2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne yapım gıdende olursa güle güle kendım calar kendım solerım ben de

kadınlar kulubu 2011 hazıran anneleri fedaisi bebekpoyraz

burası gibi olmaz orası canım. Ben sadece doğumdan sonra birbirimizden kopmayalım birbirimizden haberimiz olsun diye böyle bişi yapmak istedim... yoksa burası farklı

oraya çok taklılıpta burayı ihmal etmeyin kızzzz

onlar bıraksa ben bırakmam seni dünür merak etme ordan sohbet koyu ama herkes aynı anda msnde gibi konuşuyor

afferin size burda yazmayın yazmayın (özelliklede birce...)
bende bırakmam esramı sen git facene

ya benım facem yokkk kocamda aldırmıyor burayı bırakacakmısınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:

yok kızzz ben burdayım delüüü,
onlarda yokluğumuza dayanamaz gelirler

sahte hesap açmayı teklif et
belki onu kabul eder?

yada mesela aramalarda çıkma
kimse sana arkadaşlık isteği yollayamasın mesaj yollayamasın benim eşim böle kabul etti çünkü.

ana iyi fikir kıs, bizde öyle yaparız belki esra

akıl verenede bakın hele
40 tane pc den birini kapamadı haftalardır
bide benmi öğreticem diyo allam yaaa

akıl verenede bakın hele
40 tane pc den birini kapamadı haftalardır
bide benmi öğreticem diyo allam yaaa

sevi sana bişi demiyorum menopozlu karı delürmüş delü sevi delü sevii lülülülülülülülü

hadi ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :83::83::83:

uyus karılar bıde nıspet yapar gıbı eklıyım felan dıe hava atyolar
ben bu kocamı bogacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84: sınır hastası

benimkide izin vermiyodu kendine açmak istedi sen açarsan bende açarım dedim. ben bi deniyim dedi. iyi dedim. açtı 2 hafta sora bende açtım. dedimğim gibi oaramalarda vs. çıkmıyorum. kimse mesaj atamıyo, onun onaylamadığı kimseyi eklemiyorum. gül gibi geçinip gidiyorum :))

face bizim işyerinde de açılmıyor. akşamları takılırız artık

hani akşamları yorgun oluyordun blue hanımm
takılllllllll takılllllllllll

orda daha hızlı ilerliyor:)) ama buranın yeri farklı tabii kiiiii... sen de aç hesap, kimseyi ekleme, gruba katıl. daha rahat foto paylaşırız orda. hem bazen sorun falan oluyor KK.da iletişim kopmamış olur.

benim anlamadığım :44:
orda farklı bişimi varda birce örtmenim dilin açılıyo ,
biz ne yapıyoz kız sana burda dürtmeden konuşmuyon

sen gıtme barı bacım kız ben tek kalcam burda mıllet facede

yok anacım yok actırmıyor kac kere dedım oldum olası sevmıyor facebook u sankı facede basına bır ıs gelmıs gıbı

boşver kıs giden gitsin kalan sağlar bizimdir

ne yapım gıdende olursa güle güle kendım calar kendım solerım ben de

kadınlar kulubu 2011 hazıran anneleri fedaisi bebekpoyraz

sen çalll ben söylerim

sevi sana bişi demiyorum menopozlu karı delürmüş delü sevi delü sevii lülülülülülülülü

hadi ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :83::83::83:

delüü karı yaw manyak
32 haftalık hamile menapozlu
bide laf yiycem diye nası kaçmış yarabbim

bu askerler sınır hastası gercı kendı esim adına konısım benımkı oyle mesela

sus kız hemen herifine yüklenme
bak 40 tane pc yi haftalardır evine getirmeyen var
şekil 1a:)bknz. merve
akşam o askere sarılıp uyuycen ne haber

yok ıste oylede ızın vermıyor basına sanırım bır ıs geldı facelerde gezerken

uyus karılar bıde nıspet yapar gıbı eklıyım felan dıe hava atyolar
ben bu kocamı bogacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84: sınır hastası

sana nisbet olmasın eklemeyelim biz en iyisi isimlerimizi

o kadar da ciddi bişey değil facebook, neyini abartıyo bu eşler anlamıyorum. benim eşimin yok benim var. o dese de demese de aramaları zaten kendim ayarlayıp kapattım. eşim hiç karışmaz böyle şeylere. biçok arkadaşla yurtdışından akrabamla facete görüşüyorum..

aman durduk yerede kavga etmeyım sımdı kocişle, sız eglenın bacım saka yapıom ama bızıde yalnız bırakmayın heeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
hani akşamları yorgun oluyordun blue hanımm
takılllllllll takılllllllllll
canım face'e de arda sırada 5 dk girip çıkıyorum. o zaman bakarım işte napim :)) kız valla çok yorgun oluyorum. işyerinde masada oturmak bile eziyet gibi. başımı yaslayıp uyuyasım geliyo. acaba vitaminler falan yetmiyo mu yaa, doktora sorcam. bi de benim bahar alerjim var. çimleri biçmeye başladılar hapşırıp duruyorum. her yıl alerji ilacı kullanıyordum ama bu yıl kullanamam. nasıl geçircem bilmiyorum nefes darlığı falan yaşamam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…