Selam kızlar geçmişi okuyamadım rahatsızım uzanıyorum bugün biraz karnım çok kasıldı yaa ödüm patladı doğuruyorum sandım vallaGök delinmiş gibi yağmur yyağıyo burda doktoru ariyimde cumaya randevu alayım bari adam yoğun kaçırmayalım neden böyle oldum bugün anlamadım off
kız karakan varya çocugu nasıl geliştirmiş aberin var mı kç kg olugundanbi tahmine t bakalım
kız karakan varya çocugu nasıl geliştirmiş aberin var mı kç kg olugundanbi tahmine t bakalım
anam kaç olmuş merak ettirme kız :)))))
zaten maşallah iriydi onun bebeği.
doğum için zamanı belli olmuş mu?
fatmaaa hani sende excel listesi vardı yapmıştın onu koysana buraya alıp face koyyim bende resim olarak?
aynen kalkıp yapmak zorunda kaldım pişsede yesemm
heee iyi o zaman sorun yok yanınada domates çorbası yaptım domateslerim biraz yumuşamış o yüzden bugün domates yoğunlukta naapiim kullanmasam kötü olucaklar atmaktan iyidir
Selam kızlar geçmişi okuyamadım rahatsızım uzanıyorum bugün biraz karnım çok kasıldı yaa ödüm patladı doğuruyorum sandım vallaGök delinmiş gibi yağmur yyağıyo burda doktoru ariyimde cumaya randevu alayım bari adam yoğun kaçırmayalım neden böyle oldum bugün anlamadım off
çok yeyip kabız olma sonra
canım benimde sat 16 eylül ama doğum 23 haziran sen yalnış hesaplamış olmayasın doktora gittiğinde doğum tarihi için 1 temmuzmu dedigeç döllenme filanmı internet hesaplayıcılarından hesaplatıncada 23 haziran çıkıyo :44: kurt düşürdün içime he
canım tamam işte 33. haftanın içindesin 32 artı 6 oluyo günün benimde aynıhem doğum 26 haziran 1 temmuz diyosun hem 33 artı 4 diyosun 34. haftan olur o zaman anlamadım ben bu işten :26: benimle aynısın işte kız 32 artı 6 sın kafa karıştırma
hehe evet ya ne konuşmuştuk o günneyse girmeyin yemek kokularına kalkıp uğraşmıyım bide yemek yapmakla
kız varya 3,850 yapmış bebişihaftaya alalım gelişimi iyi demiş anestezi 1-2 gün somnra gelde gün belrleyelim demiş öle 51 cm imiş
sorma kız ben gördüm bişeyler ama 3500 falan 3850 diye. neydi o konunun aslı. naısl beslenmiş:18::18::18:
kız varya 3,850 yapmış bebişihaftaya alalım gelişimi iyi demiş anestezi 1-2 gün somnra gelde gün belrleyelim demiş öle 51 cm imiş
sen nereye gidiyosun yaw
maşallah kızzz 41 kere anaaaam şaştım
neyle besleniyo bu hatun yaaaaa....
fatmaaa hani sende excel listesi vardı yapmıştın onu koysana buraya alıp face koyyim bende resim olarak?
maşallah kızzz 41 kere anaaaam şaştım
neyle besleniyo bu hatun yaaaaa....
bu ayın sonunda izne ayrılıyorum arkasından 1-2 gün sonra abbas osmaniye yolcusu ordada köyde olacagımdan net vs yok giremem
oğlan ataga geçti anasını kemiriyo herhaldebende inanamadım dogru mu dedimö yoksa biri dogum yapmış onun kilosnu mu yazdı bu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?