2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

karı kıçında pireleri uçuşturuyordur belkide

gelir öğleden sonra yazık kız dinlensin o da

dinlensiz kıyamam ben ona ama özlüyoz işte. naapalım.

yooo en son pazartesi günü gittim yaa kalabalıktan soramadım ki. hlim perişandı.......

bişey kullanman lazım. can sıkıcı oluyor mide yanması.
bana metsil diye çiğneme tableti
bide renie diye bi şurup verdi. ama şurup rezalet. içemedim. diş macunu gibi tadı var. tableti kullanıyorum zorda kalırsam. ilaç isimlerini yanlış yazmış olabilirim.

bilmiom onu içmedim. bana verdiği de berbat ığğğğğğyyyyy..

Yok kız ağrı olmadı...Ama kasılma çok feciydi..Karnım top gibi içe büküldü..Tarifi zor...Ben o sırada ttlı yicem diye uğraşıyordum, eşim dedi kalk gidelim diye..Güle oynaya gittik..Orda sancın çok dediler serum taktılar...Ağrı hissetmedim ama...
Kendi doktorum da sancı olursa alırız dedi c.tesi günü, o günden beri sancı ağrı hiçbişey yok..Korkudan hepsi uçtu gitti....

Kızlar ben geldim işyerindeyim ama maaşımı bekliyorum raporumu aldım birazdan çıkıcam akşama doğru evden girerim. Herkes iyimi..

Bacım benim kız sabırsın, anası kılıklı..
Ben de 1 ay erken doğmuşum...
Doktorm sancı gelirse durdurmayacağım dedi..

hayırlısı canım. telaşlanacak bişey yok artık doğabilecek durumdalar zaten. cuma günü doktorum dedi. artık alınabilecek bir bebek diye.
bu haftada bile doğsa küveze girme olasılığı düşük dedi.
hayırlısı artık. ama kuzu böyle bir durum varken senin dinlenmen gerekir. hala işe geliyosun yaaaa.
git evine. yat.

günaydın kızlar nasılsınız

kuzum sancılanmışsın öykü hanım biraz daha dursun dimi ama bi 3kilo olsun maşallah kilosu falan yerinde benim minnak sıkıntıdan çok kilo almamış bende kilo vermişim

iyiyiz kız senden naber..
vcalla koşturmaca ter içinde kaldımşimdi çıkmam lazım..

hoşgeldin. Hadi hayırlısı egecim :)
evden sık sık gir yaaaaa. özlerim seni
girerim cnm. Sende akşamları uğraki yazışlalım

ağammmm,
doğuruyorum kız ben...
Hem kızım 2650 gr. Olmuş 34 haftada...
maşallah kız maşallah sancınmı oldu aman sık dişini

hoşgeldin anım bizde günahını alıyorduk uyuyor diye
8 den beri yollardayım öğleden sonrada enfeksişyon böl. Gidicem. Hadi kaçtım

günaydın canım....
Sen de dikkat et kendine..Kaç kilo olmuş kuzun...
Sıkıntı yapma hiçbişeyi lütfen..Suyun nasıl azalma vardı, iyi miymiş...

Doktorum da öyle dedi..
34 hafta ve 2500 gr. baz alırız, geçtiyse sancı gelince doğumu durdurmayız dedi..

Bana da geçen hafta dedi öyle bende inanılmaz rahatladım o öyle diyince.. Benimkide büyümüştür herhalde geçen hafta 2550 gr.dı... Bakalım bu hafta kilo almış mı..

kızlaaaar ben bi de şey merak ediyorummmmmm..mesela ben doktora gittiğimde 200 gr almış olsam... bebek 450 gr almış olabilio mu ???

günaydın canım....
Sen de dikkat et kendine..Kaç kilo olmuş kuzun...
Sıkıntı yapma hiçbişeyi lütfen..Suyun nasıl azalma vardı, iyi miymiş...

sağol canım 2340 gr 45 cm olmuş minik kuzu çocuğumun yüzünün resmini bile göremedik suyun azlığından kuzum ya bide eş kireçlenmesi mevzusu var benim minnak yine kordon dolamış sıpa kan akışında azalma var biraz günde 4 ltye yakın su içiyorum yaramıyor herhalde sen nasılsın heyecan yaptınmı hastaneye giderken sancı kasıklarına mı vurdu

kızlaaaar ben bi de şey merak ediyorummmmmm..mesela ben doktora gittiğimde 200 gr almış olsam... bebek 450 gr almış olabilio mu ???

Tabiki canım ben şeker çıkınca diyet yaptım ya, o esnada ilk 1 ay hiç kilo almadım ama bebek nerdeyse 1 kilo büyüdü.. Ki yanında plasentası , kan basıncı falan yani o kilo almış ama bu durumda ben kilo vermiş oluyorum..

Bak sıkma işte kendini kardeşin için, yemeden içmeden kesildin ((

Olabilir herhalde, senin depolardan beslenirse bilmiyorum ki
ben fil gibi kilo aldığım için sürekli

Anammmmmm bi Ege gördüm sankiiii ama ben yazamadan kaçtı gitttiii

kuzu o kasılma bende de oluyor. uykudan uyanıyorum karnım taş kesiliyor. 2 hafta önce başladı. sürekli olmuyor ama ara ara oluyor. en son cuma gecesi oldu.
ama benim doktorum ağrıyla birlikte olmazsa korkma dediği için rahat davranıyorum.
periyodik ağrıyla birlikte kasılman olmadığı sürece rahim kendini doğuma hazırlıyor. korkma demişti.
bişeycik olmaz sen gönlünü ferah tut.

girerim cnm. Sende akşamları uğraki yazışlalım

ok canikom girerim.

kocaman olmuşşş maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…