burası gibi olmaz orası canım. Ben sadece doğumdan sonra birbirimizden kopmayalım birbirimizden haberimiz olsun diye böyle bişi yapmak istedim... yoksa burası farklı
onlar bıraksa ben bırakmam seni dünür merak etmeordan sohbet koyu ama herkes aynı anda msnde gibi konuşuyor
ya benım facem yokkk kocamda aldırmıyor burayı bırakacakmısınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
sahte hesap açmayı teklif et
belki onu kabul eder?
yada mesela aramalarda çıkma
kimse sana arkadaşlık isteği yollayamasın mesaj yollayamasın benim eşim böle kabul etti çünkü.
ikiniz adına da mı aldırmıyor? bizim de kapalıydı eşim izin vermiyordu ikimiz adına alınca izin verdi... bi sor bakalım ne dicek? bizim siteden bahset acındır kendini kız ben mi öğreticembenim kızım da orada bebek arkadaşlarıyla grşmek istiyor de o buraksız yapamaz de de kızzzz deee dünürüm orda yalnız mı bırakıyım onu de
ne yapım gıdende olursa güle güle kendım calar kendım solerım ben de
kadınlar kulubu 2011 hazıran anneleri fedaisi bebekpoyraz
akıl verenede bakın hele
40 tane pc den birini kapamadı haftalardır
bide benmi öğreticem diyo allam yaaa
sevi sana bişi demiyorummenopozlu karı delürmüş delü sevi delü sevii lülülülülülülülü
hadi ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :83::83::83:
bende faceten buldum begendım sımdı katıldım herhalde
yok canım o farklı bişi o şekilde gizliliğimiz olmuyo özelden adını soyadını yollarsan bana eklerim senide
bu askerler sınır hastası gercı kendı esim adına konısım benımkı oyle mesela
uyus karılar bıde nıspet yapar gıbı eklıyım felan dıe hava atyolar
ben bu kocamı bogacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84: sınır hastası
face bizim işyerinde de açılmıyor. akşamları takılırız artık
orda daha hızlı ilerliyor:)) ama buranın yeri farklı tabii kiiiii... sen de aç hesap, kimseyi ekleme, gruba katıl. daha rahat foto paylaşırız orda. hem bazen sorun falan oluyor KK.da iletişim kopmamış olur.
sen gıtme barı bacım kız ben tek kalcam burda mıllet facede
yok anacım yok actırmıyor kac kere dedım oldum olası sevmıyor facebook u sankı facede basına bır ıs gelmıs gıbı
ne yapım gıdende olursa güle güle kendım calar kendım solerım ben de
kadınlar kulubu 2011 hazıran anneleri fedaisi bebekpoyraz
sevi sana bişi demiyorummenopozlu karı delürmüş delü sevi delü sevii lülülülülülülülü
hadi ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :83::83::83:
bu askerler sınır hastası gercı kendı esim adına konısım benımkı oyle mesela
benimkide izin vermiyodu kendine açmak istedi sen açarsan bende açarım dedim. ben bi deniyim dedi. iyi dedim. açtı 2 hafta sora bende açtım. dedimğim gibi oaramalarda vs. çıkmıyorum. kimse mesaj atamıyo, onun onaylamadığı kimseyi eklemiyorum. gül gibi geçinip gidiyorum :))
ben bu kocamı bogacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84: sınır hastası
yok canım o farklı bişi o şekilde gizliliğimiz olmuyo özelden adını soyadını yollarsan bana eklerim senide
sana nisbet olmasın eklemeyelim biz en iyisi isimlerimizi
o kadar da ciddi bişey değil facebook, neyini abartıyo bu eşler anlamıyorum. benim eşimin yok benim var. o dese de demese de aramaları zaten kendim ayarlayıp kapattım. eşim hiç karışmaz böyle şeylere. biçok arkadaşla yurtdışından akrabamla facete görüşüyorum..
grubun adı ne peki?
benim anlamadığım :44:
orda farklı bişimi varda birce örtmenim dilin açılıyo,
biz ne yapıyoz kız sana burdadürtmeden konuşmuyon
hani akşamları yorgun oluyordun blue hanımm
takılllllllll takılllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?