2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sorma kızzz bende uzay gemisi gibi bişiler gördüm, dünyaya yaklaşıp yaklaşıp simsiyah dumanlar gönderiyodu aşağıya 1 iken 3-5 tane oldu benim herifin filmlerini izlersen böle olur işte
sorma yaa kaçtır bende bebek emziriyorum rüyamda

he walla nazarlık ozaman kesip asmak lasım pipisiniii

ayyy kızlar maşallah ne kadar çok yazıyorsunuz.keşke ilk baştna beri takılsaymışım bu topiğe olsun bişey kaybetmedim demi..

ahhhhhhhh ahhhhhh sen bizi bide akşamları görsen
birbirimiizn bi saçına başına girişmediğimiz kalıyo
hani iyiki elimiz uzanmıyo şurdan birbirimize hee
çılgın bakireler sataşmadan duramıyoz iyikide burası varmış
seviyorum ben bu kızların hepsinide yaa

"bana yaklaşma " benım msj sayım yetmiyo sana özel msj göndermeme nasıl ekleyebilirsin beni face ye

işimi bıtırdımmmmm bır halı kalmıstı acmadıgım onuda actım yemegımde pişiyor merve ne msj bacım atsana sımdı

ya benım facem yok kocamda ızın vermıyor
ya burda benı bırakıp faceye gıtmessınız dımııııı :84::84::84::84::84::84:

yok kaybetmedin merak etme. biz aştık konuyu face taşındık. :) ordan sohbet ediyoruz.

ordan etmeyin kızzzz biz yokuz orda
herkes oraya gidince edersiniz bekleyin accık

merveee hoşbulmuşşş sana da 33 kere maşşallah diyormuşşş 118 33 yani 118 33

ayyy hatırlatma şu salak reklamı yaa
33 üne tükürdüklerim

işimi bıtırdımmmmm bır halı kalmıstı acmadıgım onuda actım yemegımde pişiyor merve ne msj bacım atsana sımdı

sende 3 gündür bi iş aşkıııı bi iş aşkıııııııı
başına bişi getirene kadar devam hee
benim kız sabahtan beri o minnak ayaklarını bi soktu sağ tarafıma ölüyorum
ne pişirdin diycem korkuyorum walla, şimdi işi azıtırsınız

banayaklasma canım gönderdim ismimi eklersin artık poyrazcım kocan niye izin vermiyoki ya sonuçta insanları ekleyip eklememek senin elinde benmkide başta mırınkırın etmişti ama sonra ikna oldu şimdi kendide istediği gibi açıp giriyo ha kızlar seda sayanda mayıs ayında doğan çocuklar sağlıklı oluyomuş onu diyor bakın bi ya

msj atamıyorum ki bacım bi haller olmuş ben girmeyeli benim msjlara tlfn numaramı yazacaktım

sevi sorma yaa manyak manyak rüyalar görüyorum olurmuş ama son aylarda böyle saçma sapan rüyalar

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. seni gördüğüme ne sevindim anlatamam

ayla ne alakası varmış ki
nasıl açıklıolar
biz izliemioz ya anlatsan biraz

kızlar ben de ekleyeyim sizi faceee.bana da özelden adınızı msj atınki ekleyeyim.benim aramalarda kapalı çünkü yoksa ben yazardım adımı.hadi bekliyorummm..

kız kocanın burnundan getirseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
getiriyorum kızz bıktım senden diyor aldı da aşağıda kurar bugun yarın eve... geliyorum yani Allah'tan bi mani çıkmazsa hafta sonuna kadar biz artık akşamları seviyle saç saça baş başa

oooooo hep beraberrrr 118 33 yani 118 33 .... 33... 33.... :119:

sorma o deli karı iş yapa yapa erkenden güme gidecek haberi yok

yok bacım sana guzel bıse yaptıgımda solememeye yemın ettım ben bezelye yaptım kısss yanınada bır pilav bıttı ıstee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…