2011 Haziran anneleri
aman durduk yerede kavga etmeyım sımdı kocişle, sız eglenın bacım saka yapıom ama bızıde yalnız bırakmayın heeeeeeeeeeeeeeeee
canım face'e de arda sırada 5 dk girip çıkıyorum. o zaman bakarım işte napim :)) kız valla çok yorgun oluyorum. işyerinde masada oturmak bile eziyet gibi. başımı yaslayıp uyuyasım geliyo. acaba vitaminler falan yetmiyo mu yaa, doktora sorcam. bi de benim bahar alerjim var. çimleri biçmeye başladılar hapşırıp duruyorum. her yıl alerji ilacı kullanıyordum ama bu yıl kullanamam. nasıl geçircem bilmiyorum nefes darlığı falan yaşamam inşallah..
benimkide izin vermiyodu kendine açmak istedi sen açarsan bende açarım dedim. ben bi deniyim dedi. iyi dedim. açtı 2 hafta sora bende açtım. dedimğim gibi oaramalarda vs. çıkmıyorum. kimse mesaj atamıyo, onun onaylamadığı kimseyi eklemiyorum. gül gibi geçinip gidiyorum :))
bu paylaşım sayfası grup sayfası değil ama..bunu beğenip yorum yapmaktan başka bi işe yaramaz ki.. özelden isim yollayınca nası eklicen anlamadım??
bu karıda kafayı yemıs kız nereye uyus
uyus karılar bıde nıspet yapar gıbı eklıyım felan dıe hava atyolar
ben bu kocamı bogacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84: sınır hastası
sana nisbet olmasın eklemeyelim biz en iyisi isimlerimizi
o kadar da ciddi bişey değil facebook, neyini abartıyo bu eşler anlamıyorum. benim eşimin yok benim var. o dese de demese de aramaları zaten kendim ayarlayıp kapattım. eşim hiç karışmaz böyle şeylere. biçok arkadaşla yurtdışından akrabamla facete görüşüyorum..
yok işte o benim açtığım değil canım. ben daha önce açalım demiştim açmış birisi ama yanlış açmış... benim açtığım grup sayfası. yöneticiside ben olduğumdan kişileri ben ekliyorum. Kişileri eklemem içinde arkadaşım olması gerekiyor ve bu yüzden isimlerinizi istiyorum..
evet canım aynennn
dilleri şişmiş haftalardır, rahatladı gitti
aaa deliii, şimdi durduk yere niye sardın adama
ben kendim nefret ederim faceden maceden adam doğru söylüyo, neler okuyoruz duyuyoruz,
herkes dürüstçe kullanmıyorki şu neti
walla vaktim olmadı merakta etmedim kk bile yetiyo bana, eğer sizler olmasanız face aklımın ucundan bile geçmez...
msn yetiyo bana, açarsamda bi sizin için...
bebekleriniz çok sevmek istiyorum yaww
yok işte o benim açtığım değil canım. ben daha önce açalım demiştim açmış birisi ama yanlış açmış... benim açtığım grup sayfası. yöneticiside ben olduğumdan kişileri ben ekliyorum. Kişileri eklemem içinde arkadaşım olması gerekiyor ve bu yüzden isimlerinizi istiyorum..
yahu ben arama motorunda gızlıyım ısım versemde bulamazsınız bıraz gızlılıgını kaldırın bence bız bulalım bu sayfayı gerı gızlersınız
tamam açıyım gizliliğini
tamam açıyım gizliliğini
napiyim kızım senden sıra gelmiyordur belki :76:
canım face'e de arda sırada 5 dk girip çıkıyorum. o zaman bakarım işte napim :)) kız valla çok yorgun oluyorum. işyerinde masada oturmak bile eziyet gibi. başımı yaslayıp uyuyasım geliyo. acaba vitaminler falan yetmiyo mu yaa, doktora sorcam. bi de benim bahar alerjim var. çimleri biçmeye başladılar hapşırıp duruyorum. her yıl alerji ilacı kullanıyordum ama bu yıl kullanamam. nasıl geçircem bilmiyorum nefes darlığı falan yaşamam inşallah..
ne 5 dakikası gece kuşu:)) bozayım mı seviyle aranızıbana da bulaştırdı sataşmayı:))
tam adınıda yazda canım bulalım
2011 Haziran Anneleri
hadi yaww açıp başka odaya giden,
yada sayfayı aşağı çeken benmiyim,
işinize gelene gayette sıra geliyo birce hanım
gözüm üstünde hee :82:
haklısın tamam delı benımmmmmmmm kavga etmıcem kocamlaaa ama sanırım kendının facesı varken basına bır ıs gelmıs ondan bu kadar yok dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?