2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa ne facebook u yaaa olmaz işde açılmıyo evde de net yok bura iyi gitmeyin bi yere

canım yalnız face ye benım eşimde izin vermiyo ben onun facesinden ekliycem onu dikkate alırsan sevinirim

burası gibi olmaz orası canım. Ben sadece doğumdan sonra birbirimizden kopmayalım birbirimizden haberimiz olsun diye böyle bişi yapmak istedim... yoksa burası farklı

ya benım facem yok kocamda ızın vermıyor
ya burda benı bırakıp faceye gıtmessınız dımııııı :84::84::84::84::84::84:

bende nefret ediyom şu face olayından, suyunu çıkarıyolar çünkü
hanii açarsam bi sizin için, eşimde henüz bu konuda fikir beyan etmedi
olsunnn ben size burdan da yeterim anacımmm

kızzz iyice bunalıma ittiniz beni ,
ege yok sen yoksun bu dünya bana zehirrrr
bebekler doğuncada bu kadar car car çenemiz çıkacakmı merak içerisindeyim

sohbet koyu orda:)) şimdi kesin sen de bana laf tacaksındır sesin çıkmıyor diye

heee bak nası biliyo walla,
anlayışlı insanın hali başka
orda sohbet edeceeeneee burda etsene körolmayasıca
yoksam bizi beğenmiyormusun

yok bacım sana guzel bıse yaptıgımda solememeye yemın ettım ben bezelye yaptım kısss yanınada bır pilav bıttı ıstee

amannnnnnn bendede aynısı var
anam gelsede biraz hazır yesem ne olur

benım yok ıste aldırmıyor da

ikiniz adına da mı aldırmıyor? bizim de kapalıydı eşim izin vermiyordu ikimiz adına alınca izin verdi... bi sor bakalım ne dicek? bizim siteden bahset acındır kendini kız ben mi öğreticem benim kızım da orada bebek arkadaşlarıyla grşmek istiyor de o buraksız yapamaz de de kızzzz deee dünürüm orda yalnız mı bırakıyım onu de

13ü cumaya geliyo güzel bi gün hem :)) 13 olsun 13 canım adını mailde yazdığını unutmuşum ben ondan sordum tekrar kusura bakma yaa

canım ben de sana özel mesaj attım. eğer ismim face te çıkmazsa sen adını bana yazar mısın ben eklerim seni o zaman.

orda daha hızlı ilerliyor:)) ama buranın yeri farklı tabii kiiiii... sen de aç hesap, kimseyi ekleme, gruba katıl. daha rahat foto paylaşırız orda. hem bazen sorun falan oluyor KK.da iletişim kopmamış olur.

sen gıtme barı bacım kız ben tek kalcam burda mıllet facede
sahte hesap açmayı teklif et
belki onu kabul eder?

yada mesela aramalarda çıkma
kimse sana arkadaşlık isteği yollayamasın mesaj yollayamasın benim eşim böle kabul etti çünkü.

yok anacım yok actırmıyor kac kere dedım oldum olası sevmıyor facebook u sankı facede basına bır ıs gelmıs gıbı

banayaklaşma canım mesajını aldım, akşam eklerim bizim işyerinden girilemiyor face e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…