2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne 5 dakikası gece kuşu:)) bozayım mı seviyle aranızı bana da bulaştırdı sataşmayı:))

benim adamda internetin i sini bilmez onun face side ben yönetiyorum bişey yapacak olur fatmaaaaaaaaaaaaaa bu nasıl oluyo bu şöle mi hahahahahahaha

bu paylaşım sayfası grup sayfası değil ama..bunu beğenip yorum yapmaktan başka bi işe yaramaz ki.. özelden isim yollayınca nası eklicen anlamadım??

yok işte o benim açtığım değil canım. ben daha önce açalım demiştim açmış birisi ama yanlış açmış... benim açtığım grup sayfası. yöneticiside ben olduğumdan kişileri ben ekliyorum. Kişileri eklemem içinde arkadaşım olması gerekiyor ve bu yüzden isimlerinizi istiyorum..

bu karıda kafayı yemıs kız nereye uyus

evet canım aynennn
dilleri şişmiş haftalardır, rahatladı gitti

uyus karılar bıde nıspet yapar gıbı eklıyım felan dıe hava atyolar
ben bu kocamı bogacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84: sınır hastası

aaa deliii, şimdi durduk yere niye sardın adama
ben kendim nefret ederim faceden maceden adam doğru söylüyo, neler okuyoruz duyuyoruz,
herkes dürüstçe kullanmıyorki şu neti

walla vaktim olmadı merakta etmedim kk bile yetiyo bana, eğer sizler olmasanız face aklımın ucundan bile geçmez...
msn yetiyo bana, açarsamda bi sizin için...
bebekleriniz çok sevmek istiyorum yaww

tamam gönderiyorum

haklısın tamam delı benımmmmmmmm kavga etmıcem kocamlaaa ama sanırım kendının facesı varken basına bır ıs gelmıs ondan bu kadar yok dıo

yahu ben arama motorunda gızlıyım ısım versemde bulamazsınız bıraz gızlılıgını kaldırın bence bız bulalım bu sayfayı gerı gızlersınız

napiyim kızım senden sıra gelmiyordur belki :76:

hadi yaww açıp başka odaya giden,
yada sayfayı aşağı çeken benmiyim,
işinize gelene gayette sıra geliyo birce hanım
gözüm üstünde hee :82:

sorma kıss aynısı bende de var,
dün ölüyordum hapşırıktan, gözüm, burnum aktı
ne yapçez biz bu alejilerle

sen niye gülüyosun kız
kaşıntınmı tuttu

ne 5 dakikası gece kuşu:)) bozayım mı seviyle aranızı bana da bulaştırdı sataşmayı:))

dün gece erken çıktım diye hemen sabahına serzenişler geldi ama
azcık geç açsam esra başlamış oluyo seviiiiiiiii seviiiiiii diye
aramızı bozamazsın kısss, biz nişan bile bozdukdaa aramızı bozmadık
haaa şöle dillerin çözülsüm bircemm
azdaaaa sataşayım sana ilacın buymuş :94:

SEVİBADEE

kasıntı tuttu bacım akmsama kasıtırım

KIZ GOKYUZUU+ gelıon gelıon bıse yasmadan gerı gıdıon ogun hal hatır sorduk onadabıse demedın

Son düzenleme:
haklısın tamam delı benımmmmmmmm kavga etmıcem kocamlaaa ama sanırım kendının facesı varken basına bır ıs gelmıs ondan bu kadar yok dıo

aaaaaaaa git kavga et o zaman adamla ayoll
ademceğizin haberi bile yok esra hanım günahını alıp duruyo, bide yolmaya hazırlanıyo,
etme tabee, kimden fayda var
bebek doğsada şu can sıkıntıların geçse, aklına bile gelmez bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…