yalnız kalmak zor gerçekten insanın aklına binbir türlü şey geliyor.iyi ki annelerimz var özlemiştim.benim de annem gelecek bu hafta
AAAAAAAAaaaaaaaaaa şok şok şok, kız dursun biraz daha iyiydik böyle daha karpuz kesicektik amaaaaa
Ay zinkerbel senin mesajına koooptumm bu arada, ne alem kızsın yaa içim açıldı sabah sabah :)
normal doğurucam diyormuşsun da nasılsa sezeryana alırlar diyorsun ya :))
almazlarmış bi de sözünden de dönemezsin çatır çatır doğurursun artıkın
yav dünür bnim oğlanda dönmedi sabah gene dikmiş kafayı kaburgama duruyo öle... bende normal normal diyip duruyom ama bakalım
sen normal doğuracakışın gibi bir his var fatma bakalım benim 6.hissim kuvvetlidir
Ay zinkerbel senin mesajına koooptumm bu arada, ne alem kızsın yaa içim açıldı sabah sabah :)
normal doğurucam diyormuşsun da nasılsa sezeryana alırlar diyorsun ya :))
almazlarmış bi de sözünden de dönemezsin çatır çatır doğurursun artıkın
güzelim beline de ağrı giriyor mu. benim belim dün çok ağrıdı da korktum valla:26:
seninkiyle aynı sayılır bebişlerimizin kilosu 2700 demişti dr. banada 34.hafta. maşallah iyiyiyiz çokşükür bundan sonra korkma
kuzu bak kasılma dedin kasılmaya başladım psikolojik herhalde :))
maşallahh kocaman oldu Öykü Hanım, Allah'ın izniyle doğsa bile bişeycikler olmaz bu saatten sonra
33. haftamdayıııııııııımmmmmmmmmmmmm
fatmaaaaa 34deyizz hatta yahuuu rica ederimm :)
ahaahah sorma cilek kesin beni yanlis anlayip normal dogurtucaklar gorursunuz
halbuki sezeryanda epidural bile istemiyorum direk narkoz :))))
bu aralar havaliyimda bakalim nerede patlicam :)
bircenin ablasinin nesi varmis ,.....acil sifalarrr dilerim
Yok belim falan ağrımadı...Ya ben sancıyı da hissetmedim aslında..Karnım top gibi toplandı kasıldı kaldı..Eşim gidelim illa dedi diye gittik, hastanede nst.ye başladılar sancı çıktı...O sancı sırasında ben tatlı yiyordum, öyle düşün yani canım yanmıyordu...Kasıldım sadece, kasılmayı hissettim..Ama baya sancı varmış, sancıyı durdurmak için serum falan taktılar...
İnşallah canım, sağlıklı sıhhatli olsunlar da..Kilosu düşük de olsa olur...Yeter ki sağlıkla sıhhatle gelsinler..
Psikolojiktir o bişey olmaz...Anlarsın olduğunda, normal zamandaki gibi olmuyor...
Ya, şaka maka büyüdü..İnşallah az daha sabreder de 3 kilo doğar...
fatmaaaaa 34deyizz hatta yahuuu rica ederimm :)
evt ölede diyebiliriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz
evet canım bu doğum korkusu herkes da var sezaryen de korkunç ama hiç değilse uyuyup uyanıyosun ve herşey bitiyor
yav dünür bnim oğlanda dönmedi sabah gene dikmiş kafayı kaburgama duruyo öle... bende normal normal diyip duruyom ama bakalım
ahaahah sorma cilek kesin beni yanlis anlayip normal dogurtucaklar gorursunuz
halbuki sezeryanda epidural bile istemiyorum direk narkoz :))))
bu aralar havaliyimda bakalim nerede patlicam :)
bircenin ablasinin nesi varmis ,.....acil sifalarrr dilerim
valla ben ne kadar kaldi diye sorana son 4 hafta diyorum :)))
kuzuuuuuuuuuuuu ya oyku ne kadar ınatci hep annesını tedırgın edıyor ama bılmıyokıııı annesı fceiiii herseye katlanırrr sesıde cıkmazz:):):):):)
kuzu sanıırm sen bu oykıyu 32 kılo oldunda dıgurcaksınnn:):)):)amannn masllak kızına bu arada krıtık donemı gecmıste onde bıle gıdıyormus kuzummm
bisi sorucam ultrasonda onden giden bebekler erken mi doguo
benim koca pipi 2-3 hafta onden gidiodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?