2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar sabah galıba kalp krızı gecırdım yada onun gıbı bısey oldu ardarda 2 kere kalbım fena sıkıstı nefesım kesıldı nefes alamadım suan ıyıyım ama cok korktum normalmı yoksa bı ekg cektıreyımmı bılmıyorum

oykummmm yaa super bı ka hafta sonra bebıs kollarınızdaa...
benım daha en az 6 haftam varrrr:):):):)

Ay valla zamanda yaklaştıkça ben korkmaya başladım, geçen eşime diyorum ki doğumla ilgili konuşma doktora gidince, şimdiden plan yapılınca korkuyorum.. Zaten hamilelikte güzeldi ya bitmese daha iyi.. Valla yaklaşınca da insan değişik duygular içinde oluyor.. Seninde az kaldı canım belli olmaz tabi ama vaktinde gelir inşallah..

yaa niye rahatsız ediyor bebişi yaa, yüksek sesten rahatsız olurlarmışşş
sen de patlatsaydın bi tane kafasına :))

Valla ya yüksek ses doğumu tetikler, artık öyle matkap sesi falan gibi şeylerden uzak durmak lazım, sinemaya falan gitmemek lazım..

aynen öyküm görümceler arar telden dogum der benim gözler hemen yaşarıyo işde beni gören bi dogum hikayesi ben gene aglıom bahsetmeseler daha iyi.. az önce sekreter gelmiş dogsun artık bu diyo sus dedim şom agzını açma

kız allah korusun ne diyosun. Dr a git.

Geçmiş olsun canım...Kız kalp krizi değildir, niye panikliyorsun hemen...
Kalp krizi olsa giderdin zaten ...
Bazen insanın nefesi kesiliyo o kadar kilo aldık kolay mı..

kız allah korusun ne diyosun. Dr a git.

aradım acmadı bırazdan tekrar arıyayım

Geçmiş olsun canım...Kız kalp krizi değildir, niye panikliyorsun hemen...
Kalp krizi olsa giderdin zaten ...
Bazen insanın nefesi kesiliyo o kadar kilo aldık kolay mı..

ya esımde aynısını soyledı artık bebek sıkıstırıyo dedı ama benı mahvettı kuzu kulagııma kadar agrısı vurdu cok korktum dun cok sınırlendım galıba ondan oldu sabaha kadarda kotu ruyalar gordum sımdı ıyıyım bıraz yuruyuse cıkıcam belkı ıyı gelır

valla oykum hazıran gıbı gelsın ben kendımı ole ayarladım acelecı davranmasınn annem felan ancak temmuzda gelebılecek cunku.....

bız daha dogumu konusmadık bıle doktorla artık bu hafta gıdrız bakalım doktora

İyi gelir tabi, git gez dolaş..Temiz hava la,oksijen al...Hem ne diye sinirleniyorsun ki...Bizim sinirlenme lüksümüz yok...Bebişler sinirli olur bak...

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
işlerim yoğun. malum son hafta.
siz napıyosunuz anlatın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…