karı kıçında pireleri uçuşturuyordur belkide
gelir öğleden sonra yazık kız dinlensin o da
yooo en son pazartesi günü gittim yaa kalabalıktan soramadım ki. hlim perişandı.......
aman şu gaviscon mudar nedir bana da verdi dr. ama çok mide bulandırıcı şurup inan mide yanmaına razı olacak durumdayım o şurubu her içişimde midem kalkıyor bööööğğğğğğğğğğ
maşallah öykü hanıma
ayyy kuzu nasıl gram gram büyüttük. şaka gibi.
canım sıkın az daha dişinizi bişey kalmadı.
nasıl sancın oldu?
ağrıyla birlikte mi kasılma anlatsana.
ayyyy inanmıyorum yaaaaa...
Bacım benim kız sabırsın, anası kılıklı..
Ben de 1 ay erken doğmuşum...
Doktorm sancı gelirse durdurmayacağım dedi..
Kızlar ben geldim işyerindeyim ama maaşımı bekliyorum raporumu aldım birazdan çıkıcam akşama doğru evden girerim. Herkes iyimi..
Artık 34.haftadan sonra zaten doğum başlarsa, bebeklerin ciğerleri geliştiği için, durdurmuyorlarmış, doğuma alıveriyorlarmış yaaaaaaa..
Kızlar ben geldim işyerindeyim ama maaşımı bekliyorum raporumu aldım birazdan çıkıcam akşama doğru evden girerim. Herkes iyimi..
vcalla koşturmaca ter içinde kaldımşimdi çıkmam lazım..iyiyiz kız senden naber..
girerim cnm. Sende akşamları uğraki yazışlalımhoşgeldin. Hadi hayırlısı egecim :)
evden sık sık gir yaaaaa. özlerim seni
maşallah kız maşallah sancınmı oldu aman sık dişiniağammmm,
doğuruyorum kız ben...
Hem kızım 2650 gr. Olmuş 34 haftada...
8 den beri yollardayım öğleden sonrada enfeksişyon böl. Gidicem. Hadi kaçtımhoşgeldin anım bizde günahını alıyorduk uyuyor diye
günaydın kızlar nasılsınız
kuzum sancılanmışsın öykü hanım biraz daha dursun dimi ama bi 3kilo olsun maşallah kilosu falan yerinde benim minnak sıkıntıdan çok kilo almamış bende kilo vermişim
Doktorum da öyle dedi..
34 hafta ve 2500 gr. baz alırız, geçtiyse sancı gelince doğumu durdurmayız dedi..
günaydın canım....
Sen de dikkat et kendine..Kaç kilo olmuş kuzun...
Sıkıntı yapma hiçbişeyi lütfen..Suyun nasıl azalma vardı, iyi miymiş...
kızlaaaar ben bi de şey merak ediyorummmmmm..mesela ben doktora gittiğimde 200 gr almış olsam... bebek 450 gr almış olabilio mu ???
günaydın kızlar nasılsınız
kuzum sancılanmışsın öykü hanım biraz daha dursun dimi ama bi 3kilo olsun maşallah kilosu falan yerinde benim minnak sıkıntıdan çok kilo almamış bende kilo vermişim
kızlaaaar ben bi de şey merak ediyorummmmmm..mesela ben doktora gittiğimde 200 gr almış olsam... bebek 450 gr almış olabilio mu ???
Yok kız ağrı olmadı...Ama kasılma çok feciydi..Karnım top gibi içe büküldü..Tarifi zor...Ben o sırada ttlı yicem diye uğraşıyordum, eşim dedi kalk gidelim diye..Güle oynaya gittik..Orda sancın çok dediler serum taktılar...Ağrı hissetmedim ama...
Kendi doktorum da sancı olursa alırız dedi c.tesi günü, o günden beri sancı ağrı hiçbişey yok..Korkudan hepsi uçtu gitti....
girerim cnm. Sende akşamları uğraki yazışlalım
sağol canım 2340 gr 45 cm olmuş minik kuzu çocuğumun yüzünün resmini bile göremedik suyun azlığından kuzum ya bide eş kireçlenmesi mevzusu var benim minnak yine kordon dolamış sıpa kan akışında azalma var biraz günde 4 ltye yakın su içiyorum yaramıyor herhalde sen nasılsın heyecan yaptınmı hastaneye giderken sancı kasıklarına mı vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?