merve gelmisssssssssss hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşş
33 kere maasallahhhhhhhhhhhh
gelen giden bütün msjlara baktım silinmiş gözüküyor ama dolu diyor bananeysee iyi demişsin kız valla doğru söze ne denir, özledim valla sizleri de aşağı inemiyorum ki insem masasına oturuyorum kızıyo zaten mümkün olduğunca içeri de almıyo beni erkekler var diye aman nolcaksa neyse aldı da b.sayar daha kuramadı beyfendi bekliyoruz bakalm nereye kadar... heralde doğurduktan sonra
walla ne yap et kurdur şu pc yi yaa
gerekirse vahşi cazibeni kullan
bende kocanın cafeye girmenden gıcık olduğunu tahmin ettiğimden öyle dedim ya
ya pc mi kurarsın, yada cafede veletlerle otururum
hemde masasına oturduğunu niye kızıyomuş beyefendi,
patronsun sen patron
kız benimki beni yürütmüyo artık tam göbek deliğime ayağını bastırıyor bi acı bi acı kasılıyorum iki büklüm oluyorum valla, hazne daraldı bebek de sıkıldı geçse de şu haftalar fırtlatsak artık bebşlerimizi... bende saçma sapan rüya gördüm bu gece, parmak kadar bebek doğurmuşum parmak boyutunda bi emiyo bi emiyo canım acıyo resmenkıpkırmızı böyle sanki 14-15 haftalık bebek gibi gözleri yanlarda ayyy çok kötüyddü
he wallanazarlık ozaman kesip asmak lasım pipisiniii
ayyy kızlar maşallah ne kadar çok yazıyorsunuz.keşke ilk baştna beri takılsaymışım bu topiğe olsun bişey kaybetmedim demi..
"bana yaklaşma " benım msj sayım yetmiyo sana özel msj göndermeme nasıl ekleyebilirsin beni face ye
merveee hoşbulmuşşş sana da 33 kere maşşallah diyormuşşş118 33 yani 118 33
işimi bıtırdımmmmm bır halı kalmıstı acmadıgım onuda actım yemegımde pişiyormerve ne msj bacım atsana sımdı
yok kaybetmedin merak etme. biz aştık konuyu face taşındık. :) ordan sohbet ediyoruz.
merveee hoşbulmuşşş sana da 33 kere maşşallah diyormuşşş118 33 yani 118 33
işimi bıtırdımmmmm bır halı kalmıstı acmadıgım onuda actım yemegımde pişiyormerve ne msj bacım atsana sımdı
banayaklasma canım gönderdim ismimi eklersin artık poyrazcım kocan niye izin vermiyoki ya sonuçta insanları ekleyip eklememek senin elinde benmkide başta mırınkırın etmişti ama sonra ikna oldu şimdi kendide istediği gibi açıp giriyo ha kızlar seda sayanda mayıs ayında doğan çocuklar sağlıklı oluyomuş onu diyor bakın bi ya
getiriyorum kızz bıktım senden diyor
kız kocanın burnundan getirseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy hatırlatma şu salak reklamı yaa
33 üne tükürdüklerim
sende 3 gündür bi iş aşkııııbi iş aşkıııııııı
başına bişi getirene kadar devam hee
benim kız sabahtan beri o minnak ayaklarını bi soktu sağ tarafıma ölüyorum
ne pişirdin diycem korkuyorum walla, şimdi işi azıtırsınız
ordan etmeyin kızzzz biz yokuz orda
herkes oraya gidince edersiniz bekleyin accık
ordan etmeyin kızzzz biz yokuz orda
herkes oraya gidince edersiniz bekleyin accık
ayyy hatırlatma şu salak reklamı yaa
33 üne tükürdüklerim
sende 3 gündür bi iş aşkııııbi iş aşkıııııııı
başına bişi getirene kadar devam hee
benim kız sabahtan beri o minnak ayaklarını bi soktu sağ tarafıma ölüyorum
ne pişirdin diycem korkuyorum walla, şimdi işi azıtırsınız
selam kızlaar
geçmiş 2 sayfa okudum herkes iyi maaşallah
ne grubu kurdunuz
kim kurdu benide ekleyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?