tatlının türü fark etmez tatlı olsun yeter ama arkasından içilen suyun tadına doyumda olmaz... ne yedin kız söle hadi
tatlının türü fark etmez tatlı olsun yeter ama arkasından içilen suyun tadına doyumda olmaz... Ne yedin kız söle hadi
ben yapamadım valla hi banada yardımcı olunnn
canın ister sonra olmaz. Ama 6 harfli k ile başlayıp ü ile biten tatlı
bacım sen bana son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini ver ben yapiyim sen kopyala anlatırım ben sana kopyalayacağın yeri
16 eylül 33. Haftadayım.
kız ne ki o söle çatlatma adamı istemez merak etme
tarih olarak ver canım hepsini
son adet 16 eylül
doğum 26 haziran ile 1 temmuz arası
şuan 33. Hafta içindeyim. Yeterlimi
kızımın adı cemre ada
off severimde ama burda berbat yapıorlar osmaniyede olsa yerdim yeiştimde il zamanlarımda süper yapıorlar ordaanamm yanlış yazmışım kız. Künefe yedim
son adet 16 eylül
doğum 26 haziran ile 1 temmuz arası
şuan 33. Hafta içindeyim. Yeterlimi
kızımın adı cemre ada
HOS GELDIN
kız sevibadee ay ben bıse dıcektım dıcemıde unuttum ıyımıhııııııııı he he benımle yakamozun makınasıydı bozuldu bak sımdı lafı nereye baglıcak ben ıyı bılıom
bende yeni arkadaşınızım canım.haziran anası olacağım inşallah.
selam kıslar pazartesi günü sancım tuttu 7 dk da bir geldi nidilat verdi dr magnezyum takviye aldım bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde haberler nasıl?
eve gittiğin de yap kız bende nedense yemek yapmayı sevmem uğraşasım gelmez ama tatlı pasta fln oldumu hiç üşenmem yaparım anormalmiyim ne
[
ay benimde canım istedi ama ben kahve nescafe falan şeyleri içmeyi sevmiyorum kokladım sadece fakat kekin üstüne çikolata sosu yapıp dökmek işstiyorum böle içi falan yoğun çikolatalı offfffffffffff
hoşgeldin leynnnn
http://lbdf.lilypie.com/9ZBvp3.png
bacım şimdi bunu kopyala profilinde çizelge yazan yere tıkla yapıştır tamam
ya kım dedı domateslı bulgur pilavı bıberlı dıeee
bu alandaki çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Bu uyarıyı veriyor şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?