Günaydın kızlar.....
Her an doğum bekleyen kuzu geldiiiii......
gunaydınn kızlarrr
ıkızımmm bız kalırızzz heral en sona:)
gunaydın kuzuuuuuuuuu:)):):
kuzuuu haftasonu bisi mi oldu neden her an dogum bekleyen kuzu dediin
gunaydin channelll , siz cilekle neden en sona kalacaksinizki sizden geri haftada olanlar var yahu
günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Cuma akşamı sancı geldi, hastaneye gittim, nst ye girdim, doğum sancın başlamış dediler...
Serum taktılar, serumun içine de bi iğne yaptılar..Ondan sonra bi daha nst ye girdim..Sancı azalmış...
Yat dinlen hafta sonu tekrar olursa hemen gel, pazartesi mutlaka polikliniğe gel dediler..
Doktorumu aradım, doğuruyom ben diye..Pazartesi gel dediler dedim..
Bekleme pazartesiyi ben antalyadayım, yarın sabah gel bakalım hemen dedi...
C.tesi gittim, nst.ye girdim..Hiç sancı çıkmadı...Kesenin incelen yerinden dönmüş öykü, tekmeleri incelen yere gelmiyormuş artık....Kesenden de bi sorun çıkmaz dedi....
Kızım tam 34 haftalık, 2650 gr. olmuş...1 hafta 1 gün önden gidiyordu gelişimi...
Ve bundan sonra sancın gelirse doğumu durdurmayız dedi, 2500 sınırını geçmişsiniz, alırız öykü hanımı çok fazla sıkıştırmayalım dedi...
Sürekli yatacaksın, çalışmak yok dedi...
Ya teyzeleri, öykü hanım duramıyor yerinde...Nst.de de bebek hareketleiri çok fazla dedi ebe...Yanımda yatan kadının bebeğinin hareketleri 6-10 arası gidiyor, benim cadı 70-80 oluyor rakam...
Cuma akşamı sancı geldi, hastaneye gittim, nst ye girdim, doğum sancın başlamış dediler...
Serum taktılar, serumun içine de bi iğne yaptılar..Ondan sonra bi daha nst ye girdim..Sancı azalmış...
Yat dinlen hafta sonu tekrar olursa hemen gel, pazartesi mutlaka polikliniğe gel dediler..
C.tesi gittim, nst.ye girdim..Hiç sancı çıkmadı...Kesenin incelen yerinden dönmüş öykü, tekmeleri incelen yere gelmiyormuş artık....Kesenden de bi sorun çıkmaz dedi....
Kızım tam 34 haftalık, 2650 gr. olmuş...1 hafta 1 gün önden gidiyordu gelişimi...
Ve bundan sonra sancın gelirse doğumu durdurmayız dedi, 2500 sınırını geçmişsiniz, alırız öykü hanımı çok fazla sıkıştırmayalım dedi...
Ya teyzeleri, öykü hanım duramıyor yerinde...Nst.de de bebek hareketleiri çok fazla dedi ebe...Yanımda yatan kadının bebeğinin hareketleri 6-10 arası gidiyor, benim cadı 70-80 oluyor rakam...
Günaydın fatmaaa..
kuzuuuu ne diosun
ne isin var is yerinde simdi peki evde yatsanaa canim benim
ahh oyku illede bir atraksiyon yaratacak ilk gunden beri :))
neyseki kg su falan iyi hamdolsun
kuzu bana bak sakin habersiz birakma bizi
kııızzz kuzu ne güzel işde yaaa herşeyin hayırlısı bütün riskler kalktı ortadan hadi hayırlısı
Ya, doğuruyorum şaka maka...
Yatıcam yatıcam da, bugün maaşımı alıcam kız...Bugün bari çalışayım...
Zaten bu saatten sonra iyi olursam gelirim, sürekli yatamıyorum evde..Bi de evde tek bşımayım, burda yine bi sürü insanız bi terslik olursa birileri olur yanımda...Annem gelicek bu hafta...
Doğurursam egeyi arar haber veririm mutlaka...
kuzu sanci nasil bisi oluo
nerene saplandi
benimde oram buram agrio anlamiorum sancimidir nedir
gunaydınn kızlarrr
ıkızımmm bız kalırızzz heral en sona:)
gunaydın kuzuuuuuuuuu:)):):
günaydın canım. ablama doktor randevusu almak için kalktım da size de bakayım dedim. ytacağım tekrar, gece 3 saat anca uyumuşumdur. kaşınmaktan uyuyamıyorum,gebelik kaşıntısı illeti buldu beni((
günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Olsun fatma, ben ahd ettim. 3 kilodan aşağı doğurmayacam(İnşallah tabi, istekle olmuyo bu işler ama Allah nasip ederse), sonra diğer doktora ziyarete gidicez..Azıcık daha beklesin cimcimemm...
günaydın arkadaşlar kuzucuğum geçmişolsun yat bol bol dinlen artık bebek yolda anlaşılan hayırlısı olsun
Yok ora bura ağrısı değil, karnın resmen top gibi büzülüyor..İçe doğru büzüldüğünü hissediyorsun, kıvrılıp kalıyorsun...Ve o büzülen yer taş gibi oluyor semsert...Acı desen, öyle bi acı hissetmedim ben, ama normal değildi o büzülmeler..O yüzden gittik hemen..Sancı başlamış dediler...
Doktorum da bu saatten sonra sancılar olur, her sancı doğum sancısı değildir, panikleme..10 dakikada 1 olursa hemen gel ama dedi..
kuzu sanci nasil bisi oluo
nerene saplandi
benimde oram buram agrio anlamiorum sancimidir nedir
Günaydın canım...Sağol..İyiyim, kızımdan haberleri alıca sancı mancı kalmadı zaten...
Büyümüş kızım teyzesi....2650 gr. olmuş...Çok mutlu oldum...Eskiden küçüktü ya, her kontorlde küçük çıkacak gibi geliyor...Aslında uzun zamandır iyi gidiyor gelişimi ama, endişeleniyorum işte..
Günaydın canım...Sağol..İyiyim, kızımdan haberleri alıca sancı mancı kalmadı zaten...
Büyümüş kızım teyzesi....2650 gr. olmuş...Çok mutlu oldum...Eskiden küçüktü ya, her kontorlde küçük çıkacak gibi geliyor...Aslında uzun zamandır iyi gidiyor gelişimi ama, endişeleniyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?