2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yalnız kalmak zor gerçekten insanın aklına binbir türlü şey geliyor.iyi ki annelerimz var özlemiştim.benim de annem gelecek bu hafta

Evet, yalnızken çok zor oluyor...Annelerimiz olmasa ne yapacakmışız acaba, kaç yaşına geldik hala başımız sıkışınca anne diyoruz..Allah başımızdan eksik etmesin..

AAAAAAAAaaaaaaaaaa şok şok şok, kız dursun biraz daha iyiydik böyle daha karpuz kesicektik amaaaaa

dursun tabi ya, acelesi yok...ama bu gidişle pek sabredemeyecek, zaten doğum tarihini de doktor değiştirdi..4 hazirandı..Riske gerek yok dedi..12 mayısta gel, durumuna göre bakıcam tarihe dedi..

yav dünür bnim oğlanda dönmedi sabah gene dikmiş kafayı kaburgama duruyo öle... bende normal normal diyip duruyom ama bakalım

ahaahah sorma cilek kesin beni yanlis anlayip normal dogurtucaklar gorursunuz
halbuki sezeryanda epidural bile istemiyorum direk narkoz :))))
bu aralar havaliyimda bakalim nerede patlicam :)

bircenin ablasinin nesi varmis ,.....acil sifalarrr dilerim

güzelim beline de ağrı giriyor mu. benim belim dün çok ağrıdı da korktum valla:26:

Yok belim falan ağrımadı...Ya ben sancıyı da hissetmedim aslında..Karnım top gibi toplandı kasıldı kaldı..Eşim gidelim illa dedi diye gittik, hastanede nst.ye başladılar sancı çıktı...O sancı sırasında ben tatlı yiyordum, öyle düşün yani canım yanmıyordu...Kasıldım sadece, kasılmayı hissettim..Ama baya sancı varmış, sancıyı durdurmak için serum falan taktılar...

seninkiyle aynı sayılır bebişlerimizin kilosu 2700 demişti dr. banada 34.hafta. maşallah iyiyiyiz çokşükür bundan sonra korkma

İnşallah canım, sağlıklı sıhhatli olsunlar da..Kilosu düşük de olsa olur...Yeter ki sağlıkla sıhhatle gelsinler..

kuzu bak kasılma dedin kasılmaya başladım psikolojik herhalde :))
maşallahh kocaman oldu Öykü Hanım, Allah'ın izniyle doğsa bile bişeycikler olmaz bu saatten sonra

Psikolojiktir o bişey olmaz...Anlarsın olduğunda, normal zamandaki gibi olmuyor...
Ya, şaka maka büyüdü..İnşallah az daha sabreder de 3 kilo doğar...

kuzuuuuuuuuuuuu ya oyku ne kadar ınatci hep annesını tedırgın edıyor ama bılmıyokıııı annesı fceiiii herseye katlanırrr sesıde cıkmazz:):):):):)

kuzu sanıırm sen bu oykıyu 32 kılo oldunda dıgurcaksınnn:):)):)amannn masllak kızına bu arada krıtık donemı gecmıste onde bıle gıdıyormus kuzummm

evet canım bu doğum korkusu herkes da var sezaryen de korkunç ama hiç değilse uyuyup uyanıyosun ve herşey bitiyor

kuzuuuuuuuu agrı olmadımıı bendede bazen karnım gerılıyo gerılıyoo tas gıbı oluyo ama ben artık herseye normal dıyorummm:):):)

evet canım bu doğum korkusu herkes da var sezaryen de korkunç ama hiç değilse uyuyup uyanıyosun ve herşey bitiyor

korkumdan mı ne bendede uçuklanmaya başladım biri bitmeden diğeri çıkıyo şuan dudağımda 2 uçuk var :):) benim sıpada altıma dogru ittiriyo ayakları ile canımı çok yakıyo bee eşek sıpası

yav dünür bnim oğlanda dönmedi sabah gene dikmiş kafayı kaburgama duruyo öle... bende normal normal diyip duruyom ama bakalım

Ben doktora sordum şu an yine makata dönüp tekrar eski haline bile gelebilir dedi
38. haftaya kadar yolu var didi, hiç korkma canımm
aman dönmezse de dönmez boşveeer sağlıklı olsun da

Ben de aynı modda gidiyorum bakalım hayırlısı, ben genel epidural, normal hepiciğinden korkuyorum walla

Aaa ben atlamışım nesi varmış bircenin ablasının?

sorma, cimcime şimdiden çektiriyor bana...
ama teyzesi keseyi delmeyeyim diye pozisyon değiştirmiş akıllı kızım benim...
Ne yapsın yazık sıkıldı içerde..Ben de 1 ay erken doğmuşum..Kızım da ben gibi sabırsız biraz..Ama inat ettim, öyle yatıp doğuruyom havalarına girmiyorum..Gayet sakinim...Olursa gider doğururum ne yapayım... Yatınca psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum çünkü..Hastaymışım gibi..
İnşallah 3 ü geçer de gelir..Doktor da hep 3.250 doğacak diyordu ama, bakalım kısmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…