kendim yapardim, rahattim yani.. simdi cok sey degisti. Hamdolsun, evliligim guzel ama her guzellik bir arada olamiyor..

Zaten suan ne alsak, ilk 3 ayda giyecekleri seyler olacak. cabucak buyuyorlar. Inshallah 3 ay sonra da biz zaten normal hayata coktan donmus oluruz Allah'in izni ile.. o zaman kendi zevkimize gore alisveris yapariz bebislere.
Genel olarak, mantikli dusununce, aslinda bunlar cok minik ayrintilar.. Zaten bir sekilde o bebek giyecek, yiyecek birseyler bulacak. Neden bu kadar uzuyoruz ki kendimi degil mi?
ama iste bu duygusallikla mantikli dusunemiyoruz. Kaldi ki bebise hazirlik yapmak da gelenek..

aynen bende eşime bağımlı yaşıyorum heryere o götürüyo yoksa cıkamıyorum dışarı sanırım beklentimin ondan çok olmasının sebebide bu cok şükür bende mutluyum sorunumuz yok ben ama kızım doğsun eyvallahım olmucak ozaman az kaldı

senin ki bana gööre daha zormuş yabancı memleekt yabancı bir kültür

Son düzenleme:

aslında öle ama işte ilk olunca herşeye heves ediyosun saten dediğin gibi biz daha çok yapacğız onlara neden üzüyoruz kendimizi ilk olunca herşeye heves ediyoruz da ondan belki 2. 3. olsa okadar olmaz

Evet su bagimlil kalmak beni cok yoruyor. Kuafore bile gitmek icin onun musait olmasini bekliyorum.Boyle basit isler icin ona her an bagimli kalinca, bu sefer ondan cok sey istiyormusum gibi hisseiyorum. zavallinin birsey dedigi yok ama ben kendimi kotu hissediyorum. o zaman da isteklerimdne taviz veriyorum. Ancak dedigin gibi inshallah bunlar gecici bir sure icin.

benimki abartıyo kufarde rahat edemezsin sen diye kuaföru eve getiriyo birde bizde 8 aydır tık yok tipim bozuldu guvenim kalmadı kendime evde hep hasta bir karı cunku burda cok söledim saframmda taş cıktı dolayısıyla devamlı kusan yemeyen uyumayan bir kadın allah razı olsun bişe demiyo ama benim içim içimi yiyo yemeği bile ben yapmıyorum eve gelince o yapıyo hep benimki tam bağımlılık oldu

Ah canimm benimmm.. Uzulme bunlari dusunup. Hayat musterek. O sana bu zor gunlerinde destek olarak, seni ne cok sevdigini gosteriyor Maashallah. Anlayisli eslere sahip olmamiz buyuk nimet.

Kendini hasta ve yavaslamis hissetmen cok normal. Hedefimiz bebekleri saglikla dogurmak, dedigim gibi, inshallah sonrasinda yavas yavas normal halimize donecegiz. hatta daha iyi ve guclu hissedecegimizi dusnuyorum.

evet bir an önce eski halime dönmek istiyorum hayırlısı ile doğuralım şu cadıları ondan sonra bak dediğim gibi artık gurbetlikde kalmayacak bize kızlarmız yanımızda olcak zamanın nasıl geçtiğini anlamıycaz belki eş dost bile istemeyeceğiz yanlız kaldığımız gunlerde olduğu gibi çunku her anımızı bebeklerimiz dolduracak rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah

canım yatmayı duşunmuyomusun artık benim gözlerim iyice acımaya başladı

cok dogru ve guzel yazmissin canim. Inshallah o gunler de gelecek.
ilk bebeklerimizin kiz olmasi da bir avantaj bence

Ben de sana uykun geldi mi diye sormustum:) benim de uykum biraz var aslinda ama once bir meyve vb birsey yesem iyi olacak. acikmis hissdiyorum kendimi.
seni tutmayayim. bugunku sohbet iyi geldi canim. Daha SIK goruselim.
Iyi geceler, Allah'a emanet olun ailecek:)

evet şanslı annenin ilk çocuğu kız olurmuş

yatınca uyurmuyum bilmiyorum ama azcık uzanacağım tutmak değil estagfurullah dertleştik iyi geldi banada evet görüşelim

rabbimin emaneti olun iyi geceler

kalırız bi kaç kişi işte :) hele bundan 15 gün sonra kimse kalmaz buralarda :)))

Channell, Birceeeee nie sesiniz çıkmıyor kızlaaar???

günaydın canım. ablama doktor randevusu almak için kalktım da size de bakayım dedim. ytacağım tekrar, gece 3 saat anca uyumuşumdur. kaşınmaktan uyuyamıyorum,gebelik kaşıntısı illeti buldu beni((

günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…