oykummmm yaa super bı ka hafta sonra bebıs kollarınızdaa...
benım daha en az 6 haftam varrrr:):):):)
yaa niye rahatsız ediyor bebişi yaa, yüksek sesten rahatsız olurlarmışşş
sen de patlatsaydın bi tane kafasına :))
Ay valla zamanda yaklaştıkça ben korkmaya başladım, geçen eşime diyorum ki doğumla ilgili konuşma doktora gidince, şimdiden plan yapılınca korkuyorum.. Zaten hamilelikte güzeldi ya bitmese daha iyi.. Valla yaklaşınca da insan değişik duygular içinde oluyor.. Seninde az kaldı canım belli olmaz tabi ama vaktinde gelir inşallah..
Valla ya yüksek ses doğumu tetikler, artık öyle matkap sesi falan gibi şeylerden uzak durmak lazım, sinemaya falan gitmemek lazım..
günaydın hanımlar sabah galıba kalp krızı gecırdım yada onun gıbı bısey oldu ardarda 2 kere kalbım fena sıkıstı nefesım kesıldı nefes alamadım suan ıyıyım ama cok korktum normalmı yoksa bı ekg cektıreyımmı bılmıyorum
günaydın hanımlar sabah galıba kalp krızı gecırdım yada onun gıbı bısey oldu ardarda 2 kere kalbım fena sıkıstı nefesım kesıldı nefes alamadım suan ıyıyım ama cok korktum normalmı yoksa bı ekg cektıreyımmı bılmıyorum
kız allah korusun ne diyosun. Dr a git.
Geçmiş olsun canım...Kız kalp krizi değildir, niye panikliyorsun hemen...
Kalp krizi olsa giderdin zaten ...
Bazen insanın nefesi kesiliyo o kadar kilo aldık kolay mı..
Valla ya yüksek ses doğumu tetikler, artık öyle matkap sesi falan gibi şeylerden uzak durmak lazım, sinemaya falan gitmemek lazım..
Ay valla zamanda yaklaştıkça ben korkmaya başladım, geçen eşime diyorum ki doğumla ilgili konuşma doktora gidince, şimdiden plan yapılınca korkuyorum.. Zaten hamilelikte güzeldi ya bitmese daha iyi.. Valla yaklaşınca da insan değişik duygular içinde oluyor.. Seninde az kaldı canım belli olmaz tabi ama vaktinde gelir inşallah..
aradım acmadı bırazdan tekrar arıyayım
ya esımde aynısını soyledı artık bebek sıkıstırıyo dedı ama benı mahvettı kuzu kulagııma kadar agrısı vurdu cok korktum dun cok sınırlendım galıba ondan oldu sabaha kadarda kotu ruyalar gordum sımdı ıyıyım bıraz yuruyuse cıkıcam belkı ıyı gelır
herkes nerdeeeeeeeeeeeeee
ayyy midem bulanıyo
et tbi canım ..kolay gele yoma kendiniBen çıkıyorum kızlar..
ay başı malum, bordroları yapayım, maaşımı hak edeyim...
tatlım geldim ben bebişimi besledim azcık
et tbi canım ..kolay gele yoma kendini
afiyet olsun off hem midem yanıyo ondan midem bulanıo ayy çıkarıverecem şimdi
günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
işlerim yoğun. malum son hafta.
siz napıyosunuz anlatın bakalım.
günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
işlerim yoğun. malum son hafta.
siz napıyosunuz anlatın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?