2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun kız dikkat et kendine yorma yorulma. burda da yağdı deli gibi. ama şimdi damla yok. senin orası neresi bu arada. benim burası bursaaa

biz geldik nihayet geçmişi okumayı bitirdim.kocamın b.sayarda işi vardı giremedim sayfalarda ne kadar hızlı ilerlemiş oku oku anca bitti

fatmaaa hani sende excel listesi vardı yapmıştın onu koysana buraya alıp face koyyim bende resim olarak?

anam kaç olmuş merak ettirme kız :)))))
zaten maşallah iriydi onun bebeği.
doğum için zamanı belli olmuş mu?

kız varya 3,850 yapmış bebişi haftaya alalım gelişimi iyi demiş anestezi 1-2 gün somnra gelde gün belrleyelim demiş öle 51 cm imiş

aynen kalkıp yapmak zorunda kaldım pişsede yesemm

aa ciddimsin duygu :26:
kız demekki ben acaip değilmişim

heee iyi o zaman sorun yok yanınada domates çorbası yaptım domateslerim biraz yumuşamış o yüzden bugün domates yoğunlukta naapiim kullanmasam kötü olucaklar atmaktan iyidir

iii yapmışsın bacım afiyet olsun

benimde sağ tarafım delindi....delinmekte...
burdada hava kapalı bi atıyo bi duruyo...
dr randevusu almaktan nefrettt ediyorum yahu
doğursam en çok bundan kurtulduğuma sevinecem

evet bencede....
ama ben şimcik mutfağa girippppp
kızımla benim canımız bişiiii çekti onu yapiciiim
emmee dememm :82:

sorma kız ben gördüm bişeyler ama 3500 falan 3850 diye. neydi o konunun aslı. naısl beslenmiş:18::18::18:

canım belki bilmiyorsun karakan daha önce bi kaç bebeğini kaybetmiş düşük tehdiiti vardı alt tarafı dikişli idi hep yatıyordu hep de sol tarafına yatıyordu beslenmesi de iyi olunca büyümüş kuzey efendi

maşallah kızzz 41 kere anaaaam şaştım
neyle besleniyo bu hatun yaaaaa....

oğlan ataga geçti anasını kemiriyo herhalde bende inanamadım dogru mu dedimö yoksa biri dogum yapmış onun kilosnu mu yazdı bu dedim

fatmaaa hani sende excel listesi vardı yapmıştın onu koysana buraya alıp face koyyim bende resim olarak?

o listede ben yoktum
eğer bi adımı görmiiim varya ne yaparım size düşünün durun

duyguuuuu sildiğimiz camlar mahvoldu gitti

sevi kaçar herkes kendine ii baksın

maşallah kızzz 41 kere anaaaam şaştım
neyle besleniyo bu hatun yaaaaa....

dogumuda sen nasıl istiyorsan kendin belirle demiş ister belden uyuştururuz istersen tümden demiş onu düşünüyoru en son başkada biş iyok galiba ha bide fmg kızlar facebookda 20011 haziran anneleri diye grup kurdu

bu ayın sonunda izne ayrılıyorum arkasından 1-2 gün sonra abbas osmaniye yolcusu ordada köyde olacagımdan net vs yok giremem

hadi ya haberim yokktu benim...göremicez seni artık yani.. üzüldüm.. ama senin için daha iyi tabi dağ başında doğurcağına adam gibi yere gidiyosun. En azından ailen yanında olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…