2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cilekle senin bebegin hareketlerini farketmeniz yeterince uzun surmustu dogum sancisi da normal olabilir :)))

hahahahahaahahha valla cok dogru dedın canım artık fazlasıyla kendını hıssettırıyor hatun ama nebılım yaa artık hamılelıkte ben hersey normal dıye bakıyodummmm....doktor sancı olur demıstıde kasılma seklınde dememıstı::):):))::):)

Sakin olmasam ne yapayım ya..Paniklersem daha kötü olurum...Bi şekilde doğacak bunlar sonuçta..
Bi de sizinle yazışmak iyi geliyor...Duramıyorum evde çıkıp geliyorum...

ayiptir demesi ipad gerizekalisi ama kalkmayi basarirsam normak bilgisayardan giricem :)))))

Kalkınca bakarsın şimdi zor gelir :)))

ay ay kıyamammm yegenımee bennn masallah ona canımmm...
cılekk nekadar olmus mıraa

kız ben dogum sancısı cekıyomusumda haberım yokmusssssssssssss:):):):):)

2000 gr. olmuş teyzesi :))

cilekle senin bebegin hareketlerini farketmeniz yeterince uzun surmustu dogum sancisi da normal olabilir :)))

Hahahaha biz doğursak anlamayız sorma :) Ege olsaydı epey dalga geçerdi ruhsuz karılar diye şimdiii

Günaydın kızlar, benim doğuma 3 hafta kaldı ne şahane değil mi, yaklaştıkça korkuyorum ama neyse.. sizden ne haber..

Hadi bakalım hayırlısı Öyküm yaa:)
bak kuzu da doğuruyormuş nerdeysee

hepimizin yaklaştı mayıs ayına girdi patırdarız artık bundan sonra

oykummmm cok heyecanliiiiiiiiiiii

Zaten mayıs artık dönüm noktasıydı bizim için 1 mayısta durup durup eşimle birbirimize, mayısta geldi inananabiliyor musun falan diyip durduk.. Mayıs ayı beni çok rahatlattı, dün pazara çıktık, meyve sebze almaya heryere bir bahar havası bahar kokusu çökmüş sonunda.. Ay bu ay doğumlar başlar artık. Zaten doğumlarımızın %80 i mayısta olur herhalde..

dunbir arkadasimin esi karnima avazinin ciktigi kadar sarki soyledi sonra kulagini karnima dayadi bebek kafasina patlatti ehehe cok komik oldu :)))

Evet, mayısta olacak bence de çoğu doğumlar....
Çünkü bu zilliler duramıyorlar yerinde..

oykummmm yaa super bı ka hafta sonra bebıs kollarınızdaa...
benım daha en az 6 haftam varrrr:):):):)

Korkutmuş bebeği tabi vurur.. Bu arada geçmişi okudum kuzu sancı mancı ne ayak ya, bu Öykü çok aceleci kızım.. Seni korkutup duruyor. .

Sorma öyküm, baya da varmış sancı..Serum falan taktılar...
Halbuki güle oynaya gitmiştim hastaneye...c.tesi de kendi doktorum artık sancı gelirse durdurmaya çalışmayacağız, doğuracaksın dedi...Şimdi tırstım, sancı varsa da hissetmiyorum...2650 gr. olmuş öykü hanım...Hala da tekme atıp duruyo..Çocuk sıkıştı yazık içerde..

yaa niye rahatsız ediyor bebişi yaa, yüksek sesten rahatsız olurlarmışşş
sen de patlatsaydın bi tane kafasına :))

ay kizamadim cok severim onuda :))

ben cikayim biraz mutfagi evi topliim sonra rahat rahat geleyim
bugun bebegin dolabinin icinin ortulerini getiricek teyzemler evi temizlemem lazim mecbur
ufff
herkesi opuyorum bebeklerinize kendinize dikkat edin
gununuz guzel gecsin 20 dk sonra yine damlarim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…