Günaydın kızlar, benim doğuma 3 hafta kaldı ne şahane değil mi, yaklaştıkça korkuyorum ama neyse.. sizden ne haber..
Günaydın kızlar, benim doğuma 3 hafta kaldı ne şahane değil mi, yaklaştıkça korkuyorum ama neyse.. sizden ne haber..
cilekle senin bebegin hareketlerini farketmeniz yeterince uzun surmustu dogum sancisi da normal olabilir :)))
ayyy kıyamammm oykuyee senın bu sakınlıgıne hayranım kuzu zaten sıtenın en olumlu dusunen annesı bence sensınn:):):):):)evet ınsan evde oturunca kafasında daha cok sey kuruyoorr evde ıste yapamayınca gel burda kafan dagılır hemmmm...
off valla herkes 2-3 hafta sonra catır catır dogurcak yaaaaaaaa ne heycanlı bişi::):):)
ayiptir demesi ipad gerizekalisi ama kalkmayi basarirsam normak bilgisayardan giricem :)))))
ay ay kıyamammm yegenımee bennn masallah ona canımmm...
cılekk nekadar olmus mıraa
kız ben dogum sancısı cekıyomusumda haberım yokmusssssssssssss:):):):):)
cilekle senin bebegin hareketlerini farketmeniz yeterince uzun surmustu dogum sancisi da normal olabilir :)))
hepimizin yaklaştı mayıs ayına girdi patırdarız artık bundan sonra
oykummmm cok heyecanliiiiiiiiiiii
dunbir arkadasimin esi karnima avazinin ciktigi kadar sarki soyledi sonra kulagini karnima dayadi bebek kafasina patlatti ehehe cok komik oldu :)))
Zaten mayıs artık dönüm noktasıydı bizim için 1 mayısta durup durup eşimle birbirimize, mayısta geldi inananabiliyor musun falan diyip durduk.. Mayıs ayı beni çok rahatlattı, dün pazara çıktık, meyve sebze almaya heryere bir bahar havası bahar kokusu çökmüş sonunda.. Ay bu ay doğumlar başlar artık. Zaten doğumlarımızın %80 i mayısta olur herhalde..
Ne diye uykumu bölüyorsun sen, al sana demiş bebiş....
Zaten mayıs artık dönüm noktasıydı bizim için 1 mayısta durup durup eşimle birbirimize, mayısta geldi inananabiliyor musun falan diyip durduk.. Mayıs ayı beni çok rahatlattı, dün pazara çıktık, meyve sebze almaya heryere bir bahar havası bahar kokusu çökmüş sonunda.. Ay bu ay doğumlar başlar artık. Zaten doğumlarımızın %80 i mayısta olur herhalde..
dunbir arkadasimin esi karnima avazinin ciktigi kadar sarki soyledi sonra kulagini karnima dayadi bebek kafasina patlatti ehehe cok komik oldu :)))
oykummmm yaa super bı ka hafta sonra bebıs kollarınızdaa...
benım daha en az 6 haftam varrrr:):):):)
Korkutmuş bebeği tabi vurur..Bu arada geçmişi okudum kuzu sancı mancı ne ayak ya, bu Öykü çok aceleci kızım.. Seni korkutup duruyor. .
yaa niye rahatsız ediyor bebişi yaa, yüksek sesten rahatsız olurlarmışşş
sen de patlatsaydın bi tane kafasına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?